Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Ωραία, θα το ψάξω. Ευχαριστώ! 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εμεις μολις φαγαμε αβγουλακια πατατουλες και σαλατουλα!!!τα δικα μου καλοψημενα και στεγνα αλλα τελοσπαντων!!!!

εγω δεν εχω προβλημα και τα 2 που προτινατε μου αρεσουν!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα!!!απο χθες σας διαβαζα αλλα δεν ξερω γιατι δε μπορουσα να γραψω,εδειχνε ολο οτι φορτωνε η σελιδα οταν παταγα απαντηση και δεν ανοιγε ;)

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

σας διαβάζω αλλά είμαι λίγο στον κόσμο μου αυτό τον καιρό.....

Πονάει πολύ το στήθος μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ γιατί πέφτω πάνω του και ξυπνάω....

Λέτε να είναι συμπτωμα ή είναι πολύ νωρίς ακόμα???????

Δεν αντέχω άλλο την αναμονή, με έχει πιάσει τρέλα άλλες 9 μέρες για χοριακή........................

Εσείς οι εγκυούλες είχατε αιματάκι κατά την εμφύτευση ή όχι?

Εγώ τίποτα από αυτά.... μόνο το στήθος αλλά δεν θέλω να ελπίζω και πολύ να μην φάω τα μούτρα μου..

Μαρακι ευχομαι σε 9 μερουλες να εχεις μια τεραστια χοριακη.Οσο για τα συμπτωματα μη δινεις σημασια.Αλλες εχουν συμπτωματα αλλες οχι.

περισσοτερο αγχωνεσαι να το σκεφτεσαι.

εμενα ειχε τυχει να ειναι πολυ πρισμενο το στηθος μου,ποναγε,δε μπορουσα να το ακουμπησω καθολου,ηταν πιο σκουρο και να φανταστεις μια φιλη μου που ηταν εγκυος ρωτησε τη γυναικολογο της και της ειπε ΄΄πες στη φιλη σου πως μαλλον ειναι εγκυος''...αλλα τιποτα.σταγονα αιμα ειχα μια φορα 7 μερες μετα την ωορρυξια,ειχα χαρει αλλα παλι τιποτα!μη σπας το κεφαλι σου με συμπτωματα!οτι ειναι να γινει θα γινει!κοιτα να εισαι ηρεμη και ολα θα πανε μια χαρα :D

να μαι και γω!!!σας την εσκασα χθες και πηγαμε για καφεδακι...πηγαμε το απογευμα σε μια ομιλια ενος πανεπιστημιακου θεολογου αλλα φτασαμε στο τελος και δεν καταλάβαμε τιποτα!!!

μετα πηραμε φιλους και πηγαμε κοσμος για εναν καφ3 και μειναμε εκει ως τις 11.30!χθες επειδη εβγαλα τις φορτμες που φοραω στο σπιτι και εβαλα ρουχα και μαλιστα στενα συγκλονιστηκα με την κοιλια μου η οποια ναι μεν σε υψος δεν ειναι πολυ μεγαλη σε φαρδος ομως ειναι πελωρια...τοσο φαρδια μεση δεν φανταστηκα ποτε οτι θα αποκτησω!!!αφου να φανταστείτε ειχα παει σε προβα νυφικου και η πωλειτρια απορουσε και με κοιτουσε ξανα και ξανα για να βεβαιωθει οτι χωραω...σας λεω δεν πιστευα στα ματια μουο οταν πηγα στην τουαλετα του καταστηματος που ειναι κ μεγαλη και φαινομουν ολοκληρη...πλεον ο κ@λος μου ειναι ενα τιποτα!!!

μαρτζι δεν μας απαντησες εστω και αρνητικα...θα σου στειλω μειλ κ μετα φωτο....κοριτσια ποια να βαλω????

επειδη μολις ξυπνησα λεω να κανω καμια δουλεια και μετα να κατσω γιατι αν τα κανω αναποδα δεν το βλεπω να τρωμε σημερα..καντυ στον υπνο εχω ξεπερασει και σενα οπως βλεπεις...

οπως ειπαν και το κοριτσια τελικα μαλλον ειναι κοριτσακι!στα αγορακια ειναι στογγυλη η κοιλια!

Καλησπέρα και από εμένα όλα καλά με το πισπιρίγκι μου ειναι σε πολύ καλή θέση βάρος δεν θα μου λέει από εδω και πέρα γιατί δεν θα ειναι πραγματικό μου είπε να κάτσω στα αβγά μου αυτή την εβδομάδα πολύ ξεκούραση για να κλείσουμε τις 38 αυτα!!! Πήγαμε τζάμπο και πείραμε βλακειουλες πιπιλες με το Μίκη θερμόμετρο για το μπανάκι ένα φορμακι με ασορτί γαντακια και σκουφάκι πετζετάκις με το Μίκη κοριτσακι για τα μπιμπερό σκουφάκι του Αγίου Βασίλη μπανάκι για το μπάνιο και πόσα ήθελα ακόμη αλλά συγκρατήθηκα!!!:-D
καλοριζικα τα πραγματακια του μπεμπη :D

με το καλο να τον υποδεχθεις :D

Μαρμιν,Νενα και Μαρτζι ειστε κουκλιτσες!!!!!

οι κοιλιτσες σας ειναι τελειες :D :D

με το καλο να ερθουν τα μωρακι σας

καλησπερα!!!απο χθες σας διαβαζα αλλα δεν ξερω γιατι δε μπορουσα να γραψω,εδειχνε ολο οτι φορτωνε η σελιδα οταν παταγα απαντηση και δεν ανοιγε ;)

Μαρακι ευχομαι σε 9 μερουλες να εχεις μια τεραστια χοριακη.Οσο για τα συμπτωματα μη δινεις σημασια.Αλλες εχουν συμπτωματα αλλες οχι.

περισσοτερο αγχωνεσαι να το σκεφτεσαι.

εμενα ειχε τυχει να ειναι πολυ πρισμενο το στηθος μου,ποναγε,δε μπορουσα να το ακουμπησω καθολου,ηταν πιο σκουρο και να φανταστεις μια φιλη μου που ηταν εγκυος ρωτησε τη γυναικολογο της και της ειπε ΄΄πες στη φιλη σου πως μαλλον ειναι εγκυος''...αλλα τιποτα.σταγονα αιμα ειχα μια φορα 7 μερες μετα την ωορρυξια,ειχα χαρει αλλα παλι τιποτα!μη σπας το κεφαλι σου με συμπτωματα!οτι ειναι να γινει θα γινει!κοιτα να εισαι ηρεμη και ολα θα πανε μια χαρα :D

οπως ειπαν και το κοριτσια τελικα μαλλον ειναι κοριτσακι!στα αγορακια ειναι στογγυλη η κοιλια!

καλοριζικα τα πραγματακια του μπεμπη :D

με το καλο να τον υποδεχθεις :D

Μαρμιν,Νενα και Μαρτζι ειστε κουκλιτσες!!!!!

οι κοιλιτσες σας ειναι τελειες :D :D

με το καλο να ερθουν τα μωρακι σας

Καλέ τι γράφω σε αυτό το μήνυμα Χαχαχα βουρτσάκι για τα μπιμπερό πήρα και πετσετακια με το Μίκη Χαχαχα !!!!! :-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλησπέρα Ακόμη δεν γέννησε καμία; Πάει, έπεσα έξω με σας......Είχα πει μέχρι 15 νοέμβρη για Μαρμιν και λίγο μετά το Λιλιτάκι.....Λέτε να γίνει κανά θαύμα και την πέμπτη να έχουμε γεννητούρια;;;

Μαρια ς, τι ωραία νύφη ήσουν! Τι γλυκειά!!!!Και ο άντρας σου πολύ καλός! Το κέντρο που κάνατε το γλέντι μού θύμισε το κέντρο το δικό μας!

Τσέρυ, τι τσαχπινιά είναι αυτή;;;Καλά,η φώτο που είσαι ξαπλωμένη είναι άπαιχτη! Πολύ ωραία είσαι!!! Οσο για την κοιλίτσα κάπως έτσι είναι και η δική μου, στο λιγο πιο μικρό της βέβαια! Σίγουρα έχουμε κοριτσάκια.....

Κάντυ, συγχαρητήρια για την υποτροφία και σε καλή μεριά τα λεφτά! Ο, τι πάρουμε τη σήμερον εποχή, κοριτσάκι, καλό θα είναι.....Εμένα μου χρωστάνε 400 ευρώ και τα περιμένω πάνω από δύο χρόνια.....οχι από υποτροφία, από ένα σεμινάριο που κάναμε όταν διορίστηκα....

Μαρία, Μαράκι, εγώ δεν είχα κανένα συμπτωμα. Μόνο πόνους περιόδου λίγες μέρες πριν αδιαθετήσω και μετά το απόλυτο τίποτα! Μόνη αλλαγή που παρατήρησα ήταν πως μου άρεσε το πρωί να τεντώνομαι στο κρεβάτι, πράγμα που δεν έκανα ποτέ.....Θυμάμαι, είχα πει για πλάκα στον άντρα μου "αυτό το μωρό θέλει να τεντωνεται!" Γελάσαμε γιατί δεν το πιστεύαμε.....Κι όμως ακόμη και τώρα θέλω να τεντώνομαι αλλά το αποφεύγω!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δεν είστε μέσα, ε;

Τσέρυ, σου έστειλα και δικές μου φωτο! Οσο για το φεις δεν κατάλαβα ότι το εννούσες, βρε χαζό, γιαυτό δεν απάντησα....Σε ευχαριστώ αλλά άστο, δεν πειράζει....Ούτε κι εγώ πολυθέλω, να σου πω την αλήθεια....Τώρα κιόλας που σας είδα σχεδόν όλες και με είδατε κι εσείς είμαι οκ!

Εμείς ευτυχώς έχουμε τη σομπίτσα μας. οχι ότι κι αυτή είναι ανέξοδη. Τα καίει τα ξυλαράκια μια χαρά. Αλλά όσο να' ναι ζεσταινόμαστε και με το παραπάνω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

καλησπέρα Ακόμη δεν γέννησε καμία; Πάει, έπεσα έξω με σας......Είχα πει μέχρι 15 νοέμβρη για Μαρμιν και λίγο μετά το Λιλιτάκι.....Λέτε να γίνει κανά θαύμα και την πέμπτη να έχουμε γεννητούρια;;;

Μαρια ς, τι ωραία νύφη ήσουν! Τι γλυκειά!!!!Και ο άντρας σου πολύ καλός! Το κέντρο που κάνατε το γλέντι μού θύμισε το κέντρο το δικό μας!

Τσέρυ, τι τσαχπινιά είναι αυτή;;;Καλά,η φώτο που είσαι ξαπλωμένη είναι άπαιχτη! Πολύ ωραία είσαι!!! Οσο για την κοιλίτσα κάπως έτσι είναι και η δική μου, στο λιγο πιο μικρό της βέβαια! Σίγουρα έχουμε κοριτσάκια.....

Κάντυ, συγχαρητήρια για την υποτροφία και σε καλή μεριά τα λεφτά! Ο, τι πάρουμε τη σήμερον εποχή, κοριτσάκι, καλό θα είναι.....Εμένα μου χρωστάνε 400 ευρώ και τα περιμένω πάνω από δύο χρόνια.....οχι από υποτροφία, από ένα σεμινάριο που κάναμε όταν διορίστηκα....

Μαρία, Μαράκι, εγώ δεν είχα κανένα συμπτωμα. Μόνο πόνους περιόδου λίγες μέρες πριν αδιαθετήσω και μετά το απόλυτο τίποτα! Μόνη αλλαγή που παρατήρησα ήταν πως μου άρεσε το πρωί να τεντώνομαι στο κρεβάτι, πράγμα που δεν έκανα ποτέ.....Θυμάμαι, είχα πει για πλάκα στον άντρα μου "αυτό το μωρό θέλει να τεντωνεται!" Γελάσαμε γιατί δεν το πιστεύαμε.....Κι όμως ακόμη και τώρα θέλω να τεντώνομαι αλλά το αποφεύγω!!!

σε ευχαριστω Μαρτζι μου!και εσυ κουκλα εισαι :D :D

ακουστε γελιο,σημερα ειχα την ανηψια μου σπιτι (ειναι 2 χρονων) για κατι ωρες και εχουμε μια φωτογραφια του γαμου σε καμβα κρεμασμενη και εκει που καθοταν την ακουω να λεει ''εισαι κουκα μαία'' εισαι κουκλα Μαρια δηλαδη

χαχα!!!ελειωσα στο γελιο!!!κοιταγε τη φωτογραφια και μιλαγε μονη της !

εχει πολυ πλακα!!!οταν βλεπει καποιον να βγαζει την μπλουζα του λεει ''κορμαρα'' χαχα!οταν το ειπε πρωτη φορα το καλοκαιρι στον αντρα μου της λεει ''κορμαρα ε?παμε να σου παρω οτι παιχνιδι θες για τα καλα σου λογια''!

Εγώ κορίτσια σήμερα είχα τον ακάθιστο πάλι. Από τις 10 παρά που σηκώθηκα ουσιαστικά κάθησα τώρα αν εξαιρέσουμε το φαγητό:D αλλά χαλάλι γιατί τα πιο πολλά τελείωσαν έστρωσα και τα χαλάκια μου. Βέβαια λεπτομέρειες έμειναν και να δω πότε θα τις κάνω. Αύριο πάλι θα λείπω όλη μέρα το πρωί έχω ραντεβού στα εξ. ιατρεία στο Ιπποκράτειο που θα ακούσω και το μωράκι μου, μετά λεώ να περάσω και από το ΑΠΘ εάν τελειώσω έγκαιρα για να παρακολουθήσω επιτέλους κάτι και μετά θα τσιμπήσω κάτι στο κέντρο και θα πάω πάλι στο Ιπποκράτειο που έχουμε στις 3:30 το τελευταίο μάθημα για τον ανώδυνο που είναι και ο θηλασμός. Ελπίζω μόνο να τελειώσουμε από εκεί ως τις έξι και επίσης ελπίζω να αντέξω. Και είμαι σε δίλημμα να ξανακοιμηθώ από τις 7:30 εώς τις 9 ή να κάνω τις δουλίτσες μου το πρωί:rolleyes: Μάλλον θα δω πως θα κοιμηθώ το βράδυ. Μου αρέσει που ήθελα να σιδερώσω κι όλας σήμερα:cool:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κοριτσάκια σήμερα με όλα αυτά δεν μπόρεσα να χαρώ το μικρό μου μπουμπουκάκι. Το ένιωθα βέβαια ενδιάμεσα αλλά τώρα κάθομαι στο καναπέ και τον απολαμβάνω για να συμπληρώσω το χαμένο χρόνο:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ναι Μάρτζη μου ακόμα μέσα τα αγόρια μας δεν έχουν κάνει εμφάνιση!!!Πολύ ησυχία σήμερα έ?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

γεια σας ομορφες!!!!!μετα το μεσημεριανο φαγητο εριξα εναν συντομο υπνακο και μετα πηγαμε εξω να κουρευτει ο αντρουλης!!!μετα καναμε μια βολτα στο κεντρο αλλα κουραζομαι ευκολα ρε γμτ!!!πηραμε και καστανα...μεχρι να παρω εγω μανταρινια βλεπω στον παγκο και μια σακουλα καστανα τι ειναι αυτα λεω αααα λεει ο αντρας μου τρελαινομαι για καστανα....τωρα τα εβρασα και τα καθαριζει!!!

ΜΑΡΤΖΙ κι εγω θελω να τεντωνομαι απο την αρχη το ειχα αλλα δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει να ειναι απο την εγκυμοσυνη.....

ΜΑΡΑΚΙ εγω δεν σου απαντησα για τα συμπτωματα γιατι λογω εξωσωματικης δεν εχει νοημα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εγώ πάντα τεντωνόμουν αλλά όταν περίμενα περίοδο το απόφευγα καθώς και όταν έμαθα ότι έμεινα έγκυος βέβαια ποτέ δε ρώτησα τη γυναικολόγο γιατί το ξεχνούσα και για σιγουριά δεν τεντωνόμουν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...