Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημέρα Τιγκερ! Να που είναι κι άλλη εδώ πρωϊνιάτικα! Εγώ πάντως δε γέννησα;) και επειδή θα λείψω αρκετές ώρες σήμερα μην ανησυχήσετε δε γεννάω ακόμα:cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριούλα μου όντως σου μοιάζει ο πρίγκιπας σου εγώ δε σε είχα δει! Εμείς ανταλλάξαμε κάποιες φωτο με τα κορίτσια που δεν έχουμε συναντηθεί μέσω μειλ όσες δεν έχουμε φεις αν θες στείλε μου το δικό σου με π.μ και θα σου στείλω φωτο με τον αντρούλη, την κοιλίτσα μου και τη γωνίτσα του μπέμπη μου!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!!!

καλε τι παιδι ειναι αυτο???τι κουκλι????εχει μεγαλωσει και για νεογεννητο ειναι κουκλαρος!!!μαριουλα μου πολυ σε ζηλευω που εισαι μικρη μαμα!!!ολες κανονικα στην ηλικια σου θα πρεπει να εχουμε μωρακια αλλα τι να κανουμε...διαβασα και ενα τελειο χθες ...

378552_474226582633563_279559240_n.jpg

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

νενα μας χρονια σου πολλα κοριτσακι μου!!!!!να εισαι γερη και δυνατη παντα, ετσι χαμογελαστη οπως σε γνωρισαμε και με το καλο και το νεο μελος στην οικογενεια σας!!!!να μην χαλιεσαι με τιποτα...

28xYp3.png

μερμιν, οχι η φιλη μου πηγε στο νοσοκομειο η σε κλινικη (δεν ρωτησα) να διακοψει την κυηση και εκει στην τουαλετα εγινε αυτο το που περιεγραψα...η κοπελα χθες ηταν αγελαστη κοριτσια...και γω εντομεταξυ εκανα κ την βλακεια κ ρωτησα εξαρχης εχετε και ενα αγορακι ετσι δεν ειναι???μαλλον ειχα δει φωτο στο φβ με καποιο μωρο και νομιζα οτι ηταν το δικο τους!!!!

λιλιτακι ναμας ενημερωσεις για τις εξελιξεις τς φιλης σου. παντως η αδερφη του αντρα μου την εκανε 2 φορες την αμνιοπαρακεντηση. εχουν πολυ μικρη μυτη, η ανατομια της ειναι ετσι δηλαδη, και την κ ληρωνομισαν τα 2 παιδια της και επειδη το ρινικο οστο ειναι ενα απο τα σημεια που μετρανε την εβαλαν και την εκανε. ηταν ολα καλα ομως!!!ελπιζω και στην δικη της περιπτωση να ειναι κατι τετοιο....

παω να κανω τις δουλιτσες μου...σημερα φασολαδα .- και δεν ακουω κανεναν και τιποτα!!!!

28xYp3.png

καλημερα κοριτσακια!!!!

καλε τι παιδι ειναι αυτο???τι κουκλι????εχει μεγαλωσει και για νεογεννητο ειναι κουκλαρος!!!μαριουλα μου πολυ σε ζηλευω που εισαι μικρη μαμα!!!ολες κανονικα στην ηλικια σου θα πρεπει να εχουμε μωρακια αλλα τι να κανουμε...διαβασα και ενα τελειο χθες ...

378552_474226582633563_279559240_n.jpg

χαχαχα πολύ καλό! Φαντάσου πόσο τα έχει πάρει ο άνθρωπος για να τα βάλει και με το φεγγάρι!

Τσέρρυ πολύ κρίμα για την κοπέλα πραγματικά δεν ξέρω πως θα ξεπερνούσα κάτι τέτοιο.:|

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και γω φεύγω τώρα. Σήμερα ο μικρός έιναι πολύ ήσυχος μάλλον μου κρατάει μούτρα για χθες και προχθές που τον τρέλανα. Ευτυχώς που έχω ραντεβού στο ιπποκράτειο και θα ακούσω την καρδούλα του

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ουφ!!!!τα αποτελεσματα μου χθες το βραδυ δεν ειχαν ερθει...πρεπει να ξαναπαω και σημερα αλλα θα παω προς το μεσημερακι για να μηνσκεφτομαι οτι ισως μπηκαν πιομ μετα και δεν το ειδα...

28xYp3.png

καλημερα αγαπες

ευχαριστω για τις ευχες και τα χρονια πολλα, σημερα ειναι αποφασισμενη να περασω τα γενεθλια μου ηρεμα και γαληνια. Δεν προκειται ουτε να μαλωσω ουτε να στεναχωρεθω ακομη και αν δεν κανω τιποτα.

marioula ειστε 2 μικρα κουκλακια οι δυο σας. Δε σου κρυβω οτι ζηλευω, ολο λεω αντε να ερθει ο μπεμπης να τον εχω αγκαλιτσα!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΝΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑ φτου σας κουκλια ειστε μαμα και γιος και οσο μεγαλωνει σου μοιαζει ακομα περισσοτερο!!!!!!!!!!!!!!!!

ποναει η μεση μου φρικτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αφου ξυπνησα απο τους πονους:evil::evil::evil:εν τω μεταξυ εδω και 3 εβδομαδες με εχει πιασει και ο καρπιαιος σωληνας και ειδικα τα πρωινα δεν μπορω να κουνησω το χερι μου:evil::evil:για κλαματα ειμαι!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τρεχω στη δουλεια απο το μεσημερι και μετα ειμαι χαλαρη και το απογευμα δεν δουλευω οποτε θα τα πουμε και παλι.

cherry οντως εχει πλακα η φωτο αν και θα την χαρακτηριζα κωμικοτραγικη γιατι στην αρχη γελας και μετα λυπασαι για το πως μας καταντησανε οι αχρηστοι!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...