Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρτζι τιποτα!!!!ανοιξε το μειλ που εστειλα εγω και καπου εχει ενα κουτακι που λεει απαντηση. μετα γραψε το μειλ που θες να μου στειλεις με τις φωτο και πατα αποστολη

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

χχχχμμμμμμμμμ!!!!οποτε ας μεινω στο πορτοκαλι και βλεπουμε....

για το ω-3 παντως κοιταξε το ειναι πολυ σημαντικο.κι εγω που το ξεκινησα απο τον 4ο και μετα μεγα λαθος:oops:κανονικα πρεπει να το παιρνουμε απο την αρχη οπως το φυλλικο!!!!αλλα οι γιατροι ανενημερωτοι!!!προφανως δεν εχουν οφελος για να το πουν!!!δεν τους αδικω κι εγω τα ιδια εκανα (ναι το παραδεχομαι τα επαιρνα απο φαρμακευτικες)γι αυτο τωρα οταν ακουω παιδιατρους να εχουν αυτο το φοβερο κολημα με την frezyderm η ακομα και γυναικολογους με τις διαφορες κρεμες για ραγαδες και για αψογο στηθος δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη!!!!απ την αλλη λογω της σχολης ξερω τι σημαινει το καθε συστατικο που περιεχουν οποτε μπορω να κρινω και μονη μου τι ειναι καλο και τι μουφα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ναι εχεις δικιο για τα ω-3 λιπαρα. εμενα το ελεγαν και τα βιβλια μου και η αληθεια ειναι οτι μια φορα τν εβδομαδα τρωμε. καθε κυριακη βασικα και μαλιστα σαρδελα που εχει και τα περισσοτερα. απλα εγω ετσι οπως εγινε με τον σιδηρο δεν ξερω προς τα που να πρωτοεστιασω!!!!

28xYp3.png

ναι εχεις δικιο για τα ω-3 λιπαρα. εμενα το ελεγαν και τα βιβλια μου και η αληθεια ειναι οτι μια φορα τν εβδομαδα τρωμε. καθε κυριακη βασικα και μαλιστα σαρδελα που εχει και τα περισσοτερα. απλα εγω ετσι οπως εγινε με τον σιδηρο δεν ξερω προς τα που να πρωτοεστιασω!!!!

κατσε τωρα γιατι θα με ξαναμπερδεψεις:rolleyes:με τον αιματοκριτη εχεις προβλημα οχι με το σιδηρο.....?????????????????:confused::confused:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Τσέρυ, το έλεγξα! Εβαλα και τον άντρα μου να δει τα απεσταλμένα κι έχει σταλεί κανονικά στο mail σου! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει έρθει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

θα σου ξαναστειλω την διευθυνση μου μηπως αποκει εγινε το λαθος...τι να πω!!!δεν πηρα τιποτα!!!!

καντυ με τον αιματοκριτη εχω προβλημα αλλα αυτα τα 2 συνδεονται!!!!ετσςι δεν ειναι???

28xYp3.png

Ωχ, πια, όλο αυτό με τη frezyderm!!! Εμένα η φίλη μου μού είπε να αρχίσω βαζελίνη εγκυμοσύνης για την κοιλιά......Εχει φοβερά αποτελέσματα. Και η Μενεγάκη το είχε πει παλιά!!!!Το θυμάμαι γιατί μου είχε κάνει εντύπωση!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

εμενα η γιατρος μου εδωσε δειγματακι απο μι ακαι μου ειπε παρε οποια θελεις ολες το ιδιο ειναι!!!γιατι της ειπα οτι εχω εναν γνωστο ιατρικο επισκεπτη και απο αυτον θα την παρω πιο φθηνα!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

ολες που περνουμε σιδηρο καναμε ειδικη εξεταση φεριττινης???εμενα τουλαχιστον δεν μου εδωσε...ισως μου δωσει τ\ωρα...τι να πω???

ειδική όχι..αλλά πρέπει να κάνεις και τη φεριτίνη σου..

εγώ παίρνω σίδηρο εδώ και αρκετά χρόνια..αλλά ο οργανισμός μου δεν τον αποθηκεύει..(το είδαμε από τη πολύ χαμηλή φεριτίνη)

και έτσι πρέπει να παίρνω συνέχεια..

και ζαλίζομαι και συχνά

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσακια γεια σας και απο μενα

τι κανετε? Μου λειψατε!!!!! Σας εχω συνεχεια στο μυαλο. Δεν γεννησε καμια ε? Εγω ολα καλα. Τακτοποιηθηκα σπιτι εκανα και την μετακομιση ολα καλα. Ιντερνετ σπιτι θα εχω απο τον αλλο μηνα.

Άντε βρε κοριτσάκι και εμάς μας έλειψες!!!Ακόμα στην αναμονή είμαστε πέπσι μου!!!:rolleyes:

τινκερ η σπιρουλινα ειναι φυκι το οποιο λεγεται οτι εχει πολλες ευεργετικες ιδιοτητες!!!φυσικα εμεις το περνουμε σε χαπι. υπαρχουν πολλα στην αγορα.

καντυ λες ε???τι πολυβιταμινη????ηδη περνω τα εντερα μου καθε μερα ειπαμε ανα 2 ωρες....αυτο το ειπα γιατι διαβασα οτι απορροφάται καλυτερα ο σιδηρος...

λιλι ολο θελω να στο πω και ολο το ξεχναω!!!!κοριτσακι εισαι σιγουρη οτι εχεις νυχτερινο ρευμα?????παλια εγραφε πανω στον λογαριασμο οτι ταδε μεχρι ταδε ωρα φτηνοτερο ρευμα κτλ τωρα λεει κατι τετοιο το χαρτι σου???για παρε και ρωτα για τις χρεωσεςι γιατι σε μας εδω παω στον βορρα ισχυει το εξης: πηγαινεις και κανεις αιτηση στην δεη για νυχτερινο ρευμα, στο μεταξυ φωναζεις εναν ηλεκτρολογο να σου περασει ενα καλωδιο στα ρολογια σου το οποιο (μεταξυ μας) δεν καταληγει πουθενα!!!!απλα οταν ερχεται ο τεχνικος της δεη και το βλεπει σου εγκρινει το φτηνο το ηλεκτρικο ρευμα στις συγκεκριμενες ωρες που παλια ξεραμε και υπηρχαν!!!!τσεκ ιτ κοπελια γιατι νομιζω οτι τζαμπα σηκωνεσαι απο το αγριο χαραμα να βαζεις μπουγαδες!!!

Ναι έχω σίγουρα είχα κάνει εγώ την αίτηση όταν αγόρασα το σπίτι και στο λογαριασμό έχει ξεχωριστή μέτρηση!!!

Ωχ, πια, όλο αυτό με τη frezyderm!!! Εμένα η φίλη μου μού είπε να αρχίσω βαζελίνη εγκυμοσύνης για την κοιλιά......Εχει φοβερά αποτελέσματα. Και η Μενεγάκη το είχε πει παλιά!!!!Το θυμάμαι γιατί μου είχε κάνει εντύπωση!

Ναι και εγώ βάζω βαζελίνη αλλά μούφα είναι στο δέρμα και τέλος!!!Εγώ έκανα αρκετές :cry:

ολες που περνουμε σιδηρο καναμε ειδικη εξεταση φεριττινης???εμενα τουλαχιστον δεν μου εδωσε...ισως μου δωσει τ\ωρα...τι να πω???

Πρέπει να κάνεις και φεριττίνη εμένα παντα μου έδινε!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια γα τα κορίτσια μου έχω ακόμα 3 ανίψια από τα αδέρφια μου που είναι εξίσου κουκλιά!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...