Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , little miracle είπε:

5 εβδομαδων δεν ειναι βεβαιο οτι θα τα δεις και τα δυο. συνηθως δεν συμβαδιζουν απολυτα σε μερες. αλλα πηγαινε να σου φυγει και το αγχος. και εξαλλου θα σε ξαναδει και μετα απο 10-15μερες. ο εξωσωματικος ειναι κ μαιευτηρας σου; πηγαινοερχεσαι αθηνα ;

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

χαχαχααχ μακαρι ναταν ετσι για ολους οσουν διαβαζουν στα γεραματα!!!!

μπραβο που βγηκες πρωτη!!!!πηγαινες ιδιωτικη σχολη και την πληρωνες???καλα καταλαβα???και για ξαναπες μας τι ειναι ακριβως???κατι με διατροφη...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!να μαι και γω...ειπα να κανω τις δουλιτσες μου και μετα να σας χορτασω....ξαφνικα με επιασε ενα αγχος μηπως γεννησε καμια και δεν το εχω μαθει ακομα και τα αφησα ολα μισα....τελειωνω την βαρβαρα μου τωρα και μετα με εβαλε ο αντρας να του κανω μια δουλεια στο ταμπλετ!!!!καμια φορα ειναι πολυ βαρετο να ξερεις πραγματα...η γιαγια μου με εβαλε να ψαξω προγραμμα στην φορθνετ, για το επιδομα θερμανσης πως το περνουμε, για τα αυθεραιτα και για το πως θα παντρεψω τον θειο μου με γερμανιδα που θα την βαφτησουμε πρωτα...ουφ!!!!

ζουζουνιτσα εννοειται και σε θελουμε στο παρεακι μας!!!!απο που εισαι κοριτσαρα εσυ???εισαι παντρεμενη???

μαριουλακι μας μπηκε και βγηκε...αφου εχει χρονο κ για καφεδες με τις φιλες της καλα ειναι!!!!

λιλιτακι να χαιρεσαι την μανουλα ρε κοριτσακι!!!λες το πισπιριγκι να μας κανει καμια εκπληξη σημερα για δωρο γεννεθλιων στην γιαγιακα του???παρεπιπτοντως νομιζω εβλεπα εσενα αλλα ΚΑΙ την αδερφη σου στον υπνο μου!!!!ελπιζω να εχεις αδερφη...εχεις αποτι θυμαμαι...σου εφερε κατι ρουχα πριν καιρο...

λοιπον δεν ξερω τι εχω παθει με τα ονειρα...βλεπω καθε βραδυ!!!μεγαλα ονειρα, ολα ειναι ξερετε απο αυτα τα δικα μου τα ασυναρτητα και καθε βραδυ βλεπω και απο εναν διασημο - αντρα βασικα!!!! μην πειτε οτι επιρεαζομαι...το σταρ το εχω κοψει βλεπω μονο στεφαιδου και αυτο οχι παντα!!!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου να είσαι καλά για τις ευχές!!!Αδερφές έχω 2 οπότε μια χαρά σε βρίσκω.....όσο για το να βγεί σήμερα το πισπιρίγκι δέν νομίζω!!!Είπαμε να φάμε και αυτήν την εβδομάδα!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

χαχαχααχ μακαρι ναταν ετσι για ολους οσουν διαβαζουν στα γεραματα!!!!

μπραβο που βγηκες πρωτη!!!!πηγαινες ιδιωτικη σχολη και την πληρωνες???καλα καταλαβα???και για ξαναπες μας τι ειναι ακριβως???κατι με διατροφη...

αυτο με την διατροφη το εχω τελειωσει απο το 2000....τωρα πηγαινα βοηθος φαρμακειου σε δημοσιο ιεκ αλλα για την εγγραφη πληρωναμε 367? το καθε εξαμηνο και ηταν 4 εξαμηνα καποια στιγμη μας ενημερωσαν οτι τα εκοψαν και στα 2 τελευταια εξαμηνα δεν ειχαμε το δικαιωμα να κανουμε αιτηση και γι αυτο πιστευαμε πως δεν θα παρουμε ουτε αυτα αλλα να τελικα που μπηκαν λογικα θα μπει αλλο ενα ιδιο ποσο καποια στιγμη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου να είσαι καλά για τις ευχές!!!Αδερφές έχω 2 οπότε μια χαρά σε βρίσκω.....όσο για το να βγεί σήμερα το πισπιρίγκι δέν νομίζω!!!Είπαμε να φάμε και αυτήν την εβδομάδα!!!!

καλα ειναι να την φας κι αυτην την εβδομαδα καλα λεει ο γιατρος σου.....αφου θα εχει κλεισει και την 38η μετα δεν εχει κανενα προβλημα ειναι ετοιμο να γεννηθει!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εμμμμ τι σκ@τ@ με ειχε φαει το διαβασμα τωρα στα γεραματα...να μην παρω κι εγω κατι!!!τελειωνοντας το εξαμηνο αυτοι που βγηκαμε πρωτοι καναμε τα χαρτια μας για να παρουμε πισω αυτα που πληρωσαμε για την εγγραφη σε καθε εξαμηνο καλα ξεγραμενα τα ειχαμε αλλα να τελικα που μπηκε η πρωτη δοση:P

Μπράβο ρε κοριτσάκι!!!!!!!!;););) Μαγκιά η πρωτιά!!!GONRATULATIONS!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

καλα ειναι να την φας κι αυτην την εβδομαδα καλα λεει ο γιατρος σου.....αφου θα εχει κλεισει και την 38η μετα δεν εχει κανενα προβλημα ειναι ετοιμο να γεννηθει!!!

Ναι για να είναι έτοιμα τα πνευμονάκια του!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Μπράβο ρε κοριτσάκι!!!!!!!!;););) Μαγκιά η πρωτιά!!!GONRATULATIONS!!!!

ευχαριστω πολυ!!!αλλα αν σας πω βρε κοριτσια τι περασα μετα απο την υποβολη της αιτησης:cry::cry:αν ημουν τωρα θα τα ειχα παρατησει!!!!

στο τμημα υπηρχαν 4-5 κοριτσακια που μολις ειχαν τελειωσει το σχολειο και εκαναν φοιτητικη ζωη ουτε που ειχαν καταλαβει γιατι ερχονταν....οι υπολοιπες ειμασταν ανω των 30 και μεχρι 46 και ειχαμε δουλεψει η καποιες δουλευαν ηδη σε φαρμακεια αυτες λοιπον που ηδη δουλευαν και ηταν ανω των 38 θεωρουσαν πως οι βαθμοι πρεπει να δινοντε αναλογα με την ηλικια και την οικογενειακη κατασταση δηλαδη εγω ηταν απολυτα φυσιολογικο να διαβασω αφου δεν ειχα κατι αλλο να κανω οποτε δεν επρεπε να παιρνω εγω τους βαθμους γιατι δεν κατεβαλα καποια προσπαθεια παραπανω ενω αυτες δουλευαν και ειχαν συγχρονως σπιτι και παιδια (ανω των 20) και θα επρεπε να τις βαθμολογουν διαφορετικα και επειδη αυτες εκαναν συνηθως αντιγραφη ναι μεν επαιρναν βαθμους αλλα δεν θα εφταναν το 20 για παραδειγμα που μου εβαζαν εμενα που εβλεπαν οι καθηγητες οτι εγραψα χωρις αντιγραφη και ειχαν σκυλιασει απ την αλλη εγω για σπασιμο εδειχνα στα κοριτσακια που ποτε δεν διαβαζαν και ηθελαν μονο να γραψουν για να περασουν και ρε κοριτσια το τι ακουγα μεχρι και στον διευθυντη εκαναν παραπονα οτι εγω δεν εχω με κατι αλλο να ασχοληθω ενω αυτες που εχουν τοσα αλλα θα επρεπε να τους βοηθανε οι καθηγητες στους βαθμους.....εε ωραια ολοι οι καθηγητες εκαναν τα στραβα ματια που αυτες ειχαν τις σημειωσεις απο κατω και αντεγραφαν αντι να τους παρουν τις κολες αμ δεν τους εφτανε αυτο ηθελαν και 20:evil::evil::evil:το τι ελεγαν πισω απο την πλατη μου ουτε να το θυμαμαι δεν θελω:cry::cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ευχαριστω πολυ!!!αλλα αν σας πω βρε κοριτσια τι περασα μετα απο την υποβολη της αιτησης:cry::cry:αν ημουν τωρα θα τα ειχα παρατησει!!!!

στο τμημα υπηρχαν 4-5 κοριτσακια που μολις ειχαν τελειωσει το σχολειο και εκαναν φοιτητικη ζωη ουτε που ειχαν καταλαβει γιατι ερχονταν....οι υπολοιπες ειμασταν ανω των 30 και μεχρι 46 και ειχαμε δουλεψει η καποιες δουλευαν ηδη σε φαρμακεια αυτες λοιπον που ηδη δουλευαν και ηταν ανω των 38 θεωρουσαν πως οι βαθμοι πρεπει να δινοντε αναλογα με την ηλικια και την οικογενειακη κατασταση δηλαδη εγω ηταν απολυτα φυσιολογικο να διαβασω αφου δεν ειχα κατι αλλο να κανω οποτε δεν επρεπε να παιρνω εγω τους βαθμους γιατι δεν κατεβαλα καποια προσπαθεια παραπανω ενω αυτες δουλευαν και ειχαν συγχρονως σπιτι και παιδια (ανω των 20) και θα επρεπε να τις βαθμολογουν διαφορετικα και επειδη αυτες εκαναν συνηθως αντιγραφη ναι μεν επαιρναν βαθμους αλλα δεν θα εφταναν το 20 για παραδειγμα που μου εβαζαν εμενα που εβλεπαν οι καθηγητες οτι εγραψα χωρις αντιγραφη και ειχαν σκυλιασει απ την αλλη εγω για σπασιμο εδειχνα στα κοριτσακια που ποτε δεν διαβαζαν και ηθελαν μονο να γραψουν για να περασουν και ρε κοριτσια το τι ακουγα μεχρι και στον διευθυντη εκαναν παραπονα οτι εγω δεν εχω με κατι αλλο να ασχοληθω ενω αυτες που εχουν τοσα αλλα θα επρεπε να τους βοηθανε οι καθηγητες στους βαθμους.....εε ωραια ολοι οι καθηγητες εκαναν τα στραβα ματια που αυτες ειχαν τις σημειωσεις απο κατω και αντεγραφαν αντι να τους παρουν τις κολες αμ δεν τους εφτανε αυτο ηθελαν και 20:evil::evil::evil:το τι ελεγαν πισω απο την πλατη μου ουτε να το θυμαμαι δεν θελω:cry::cry::cry:

Αυτό είναι κομπλεξισμός!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Αυτό είναι κομπλεξισμός!!!!

οτι και να ειναι εμενα με επηρεαζε ειχα φτασει σε σημειο να μην θελω να πηγαινω για να μην ακουω μπηχτες και σχολια!!!και οταν ανακοινωθηκε οτι εγκριθηκα για την υποτροφια μπηκα μεσα στην ταξη και η αντιδραση ηταν''οριστε την πηρες και τι καταλαβες τωρα??''και φυσικα μετα μου υπενθυμιζαν οτι αυτα τα λεφτα δεν θα δωθουν ποτε και να ξεκολησω το χαρτι απο τον πινακα ανακοινωσεων να το κορνιζαρω αφου ηθελα τοσο πολυ αυτη την υποτροφια!!!και το κουλο της υποθεσης ειναι οτι ειχαν κανει αιτησεις και αυτες αλλα απορριφθηκαν οχι μονο λογω του βαθμου αλλα λογω ηλικιας και φορολογικου εισοδηματος

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οτι και να ειναι εμενα με επηρεαζε ειχα φτασει σε σημειο να μην θελω να πηγαινω για να μην ακουω μπηχτες και σχολια!!!και οταν ανακοινωθηκε οτι εγκριθηκα για την υποτροφια μπηκα μεσα στην ταξη και η αντιδραση ηταν''οριστε την πηρες και τι καταλαβες τωρα??''και φυσικα μετα μου υπενθυμιζαν οτι αυτα τα λεφτα δεν θα δωθουν ποτε και να ξεκολησω το χαρτι απο τον πινακα ανακοινωσεων να το κορνιζαρω αφου ηθελα τοσο πολυ αυτη την υποτροφια!!!και το κουλο της υποθεσης ειναι οτι ειχαν κανει αιτησεις και αυτες αλλα απορριφθηκαν οχι μονο λογω του βαθμου αλλα λογω ηλικιας και φορολογικου εισοδηματος

Να όμως που ο Θεός αγάπαει τον κλέφτη αλλά αγαπάει περισσότερο τον νοικοκύρη τώρα εσύ πήρες τα λεφτά σου και αυτές τον πούλο!!!:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Τελειωσα της δουλειες μπαινω γρηγορα να κανω μπανιο και να λουστο γιατι εχω σε μιση ωρα ραντεβου για φαγητο, βεβαια εδω ειναι ολα διπλα θα φυφω απο το σπιτι 1 λεπτο πριν το ραντεβου.

οσο για το ονομα της λίστας σκεφτομαι να την ονομασουμε "η τυχερη λιστα" και για ενα διαστημα να εχουμε διπλα με μικροτερα γραμματα το κλομιφαινη σεπραφαρ για να μην μπερδευονται τα κοριτσια που δεν μπαινουν συχνα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Λοιπον ψηφοφορια για αλλαγη ονοματος σε "η τυχερη λίστα" συμπληρωστε το ονομα σας και ψηφιστε ή αν θελετε προτεινετε καποιο αλλο ονομα

1. ΝΕΝΑ "η τυχερη λίστα"

2.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Λοιπον ψηφοφορια για αλλαγη ονοματος σε "η τυχερη λίστα" συμπληρωστε το ονομα σας και ψηφιστε ή αν θελετε προτεινετε καποιο αλλο ονομα

1. ΝΕΝΑ "η τυχερη λίστα"

2.lilitaki ''το τυχερό παρεάκι'' :tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...