Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Pepsi, με βολεύει κι εμένα. Αλλωστε, σου είπα, δεν κάνω τίποτα όλη μέρα. Θα τα πούμε με πμ.

Λία, μού ερχόταν να της το φωνάξω αυτό που λες, αλλά κρατήθηκα όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Εσφιγγα τα δόντια μου......

Και πού το έκανα το βήμα παραπέρα, τι κατάλαβα; Τίποτα. Απογοητεύτηκα και ησύχασα. Ωρες- ώρες σκέφτομαι πως ίσως φταίει το ότι έχω μία σάλπιγγα, άλλες πάλι φορές λέω μήπως φταίει το σπέρμα, άστα. Τελικά έχει δίκιο η Νένα. Φταίει η ψυχολογία μου και μόνο αυτή. Αν δεν την αλλάξω δεν θα δω προκοπή.

Καλέ πια σάλπιγγα , σπέρμα και αηδίες…… Εμείς που έχουμε τα πάντα στην εντέλεια, γιατί χτυπιόμαστε τόσα χρόνια? Τίποτα δεν έχετε και είστε και πολύ τυχεροί που δεν μπαινοβγαίνετε στα χειρουργεία…………

Λοιπόν κίτρινη τεκίλα να πιείτε , που βαράει και εύκολα……..το πολύ πολύ να σας μαζεύουν τα ξημερώματα……..Αααα κάντε και κανένα τσιγάρο παραπάνω τώρα που μπορείτε………..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν είμαι των ποτών. Μόνο καφέ, άντε και καμία μπύρα να πιω, η ξενέρωτη!!!

Ααααα θα ανέβω Γιάννενα μου φαίνεται και θα φέρω και καμμιά μπουγάτσα για μετά.......

9aXep2.png

τσερρυ μου ολα μια χαρα ειναι μην βιαζεσαι εγω συπτωματα δεν ειχα τιποτα απο ζαλαδες εμετους κ τετοια...διαβαστε τα νεα μου!!!χθες βραδυ με επιασαν οι πονοι:shock:περιμενα μπας κ περασουν αλλα τιποτα...μιλαμε για πονους!το μωρο ειχε αναστατωθει καθε φορα που ερχοταν ο πονος κλωτσαγε παρα πολυ, οταν ειδα οτι απο καθε μισαωρο ο πονος ερχοταν καθε 15 λεπτα και μετα καθε 5 λεπτα λεω μαρια πηγαινε στο νοσοκομειο γιατι σε βλεπω για καμια προωρη γεννα!!!πηρα τηλ τον γυναικολογο μου στη ροδο αλλα τι να μου κανει κα υτος απο εκει που ειναι???μου λεει πονοι καθε 5 λεπτα???? τρεχα γρηγορα στο νοσοκομειο! τι να εκανα ειπα δεν θα ξανα παω στο νοσοκομειο εδω στο νησι μ αλλα βλεπετε η αναγκη....ηταν περιπου 2 η ωρα τη νυχτα πηγα πηραν τηλ τον γυναικολογο ξερετε αυτον που μ εκανε την βλακεια στο αλλο μωρο αναγκαστηκα αφου ενα εχει ολο κ ολο το νησι...για να μην σας τα πολυλογω με ειδε απο κατω δεν ειχα διαστολη καθολου (παλι καλα) μετα μου εκανε υπερηχο και μ εβαλε και αυτη τη ζωνη στην κοιλια (δεν θυμαμαι πως την λενε) και ειχα συσπασεις καθε 5 λεπτα. να τον πηγε... (κανεις μας δεν ηθελε μια τοσο προωρη γεννα) μου εβαλε ενα ορο και μετα απο λιγο σταματησαν ολα ηταν σαν να μην πονεσα ποτε:P μου ειπε να παω σπιτι και μου εγραψε και κατι χαπακια να τα πηνω 4 φορες την ημερα για μια εβδομαδα για να μην ξανα πιασουν συσπασεις.μου ειπε οτι αν αφηναμε τις συσπασεις να συνεχιστουν θα εκανα διαστολη μετα και επομενο της διαστολης ειναι η γεννα.... πηρα κ σημερα τον γυναικολογο μ στη ροδο και του ειπα για τα φαρμακα που μ εγραψε ο γιατρος εδω και στμφωνησε μαζι του ειπε να τα παρω το μονο που μ αλλαξε ειναι οτι ο γιατρος εδω εκτος απο τα φαρμακα για τις συσπασεις μ εγραψε κ κατι χαπακια για την ταχυκαρδια γιατι τα χαπια για τις συσπασεις φερνουν ταχυκαρδια ο γυναικολογος μου στην ροδο διαφωνει ομως ειπε να μην παιρνω το χαπι για την ταχυκαρδια 4 φορες την ημερα αλλα μια φορα σαν αρχη κ βλεπουμε!!! πω πω πηρα μια τρομαρα:shock::shock::shock: ευτυχως τωρα ολα ειναι καλα!!!

Μαριούλα μου ήμουν για μπάνιο και μόλις γύρησα σπίτι κάτι με έτρωγε να σας διαβασω .......αφού πέρασε να Δοξάζεις τη Μεγαλόχαρη μερες που είναι!!!Ξεκούραση μπουμπού ξάπλα και πάλι ξάπλα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καλέ πια σάλπιγγα , σπέρμα και αηδίες…… Εμείς που έχουμε τα πάντα στην εντέλεια, γιατί χτυπιόμαστε τόσα χρόνια? Τίποτα δεν έχετε και είστε και πολύ τυχεροί που δεν μπαινοβγαίνετε στα χειρουργεία…………

Λοιπόν κίτρινη τεκίλα να πιείτε , που βαράει και εύκολα……..το πολύ πολύ να σας μαζεύουν τα ξημερώματα……..Αααα κάντε και κανένα τσιγάρο παραπάνω τώρα που μπορείτε………..

Εδώ γελάμε!!!Καλέ, αν μετρήσουμε τα χειρουργεία που έκανα, θα ξημερώσει, λέμε......

1) χειρουργείο αφαίρεσης σάλπιγγας και εξωμητρίου

2) υστεροσκοπηση και αφαίρεση πολυπόδων

3) δεύτερη υστεροσκόπηση για αφαίρεση πολύποδα που δεν βγήκε στην πρώτη υστερ + λαπαροσκόπηση για αφαίρεση ινομυώματος.

4) διαγνωστική υστεροσκόπηση για λύση σύμφυσης.

Τι έχεις να πεις;;;:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εδώ γελάμε!!!Καλέ, αν μετρήσουμε τα χειρουργεία που έκανα, θα ξημερώσει, λέμε......

3) δεύτερη υστεροσκόπηση για αφαίρεση πολύποδα που δεν βγήκε στην πρώτη υστερ + λαπαροσκόπηση για αφαίρεση ινομυώματος.

Το παίρνω πίσω........και πάω να κρυφτώ σε καμια γωνία.......αααα και στείλτε μου το λογαριασμό. Κερασμένα.......( Εδώ Θεσσαλονίκη....)

9aXep2.png

μαρτζι νομίζω εισαι λίγο γκρινιαρούλα!!!!αν εξαιρεσουμε το πρώτο χειρουργείο το εποίο ειναι ανδιαφισβήτητα πολύ δύσκολο απο σωματικής και κυριως ψυχολογικής αποψης τα άλλα τρια αν ειναι σαν αυτό που έκανα και γω δεν τα μετράμε καν σαν χειρουργία!!!!

θα αρχίσουμε να σε μαλώνουμε μου φαίνεται μπας και εκτιμήσεις διαφορετικά την ζωή!!!!

(συγνώμη κοριτσάκι που στα χώνα πρωί πρωί...)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα φιλεναδιτσες μουyawn-bear.gifτι κανετε?εγω βαρεθηκα να ειμαι ξαπλα!!!αλλα.....ετσι πρεπει!καλη εβδομαδα:Pweek_40.gif και μην ξεχναμε ειναι δευτερα σημερα και ειμαι ακριβως 28εβδομαδων!!!εμειναν δεκα εβδομαδες ακριβως ως την γεννα...μου φαινεται βουνο!!!μαργκι μου δεν σου κανει καλο να μενεις σπιτι πως θα ξεχαστεις αν δεν βγεις λιγακι? εγω παρολου που ημουν χαλια ψυχολογικα συνεχεια εβγαινα,πηγαινα στο γυμναστηριο,πηρα σκυλο,επλεκα σκουφακια, κασκολ,τσαντες γενικα εκανα οτι μπορουσα για να ξεχασω ποσο πολυ θελω να μεινω εγκυος και η αληθεια με βοηθησε πολυ το σκυλακι!:tongue:να βγεις με την πεπση μας σας ευχομαι να περασετε καλα!!!μαρμιν μου τι εγινε τελειωσατε με το σπιτι???αγγελικακι χαθηκες να μπαινεις να μας λες πως παιρνας στις διακοπες σου....ντεππα για εσενα ειναι ζωη να παιρνας οσο πιο ομορφα μπορεις γιατι του χρονου στις διακοπες σου θα κυνηγας το νινακι σου:P:p:pτσερρυ μου καλα εκανες και το ειπες παντου και εγω ετσι εκανα:Pοσο για τις κρεπες και γω αν ειχα μια τωρα δεν θα ελεγα οχι:tongue::tongue::tongue:αντιθετως θα ζητουσα κ δευτερη;););)να δεις που εσυ και η νενα μας θα κανετε η και οι 2 κοριτσι η κ οι 2 αγορι αφου ειχατε και οι 2 τις ιδιες προτιμησεις;)νενα μου ειπαμε να λιγουρευομαστε αλλα οχι να κλεμε κιολας χιχιχι:tongue::tongue::tongue:καλα εκανες χαρα μου θα κανουμε οτι χρειαζεται για να εχουμε αυτο που θελουμε κ εγω μαζι σου!!!!λεια μου το συζητησαμε ηταν για να παω στις 15 οκτωμβρη (η γεννα ειναι στις 25) αλλα μαλλον θα παω απο τις πρωτες μερες του μηνα:rolleyes: για πιο νωρις απο τον οκτωμβρη δεν νομιζωνα γινετε κοριτσια μου ειναι πολυ δυσκολο και για τα οικονομικα κ γιατι θα ειμαι μονη μ πιο πολυ η κουραση παρα η ξεκουραση:?λιλιτακι μου σε ευχαριστω για τις ευχες σου εσενα και ολα τα κοριτσια!!!ξαπλα ειμαι απο χθες:| μιας κ ειπατε για τα τσιγαρα ποιες απο τις εγκυουλες καπνιζουν ακομα???εγω το εκοψα μαχαιρι απο την πρωτη στιγμη που ειδα το θετικο τεστ δεν εχω κανει ουτε ενα!!!! αλλα ωρες ωρες μου λειπει τοοοοοοοοοοοσο πολυ ομως κρατιεμαι ορκιστηκα στον εαυτο μου να μην κανω ουτε ενα μεχρι να γεννησω και για οσο θηλαζω! ο αντρας μου μου λεει αφου την παλευω χωρις αυτο βλακεια θα ειναι να το ξανα αρχισω μετα απο τοσο καιρο και η αληθεια θα το σκεφτω αν το ξανα αρχισω γιατι καπνιζω στα κρυφα οι γονεις μου δεν το ξερουν και γενικα οι συγγενεις μου και αν το μαθουν το τι εχει να γινει:shock::shock::shock: ειναι πολυ περιεργοι με το θεμα ''γυναικα καπνιζει"!!!και ο λογος που θα το ξανα σκεφτω ειναι ο εξης οσο δεν ειχα μωρο καπνιζα ελευθερα στο σπιτι μου με τον φοβο βεβαια παντα μην σκασει μυτη η μανα μου κ με παρει χαμπαρι γιατι ο αντρας μου δεν καπνιζει οποτε θα καταλαβαινε οτι ημουν εγω αλλα παντα το εκανα σε ωρες που ηξερα πως δεν μπορουσε να ερθει αλλα ενα φοβο τον ειχα....ενω τωρα με το μωρο ειμαι σιγουρη πως οοοοοοοοοοοοοολη την ωρα θα ερχεται απροειδοποιητα και η μανα μ κ η γιαγια μου κ γενικα πολλοι για να βλεπουν το μωρο (ειμαστε και σε μια γειτονια ολοι κοντα κοντα μενουμε) και σιγουρα θα με καταλαβουν αστε που δεν θελω κιολας να φυλαω τα μαλακα μαγουλακια του και να βρωμαει μετα το μωρο τσιγαριλα!αλλα που κ που οταν βγαινουμε για κανενα ποτο θα κανω κανενα στα κλεφτα στην τουαλετα ομως γιατι εδω στο νησι ολοι γνωριζομαστε μεταξυ μας κ πεφτει πολυ κουτσομπολιο σημερα κλανεις αυριο βρωμαει!!!:tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

τα τικεράκια μου γιατι δεν συμφωνούν στις ημερομηνίες????πόσο να είμαι άραγε τελικά???

καλημερα τσερρυ μου κατι λαθος θα εκανες θα πατησες καμια λαθος ημερομηνια...ποτε ηταν η τελευταια σου περιοδος να σου πω πιο απο τα 2 παει σωστα...

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλημέρα κορίτσια και Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!28η η Μαριούλα μας 24η εγώ άντε και περνάει ο καιρός!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερασε όλες,τι κάνετε φιλεναδιτσε μου;στερηση ειχα πάθει τοσες μερες ου δε μάθαινα τα νεα σας. πρωι πρωι σηλωθηκα και λεωστιν αντρουλι μου πηγαινε με σε ιντερνετ καφε γιατι δεν αντεχωθα σκασω. εμεις ειμαστε ακομα διακοπες,ηρθα στην μυτιληνη πουτο ειχα ταμα για το μπαμπα μου και το μωρακι μου. αναψα κερακι για ολες σας και ευχομαι να σας πανε ολα δεξια σε οποια φαση και αν βρισκεστε.

διαβασα ολα τα νεα σας απο τοτε που ειχα να γραψω,πηρε φωτια το καφε.

ντεπα μου σε λεγες μερεςθα ακουσεις την καρδουλα του και θα ειναι το πιο μαγικο τοκ τοκ που εχεις ακουσει ποτε.

τσερυ μου,χαρηκα πολυ και για σενα κοριτσακι μου,και σε σενα να πανε ολα καλα.να μην κουραζεσαι μεχρι να δεσει καλα πανωσου το μωρακι να προσεχεις πολυ. αυτο ειναι πανω απο ολα τωρα.

μαριουλα με λαχταρισες,απο την ωρα που διαβασα το μυνημα σου,ηθελα ναφτασω μεχρι τελος να δωοτι ολα ειναι καλα. μην στεναχωριεσαι και συ,μπορα ηταν και περασε,οπως και οι βδομαδουλες θα περασουν συντομα και θα κρατας το αντρακι σου αγκαλια.

εω κοριτσια ειμαι στην 16 εβδομαδα και εκτος απο τους γονεις δεν το εχω πει σε κανεναν ακομα. πως κρατιεμαι; ενας θεος ξερει και η κοιλια μου τωρα αρχισε να φαινεται... αυτατα νεα μου,δεν ξερωποτε θα ξαναμπω,αν ξεχασα καμια συγχωρεστε με,σας σκεφτομαι ολες και σας φιλω γλυκα.

ηταν τοσο πολλα τα μυνηματα που διαβασα σημερα που καπου που λεγατε για το σπερμα και θα σας θυμισωγια το δικο μας, 7% κινητικοτητα,65% ανωμαλες μορφες και ποσοτητα καλη αλλα οπως ειχε πει ο γυναικολογος μας ζητηγμα αν λειτουργουσε ενα καλα γιατι στα 100 τα 7 κινουταν απο τα αοποια τα 5 ηταν ζαβα και ομως τα καταφεραμε μονοι μας γι αυτο μην απελπιζεατε. φιλακια πολλα.

αν να σας πω κιολας οτι εχωγινει ρεζιλι,διαβαζα τα μυνηματα σας και κει που γελουσα εκλαιγα και κει που εκλαιγα γελουσα με περασανε για τρελη. φιλια σε όλες.

άντε ρε κορίτσια...καλέ οι διακοπες αλλά να γυρίσετε όλες γιατι έχουμε χάσει την ρέγουλά μας!!!!

είδες αγγελικάκι τα νέα μας???και γω έτσι κάνω γελάω μόνη μου και γελάω και δυνατά και τωρα που ειναι καλοκαιρι και τα έχω όλα ανοιχτά η πεθερά μου φωνάζει απο κάτω τι γελάς καλέ???και γελάει και αυτή μαζί μου!!!χαχχαχαα

σημερα νιώθω κάπως περισσότερο έγκυος...έχω ένα τράβηγμα δεξιά...

ρε κορίτσια να ρωτήσω και μερικά πρακτικά???ενταξει θα τα ρωτησω και αυριο στον 1ο μου υπερηχο αλλά μεχρι τότε...

τί κανετε με τα πληντύρια? σηκώνετε μόνη την λεκάνη ή περιμένετε μέχρι να έρθει ο άντρας???και επήσις με την ηλεκτρική και με τον κουβά για σφουγγάρισμα...τι κάνουμε τε κορίτσια???:)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...