Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι κουκλες ειναι αυτες λιλιτακι; να τις χιαρεσαι τις ανιψιες

Ναι ανιψιές τα κουκλιά μου!!!!Σε ευχαριστώ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ΛΙΛΙ ειστε ομορφοσογο!!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ τι να πω βρε κοριτσι μου??????σε καταλαβαινω...κι εγω τις ιδιες μ@#λ$@κιες θα εκανα αλλα να που τα πληρωνουμε μετα!!!!αλλα να σας πω και το αλλο..στο κρεβατι δεν μπορω να κατσω ποναω πολυ περισσοτερο ενω ορθια κανοντας δουλειες δεν το καταλαβαινω τοσο:rolleyes::rolleyes:

ΜΑΡΙΟΥΛΑ come back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!για πες πως περνατε???????μεγαλωνεται????συνηθιστηκατε??????ειναι ησυχος???θηλαζεις αποκλειστηκα?????αντε καλε λεγε με το ζορι θα στα βγαζουμε!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

θα κοιτάξω αύριο μαριούλα μου..

σήμερα θα αργήσω να πάω σπίτι....και στη δουλεία δεν έχω φεις..

λιλλιτάκι φτου σας κουκλάρες

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

αμαν βρε αγγελικακι!!!!τοσα χρονια εχεις μπροστα σου και ολα αυτα θα τα κανεις τριπλα απο του χρονου!!!ευτυχως εμεις τετοια συνηθεια δεν εχουμε στην πολη γιατι πολυ ταλαιπωρια ρε κοριτσια...κ της μαριουλας που μας λεει οτι ερχονται απο την 1η εβδομαδα επισκεψεις!!!!μου φαινεται εξωφρενικο...

λιλιτακι κουκλες οι ανηψιες!!!με την αδερφη σου δεν βρισκω να εχετε καμια ομοιοτητα...με την ανηψια σου την δευτερη νομιζω οτι ειστε ιδιες!!!!

καντυ πως παει σημερα???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αμαν βρε αγγελικακι!!!!τοσα χρονια εχεις μπροστα σου και ολα αυτα θα τα κανεις τριπλα απο του χρονου!!!ευτυχως εμεις τετοια συνηθεια δεν εχουμε στην πολη γιατι πολυ ταλαιπωρια ρε κοριτσια...κ της μαριουλας που μας λεει οτι ερχονται απο την 1η εβδομαδα επισκεψεις!!!!μου φαινεται εξωφρενικο...

λιλιτακι κουκλες οι ανηψιες!!!με την αδερφη σου δεν βρισκω να εχετε καμια ομοιοτητα...με την ανηψια σου την δευτερη νομιζω οτι ειστε ιδιες!!!!

καντυ πως παει σημερα???

πως να παει????????σηκωθηκα αρων αρων απο το κρεβατι γιατι η μεση μου με ειχε πεθανει και το χερι μου επισσης αλλα μετα ντυθηκα και πηγα και σουπερ!!!!πηρα πιπεριες να φτιαξω τηγανια!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

άρχισαν τα γκουρμε παλι!!!!καντυ και κοριτσαρες ομορφες οι υπολοιπες...τι λετε για την σπιρουλινα???σκεφτομαι να ρωτησω την γιατρο γιατι ειναι πολυ ευεργετικη γενικα και απ'οτιι διαβασα ενδείκνυται και για την εγκυμοσυνη και ειδικα για την σωστη απορροφηση του σιδηρου...

κοριτσακια απο τις φιλες μου περασαν οι 2!!!αχ ποτε θα ερθουν τα σκ@τοαποτελεσματα????

28xYp3.png

Κοριτσακια γεια σας και απο μενα

τι κανετε? Μου λειψατε!!!!! Σας εχω συνεχεια στο μυαλο. Δεν γεννησε καμια ε? Εγω ολα καλα. Τακτοποιηθηκα σπιτι εκανα και την μετακομιση ολα καλα. Ιντερνετ σπιτι θα εχω απο τον αλλο μηνα.

άρχισαν τα γκουρμε παλι!!!!καντυ και κοριτσαρες ομορφες οι υπολοιπες...τι λετε για την σπιρουλινα???σκεφτομαι να ρωτησω την γιατρο γιατι ειναι πολυ ευεργετικη γενικα και απ'οτιι διαβασα ενδείκνυται και για την εγκυμοσυνη και ειδικα για την σωστη απορροφηση του σιδηρου...

κοριτσακια απο τις φιλες μου περασαν οι 2!!!αχ ποτε θα ερθουν τα σκ@τοαποτελεσματα????

τι είναι αυτό?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

την προτιμουσαν πολλοι οταν ειχε πρωτοκυκλοφορησει και νομιζω μοδα ηταν και περασε...αφου διπιστωσαν πως δεν κανει τα θαυματα:shock::shock:εεε μαα ενα συμπληρωμα ειναι τι θελεις χριστιανε μου να σου κανει???να σου παρει ξαφνικα ολες σου τις παθησεις...ελεος!!!εγω θα σου προτινα να παρεις καποια πολυβιταμινη αποκλειστηκα για εγκυμοσυνη

http://www.pharmacy4u.gr/vitabiiotics-pregnacare-plus-omega3-tabs-dietary-supplement-pregnancy-p-14439.html

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τινκερ η σπιρουλινα ειναι φυκι το οποιο λεγεται οτι εχει πολλες ευεργετικες ιδιοτητες!!!φυσικα εμεις το περνουμε σε χαπι. υπαρχουν πολλα στην αγορα.

καντυ λες ε???τι πολυβιταμινη????ηδη περνω τα εντερα μου καθε μερα ειπαμε ανα 2 ωρες....αυτο το ειπα γιατι διαβασα οτι απορροφάται καλυτερα ο σιδηρος...

λιλι ολο θελω να στο πω και ολο το ξεχναω!!!!κοριτσακι εισαι σιγουρη οτι εχεις νυχτερινο ρευμα?????παλια εγραφε πανω στον λογαριασμο οτι ταδε μεχρι ταδε ωρα φτηνοτερο ρευμα κτλ τωρα λεει κατι τετοιο το χαρτι σου???για παρε και ρωτα για τις χρεωσεςι γιατι σε μας εδω παω στον βορρα ισχυει το εξης: πηγαινεις και κανεις αιτηση στην δεη για νυχτερινο ρευμα, στο μεταξυ φωναζεις εναν ηλεκτρολογο να σου περασει ενα καλωδιο στα ρολογια σου το οποιο (μεταξυ μας) δεν καταληγει πουθενα!!!!απλα οταν ερχεται ο τεχνικος της δεη και το βλεπει σου εγκρινει το φτηνο το ηλεκτρικο ρευμα στις συγκεκριμενες ωρες που παλια ξεραμε και υπηρχαν!!!!τσεκ ιτ κοπελια γιατι νομιζω οτι τζαμπα σηκωνεσαι απο το αγριο χαραμα να βαζεις μπουγαδες!!!

28xYp3.png

αυτη που σου εβαλα ειναι πολυ καλη την εδινα πολυ στο φαρμακειο και τωρα την παιρνω και εγω....τωρα πια εχει βγαλει και την plus που εχει ω-3 ειδικα εσυ που δεν τρως ψαρι καλο ειναι να την ειχες ξεκινησει απο το α τριμηνο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

το αρθρο που εχει το babyspace λεει οτι περιεχει Β12 που βοηθαει και στην απορροφηση του σιδηρου

διαβασε κι αυτο ομως:

Βιταμίνη Β12

Η σπιρουλίνα δεν θεωρείται αξιόπιστη πηγή της βιταμίνης Β12. Η σπιρουλίνα περιέχει κατά κύριο λόγο ανάλογα της Β12, τα οποία είναι αδρανή στον άνθρωπο. Οι εταιρείες που παράγουν και πωλούν σπιρουλίνα έχουν ισχυριστεί ότι είναι μια καλή πηγή Β12, βάσει αδημοσίευτων αναλύσεων, όμως οι ισχυρισμοί τους δεν είναι αποδεκτοί από ανεξάρτητους επιστημονικούς οργανισμούς. Η Αμερικανικής Διαιτητική Εταιρεία και Διαιτολόγοι του Καναδά, σε έγγραφο θέσεων για χορτοφαγική διατροφή, δηλώνουν πως η σπιρουλίνα δεν μπορεί να οριστεί ως μια αξιόπιστη πηγή ενεργής βιταμίνη B12. Η ιατρική βιβλιογραφία συνιστά, ομοίως, ότι η σπιρουλίνα είναι ακατάλληλη ως πηγή Β12. [4]

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...