Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την ύπαρξη του παθογόνου μικροοργανισμού Listeria monocytogenes σε έτοιμο προς κατανάλωση προϊόν με βάση το κρέας διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για σαλάμι αέρος Λευκάδος, με την εμπορική ονομασία Ντελημάρη Σαλάμι Αέρος Λευκάδος, σε ατομικές συσκευασίες των 225 γρ., με ημερομηνία λήξης 4-12-2012, το οποίο παράγεται από την εταιρεία "Αφοι Κατωπόδη ΑΕ", που εδρεύει στις Φύσσες Λευκάδας.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του προϊόντος από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν να μην το καταναλώσουν.

Πηγή: Yahoonews.gr

γι αυτο εχει λυσσαξει ο γιατρος μου να μην τρωω κανενα αλλαντικο καμια κονσερβα και γενικα τιποτα τυποποιημενο

Έμ άδικο έχει???????

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καντυ οταν λες μαζι με πορτοκαλι εννοεις κατευθειαν ε???δηλαδη να φαω το χαπι και να κοψω και ενα ακτινιδιο παρεα????

εμένα ο γιατρός μου είχε πει πρώτα παίρνω το σίδηρο και αμέσως ένα χυμό πορτοκάλι..και με συμβούλεψε να μην παίρνω κοντά ασβέστιο να έχω 3 ώρες κενό..

ο ορέστης ποιος είναι???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καντυ οταν λες μαζι με πορτοκαλι εννοεις κατευθειαν ε???δηλαδη να φαω το χαπι και να κοψω και ενα ακτινιδιο παρεα????

οχι ακτινιδιο βρε!!!!πορτοκαλαδα ουτε καν πορτοκαλι πορτοκαλαδα για να μην εχει της φυτικες ινες του φρουτου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εμένα ο γιατρός μου είχε πει πρώτα παίρνω το σίδηρο και αμέσως ένα χυμό πορτοκάλι..και με συμβούλεψε να μην παίρνω κοντά ασβέστιο να έχω 3 ώρες κενό..

ο ορέστης ποιος είναι???

Ο μεγάλος έρωτας ο γιός τησ αδερφής μου της μικρής......

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

τι μάγκας είναι αυτός καλέ??πόσο είσαστε??

Τον Ιανουάριο κλείνει τα 4 το αγόρι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

http://www.youtube.com/watch?v=6mumG5C_jWs

χαχαχαχα πεθανα στα γελια!!!

Άκουσες το ο Βαγγέλης (Βενιζέλος) τσιου??? Από ράδιο Αρβύλα βάλτο να πέσεις κάτω!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

τι πονοκεφαλος ειναι αυτος ρε κοριτσια???ωστε ετσι ε????χωρις φυτικες ινες...καταλαβα...αλλα αντε μεσημερι και βραδυ να πιω λιγη ασπαρταμη απο το αναψυτκικο αλλα πρωι πρωι πως θα κατεβασω πορτοκαλαδα με αδειο στομαχι μου λετε???μαλλον το πρωι δεν θα πιω....νενα ανοιξες σχολη με τα μανταρινια...χθες εφαγα 1 κιλο στην καθισια και τωρα τα περιμενω τα γλυκα μου να μου τα φερει...θα πιω τον χυμο μου ως τοτε ομως γιατι η ελειψη ειναι εντονη!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

τι πονοκεφαλος ειναι αυτος ρε κοριτσια???ωστε ετσι ε????χωρις φυτικες ινες...καταλαβα...αλλα αντε μεσημερι και βραδυ να πιω λιγη ασπαρταμη απο το αναψυτκικο αλλα πρωι πρωι πως θα κατεβασω πορτοκαλαδα με αδειο στομαχι μου λετε???μαλλον το πρωι δεν θα πιω....νενα ανοιξες σχολη με τα μανταρινια...χθες εφαγα 1 κιλο στην καθισια και τωρα τα περιμενω τα γλυκα μου να μου τα φερει...θα πιω τον χυμο μου ως τοτε ομως γιατι η ελειψη ειναι εντονη!!!!

Cherry μου κι εγώ τοπ πρώτο χυμό μου τον πίων 6:15 το πρωί μαζί με σίδηρο και το φιλισίν. Κι εγώ πίστευα ότι θα με πείραζε αλλά είμαι μια χαρά. Δεν κατάλαβα όμως τι εννοείς ότι θα πιεις λίγη ασπαρτάμη από το αναψυκτικό αφού είπαμε ότι δεν πίνεις γιατί δεν κάνει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καπου το εχασα!!!η ασπαρταμη που κολαει???οταν λεω χυμο εννοω φρεσκοστημενο χυμο γιατι αν η πορτοκαλαδα μεινει 20 λεπτα χανει την βιταμινη c!!αν δεν μπορεις να πιεις πορτοκαλαδα παρε βιτ c απο το φαρμακειο.εγω το πρωτο σιδηρο το πινω 12-12.30 και παντα με χυμο το δευτερο στις 7 το απογευμα σκετο χωρις χυμο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...