Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

χαχαχαχ μαρτζι τα καταφερες!!!!καλε τι ομορφο κοριτσι εισαι???και μην ξανακουσω να μιλατε για ηλικιες εδω μεσα.....με τον αντρα σου ειστε πολυ ταιριαστοι οντως κ δειχνεις μικροτερη οπως ειπαν και τα κοριτσια!!!αντε τωρα που το εμαθες το εργαλειο την αλλη φορα να μας δειξεις και κοιλιτσα!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέρω πως η βαζελίνη δεν απλώνεται καλά στο δέρμα και το είπα της φίλης μου. Λέει υπάρχει ειδική για έγκυες! Κάντυ, εσύ θα ξέρεις! Υπάρχει;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ειναι σχεδον η ιδια θεραπεια αλλα το ενα δεν επηρεαζει το αλλο για παραδειγμα μπορει να εχεις χαμηλο αιματοκριτη αλλα υψηλο σιδηρο και το αντιστροφο!!το σιδηρο να το πινεις μονο με πορτοκαλι εννοειται πως σε ασχετη στιγμη της ημερας μπορεις να πινεις τον φρουτοχυμο που φτιαχνεις αλλα οχι μαζι με το σιδηρο γιατι ειναι καποια φρουτα που λογω των σακχαρων τους εμποδιζουν την αποροφηση του!!!

αμυγδαλελαιο και λανολινη ειναι τα μονα που ενδυκνειται για εγκυμοσυνη η βαζελινη ειναι παραγωγο πετρελαιου και δεν υπαρχει εγκυμοσυνης και μη εγκυμοσυνης απλα σε καποιες εχουν προσθεσει αρωματικα απ την αλλη ολες οι κρεμες περιεχουν συντηρητικα που λογικο ειναι γιατι πως θα διατηρηθουν,αλλα δεν ειναι και τοσο αθωα!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ειδική όχι..αλλά πρέπει να κάνεις και τη φεριτίνη σου..

εγώ παίρνω σίδηρο εδώ και αρκετά χρόνια..αλλά ο οργανισμός μου δεν τον αποθηκεύει..(το είδαμε από τη πολύ χαμηλή φεριτίνη)

και έτσι πρέπει να παίρνω συνέχεια..

και ζαλίζομαι και συχνά

Και εγώ το ίδιο θέμα έχω τινκερ και ανακαλύψαμε ότι έχω αλλεργία στον σήδιρο και ο οργανισμός τον αποβάλει αμέσως....:? σε τροφέ με μεγάλη περιεκτικότητα σε σήδιρο είμαι αλλεργική αλλά ευτυχώς δέν με πειράζει το φεροφολίκ και έτσι το πέρνω κάθε 2 μήνες με 2 κενούς ενδιαμεσα για να μήν ταβλιάζομαι κάθε τρείς και λίγο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

σημερα θα παρω και το καινουριο. χεμαφερ σολ το λενε και εχει μεσα και φυλικο!!!ευτυχως αυτο το τρωω οποτε να ναι!!!!

μην το παρεις με γεματο στομαχι και να περιμενεις μιση ωρα για να φας

qWD1p2.png

xdgMp2.png

χαχαχαχ μαρτζι τα καταφερες!!!!καλε τι ομορφο κοριτσι εισαι???και μην ξανακουσω να μιλατε για ηλικιες εδω μεσα.....με τον αντρα σου ειστε πολυ ταιριαστοι οντως κ δειχνεις μικροτερη οπως ειπαν και τα κοριτσια!!!αντε τωρα που το εμαθες το εργαλειο την αλλη φορα να μας δειξεις και κοιλιτσα!!!!

Επιτέλους! Πολύ με παίδεψες:tongue:......πώς να μην λέμε ηλικίες; Αφού τόσο είμαστε; Οσο μικρός κι αν δείχνεις, η ηλικία είναι ηλικία.....Παρεμπιπτόντως, μια που λέμε για ηλικίες ούτε και η Νένα φαινεται για 39.....Εγώ θα έλεγα πως κρύβει άνετα μια τετραετία, τι λέτε εσείς;;;

Α, εγώ να σας πω την αλήθεια, ένα πεντάχρονο ή εφτάχρονο παιδί θα ήθελα να έχω τώρα. Αλλά να είχα παιδί 18 ή 19 μπά! δεν το ζηλεύω ούτε και το ήθελα και πιο μικρή που ήμουν.....Μεγαλώνεις απότομα...Βέπω συμμαθήτριες μου με παιδάκια ως 10 χρονών και μού αρέσουν.....Η συμμαθήτρια που σας λέω με το σχεδόν 20χρονο κορίτσι δεν μ' αρέσει να τις βλέπω.....Φαίνονται σχεδόν συνομίληκες.....Κι η μαμά μου μικρημας έκανε, αλλά τότε ήταν αλλιώς τα χρόνια....Μην με παρεξηγήσετε....Καλά κάνουν και τα μικρά κορίτσια και κάνουν παιδιά νωρίς ( ειδικά αν είναι συνειδητοποιημένα σαν τη Μαριούλα) αλλά εγώ προσωπικά παιδί πάντα ήθελα να κάνω μετά τα 28.....Τώρα, αν έφτασα στα 38 κοντά και τώρα είμαι έγκυος είναι άλλο θέμα.....Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πως τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Την ύπαρξη του παθογόνου μικροοργανισμού Listeria monocytogenes σε έτοιμο προς κατανάλωση προϊόν με βάση το κρέας διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για σαλάμι αέρος Λευκάδος, με την εμπορική ονομασία Ντελημάρη Σαλάμι Αέρος Λευκάδος, σε ατομικές συσκευασίες των 225 γρ., με ημερομηνία λήξης 4-12-2012, το οποίο παράγεται από την εταιρεία "Αφοι Κατωπόδη ΑΕ", που εδρεύει στις Φύσσες Λευκάδας.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του προϊόντος από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν να μην το καταναλώσουν.

Πηγή: Yahoonews.gr

γι αυτο εχει λυσσαξει ο γιατρος μου να μην τρωω κανενα αλλαντικο καμια κονσερβα και γενικα τιποτα τυποποιημενο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

λιλι ξερουμε ξερουμε...εχουμε δει την αδυναμια σου τον ορεστη!!!!

Χαχαχαχα μεγάλος έρωτας και μου λείπει τα Χριστούγεννα θα μου έρθει αλλά λέει θα έρθει για τον μπέμπη όχι για μένα.....και ξέρετε πώς με φωνάζει χαιδευτικά..........ΤΡΕΛΗ!!!!Χαχαχαχα από μικρό και από τρελό μαθένεις την αλήθεια δέ λένε???:rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

στο φυλλαδιο λεει οτι το τρωω πριν κατα η μετα το φαγητο:confused::confused:

λες για "πιο καλυτερα" να το φαω τωρα???

εχει καλυτερη απορροφηση με αδειο στομαχι!!και φυσικα μαζι με πορτοκαλι;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

και ειδικα το σαλαμι αερος το εχω ταραξει!!!!μου φερνει ο αντρας μου συνεχεια!!!ωχ δεν μπορω αλλο με τα γιατροσοφια!!!!οτι ειναι να γινει θα γινει...κουραστηκα ρε κ ειμαι ακομα στην μεση....ουτε να λιγουρευτουμε δεν μπορουμε με την ησυχια μας...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...