Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Κάντυ όντως έγινα καρπούζι! Και μάλιστα πάνω από 3 κιλά! Μικρούλικο δεν είμαι για καρπούζι;:rolleyes:

τώρα θα έγραφα ότι άργησες να γράψεις και μήπως είχαμε γεννητούρια

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μόλις ξύπνησα! Δεν πήγε και σήμερα ο αντρούλης στη δουλειά και είπα να μη σηκωθώ κι εγώ από τα άγρια χαράματα. Καλά δεν έκανα; Άντε ξυπνήστε

Πατατούλες με κοτοπουλάκι στο φούρνο σήμερα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλά είμαι..δεν έχω νέα...είμαι στη 12 μέρα σήμερα..αν και νομίζω ότι έκανα πιο νωρίς ωορρηξία..

ο αντρούλης μου λείπει..θα έρθει αύριο και έτσι χθες και σήμερα αναγκαστική αποχή

1533345xcnw09g7xt.gif

καλά είμαι..δεν έχω νέα...είμαι στη 12 μέρα σήμερα..αν και νομίζω ότι έκανα πιο νωρίς ωορρηξία..

ο αντρούλης μου λείπει..θα έρθει αύριο και έτσι χθες και σήμερα αναγκαστική αποχή

αχχχ εχω χασει επεισοδια:oops:δεν ξεκινησες σε αυτον τον κυκλο τις ενεσεις???δεν θα κανεις εξωσωματικη???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

αχχχ εχω χασει επεισοδια:oops:δεν ξεκινησες σε αυτον τον κυκλο τις ενεσεις???δεν θα κανεις εξωσωματικη???

όχι αυτό το μήνα...

1533345xcnw09g7xt.gif

ααα δεν το ειχα καταλαβει:rolleyes:

ενταξη δεν πειραζει θα ξεκινησεις τον επομενο και τυχερο!!!!ετσι δεν ειναι??

ούτε για τον επόμενο με βλέπω...:|

ακόμη δεν αποφάσισα...

:|:neutral:

1533345xcnw09g7xt.gif

χαχαχα είδες Τιγκερ τι μας κάνει ο σύζυγος; Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δε γέννησα ακόμη!

Εσείς συνεχίζετε μόνοι σας τις προσπάθειες ε; Ελπίζω να μην έγινε η ωορρηξία σου και να σε προλάβει ο σύζυγος;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια στις 6 και που ξυνπήσαμε αλλά δε σηκώθηκα αφού δε θα έφευγε ο αντρούλης έκανε κάτι ακροβατικά ο μικρός ο σύζυγος ξαφνιάστηκε. Όμως δεν είμαι μόνο εγώ πρωϊνός τύπος αλλά και ο υιός:P Καθε πρωί τέτοια ώρα δίνει το παρόν και 7 παρά που φεύγει ο μπαμπάς του και εγώ χαλαρώνω στον καναπέ αρχίζει το νούμερο! Τα σαββατοκύριακα που ξυπνάω πιο αργά τα χάνω αυτά:(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κάντυ όντως εσύ είσαι σταθερή στην ώρα σου! Λες να μείνω καρπουζάκι ώσπου να γεννήσω;

ναι καλε αφου δεν εχει τιποτ αλλο!!και απ οτι καταλαβα στο τελος αλλαζει καθε 4 εβδομαδες γι αυτο αλλαξε σημερα;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχχχχ κριμα!!!

τι εννοεις δεν αποφασισες????

δεν αποφάσισα ποτέ θα πάω για εξωσωματική...με το νέο χρόνο σίγουρα..με κόβω για γεννάρη

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...