Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

παπαγια αυτο που εχω στο τικερακι μου!!! Για ακομη 1 εβδομαδα παπαγια θα ειμαι και μετα μελιτζανα!!!!

Λεω σε κανα 2 εβδομαδες να αρχισω με τα βασικα δηλ. να δωσω προκαταβολη και να παραγγειλω κρεβατι και συρταριερα αλλα θα τους πω να μου τα φερουν μετα το νεο ετος!!!! Οσο για τα υπόλοιπα καθε φορα που θα καταβαινω Θεσ/νικη να παιρνω και απο κατι!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως τη μικρουλα μας

καταρχην ειμαστε ολες καλα, δεν γεννησε καμια ακομη, και οικονομικα ειμαστε ολοι σκατα!!!!!

Λιτή και περιεκτική.

Γεια σου Μαριουλάκι σε πεθυμήσαμε:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

εγω το περασα για ψωμι.....

τοσο μεγαλη ειναι η παπαγια?:oops::oops:

εγω ειπα να τα παρω αμεσως μετα τις γιορτες αλλα σκεφτομαι μην αλλαξουν οι τιμες με το νεο ετος.....θελω να εχω μπει στην 26 εβδομαδα βεβαια τελιωνοντας οι γιορτες θα εχω βγει κιολας:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ναι με τα κρουασάν έχω ένα θέμα:tongue:

κι εγω ετρωγα τωρα ενα:tongue:

και το κακο ειναι ακομη και να ετρωγα και κρουασαν μετα απο ολα αυτα δεν θα ελεγα οτι με πειραξε!!! Τι στο καλο στομαχια ή μπετονιερες εχουμε:??????

Αρχιζω να ζηλευω αυτες που λενε δεν μπορω το ενα δεν μπορω το αλλο. Εγω τα μπορω ολα και γι αυτο τρωω!!!!

Σημερα βεβαια που μιλουσα με τη γραμματεα ενος γιατρου μου ειπε οτι στα κιλα που πηρα αλλα και στην ορεξη παιζει και μεγαλο ρολο η αποτομη διακοπη του τσιγαρου!!! Κατι που το ειχα σκεφτει και εγω αλλα ελεγα αποκλειεται!!! Και μετα θυμηθηκα ολους τους γνωστους μου που το εκοψαν, ολοι μα ολοι πηραν 5-10 κιλα σε λιγους μηνες!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

εν τω μεταξυ δεν θυμαμαι αν σας το εχω ξαναπει:rolleyes::rolleyes:εμεις δεν παιρνουμε ψωμι γιατι δεν το πολυτρωμε....πολυ σπανια και αν ταιριαζει με το φαγητο.....αλλα απο εχθες μου εχουν καθησει αβγα ματια να βουτηξω ψωμακι....πειτε μου βρε κοριτσια τι να κανω.....πηρα σημερα αβγα αλλα να τα φτιαξω σφιχτα???δεν μου καλο αρεσει η ιδεα:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

εγω το περασα για ψωμι.....

τοσο μεγαλη ειναι η παπαγια?:oops::oops:

εγω ειπα να τα παρω αμεσως μετα τις γιορτες αλλα σκεφτομαι μην αλλαξουν οι τιμες με το νεο ετος.....θελω να εχω μπει στην 26 εβδομαδα βεβαια τελιωνοντας οι γιορτες θα εχω βγει κιολας:rolleyes:

ε!!! ναι ρε συ μεγαλη ειναι σκεψου εσυ που εισαι μαγκο που ειναι ηδη μεγαλο η παπαγια δεν θα ειναι μεγαλυτερη!!!!

καλυτερα μετα της γιορτες και σιγουρη θα εισαι και παιζει να πεσεις και σε εκπτωσεις ειδικα σε προικες κτλ.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

ε!!! ναι ρε συ μεγαλη ειναι σκεψου εσυ που εισαι μαγκο που ειναι ηδη μεγαλο η παπαγια δεν θα ειναι μεγαλυτερη!!!!

καλυτερα μετα της γιορτες και σιγουρη θα εισαι και παιζει να πεσεις και σε εκπτωσεις ειδικα σε προικες κτλ.

αληθεια ποσο ειναι το μαγκο???δεν εχω ιδεα:rolleyes::rolleyes:

για εκπτωσεις δεν παιζει αφου ρωτησα σημερα και μου εκαναν ετσι κι αλλιως 15% σε οτι διαλεξα οποτε και να τα παρω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εν τω μεταξυ δεν θυμαμαι αν σας το εχω ξαναπει:rolleyes::rolleyes:εμεις δεν παιρνουμε ψωμι γιατι δεν το πολυτρωμε....πολυ σπανια και αν ταιριαζει με το φαγητο.....αλλα απο εχθες μου εχουν καθησει αβγα ματια να βουτηξω ψωμακι....πειτε μου βρε κοριτσια τι να κανω.....πηρα σημερα αβγα αλλα να τα φτιαξω σφιχτα???δεν μου καλο αρεσει η ιδεα:rolleyes:

Κανονικα θελει σφιχτα αλλα εγω αρκετες φορες τα εφαγα οπως πρεπει δηλαδη να κρατανε!!!! Τωρα κανε οτι σε φωτισει ο θεος!!!!

Οσο για το ψωμι μπορει να παιρνεις φρεσκο και να το βαζεις στην καταψυξη σε φετες και να τις βγαζεις λιγο πριν φας ειναι σαν φρεσκο παλι. Εγω ειμαι λατρης του ψωμιου και αν ενα πραγμα με παχαινει εινια το ψωμι τρωω παρα- παρα πολυ!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...