Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εγω επειδη το κανω μεταξυ υπνου και ξυπνιου εχω τεντωθει αρκετες φορες αλλα οπως εχω καταλαβει μεχρι τωρα τα μωρα μου δεν εχουν πτοηθει!!ειναι ανθεκτικα παιδια!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια σας την εσκασα σημερα!!!τι απορειτε που δεν ειπατε πολλα...αφου λειπω εγω!!!!πρεπει να υπαρχει και ενας πολυλογας στην παρεα για να μην χαλαει η σειρα...

σημερα οπως σας ειπα και γω το πρωι ειχα στο μυαλο μου οτι καποια θα εχει γεννησει...λετε να γινει τιποτα σημερα και αυριο να εχουμε εξελιξεις????

μαρτζι ναι οντως τωρα δεν εχει και νοημα...ετσι οπως ανταλλαξαμε και ε - μειλ ολα πλεον γινονται...

παω να δω σε λιγο φωτο που μου εστειλες!!!

μαρμιν αυριο και κοιμηθεις και τις δουλειες τις κανεις και μεθαυριο...δεν χαλασε και ο κοσμος!!!ρε συ ξερεις τι ηθελα να σε ρωτησω???εκει που μενεις ολο λαικες εχει???

μαρακι πολυ γελιο το ανηψακι...και μεις εχουμε 5. τα τεσσερα αγορια και το τελευταιο 2 χρονων κοριτσακι. ασε που μιλαει και εδω και καιρο κανεις ολοκληρη συζητηση μαζι της ειναι και τσαχπινα και πανεξυπνη...μια μερα την ρωτουσε ο αντρας μου "που ειναι το αμαξι της μαμας" δειχνει το μωρο "νατο" του μπαμπα? "νατο" του θειου το αμαξι που ειναι???κολιταει απο δω κοιταει απο κει πουθενα το αμαξι ( οα αντρας μου το ειχε στο γκαραζ!!!!) και τι απανταει???"μπλε!!!!επειδη το αμαξι του ειναι μπλε...εχω να το λεω...σπιρτο το μικρο...και σας λεω τα δυο τα εκλεισε τωρα τον σεπτεμβριο!!!!

σημερα κοριτσακια πηγα για καφεδακι κ ειδα μια φιλη και παλια συμμαθητρια...η καημενη ειχε μεινει εγκυος και στην 14η εβδομαδα και ενω δεν ειχαν καταλαβει τιποτα πανε για αυχενικη και διαπιστωνουν οτι τα εμβρυα ειναι 2 και το ενα ειναι πολυ πολυ μικροτερο και οτι στην ουσια το ενα εθρεφε το άλλο οποτε και επρεπε να διακοψει την κυηση!!!πολυ την λυπηθηκα. και το χειροτερο...παει λεει τουαλετα οταν πηγε για να το κανει αυτο και το δευτερο αρχισε να της γλιστραει την ωρα που πηγε για πιπι...και το επιασε με ενα χαρτι και φωναξε τον αντρα της να το παρει....τραγικες στιγμες!!!!παντα υπαρχουν πολυ δυσκολες στιφμες...δοξα τον Θεο να λεμε!!!!!πολυ την στεναχωρεθηκα....

αρχιζει και το εργο μου σε λιγο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρτζι δεν εχει ερθει τιποτα απο ε - μειλ!!!!

κοριτσια και γω στην αρχη τεντωνομουν πολυ και νομιζα οτι ειναι απο την πολυ ξαπλα!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

κοριτσακια σας την εσκασα σημερα!!!τι απορειτε που δεν ειπατε πολλα...αφου λειπω εγω!!!!πρεπει να υπαρχει και ενας πολυλογας στην παρεα για να μην χαλαει η σειρα...

σημερα οπως σας ειπα και γω το πρωι ειχα στο μυαλο μου οτι καποια θα εχει γεννησει...λετε να γινει τιποτα σημερα και αυριο να εχουμε εξελιξεις????

μαρτζι ναι οντως τωρα δεν εχει και νοημα...ετσι οπως ανταλλαξαμε και ε - μειλ ολα πλεον γινονται...

παω να δω σε λιγο φωτο που μου εστειλες!!!

μαρμιν αυριο και κοιμηθεις και τις δουλειες τις κανεις και μεθαυριο...δεν χαλασε και ο κοσμος!!!ρε συ ξερεις τι ηθελα να σε ρωτησω???εκει που μενεις ολο λαικες εχει???

μαρακι πολυ γελιο το ανηψακι...και μεις εχουμε 5. τα τεσσερα αγορια και το τελευταιο 2 χρονων κοριτσακι. ασε που μιλαει και εδω και καιρο κανεις ολοκληρη συζητηση μαζι της ειναι και τσαχπινα και πανεξυπνη...μια μερα την ρωτουσε ο αντρας μου "που ειναι το αμαξι της μαμας" δειχνει το μωρο "νατο" του μπαμπα? "νατο" του θειου το αμαξι που ειναι???κολιταει απο δω κοιταει απο κει πουθενα το αμαξι ( οα αντρας μου το ειχε στο γκαραζ!!!!) και τι απανταει???"μπλε!!!!επειδη το αμαξι του ειναι μπλε...εχω να το λεω...σπιρτο το μικρο...και σας λεω τα δυο τα εκλεισε τωρα τον σεπτεμβριο!!!!

σημερα κοριτσακια πηγα για καφεδακι κ ειδα μια φιλη και παλια συμμαθητρια...η καημενη ειχε μεινει εγκυος και στην 14η εβδομαδα και ενω δεν ειχαν καταλαβει τιποτα πανε για αυχενικη και διαπιστωνουν οτι τα εμβρυα ειναι 2 και το ενα ειναι πολυ πολυ μικροτερο και οτι στην ουσια το ενα εθρεφε το άλλο οποτε και επρεπε να διακοψει την κυηση!!!πολυ την λυπηθηκα. και το χειροτερο...παει λεει τουαλετα οταν πηγε για να το κανει αυτο και το δευτερο αρχισε να της γλιστραει την ωρα που πηγε για πιπι...και το επιασε με ενα χαρτι και φωναξε τον αντρα της να το παρει....τραγικες στιγμες!!!!παντα υπαρχουν πολυ δυσκολες στιφμες...δοξα τον Θεο να λεμε!!!!!πολυ την στεναχωρεθηκα....

αρχιζει και το εργο μου σε λιγο...

Τι λες τώρα ρε κορίτσι??? Αυτα ειναι τα άσχημα ο Θεός να τους δώσει δύναμη να το αντιμετωπίσουν!!! Και εγώ σήμερα δεν είχα καλά νέα για τη φιλη μου ειναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και η Παπ Α δεν βγήκε καλή πρέπει την άλλη εβδομάδα να κάνει αμνιοπαρακέντησή :-(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Cherry η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ τυχερή γιατί έχει αρκετές λαϊκές εδώγύρω. Στην περιοχή μου γίνεται κάθε Πέμπτη. Τη Δευτέρα έχει άνω Ηλιούπολη στη Μπουμπουλίνας αν την ξέρεις είναι παράλληλη με την Ωραιοκάστρου περνάω τον περιφερειακό πάνω από μια πεζογέφυρα και σε 5΄ φτάνω. Την Παρασκευή έχει στη Σταυρούπολη κάτω από τη Λαγκαδά στο Δημαρχείο που είναι κοντά στο πατρικό μου και έτσι πάω και από τους γονείς μου. Αν θέλω Τρίτη και Τετάρτη έχει λαίκή που μπορώ να πάω απλά με το λεωφορείο.

Κορίτσια κι εμένα σήμερα το πρωί με πήρε τηλ η μαμά μου και μου λέει "δε γεννάμε σήμερα έτσι;" γιατί της λέω; γιατί είμαι στη Β... (ξαδέλφη μου) μετά θα πάω να κοιμηθώ μετά τις 4 μπορώ! Τι πάθατε όλες σήμερα; Και πριν λίγο με έπιασε ένας πόνος και σκέφτηκα λες;:cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

1. ΝΕΝΑ "η τυχερη λίστα"

2.lilitaki ''το τυχερό παρεάκι''

3. cherry "η τυχερη λίστα"

4. καντυ "η τυχερη λίστα" ή ''το τυχερό παρεάκι''

Καλέ βάλτε όποιο να'ναι όπως και να έχει γιυρλουδες είμαστε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...