Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν αποφάσισα ποτέ θα πάω για εξωσωματική...με το νέο χρόνο σίγουρα..με κόβω για γεννάρη

ελα βρε δεν θελει και πολυ σκεψη....αφου εχεις παρει τα φαρμακα εχεις μιλησει με τον γιατρο...μην το καθυστερεις!!!και μην το σκεφτεσαι καν....εγω αν περιμενα να το αποφασησει ο αντρας μου(γιατι οπως σας εχω πει εγω δεν ειμαι της πολυ σκεψης)ακομα θα περιμενα ενω τωρα κοιταζουμε για προικες και μωρουδιακα....μην το καθυστερεις δεν ειναι απολυτως τιποτα πιο δυσκολη ειναι η εγκυμοσυνη παρα η εξωσωματικη και να σκεφτεις οτι εχω και ευκολη, μεχρι τωρα,εγκυμοσυνη!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα και απο μενα

Σημερα marmin αλλαζουμε εβδομαδα!!! Εγω μπαινω στην 25η και θελω αυτη και αλλες 2 για να κλεισω τον 6ο μηνα. Και ο 6ος μηνας ειναι απο τους μεγαλους με 5 εβδομαδες!!! Μετα αν θυμαμαι καλα 7ος και 8ος ειναι απο 4 εβδομαδες.

Marminaki εσυ εγινες πλεον το τελευταιο φρουτο δεν εχει αλλο, θα εισαι ενα καρπουζακι που απλα μερα με την μερα θα γινεται βαρυτερο.

Φευγω για τη δουλεια μετα θα επιστρεψω να κανουμε καποιες δουλειες στο σπιτι στις 3 το μεσημερι θα αφησω τον συζυγο μονο να φαει στη μαμα μου και εγω θα βγω για φαγητο με αλλες 3 συμμαθητριες που κραταμε ακομη επαφη απο το σχολειο και βρισκομαστε που και που. Τελευταια φορα βρεθηκαμε τον Ιουνιο που δεν ειχα μαθει ακομη οτι ειμαι εγκυος!!!!!!

καλημερα μπορει να ξαναμπω πριν παω για φαγητο!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ελα βρε δεν θελει και πολυ σκεψη....αφου εχεις παρει τα φαρμακα εχεις μιλησει με τον γιατρο...μην το καθυστερεις!!!και μην το σκεφτεσαι καν....εγω αν περιμενα να το αποφασησει ο αντρας μου(γιατι οπως σας εχω πει εγω δεν ειμαι της πολυ σκεψης)ακομα θα περιμενα ενω τωρα κοιταζουμε για προικες και μωρουδιακα....μην το καθυστερεις δεν ειναι απολυτως τιποτα πιο δυσκολη ειναι η εγκυμοσυνη παρα η εξωσωματικη και να σκεφτεις οτι εχω και ευκολη, μεχρι τωρα,εγκυμοσυνη!!!

ο άντρας μου το έχει αποφασίσει εδώ και καιρό..αλλά εκείνος τίποτα δεν θα κάνει...

θα ηρεμήσω πρώτα και μετά...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααα κοριτσάκια!!!!!!!!Τώρα ξύπνησα το βόδι με πλάκωσε το πάπλωμα ρε κορίτσια κάθε μέρα και πιό αργά ξυπνάω γιατί???Ξύπνησα στις 6,30 έβαλα ένα πλυντήριο για να προλάβω το νυχτερινό ρεύμα πήρα μαγνήσιο και ξανά ξεράθηκα μετά στις 9 πήρα σίδηρο και άντε πάλι ύπνος ά και στις 7 κάνει και εμένα τούμπες ρε Μαρμιν λές να είναι έτσι και μετά που θα γεννηθούν τα καμάρια μας???Ζουζουνάκι καλώς όρισες στη γουρλίδικη παρεούλα μας!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Έμ τέτοια ώρα που σηκώθηκα η μουλάρα την κοπανήσατε όλες πάω και εγώ να φτιάξω το γιουβετσάκι μου φιλάκιααααααααα!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Και γω το ίδιο!

μηπως εξαντλησαμε ολα τα θεματα και δεν εχουμε τι να πουμε????

σημερα εχει καλοκαιρινη μερα!!!φανταζομαι τι γινεται στο κεντρο...οι καφετερειες δεν θα εχουν κενη καρεκλα.......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!να μαι και γω...ειπα να κανω τις δουλιτσες μου και μετα να σας χορτασω....ξαφνικα με επιασε ενα αγχος μηπως γεννησε καμια και δεν το εχω μαθει ακομα και τα αφησα ολα μισα....τελειωνω την βαρβαρα μου τωρα και μετα με εβαλε ο αντρας να του κανω μια δουλεια στο ταμπλετ!!!!καμια φορα ειναι πολυ βαρετο να ξερεις πραγματα...η γιαγια μου με εβαλε να ψαξω προγραμμα στην φορθνετ, για το επιδομα θερμανσης πως το περνουμε, για τα αυθεραιτα και για το πως θα παντρεψω τον θειο μου με γερμανιδα που θα την βαφτησουμε πρωτα...ουφ!!!!

ζουζουνιτσα εννοειται και σε θελουμε στο παρεακι μας!!!!απο που εισαι κοριτσαρα εσυ???εισαι παντρεμενη???

μαριουλακι μας μπηκε και βγηκε...αφου εχει χρονο κ για καφεδες με τις φιλες της καλα ειναι!!!!

λιλιτακι να χαιρεσαι την μανουλα ρε κοριτσακι!!!λες το πισπιριγκι να μας κανει καμια εκπληξη σημερα για δωρο γεννεθλιων στην γιαγιακα του???παρεπιπτοντως νομιζω εβλεπα εσενα αλλα ΚΑΙ την αδερφη σου στον υπνο μου!!!!ελπιζω να εχεις αδερφη...εχεις αποτι θυμαμαι...σου εφερε κατι ρουχα πριν καιρο...

λοιπον δεν ξερω τι εχω παθει με τα ονειρα...βλεπω καθε βραδυ!!!μεγαλα ονειρα, ολα ειναι ξερετε απο αυτα τα δικα μου τα ασυναρτητα και καθε βραδυ βλεπω και απο εναν διασημο - αντρα βασικα!!!! μην πειτε οτι επιρεαζομαι...το σταρ το εχω κοψει βλεπω μονο στεφαιδου και αυτο οχι παντα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

και σε μας ηλιο εξω και ψωφοκρυο μεσα στο σπιτι!!!!εχω κλειστει στην κρεββατοκαμαρα οπου ειναι και το γραφειο μου πλεον και αναψα ενα μικρο κινεζικο που καθολου δεν το χωνευω ουτε το εμπιστευομαι!!!!λετε να ερθει πολυ ρευμα εξαιτιας του???το αναβω μονο το πρωι που ειμαι μονη, το βραδυ αναβω τζακι προς το παρον...λεμε και μεις αυτο που λεν ολοι...τουλαχιστον να βγει ο νοεβρης χωρις να αναψουμε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα ΤΣΕΡΡΥ!!!!!εμας θα βγει ο Νοεμβρης να μην σου πω και ο Δεκεμβρης χωρις θερμανση!!!αλλα οκ ανοιγω τις μπαλκονοπορτες οσο εχει ηλιο και δεν κανει κρυο ουτε μεσα στο σπιτι!!!!κι εγω θελω να κανω την αιτηση για το επιδομα αλλα δεν εχουν ανοιξει το συστημα ακομα ειναι ανοιχτο μονο για τους διαχειρηστες και οχι για τους δικαιουχους οποτε περιμενω να δηλωσει την πολυκατοικια η διαχειρηστρια πρωτα!!σας ειπα οτι πηρα την πρωτη δοση απο την υποτροφια μου????καλα δεν ειναι κανενα σοβαρο ποσο 367? τωρα περιμενω να μπει και η επομενη:P

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τι υποτροφια???μια χαρα το βλεπω το ποσο!!!!αφου περνεις και κατι ειναι τεραστιο...οι περισσοτεροι μονο δινουμε!!!

εμμμμ τι σκ@τ@ με ειχε φαει το διαβασμα τωρα στα γεραματα...να μην παρω κι εγω κατι!!!τελειωνοντας το εξαμηνο αυτοι που βγηκαμε πρωτοι καναμε τα χαρτια μας για να παρουμε πισω αυτα που πληρωσαμε για την εγγραφη σε καθε εξαμηνο καλα ξεγραμενα τα ειχαμε αλλα να τελικα που μπηκε η πρωτη δοση:P

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...