Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Χ

καντυ τα τελευταια 2 χρονια εκαναμ ενα σεμιναριο με θεμα μεθοδολογια διδασκαλιας. αυτο στο τελος ειχε εξετασεις που τις εδωασα τον ιουλιο. αν θυμαστε τοτε ειχα προβληματα με αυτους γιατι μας ειχαν παρατησει κ μεις δεν ξεραμε που μας παν τα 4 κ στο τελος στειλαμε εξωδικο. ε τα αποτελεσμτα των εξετασεων βγηκαν αυτες τις μερες κ τα περιμενω!

εχω φαει ενα πιτσινι σχεδον ολοκληρο κ ενα πακοτινι μισο και τα 2 μεγαλες συσκευασιες!!!!δεν θα το παρακανω ομως...απο τωρα θα το τιθασεύσω το μικρακι!!!!

Ένα θα σου πω όλη μέρα εχω φάει 2 μανταρίνια και μια μερίδα πατάτες τις οποίες και έκανα εμετό δεν ξέρω γιατί ε τώρα με κατέστρεψες τον στέλνω για πιτσίνια :-(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νενα εγώ δεν μπορώ να πω τίποτα. Σήμερα έκανα μια γεναία πράξη ανέβηκα στη ζυγαριά! Ευτυχώς τα νέα ήταν καλά έδειξε 89,600! Είπατε τίποτα; Να σας πω ότι από την προηγούμενη Κυριακή έχασα 300γρ και σκεφτείτε ότι από τότε έφαγα μισή πίτσα σκεπαστή που σας την περιέγραψα το γίγας μέγεθος, ένα σάντουις κλαμπ με γύρο μισό χοιρινο μισό κότα, παγωτό, κρουασάν με μερέντα, μανιτάρια γεμιστά με τυριά και μπεικον και σαλάμι, τηγανιτά και πατάτα ωγκρατέν που την έκανα εγώ κ δεν είναι καθόλου διαιτητική. Εγώ μετά απ' όλα αυτά σε μια εβδομάδα περίμενα τουλάχιστον ενάμιση κιλό να πάρω. Αντ' αυτού εχασα και 300γρ. Νομίζω παραυτά ότι παίρνω το βραβείο της χοντρότερης εγκυούλας του καφέ. Σε μονή κύηση.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Εγώ Νένα αυτό που έπαθες εσύ με τα μανταρίνια το έπαθα εγώ το καλοκαίρι με καρπούζι έτρωγα ασταμάτητα!

Ξέχασα να σας πω ότι φάγαμε επίσης και ένα κιλό κάστανα από μισό με τον αντρούλη. Αλήθεια έχουν πολλές θερμίδες τα κάστανα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

λιλιτακι τι σας εκανα βραδιατικα???και σενα και τον κακομοιρο τον αντρα σου...

και εχεις και χαλια στομαχι σημερα...οχου σε καλο να μας βγει βραδιατικα...

μαρμιν κατι τετοια διαβαζω και περνω θαρρος!!!καλε αυτα ολα δεν τα τρωω ουτε σε μια εβδομαδα!!!!οχι πραγματικα θα το διαβασω το μνμ στον αντρα μου για να καταλαβει!!!!

κοριτσακια θα σας αφησω γιατι ο λεβεντης μου φωναζει!!!αντε μουτς...θα τα πουμε το πρωι...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

marminaki οτι δεν τρωει η cherry και η lili το τρωμε εγω και εσυ μονο που εγω δεν χανω ουτε γραμμαριο μονο βαζω!!! Μπορουμε σιγουρα να στεφθουμε οι φαταουλες του φορουμ;)

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καληνύχτα Τσερρούλα. Κι εγώ σε μια εβδομάδα τα έφαγα αυτά που σας είπα και εννοείται ότι αυτά που έγραψα ήταν τα παχυντικά μόνο. Δεν έμεινα μόνο σε αυτά μην τρελαθούμε τελείως. Έφαγα και τα τοστάκια μου, και τα ξηροκάρπια μου και τις σοκοφρετούλες μου και τα μπιζελάκια μου και άλλα που δεν τα θυμάμαι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

ναι νενα ετσι ειναι το αγγελακι μου!!!!

μαρμιν τα καστανα παχαινουν του θανατα αλλα εχουν σιδηρο!!!

Κι εγώ αυτό λέω γι' αυτό το σκεφτόμουν να πάρω κάστανα αλλά από τότε που έκανα την αρχή παίρνω σίγουρα μια φορά την εβδομάδα απλά επίτηδες δεν παίρνω πολλά το μεγιστο ένα κιλό και τα τρώμε από μισά με το σύζυγο για βραδυνό!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αγαπες μου τι κανετε ειστε καλα;λιλιτακι μαρμιν;γεννησε καμια σας;;;δεν σας διαβασα καθολου απλα ειδα οτι γραψατε 29 σελιδες απο την τελευταια φορα που μπηκα,να δω πως θα τις διαβασω ολες αυτες??? Μπηκα απο το κινητο μιας φιλης μου για να σας πω ενα γεια και οτι δε σας ξεχναω αλλα παλι δεν εχω ιντερνετ :-(((το αφησα απληρωτο κ μου το κοψανε :-Ρ μαλλον αυριο θα το πληρωσω...αφηστε κοριτσια σκατα τα οικονομικα!!! Αν το πληρωσω αυριο θα τα πουμε με το καλο αυριο το βραδακι σας φιλω και εννοειται πως δε σας ξεχναω!καλο βραδυ :-*

83tdp2.pngcWE4p3.png

αγαπες μου τι κανετε ειστε καλα;λιλιτακι μαρμιν;γεννησε καμια σας;;;δεν σας διαβασα καθολου απλα ειδα οτι γραψατε 29 σελιδες απο την τελευταια φορα που μπηκα,να δω πως θα τις διαβασω ολες αυτες??? Μπηκα απο το κινητο μιας φιλης μου για να σας πω ενα γεια και οτι δε σας ξεχναω αλλα παλι δεν εχω ιντερνετ :-(((το αφησα απληρωτο κ μου το κοψανε :-Ρ μαλλον αυριο θα το πληρωσω...αφηστε κοριτσια σκατα τα οικονομικα!!! Αν το πληρωσω αυριο θα τα πουμε με το καλο αυριο το βραδακι σας φιλω και εννοειται πως δε σας ξεχναω!καλο βραδυ :-*

καλως τη μικρουλα μας

καταρχην ειμαστε ολες καλα, δεν γεννησε καμια ακομη, και οικονομικα ειμαστε ολοι σκατα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

τι ειναι αυτο που κραταει η κοπελα??

ΤΣΕΡΡΥ ευχομαι να ειναι καλα τ αποτελεσματα!!

ΜΑΡΜΙΝ ετσι μπραβο να διευκρινιζεις για την μονη κυηση;)

ΝΕΝΑ ποτε λες να αρχισεις τα ψωνια???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλωστην ΜΑΡΙΟΥΛΑ μας!!!καλε ασε το ιντερνετ και τα οικονομικα πες μας για τον πριγκιπα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...