Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τσέρρυ κι εγώ συγκλονίστηκα με την ιστορία της φίλης σου πώς ξεπερνάς κάτι τέτοιο; Αλλά ξερεις τι δεν κατάλαβα; Μόνη της την έκανε τη διαδικασία η κοπέλα; και μάλιστα στο σπίτι της; γιατί απ' ότι κατάλαβα διέκοψε την κύηση δεν απέβαλε σωστά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Cherry η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ τυχερή γιατί έχει αρκετές λαϊκές εδώγύρω. Στην περιοχή μου γίνεται κάθε Πέμπτη. Τη Δευτέρα έχει άνω Ηλιούπολη στη Μπουμπουλίνας αν την ξέρεις είναι παράλληλη με την Ωραιοκάστρου περνάω τον περιφερειακό πάνω από μια πεζογέφυρα και σε 5΄ φτάνω. Την Παρασκευή έχει στη Σταυρούπολη κάτω από τη Λαγκαδά στο Δημαρχείο που είναι κοντά στο πατρικό μου και έτσι πάω και από τους γονείς μου. Αν θέλω Τρίτη και Τετάρτη έχει λαίκή που μπορώ να πάω απλά με το λεωφορείο.

Κορίτσια κι εμένα σήμερα το πρωί με πήρε τηλ η μαμά μου και μου λέει "δε γεννάμε σήμερα έτσι;" γιατί της λέω; γιατί είμαι στη Β... (ξαδέλφη μου) μετά θα πάω να κοιμηθώ μετά τις 4 μπορώ! Τι πάθατε όλες σήμερα; Και πριν λίγο με έπιασε ένας πόνος και σκέφτηκα λες;:cool:

Καλα οποια γεννησει αυριο θα εχει το παιδακι της ιδια μερα γενεθλια με μενα!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κορίτσια κι εμένα μου αρέσουν και τα δύο το παρεάκι το βρίσκω λίγο πιο προσωπικό και το λίστα πιο πιο μμμ δεν ξέρω πως να το πω :rolleyes: θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και θα σας πω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλέ βάλτε όποιο να'ναι όπως και να έχει γιυρλουδες είμαστε!!!

Ρε σεις εγω το αλλαζω και τωρα, αλλα καλο θα ειναι να εχουμε τις γνωμες των περισσοτερων κοριτσιο για να ειναι πιο δημοκρατική η αλλαγη!!!! Επειτα θα πρεπει να κυκλοφορησει αυτη η λιστα λιγες μερες για να την μαθουν τα κοριτσακια και να μην μας χασουν με το καινουριο ονομα!!!

Αντε marminaki ψηφισε κι εσυ να τελιωνουμε!!!

Ρε παιδια το aggelikaki απο ποτε εχει να μας γραψει?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

1. ΝΕΝΑ "η τυχερη λίστα"

2.lilitaki ''το τυχερό παρεάκι''

3. cherry "η τυχερη λίστα"

4. καντυ "η τυχερη λίστα" ή ''το τυχερό παρεάκι''

5. μαρμιν "η τυχερή λίστα"

Ψήφισα!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καληνυχτα και απο μενα κοριτσακια μου κι εγω παω να ξαπλωσω γιατι αυριο το πρωι εχω δουλιτσα!!!!

Τhanks marminaki αντε να αποφασιζουμε για τον τιτλο!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλως τη μικρουλα μας

καταρχην ειμαστε ολες καλα, δεν γεννησε καμια ακομη, και οικονομικα ειμαστε ολοι σκατα!!!!!

α δηλαδη δεν ειμαι μονο εγω?:rolleyes:
καλωστην ΜΑΡΙΟΥΛΑ μας!!!καλε ασε το ιντερνετ και τα οικονομικα πες μας για τον πριγκιπα!!!!
αγαπη μου μια χαρα ειναι ο πριγκιπας μου μεγαλωνει :P αυριο θα σας βαλω φωτο του να δειτε:P:p
παπαγια αυτο που εχω στο τικερακι μου!!! Για ακομη 1 εβδομαδα παπαγια θα ειμαι και μετα μελιτζανα!!!!

Λεω σε κανα 2 εβδομαδες να αρχισω με τα βασικα δηλ. να δωσω προκαταβολη και να παραγγειλω κρεβατι και συρταριερα αλλα θα τους πω να μου τα φερουν μετα το νεο ετος!!!! Οσο για τα υπόλοιπα καθε φορα που θα καταβαινω Θεσ/νικη να παιρνω και απο κατι!!!!!

νενα μου και αργησες ξεκινα τα ψωνια:D

Λιτή και περιεκτική.

Γεια σου Μαριουλάκι σε πεθυμήσαμε:tongue:

χαρα μ εγω να δεις πως σας πεθυμησα!
Κορίτσια στις 6 και που ξυνπήσαμε αλλά δε σηκώθηκα αφού δε θα έφευγε ο αντρούλης έκανε κάτι ακροβατικά ο μικρός ο σύζυγος ξαφνιάστηκε. Όμως δεν είμαι μόνο εγώ πρωϊνός τύπος αλλά και ο υιός:P Καθε πρωί τέτοια ώρα δίνει το παρόν και 7 παρά που φεύγει ο μπαμπάς του και εγώ χαλαρώνω στον καναπέ αρχίζει το νούμερο! Τα σαββατοκύριακα που ξυπνάω πιο αργά τα χάνω αυτά:(

να τα χαρεις οσο μπορεις μαρμιν μου γιατι κοντευει η μεγαλη μερα που θα γεννησεις:P

Καλημερα!!!τι κανετε;;;;με δεχεστε στην παρεα σας;;;;;;;;;
γεια σου ζουζουνακι καλως ηρθες στην παρεα μας!
Καλημέραααααααααααα κοριτσάκια!!!!!!!!Τώρα ξύπνησα το βόδι με πλάκωσε το πάπλωμα ρε κορίτσια κάθε μέρα και πιό αργά ξυπνάω γιατί???Ξύπνησα στις 6,30 έβαλα ένα πλυντήριο για να προλάβω το νυχτερινό ρεύμα πήρα μαγνήσιο και ξανά ξεράθηκα μετά στις 9 πήρα σίδηρο και άντε πάλι ύπνος ά και στις 7 κάνει και εμένα τούμπες ρε Μαρμιν λές να είναι έτσι και μετά που θα γεννηθούν τα καμάρια μας???Ζουζουνάκι καλώς όρισες στη γουρλίδικη παρεούλα μας!!!

λιλιτακι μου κοιμησου τωρα που μπορεις:tongue:

καλημερα!!!!!να μαι και γω...ειπα να κανω τις δουλιτσες μου και μετα να σας χορτασω....ξαφνικα με επιασε ενα αγχος μηπως γεννησε καμια και δεν το εχω μαθει ακομα και τα αφησα ολα μισα....τελειωνω την βαρβαρα μου τωρα και μετα με εβαλε ο αντρας να του κανω μια δουλεια στο ταμπλετ!!!!καμια φορα ειναι πολυ βαρετο να ξερεις πραγματα...η γιαγια μου με εβαλε να ψαξω προγραμμα στην φορθνετ, για το επιδομα θερμανσης πως το περνουμε, για τα αυθεραιτα και για το πως θα παντρεψω τον θειο μου με γερμανιδα που θα την βαφτησουμε πρωτα...ουφ!!!!

ζουζουνιτσα εννοειται και σε θελουμε στο παρεακι μας!!!!απο που εισαι κοριτσαρα εσυ???εισαι παντρεμενη???

μαριουλακι μας μπηκε και βγηκε...αφου εχει χρονο κ για καφεδες με τις φιλες της καλα ειναι!!!!

λιλιτακι να χαιρεσαι την μανουλα ρε κοριτσακι!!!λες το πισπιριγκι να μας κανει καμια εκπληξη σημερα για δωρο γεννεθλιων στην γιαγιακα του???παρεπιπτοντως νομιζω εβλεπα εσενα αλλα ΚΑΙ την αδερφη σου στον υπνο μου!!!!ελπιζω να εχεις αδερφη...εχεις αποτι θυμαμαι...σου εφερε κατι ρουχα πριν καιρο...

λοιπον δεν ξερω τι εχω παθει με τα ονειρα...βλεπω καθε βραδυ!!!μεγαλα ονειρα, ολα ειναι ξερετε απο αυτα τα δικα μου τα ασυναρτητα και καθε βραδυ βλεπω και απο εναν διασημο - αντρα βασικα!!!! μην πειτε οτι επιρεαζομαι...το σταρ το εχω κοψει βλεπω μονο στεφαιδου και αυτο οχι παντα!!!

αφηνω το μωρακι μου στην μαμα μου και βγαινω οποτε θελω,τωρα περιμενω να 40ντησω για να βγω σε κανενα μπαρακι για ξενυχτι:cool:
Ευχαριστώ κοριτσάκι μου να είσαι καλά για τις ευχές!!!Αδερφές έχω 2 οπότε μια χαρά σε βρίσκω.....όσο για το να βγεί σήμερα το πισπιρίγκι δέν νομίζω!!!Είπαμε να φάμε και αυτήν την εβδομάδα!!!!
εγω στην 37 ειχα ειδη γεννησει:)
Δεν είστε μέσα, ε;

Τσέρυ, σου έστειλα και δικές μου φωτο! Οσο για το φεις δεν κατάλαβα ότι το εννούσες, βρε χαζό, γιαυτό δεν απάντησα....Σε ευχαριστώ αλλά άστο, δεν πειράζει....Ούτε κι εγώ πολυθέλω, να σου πω την αλήθεια....Τώρα κιόλας που σας είδα σχεδόν όλες και με είδατε κι εσείς είμαι οκ!

Εμείς ευτυχώς έχουμε τη σομπίτσα μας. οχι ότι κι αυτή είναι ανέξοδη. Τα καίει τα ξυλαράκια μια χαρά. Αλλά όσο να' ναι ζεσταινόμαστε και με το παραπάνω!

μαργκι εκανες φεις? αν ναι πως και δεν μου εστειλες?:(:(:(θελω και εγω να σε δω και να γινουμε φιλες και εκει:(

Πάω καναπέ πονάει η πλάτη πάλι :(!!!

μετα με το θηλασμο να δεις πως θα σε ποναει χαρα μου:|

1. ΝΕΝΑ "η τυχερη λίστα"

2.lilitaki ''το τυχερό παρεάκι''

3. cherry "η τυχερη λίστα"

4. καντυ "η τυχερη λίστα" ή ''το τυχερό παρεάκι''

5. μαρμιν "η τυχερή λίστα"

6.μαριουλα1234 "η τυχερη λιστα"

83tdp2.pngcWE4p3.png

ειναι καμια εδω???τωρα που μπηκα εγω δεν εχει καμια?:rolleyes:επιτελους πληρωσα το ιντερνετ μου κοριτσια χαχα εμενα μου αρεσει που δεν ντρεπομαι να το πω οτι το αφηνω απληρωτο:cool::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

μαριούλα μου, σου έχω στείλει το φεισ μου σε πμ το είδες???

κουκλι είναι!!!φτου φτου!!να σας ζήσει!!να τον χαίρεσται!!!!

γέννησε καμία ??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μαριούλα μια κούκλα είσαι κι εσύ και ο γιος σου! Πως μεγάλωσε! Μη στενοχωριέσαι σε λίγο καιρό τέτοια ώρα θα μπαίνω κι εγώ θα είμαστε οι νυχτερίδες του καφέ! Πάντως είσαι απίστευτη πρόλαβες και να ψηφίσεις! Μη μου πεις ότι κάθισες και διάβασες και τις είκοσι σελίδες!

Ναι Μαριούλα κι εγώ αυτό σκέφτομαι ότι σε λίγο που θα γεννήσω θα μου λείπουν οι κλωτσιές και γι' αυτό το χαίρομαι πολύ:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

0060.gif

Νενούλα για σένα αυτό! Να είσαι πάντα καλά με υγεία και με το καλό να έρθει το μωράκι σας να σας γεμίσει με ευτυχία! Χρόνια Πολλά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...