Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρτζι νομίζω εισαι λίγο γκρινιαρούλα!!!!αν εξαιρεσουμε το πρώτο χειρουργείο το εποίο ειναι ανδιαφισβήτητα πολύ δύσκολο απο σωματικής και κυριως ψυχολογικής αποψης τα άλλα τρια αν ειναι σαν αυτό που έκανα και γω δεν τα μετράμε καν σαν χειρουργία!!!!

θα αρχίσουμε να σε μαλώνουμε μου φαίνεται μπας και εκτιμήσεις διαφορετικά την ζωή!!!!

(συγνώμη κοριτσάκι που στα χώνα πρωί πρωί...)

Τσέρυ μου, δεν είμαι καθόλου γκρινιάρα και ξέρω πολύ καλά για τι είδους επεμβάσεις μιλάω. Ενα μόνο θα σου πω.....Σκέψου μετά την υστεροσκόπηση που έκανες να σου έλεγε ο γιατρός να μην προσπαθήσεις για εγκυμοσύνη για 3 μήνες και αμέσως μόλις περάσουν να σε ξαναδεί......Να περνάν οι 3 μήνες, να σε βλέπει, να σου ξανακάνει διαγνωστική υστεροσκόπηση και να σου λέει "α! ένας πολύποδας έμεινε. Πρέπει να βγει. Πρέπει να πας σε εξωτερικό γιατρό, γιατί εδώ στο δημόσιο νοσοκ δεν έχουμε τα καταλληλα μηχανήματα". Να μαζεύεις όλες σου τις δυνάμεις και να τρέχεις στη Θεσσαλονικη πιστεύοντας πως θα κάνεις μόνο υστεροσκόπηση. Να σε βλέπει ο νέος γιατρός, να βλέπει τις εξετάσεις σου και να σου λέει " κορίτσι μου, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις λαπαροσκόπηση γιατί η σάλπιγγα που έκανε το εξωμήτριο δεν έχει αφαιρεθεί ολόκληρη και υπαρχει περίπτωση αν μείνεις έγκυος να ξανακάνεις εξωμήτριο"........Να κάνεις λοιπον το χειρουργείο και να περιμένεις να μείνεις έγκυος. Κι αφού δεν μένεις και αποφασίζεις για εξωσωματική, να κάνεις μία μαγνητική και να σου λένε ¨ξανακάνε υστεροσκόπηση, γιατί μάλλον έχεις διάφραγμα". Οσο απλή και να είναι η επέμβαση, αν την έκανες 3 φορές σε ένα χρόνο, πες μου εσύ, αν θα γκρίνιαζες ή όχι!!!! Και πρόσεξε μέ, έκανα 3 διαγνωστικές χωρίς μέθη και 2 επεμβατικές με ολική νάρκωση!

Μπορεί να αισθάνεστε πως γκρινιάζω αλλά πέρασα τόσα πολλά και μωρό δεν έχω ούτε στην κοιλιά μου ούτε στην αγκαλιά μου. Νομίζετε θα τα θυμάμαι όλα αυτά, αν καταφέρω να μείνω έγκυος; Θα τα ξεχάσω στην στιγμή.......Οσο όμως δεν τα καταφέρνω, τόσο τα θυμάμαι και στενοχωριέμαι για όλα αυτά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τσέρυ μου, δεν είμαι καθόλου γκρινιάρα και ξέρω πολύ καλά για τι είδους επεμβάσεις μιλάω. Ενα μόνο θα σου πω.....Σκέψου μετά την υστεροσκόπηση που έκανες να σου έλεγε ο γιατρός να μην προσπαθήσεις για εγκυμοσύνη για 3 μήνες και αμέσως μόλις περάσουν να σε ξαναδεί......Να περνάν οι 3 μήνες, να σε βλέπει, να σου ξανακάνει διαγνωστική υστεροσκόπηση και να σου λέει "α! ένας πολύποδας έμεινε. Πρέπει να βγει. Πρέπει να πας σε εξωτερικό γιατρό, γιατί εδώ στο δημόσιο νοσοκ δεν έχουμε τα καταλληλα μηχανήματα". Να μαζεύεις όλες σου τις δυνάμεις και να τρέχεις στη Θεσσαλονικη πιστεύοντας πως θα κάνεις μόνο υστεροσκόπηση. Να σε βλέπει ο νέος γιατρός, να βλέπει τις εξετάσεις σου και να σου λέει " κορίτσι μου, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις λαπαροσκόπηση γιατί η σάλπιγγα που έκανε το εξωμήτριο δεν έχει αφαιρεθεί ολόκληρη και υπαρχει περίπτωση αν μείνεις έγκυος να ξανακάνεις εξωμήτριο"........Να κάνεις λοιπον το χειρουργείο και να περιμένεις να μείνεις έγκυος. Κι αφού δεν μένεις και αποφασίζεις για εξωσωματική, να κάνεις μία μαγνητική και να σου λένε ¨ξανακάνε υστεροσκόπηση, γιατί μάλλον έχεις διάφραγμα". Οσο απλή και να είναι η επέμβαση, αν την έκανες 3 φορές σε ένα χρόνο, πες μου εσύ, αν θα γκρίνιαζες ή όχι!!!! Και πρόσεξε μέ, έκανα 3 διαγνωστικές χωρίς μέθη και 2 επεμβατικές με ολική νάρκωση!

Μπορεί να αισθάνεστε πως γκρινιάζω αλλά πέρασα τόσα πολλά και μωρό δεν έχω ούτε στην κοιλιά μου ούτε στην αγκαλιά μου. Νομίζετε θα τα θυμάμαι όλα αυτά, αν καταφέρω να μείνω έγκυος; Θα τα ξεχάσω στην στιγμή.......Οσο όμως δεν τα καταφέρνω, τόσο τα θυμάμαι και στενοχωριέμαι για όλα αυτά!

έχεις δίκιο ρε κορίτσι όλα μαζί ήρθαν...το σπέρμα σας είναι καλό ε???ας προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε σιγά σιγά όλα τα παλιά και ας περιμένουμε με χαμόγελο τα καινούρια...τι λες??

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Marioula,με το καλό να περάσουν οι 10 εβδομάδες καινα πάρεις τον μικρό σου αγκαλιά. Οσο για το τσιγάρο, να σου πω την αλήθεια, εγώ δεν καπνίζω, αλλά πού και που παίρνω και από κανένα από τον άντρα μου.......Μού φαίνεται με ηρεμεί λίγο.....Κατά καιρούς το κάνω αυτό. Είναι διαστήματα που δεν το θέλω καθόλου κι άλλες φορές που παρακαλώ να ανάψει τσιγάρο ο άντρας μου για να μου δώσει κι εμένα μια ρουφηξιά!!! Αχ, αυτοί οι γνωστοί και συγγενείς στο χωριό: "Να μην δουν", "να μην ακούσουν"......Αμάν πια....Τα ξέρω γιατί κι εγώ μένω σε χωριό, αλλά δεν πολυδίνω σημασία, ούτε και πηγαίνω σε κανέναν. Οσο πιο λίγο σε βλέπουν τόσο λιγότερο σε σχολιάζουν.......Γι' αυτό δεν πολυβγαίνω εδώ στο χωριό.......Εχεις δίκιο σε όσα μου λες. Δεν πρέπει να με πάρει από κάτω. Θα συνέλθω όμως. Είναι νωρίς.....Πέρασα τόσα και σηκώθηκα, θα με ρίξει μία αποτυχήμένη εξωσωματική, που παρεμπιπτόντως άκουσα πως αν δεν πετύχει η πρώτη δύσκολα πετυχαίνουν οι επόμενες. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

γιατι σε έβαλε να περιμένεις μαρτζι 3 μήνες???εγώ έναν περίμενα που μάλιστα ήταν 2 εβδομάδες...όλα αυτα τα έκανες στο νοσοκομείο?

Γιατί είχα 3 τεράστιους πολύποδες ( μιλάμε για εκατοστά όχι για χιλιοστά!) και έπρεπε να επουλωθεί το ενδομήτριο. Την πρώτη την έκανα σε δημόσιο, την δεύτερη σε ιδιωτικό, ην τρίτη στον Μαστρ......

Εσένα τι είχε δείξει η υστεροσκόπηση;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημερασε όλες,τι κάνετε φιλεναδιτσε μου;στερηση ειχα πάθει τοσες μερες ου δε μάθαινα τα νεα σας. πρωι πρωι σηλωθηκα και λεωστιν αντρουλι μου πηγαινε με σε ιντερνετ καφε γιατι δεν αντεχωθα σκασω. εμεις ειμαστε ακομα διακοπες,ηρθα στην μυτιληνη πουτο ειχα ταμα για το μπαμπα μου και το μωρακι μου. αναψα κερακι για ολες σας και ευχομαι να σας πανε ολα δεξια σε οποια φαση και αν βρισκεστε.

διαβασα ολα τα νεα σας απο τοτε που ειχα να γραψω,πηρε φωτια το καφε.

ντεπα μου σε λεγες μερεςθα ακουσεις την καρδουλα του και θα ειναι το πιο μαγικο τοκ τοκ που εχεις ακουσει ποτε.

τσερυ μου,χαρηκα πολυ και για σενα κοριτσακι μου,και σε σενα να πανε ολα καλα.να μην κουραζεσαι μεχρι να δεσει καλα πανωσου το μωρακι να προσεχεις πολυ. αυτο ειναι πανω απο ολα τωρα.

μαριουλα με λαχταρισες,απο την ωρα που διαβασα το μυνημα σου,ηθελα ναφτασω μεχρι τελος να δωοτι ολα ειναι καλα. μην στεναχωριεσαι και συ,μπορα ηταν και περασε,οπως και οι βδομαδουλες θα περασουν συντομα και θα κρατας το αντρακι σου αγκαλια.

εω κοριτσια ειμαι στην 16 εβδομαδα και εκτος απο τους γονεις δεν το εχω πει σε κανεναν ακομα. πως κρατιεμαι; ενας θεος ξερει και η κοιλια μου τωρα αρχισε να φαινεται... αυτατα νεα μου,δεν ξερωποτε θα ξαναμπω,αν ξεχασα καμια συγχωρεστε με,σας σκεφτομαι ολες και σας φιλω γλυκα.

ηταν τοσο πολλα τα μυνηματα που διαβασα σημερα που καπου που λεγατε για το σπερμα και θα σας θυμισωγια το δικο μας, 7% κινητικοτητα,65% ανωμαλες μορφες και ποσοτητα καλη αλλα οπως ειχε πει ο γυναικολογος μας ζητηγμα αν λειτουργουσε ενα καλα γιατι στα 100 τα 7 κινουταν απο τα αοποια τα 5 ηταν ζαβα και ομως τα καταφεραμε μονοι μας γι αυτο μην απελπιζεατε. φιλακια πολλα.

αν να σας πω κιολας οτι εχωγινει ρεζιλι,διαβαζα τα μυνηματα σας και κει που γελουσα εκλαιγα και κει που εκλαιγα γελουσα με περασανε για τρελη. φιλια σε όλες.

γεια σου βρε αγγελικακι πανω που ελεγα ποτε θα μπεις να μας πεις νεα σου:Pχαιρομαι που περνας καλα σε ευχαριστουμε που αναψες κερακι και για εμας!!!ε δεν βαρισαι και αν σε περασαν για τρελη τι πειραζει???ετσι και αλλιως δεν θα σε ξανα δουν:tongue::tongue::tongue: 16η εβδομαδα ε?περναει ο καιρος σιγα σιγα και για εσενα χαρα μου:P φυλλο εμαθες σιγουρα?κατι μας ειχες πει οτι μαλλον ειναι κοριτσακι...απο τοτε εκανες ξανα υπερηχο?

83tdp2.pngcWE4p3.png

αγγελικάκι ελπίζω το κεράκι να το αναψες γενικά και να επιασε και μένα άσχετα που δεν ήξερες τότε για μένα...όπως και να χει να σαι καλά που μας σκέφτηκες!!!

είναι εκεί και η μαμά μου, πήγε να δει την αδερφή μου που ειναι παντρεμενη εκει και σιγουρα θα ξαναανάψει κεράκι!!!!

μάρτζι μου η γιατρός μου ειπε οτι εβγαλε 3 πολύποδες, 1 μεγάλο και 2 μικρούς. όταν πήρα τα αποτελεσμτα της βιοψίας το χαρτί έγραφε 1,5 εκ. πολυποδας και πικτώματα αίματος...η γιατρός μου ειπε οτι μάλλον ήταν σημείο που πήγαινε να ξαναεμφανιστεί πολύποδας και το καυτηριασε...για να κανω την επεμβαση περιμενα να μου ερθει περιοδος και μετα πηγα....και με το που μου ήρθε περιοδος (15-7 όπου 'ήταν και η τελευταία) μπορούσα να κάνω ότι και πριν...

28xYp3.png

άντε ρε κορίτσια...καλέ οι διακοπες αλλά να γυρίσετε όλες γιατι έχουμε χάσει την ρέγουλά μας!!!!

είδες αγγελικάκι τα νέα μας???και γω έτσι κάνω γελάω μόνη μου και γελάω και δυνατά και τωρα που ειναι καλοκαιρι και τα έχω όλα ανοιχτά η πεθερά μου φωνάζει απο κάτω τι γελάς καλέ???και γελάει και αυτή μαζί μου!!!χαχχαχαα

σημερα νιώθω κάπως περισσότερο έγκυος...έχω ένα τράβηγμα δεξιά...

ρε κορίτσια να ρωτήσω και μερικά πρακτικά???ενταξει θα τα ρωτησω και αυριο στον 1ο μου υπερηχο αλλά μεχρι τότε...

τί κανετε με τα πληντύρια? σηκώνετε μόνη την λεκάνη ή περιμένετε μέχρι να έρθει ο άντρας???και επήσις με την ηλεκτρική και με τον κουβά για σφουγγάρισμα...τι κάνουμε τε κορίτσια???:)

εγω τσερρυ μου εχω ολο το σπιτι χωρις στρωσιδια επιτηδες επεισδη ειμαι εγκυος για να μην χρησιμοποιω ηλεκτρικη σκουπα....σκουπιζω με την κλασικη σκουπα που δεν ειναι ζορικη ουτε κουραστικη μετα ριχνω κ ενα σφουγγαρισμα και ολα καλα:tongue::tongue::tongue: πληντυρια προσπαθω να βαζω βραδυνες ωρες για να ειναι εδω ο αντρας μου και να σηκωνει τη λεκανη αλλα πολλες φορες βαζω και πρωινες ωρες και τη σηκωνω μονη μου τη λεκανη απλα την κανω σε 2 δωσεις βαζω τα μισα ρουχα μεσα τα πλωνω και μετα βαζω και τα υπολοιπα...το σφουγγαρισμα επεισης το κανω βραδυ για να σηκωνει ο αντρας μου τον κουβα σπανια σφουγγαριζω το πρωι αλλα αν τυχει κ σφουγγαρισω πρωι δεν τον πολυ γεμιζω τον κουβα για να μην βαραινει και να μπορω να τον σηκωσω χωρις να παθω καμια ζημια! αυτα.....οσο μπορω θα εχω ξεστρωτο το σπιτι για να σκουπιζω με την απλη σκουπα τα στρωσιδια θα τα βαλω λιγες μερες πριν παω να μεινω στη ροδο ετσι ωστε οταν θα ερθω με το αντωνακι μου να μην ειναι παγωμενο το σπιτι:P

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαριουλα 15 ιουλίου είναι η τελευταια περιοδος και έβαλα και στα 2 την ιδια!!!

κανονικα τσερρυ μου εισαι 4 εβδομαδων και 1μερα το πρωτο τικερακι τοτε παει σωστα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

εγω τσερρυ μου εχω ολο το σπιτι χωρις στρωσιδια επιτηδες επεισδη ειμαι εγκυος για να μην χρησιμοποιω ηλεκτρικη σκουπα....σκουπιζω με την κλασικη σκουπα που δεν ειναι ζορικη ουτε κουραστικη μετα ριχνω κ ενα σφουγγαρισμα και ολα καλα:tongue::tongue::tongue: πληντυρια προσπαθω να βαζω βραδυνες ωρες για να ειναι εδω ο αντρας μου και να σηκωνει τη λεκανη αλλα πολλες φορες βαζω και πρωινες ωρες και τη σηκωνω μονη μου τη λεκανη απλα την κανω σε 2 δωσεις βαζω τα μισα ρουχα μεσα τα πλωνω και μετα βαζω και τα υπολοιπα...το σφουγγαρισμα επεισης το κανω βραδυ για να σηκωνει ο αντρας μου τον κουβα σπανια σφουγγαριζω το πρωι αλλα αν τυχει κ σφουγγαρισω πρωι δεν τον πολυ γεμιζω τον κουβα για να μην βαραινει και να μπορω να τον σηκωσω χωρις να παθω καμια ζημια! αυτα.....οσο μπορω θα εχω ξεστρωτο το σπιτι για να σκουπιζω με την απλη σκουπα τα στρωσιδια θα τα βαλω λιγες μερες πριν παω να μεινω στη ροδο ετσι ωστε οταν θα ερθω με το αντωνακι μου να μην ειναι παγωμενο το σπιτι:P

α

αχ ωραια και γω αυτο θα κάνω!!!!γιατι σήμερα ειναι η μερα που κάνω την γενική στο σπίτι και δεν ήξερα τι να κανα...:confused::confused::confused::confused:

28xYp3.png

α

αχ ωραια και γω αυτο θα κάνω!!!!γιατι σήμερα ειναι η μερα που κάνω την γενική στο σπίτι και δεν ήξερα τι να κανα...:confused::confused::confused::confused:

για ολα υπαρχει λυση γλυκια μου μην αγχωνεσαι και αγχωνεις και το μωρακι:P βεβαια τωρα για καμια εβδομαδα δεν θα κανω τιποτα σκασιλα μου ας βγαλει σκουλικια το σπιτι:tongue::tongue::tongue:το μωρο εχει πρωτεραιοτητα!!!χαχα θα ερχεται η μανα μου για μια εβδομαδα να μου καθαριζει και μετα παλι μονη μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

για ολα υπαρχει λυση γλυκια μου μην αγχωνεσαι και αγχωνεις και το μωρακι:P βεβαια τωρα για καμια εβδομαδα δεν θα κανω τιποτα σκασιλα μου ας βγαλει σκουλικια το σπιτι:tongue::tongue::tongue:το μωρο εχει πρωτεραιοτητα!!!χαχα θα ερχεται η μανα μου για μια εβδομαδα να μου καθαριζει και μετα παλι μονη μου!

εννοείται....και 2 εβδομαδες μην σου πω...σιγά μην σκάσεις κγια τις δουλειές!!!

28xYp3.png

Marioula,με το καλό να περάσουν οι 10 εβδομάδες καινα πάρεις τον μικρό σου αγκαλιά. Οσο για το τσιγάρο, να σου πω την αλήθεια, εγώ δεν καπνίζω, αλλά πού και που παίρνω και από κανένα από τον άντρα μου.......Μού φαίνεται με ηρεμεί λίγο.....Κατά καιρούς το κάνω αυτό. Είναι διαστήματα που δεν το θέλω καθόλου κι άλλες φορές που παρακαλώ να ανάψει τσιγάρο ο άντρας μου για να μου δώσει κι εμένα μια ρουφηξιά!!! Αχ, αυτοί οι γνωστοί και συγγενείς στο χωριό: "Να μην δουν", "να μην ακούσουν"......Αμάν πια....Τα ξέρω γιατί κι εγώ μένω σε χωριό, αλλά δεν πολυδίνω σημασία, ούτε και πηγαίνω σε κανέναν. Οσο πιο λίγο σε βλέπουν τόσο λιγότερο σε σχολιάζουν.......Γι' αυτό δεν πολυβγαίνω εδώ στο χωριό.......Εχεις δίκιο σε όσα μου λες. Δεν πρέπει να με πάρει από κάτω. Θα συνέλθω όμως. Είναι νωρίς.....Πέρασα τόσα και σηκώθηκα, θα με ρίξει μία αποτυχήμένη εξωσωματική, που παρεμπιπτόντως άκουσα πως αν δεν πετύχει η πρώτη δύσκολα πετυχαίνουν οι επόμενες. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο.....

ασε τιποτα δεν μπορεις να κανεις αμεσως να σε προδωσουν λες και νοιζει τους αλλους αν καπνιζω εγω η οχι..τελος παντων δεν κοιτανε τα χαλια τους!!!ο αντρας μου δεν εχει προβλημα που καπνιζα απλα για το καλο μου μου λεει οτι αφου μπορω και χωρις αυτο δεν υπαρχει λογος να το ξανα βαλω στην ζωη μου αλλα οτι και αν αποφασισω μου ειπε πως δεν τον πειραζει;)αχ ο γλυκος μου!!!αλλα οπως σας ειπα το μωρο θα το εχουν στα ωπα ωπα το σπιτι δεν θα αδιαζει κ με το να μην καπνιζει ο αντρας μου θα με καταλαβουν επεισης δεν θελω το μωρακι να το φιλαω και να το σηκωνω και να μυριζει τσιγαριλα αλλα και το σπιτι να βρωμαει κ να το μυριζει το μωρο....γι'αυτο η θα κανω κ εγω οπως εσυ μαργκι μου μια στο τοσο οταν βγαινω σε καμια καφετερια η σε κανενα μπαρακι αλλα οπως ειπε μονο σε τουαλετα η αργα το βραδυ αν το μωρο ειναι υσηχο και κοιμαται (μιλαω για πολυ αργα για να μην σκασει μυτη καμια μαμα)και αφου βεβαια εχω σταματησει το θηλασμο μπορει να βγαινω εξω στο μπαλκονι μ σε μια γωνια και να κανω κανενα τσιγαρο....αχ ειδες βρε μαργκι μου πως σε ηρεμει το ατιμο???

83tdp2.pngcWE4p3.png

Αν σε ηρεμεί λέει!!!!Εγώ που δεν είμαι καπνίστρια, σου λέω κάνω μία τζούρα και ωπ! σαν να ηρέμω. Το άτιμο......Μην το ξαναρχίσεις Μαριούλα όμως. Δεν υπάρχει λόγος. Θα έχεις το μωράκι σου και θα σε ηρεμεί αυτό.....Η έστω αν το θες τόσο, όταν θα βγαίνεις, κάνε από κανένα.

Τσέρυ, εμένα ήταν 3 πολύποδες. Ενας 3,5 εκ, ο άλλος 2 και ο τρίτος 1,5. Πίστευα τότε ότι αυτοί δεν με αφηναν να μείνω έγκυος και πως μετά θα τα κατάφερνα αμέσως. Αλλα....Το σπέρμα μας θεωρείται καλό αλλά όχι άριστο....

Στην μυτιλήνη έιχα πάει πριν από 2 χρόνια, στον Αγιο Ραφαήλ. Πόσο μού άρεσε!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...