Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μερμιν, οχι η φιλη μου πηγε στο νοσοκομειο η σε κλινικη (δεν ρωτησα) να διακοψει την κυηση και εκει στην τουαλετα εγινε αυτο το που περιεγραψα...η κοπελα χθες ηταν αγελαστη κοριτσια...και γω εντομεταξυ εκανα κ την βλακεια κ ρωτησα εξαρχης εχετε και ενα αγορακι ετσι δεν ειναι???μαλλον ειχα δει φωτο στο φβ με καποιο μωρο και νομιζα οτι ηταν το δικο τους!!!!

λιλιτακι ναμας ενημερωσεις για τις εξελιξεις τς φιλης σου. παντως η αδερφη του αντρα μου την εκανε 2 φορες την αμνιοπαρακεντηση. εχουν πολυ μικρη μυτη, η ανατομια της ειναι ετσι δηλαδη, και την κ ληρωνομισαν τα 2 παιδια της και επειδη το ρινικο οστο ειναι ενα απο τα σημεια που μετρανε την εβαλαν και την εκανε. ηταν ολα καλα ομως!!!ελπιζω και στην δικη της περιπτωση να ειναι κατι τετοιο....

παω να κανω τις δουλιτσες μου...σημερα φασολαδα .- και δεν ακουω κανεναν και τιποτα!!!!

Ναι θα σας ενημερώσω για τη φίλη μου και εύχομαι να βάλει η Μεγαλόχαρη το χέρι της και να πάνε όλα καλά!!!Όσο για τη φασολάδα δώστης να καταλάβει χαχαχαχα!!!

καλημερα αγαπες

ευχαριστω για τις ευχες και τα χρονια πολλα, σημερα ειναι αποφασισμενη να περασω τα γενεθλια μου ηρεμα και γαληνια. Δεν προκειται ουτε να μαλωσω ουτε να στεναχωρεθω ακομη και αν δεν κανω τιποτα.

marioula ειστε 2 μικρα κουκλακια οι δυο σας. Δε σου κρυβω οτι ζηλευω, ολο λεω αντε να ερθει ο μπεμπης να τον εχω αγκαλιτσα!!!!!!

Κοπελάρα χιλιόχρονη και πάντα ευτυχισμένη!!!Και όπως το είπες μη χαλιέσαι για κανένα και για τίποτα όλα μια ιδέα είναι και στο τέλος μας μένει η πίκρα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

την καλυτερη αποφαση πηρες νενα!!!!η μερα αλλωστε ειναι δικη σου...ειναι επιλογη σου να την περασεις ομορφα ή ασχημα αρκει να κανεις τις σωστη επιλογη!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Kαλημέρα!

Νένα, να τα εκατοστίσεις! Να είσαι γερή και δυνατή.....Να έρεθι με το καλό το μωράκι σας και να είστε πολύ ευτυχισμένοι! Τελικά τι έγινε με τον σύζυγο; Μιλήσατε καθόλου για το τι θα κανετε σήμερα;

μαριούλα μου, τι ωραίο μωρό! Τι γλύκας είναι αυτός!!!! Κι εσύ είσαι τόσο μικρούλα!!!! Το έχω ξαναπεί....Αν ήμασταν σε παλιότερες εποχές που γεννούσαν τα κορίτσια στα 16 τους θα είχα κόρη στην ηλικία σου; Κορίτσια, έχω συμμαθητριες που παντεύτηκαν μικρές κι έχουν τώρα 19 χρονών παιδιά!!!!Με φαντάζεστε με τόσο μεγάλο παιδί;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερα και απο μενα,εχω να σας διαβασψ απο την κυριακη. το σαββατο επαθα λουπαγκο ,ημουν 6 ωρες ακινητη,ευτυχως το βραδυ ημουν καλυτερα και ετσι εγινε και η γιορτη και δεν πηγαν οι κοποι μου χαμενοι. αλλα απο την κυρικαη και μετα οι μετακινησεις μου ειναι δυσκολες. ισα ισα στη δουλεια πηγαινα,γιατι δεν μπορουσα να κανω αλλιως. σημερα ειμαι σπιτι. κανω σιγα σιγα κατι δουλιτσες γιατι και αυριο περιμενω κοσμο και ειπα τωρα να κεκουρσατω και να σας διαβασω.

νενα μου χρορνια σου πολλα,οτι επιθυμεις,να τα εκατοστησεις και του χρονου να σβησεις τα κερακια μαζι με το μωρακι σου. μεσα απο την καρδια μου,σου ευχομαι οτι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα.

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα,εχω να σας διαβασψ απο την κυριακη. το σαββατο επαθα λουπαγκο ,ημουν 6 ωρες ακινητη,ευτυχως το βραδυ ημουν καλυτερα και ετσι εγινε και η γιορτη και δεν πηγαν οι κοποι μου χαμενοι. αλλα απο την κυρικαη και μετα οι μετακινησεις μου ειναι δυσκολες. ισα ισα στη δουλεια πηγαινα,γιατι δεν μπορουσα να κανω αλλιως. σημερα ειμαι σπιτι. κανω σιγα σιγα κατι δουλιτσες γιατι και αυριο περιμενω κοσμο και ειπα τωρα να κεκουρσατω και να σας διαβασω.

νενα μου χρορνια σου πολλα,οτι επιθυμεις,να τα εκατοστησεις και του χρονου να σβησεις τα κερακια μαζι με το μωρακι σου. μεσα απο την καρδια μου,σου ευχομαι οτι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα.

Άχ βρε Αγγελικάκη δέν βρέθηκε κανείς να σε μαλώσει κουράστηκες πολύ αυτην την εβδομάδα έπρεπε να τους μαγειρέψεις ρε κορίτσι μου έγκυος είσαι δέν θα σε παρεξηγούσε κανείς άν έβγαζες ποτάκι και ξηροκάρπια...άντε και κανένα μεζέ εσύ ταίζεις λόχο με αυτά που κάνεις!!!

Κοίτα να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

μαριουλα κουκλακι ο παιδαρρος και φτυστος η μαμα του. μαρτζι αν εκανε ςφεις το θελβ και γω,στειλε μου σ επμ την διεθυνση. ασε καντυ σε καταλαβαινω απο λυτα με το πονο της μεσης,πραγματικα εωχ πεθανει αυτες τις μερες. εμενα μαρεσουν και τα 2 ονοματα,οταν αποφασισετε να το αλλαξετε να μου το στειλετε σε μυνημα γιατι δεν ξερω τι μου επιφυλασσει η μεση,μη σας χασω ξαφνικα.

με βοηθησε η μαμα μου λιλιτακι. αλλα αν δεν το εκανα θα στεναχωριομουνα. μοθ αρεσει παρα πολυ η ολη διαδικασια. ηθελα να βγαλω και φωτο με τα φαγητα να σας τις βαλω να τις δειτε αλλα εγω δεν μπορουσα. δεν ξερω αν εβγαλε ο αντρας μου. αν ναι υα σας τις βαλω καποια στιγμη. δεν μπορτω να καθομαι ποολυ ωρα στον υπολογιστη γιατι η καρεκλα δεν με βολευει και δνε μπορω να την μετακινησω ειναι βαρια. οσο αντεχω θα διαβαζω σελιδα σελιδα για να σχολιαζβ γιατι μου λειψατε πολυ,

Τσέρυ δεν έλαβες τις φώτο; Και πού τις έστειλα μετά; Αει, καλά, αν δεν είναι ο άντρας μου να με βοηθάει όλο βλακείες κάνω....Για ξανακοίτα και πες μου, βρε!

Οσο για το όνομα να σας πω πως εμένα μου αρέσει πιο πολύ το "τυχερό παρεάκι"......Το παρεάκι κάνει τυχερή τη λίστα όχι το αντίστροφο!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αγγελικάκι και Μαριούλα δεν έχω κανει φεισ! Απλά ανταλλάξαμε κάπιες φωτογραφίες μέσω mail με τα κορίτσια!

Στείλτε μου το μειλ, αν θέλετε να σας στείλω κι εσάς!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

με βοηθησε η μαμα μου λιλιτακι. αλλα αν δεν το εκανα θα στεναχωριομουνα. μοθ αρεσει παρα πολυ η ολη διαδικασια. ηθελα να βγαλω και φωτο με τα φαγητα να σας τις βαλω να τις δειτε αλλα εγω δεν μπορουσα. δεν ξερω αν εβγαλε ο αντρας μου. αν ναι υα σας τις βαλω καποια στιγμη. δεν μπορτω να καθομαι ποολυ ωρα στον υπολογιστη γιατι η καρεκλα δεν με βολευει και δνε μπορω να την μετακινησω ειναι βαρια. οσο αντεχω θα διαβαζω σελιδα σελιδα για να σχολιαζβ γιατι μου λειψατε πολυ,

Ναι βρέ μπουμπού αλλά να τώρα ο πόνος......:shock:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Kαλημέρα!

Νένα, να τα εκατοστίσεις! Να είσαι γερή και δυνατή.....Να έρεθι με το καλό το μωράκι σας και να είστε πολύ ευτυχισμένοι! Τελικά τι έγινε με τον σύζυγο; Μιλήσατε καθόλου για το τι θα κανετε σήμερα;

μαριούλα μου, τι ωραίο μωρό! Τι γλύκας είναι αυτός!!!! Κι εσύ είσαι τόσο μικρούλα!!!! Το έχω ξαναπεί....Αν ήμασταν σε παλιότερες εποχές που γεννούσαν τα κορίτσια στα 16 τους θα είχα κόρη στην ηλικία σου; Κορίτσια, έχω συμμαθητριες που παντεύτηκαν μικρές κι έχουν τώρα 19 χρονών παιδιά!!!!Με φαντάζεστε με τόσο μεγάλο παιδί;

Η αδερφή μου η μεγάλη είναι 38 και έχει 3 κόρες ηλικίες???19,5-16,5-15,5!!!Σαν φιλενάδες είναι!!!Θα μου άρεσε να είχα μεγάλο παιδί γι'αυτο και άρχησα νωρίς τις προσπάθειες αλλά η Μεγαλόχαρη είχε άλλα σχέδια!!!Δέν με πειράζει κάλλιο αργά παρά ποτέ!!!Άσε που το καλό πράγμα αργεί να γίνει......:rolleyes::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

σας διαβασα αλλα δεν αντεχω να σχολιασω αλλο,ποναω αρκετα και παω παλι να ξαπλωσω. χαρηκα που δεν εχσα κανενα γεννητουρι. χθες γεννησε μια κοπελα εδω στο νησι στο νοσοκομειο φυσιολογικα γιατι δεν πραλαβαιναν να της κανουν καισαρικη ενα μωρο 4650 κιλα. κια σκεφτητε η κοπελα ειχε παρει μονο 3 κιλα στην εγκυμοσυνη. αυτα ειναι....αλι σε μας.

μαρτζι σου δες πμ. παω να σου στειλω τωρα το μαιλ μου. θα περιμενω...φιλακια σε ολες.

καλημέρα κορίτσια!!!

μαριούλα μου, σου έχω στείλει το φεισ μου σε πμ το είδες???

κουκλι είναι!!!φτου φτου!!να σας ζήσει!!να τον χαίρεσται!!!!

γέννησε καμία ??

τινγκερμπελ μου το ειδα και σου εστειλα αιτημα αλλα ακομα δεν το δεχτηκες.
Μαριούλα μια κούκλα είσαι κι εσύ και ο γιος σου! Πως μεγάλωσε! Μη στενοχωριέσαι σε λίγο καιρό τέτοια ώρα θα μπαίνω κι εγώ θα είμαστε οι νυχτερίδες του καφέ! Πάντως είσαι απίστευτη πρόλαβες και να ψηφίσεις! Μη μου πεις ότι κάθισες και διάβασες και τις είκοσι σελίδες!

Ναι Μαριούλα κι εγώ αυτό σκέφτομαι ότι σε λίγο που θα γεννήσω θα μου λείπουν οι κλωτσιές και γι' αυτό το χαίρομαι πολύ:tongue:

μαρμιν μου οντως μετα ολες θα μπαινουμε μετα τις 12 το βραδυ γιατι τοτε θα μπορουμε,ναι προλαβα και ψηφισα:Pδεν τις διαβασα και τις 20 γιατι δεν βρηκα ακομα τοσο χρονο αλλα θα τις διαβασω και θα τις σχολιασω κιολας το υποσχομαι:P
Μαριούλα μου όντως σου μοιάζει ο πρίγκιπας σου εγώ δε σε είχα δει! Εμείς ανταλλάξαμε κάποιες φωτο με τα κορίτσια που δεν έχουμε συναντηθεί μέσω μειλ όσες δεν έχουμε φεις αν θες στείλε μου το δικό σου με π.μ και θα σου στείλω φωτο με τον αντρούλη, την κοιλίτσα μου και τη γωνίτσα του μπέμπη μου!

χαρα μου σου εστειλα το μειλ μου περιμενω φωτο:P

καλημερα κοριτσακια!!!!

καλε τι παιδι ειναι αυτο???τι κουκλι????εχει μεγαλωσει και για νεογεννητο ειναι κουκλαρος!!!μαριουλα μου πολυ σε ζηλευω που εισαι μικρη μαμα!!!ολες κανονικα στην ηλικια σου θα πρεπει να εχουμε μωρακια αλλα τι να κανουμε...διαβασα και ενα τελειο χθες ...

378552_474226582633563_279559240_n.jpg

τσερρυ μου ευχαριστω πολυ αντε με το καλο να μας βαλεις και εσυ φωτο με το μωρακι σου!
καλημερα αγαπες

ευχαριστω για τις ευχες και τα χρονια πολλα, σημερα ειναι αποφασισμενη να περασω τα γενεθλια μου ηρεμα και γαληνια. Δεν προκειται ουτε να μαλωσω ουτε να στεναχωρεθω ακομη και αν δεν κανω τιποτα.

marioula ειστε 2 μικρα κουκλακια οι δυο σας. Δε σου κρυβω οτι ζηλευω, ολο λεω αντε να ερθει ο μπεμπης να τον εχω αγκαλιτσα!!!!!!

αγαπη χρονια σου πολλα να τα 100στησεις και ο,τι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα!να εισαι παντα ευτυχισμενη με ατομα που σε αγαπανε παντα διπλα σου:Pευχαριστω κ εγω για τα καλα σου λογια!ο μπεμπη σου κοντευει!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ φτου σας κουκλια ειστε μαμα και γιος και οσο μεγαλωνει σου μοιαζει ακομα περισσοτερο!!!!!!!!!!!!!!!!

ποναει η μεση μου φρικτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αφου ξυπνησα απο τους πονους:evil::evil::evil:εν τω μεταξυ εδω και 3 εβδομαδες με εχει πιασει και ο καρπιαιος σωληνας και ειδικα τα πρωινα δεν μπορω να κουνησω το χερι μου:evil::evil:για κλαματα ειμαι!!!!

καντουλα μου ευχαριστω πολυ! περαστικα σου γλυκια μου!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...