Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΙΛΙ μπραβο ολα καλα ετοιμο λοιπον το πισπιριγκι!!!ναι σιγουρα ειναι καλυτερα να εχεις κλεισει και την 38η για να ειναι ετοιμα και τα πνευμονακια του!!!

ΤΣΕΡΡΥ συγνωμη αλλα εγω δεν καταλαβα για ποιες εξετασεις μιλας:oops::oops::oops:γαριδακια εεεεε??παντα μου αρεσαν αλλα στην εγκυμοσυνη δεν εχω βαλει στο στομα μου γιατι ξερω οτι τοσο αλμυρα που ειναι θα με πιασει καουρα!!!

εεεε τωρα εχει δικιο ο αντρας σου που τσαντιστηκε με το τραπεζακι αυτο ειναι κοροϊδια!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ οταν λες ''τσικο'' εννοεις τα κικο(chicco)???το σκεφτομουν κι εγω οταν εφτιαξα την λιστα μου αλλα λεω ειναι τοσο απαραιτητο??απ την αλλη σιγα τα λεφτα βεβαια αλλα μου την δινει πουπρεπει να μαζεψουμε 1002 σκατουλακια

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ναι Κάντυ αυτό εννοώ :P:p Εγώ το παίρνω από ανασφάλεια ώσπου να εξοικειωθώ εννοείται όμως ότι δε θα επαναπαυτώ μόνο στο θερμόμετρο αλλά θα δοκιμάζω και με το χέρι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Και στη Μαριούλα το ίδιο έκανε ήθελε να κλείσει και την 38η αν και υποτίθεται ότι μετά την 37η θεωρείται τελειόμηνη η κύηση. Αλήθεια αυτό με το βάρος τι σημαίνει; Λέτε για αυτό να μην έδωσε πολύ βάρος η δικιά μου στο προηγούμενο ραντεβού; Και μένα σε μια σελίδα που είχε βάλει κάποια και έλεγε αναλυτικά όλα για την εγκυμοσύνη έγραφε μετά τις 20 Νοεμβρίου να περιμένουμε τοκετό.

Πήγαμε κι εμείς τζάμπο κ πήραμε θερμόμετρο μπάνιου. Πιο πηρες λιλιτάκι; Εμείς τις τσικο αν και εμένα μου άρεσε και το άλλο που ήταν με ψηφιακή οθόνη και είχε ένα ευρώ παραπάνω αλλά ο σύζυγος επέμενε να πάρουμε αυτό που ήταν μάρκας για πιο σίγουρο. Επίσης δεν είδα να έφεραν στολές Αγίου Βασίλη θέλω να πάρω κρυφά από τον άντρα μου για να του κάνω έκπληξη.

Πήρα της Nuk και νομίζω οι άντρες μας ειναι της

ίδιας σχολής μάρκα να ειναι για σιγουριά από στολές ΑγιοΒασιλιατικες δεν είχε για τόσο μωρούλια γι'αυτό και πήρα μόνο σκουφάκ!!! Τώρα για το βάρος μου είπε ότι τώρα που έχει μεγαλώσει ο μπέμπης οι μετρήσεις δεν μπορούν να ειναι ακριβείς άρα και τα κιλά δεν θα ειναι πραγματικά άρα δεν υπάρχει και λόγος να τα αναφέρουμε!!! Ένα ειναι σίγουρο ότι θα ειναι μεγάλο μωράκι :-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Στο δικό μας τζάμπο δεν είχε της nuk. Επίσης δεν είχε και καθόλου στολές. Γενικά από χριστουγεννιάτικα είχε λιγότερα από άλλες χρονιές αλλά πιστεύω ότι θα φέρουν κι άλλα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Επεστρεψα κι εγω πριν λιγο απο τη δουλεια!!! Παθαινει κανεις τιποτα απο τα πολλα μανταρινια???? εχω βαλει κατω την σακουλα με τα μανταριναι και οπως ειναι και κρυα δεν λεω να σταματησω πρεπει να εχω ξεπερασεις τα 7-8 κοντεβει να σκασει η κοιλια μου και δεν μπορω να σταματησω:tongue:
Το πολύ πολύ να πάρεις αγκαλιά τη λεκάνη.....Χιχιχι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καντυ τα τελευταια 2 χρονια εκαναμ ενα σεμιναριο με θεμα μεθοδολογια διδασκαλιας. αυτο στο τελος ειχε εξετασεις που τις εδωασα τον ιουλιο. αν θυμαστε τοτε ειχα προβληματα με αυτους γιατι μας ειχαν παρατησει κ μεις δεν ξεραμε που μας παν τα 4 κ στο τελος στειλαμε εξωδικο. ε τα αποτελεσμτα των εξετασεων βγηκαν αυτες τις μερες κ τα περιμενω!

εχω φαει ενα πιτσινι σχεδον ολοκληρο κ ενα πακοτινι μισο και τα 2 μεγαλες συσκευασιες!!!!δεν θα το παρακανω ομως...απο τωρα θα το τιθασεύσω το μικρακι!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Στο δικό μας τζάμπο δεν είχε της nuk. Επίσης δεν είχε και καθόλου στολές. Γενικά από χριστουγεννιάτικα είχε λιγότερα από άλλες χρονιές αλλά πιστεύω ότι θα φέρουν κι άλλα.
Εμάς έχουν φέρει αλλά για τόσο.μωρούλια όχι :-(

hnNfp2.png

QBMLp2.png

νενα αυτο με τα μανταρινια το παθαινω κ γω!!!!!κ εχω μερες που τα σκεφτομαι αλλα δν μ αρεσαν αυτα που ειχε το σουπερ κ δεν πηρα...αυριο ομως!!!!αρχισαν λετε οι λιγουρες μου???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Το πολύ πολύ να πάρεις αγκαλιά τη λεκάνη.....Χιχιχι!!!

ντρεπομαι που το λεω αλλα τα μανταρινια εγιναν σιγουρα 10 και μετα εφαγα 2 φετες ψωμι με γαλοπουλα και γκουντα και μετα ενα κομματι σοκολατα με μπισκοτο:shock:!!!!! Ειπατε τιποτα???????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

χαχχαχα νενα καλη χωνεψη!!!τι αλλο να πουμε βρε κοριτσι...άσε που τωρα αν ειχα ματναρινι και γω θα τα εσκιζα...

μερμινακι σορρυ ρε κοριτσακι...ειδες στο ειχα απαντησει πριν στο μνμ που δεν σταλθηκε τελικα...η ομιλια ηταν στο κεντρο. σε ενα στενο στην αγιου δημητριου. το ονομα του καθηγητη δεν το ακουσα καν γιατο οπως σου ειπα πηγαμε τελευταια στιγμη και δεν ακουσαμε σχεσονν τιποτα!!!!

κοριτσια το αγγελικακι που χαθηκε???

28xYp3.png

παντως το μωρο χαρηκε με τον αχταρμα που εφαγα εχει αρχισει να κλωτσαει!!! Εκτος αν απο το πολυ φουσκωμα που εχω απο ολα αυτα εχει στριμωχτει το καημένο:shock:!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...