Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   6 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Την πέμπτη μέρα μετά την ωοληψια πήγα στο γιατρό να με κάνει υπέρηχο σε λίγο μου ήρθε σαν περίοδος, είναι περίοδος ή απλά αίμα μετά την εξέταση;  Βέβαια θα πάρω τηλ κ τον γιατρό αύριο αλλά σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο; Λίγο αγχώθηκα 

Expand  

Καλημέρα. 5 ημέρες μετά την ωοληψια ήρθε και σε εμένα η περίοδος.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ο αντρας μου λυσσαξε να παρουμε και ενα τραπεζακι!!!!αχ τι θα τον κανω????παω αν ειναι να δω κ για τα αποτελεσματα...

νενα θα το ξαναμιλησουμε, εγω εχω ραντεβου στις 8 οποτε μαλλον στον ενδιαμεσο αν βολεψει ε???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cherry09 είπε:
ο αντρας μου λυσσαξε να παρουμε και ενα τραπεζακι!!!!αχ τι θα τον κανω????παω αν ειναι να δω κ για τα αποτελεσματα...

νενα θα το ξαναμιλησουμε, εγω εχω ραντεβου στις 8 οποτε μαλλον στον ενδιαμεσο αν βολεψει ε???

ναι κανενα προβλημα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Nena εσύ νομίζω είπες πως υπέρηχο σου κάνει στο γραφείο του που είναι στο κέντρο σωστά; Τσέρρυ κι εσένα κέντρο είναι η γυναικολόγος σου; Επίσης δε μου είπες τελικά που μιλούσε αυτός ο Θεολόγος; Εκεί στο χωριό σου;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κι εμένα τώρα ο άντρας μου θέλει να πάμε τζάμπο. Αναστήθηκε ο Λάζαρος! Βέβαια έκαν το λάθος κ του είπα να είναι καλύτερα να βγούμε λίγο για να πάρει τα πάνω του αλλά κορίτσια αν δεν πάει και αύριο στη δουλειά θα :confused::confused::confused::confused: θα σκάσω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τσέρρυ καλά αποτελέσματα! Δε θυμάμαι ακριβώς αλλά έχει σχέση με εκείνη την αγωγή που θα κάνατε κάτι κορίτσια μαζί και στείλατε με κτελ για υπογραφές το εξώδικο σε μία μέρα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

lilitaki είπε:
Κορίτσι εγώ το στήθος πλέον το θεωρώ σύμπτωμα εγκυμοσύνης!!!Στο εύχομαι από τα βάθη τις καρδιάς μου!!!!!!!!
  nena38 είπε:
η αληθεια ειναι οτι τοσο νωρις το στηθος να ποναει ειναι λιγο υποπτο!!!
  marmin είπε:
Λιλιτάκι θα περιμένουμε εγώ δυστυχώς έχω την Πέμπτη φωτο :(

Μαράκι ούτε εγώ είχα αίμα ούτε άλλο σύμπτωμα κάτι πονάκια στην κοιλιά δυο τρεις μέρες πριν αλλά και αυτά ήταν σχετικά ψηλά και δεν ξέρω αν ήταν από την εγκυμοσύνη μόνο αν οι ορμόνες που είχαν αρχίσει να ανεβαίνουν επηρέασαν το έντερο. Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι σύμπτωμα και σε εννιά μέρες να έχεις και μια θετική χοριακή. Δεν είναι κ πολλές προσπάθησε να ξεχαστείς κ να είσαι ήρεμη. Καταλαβαίνω την αγωνία σου την είχα κι εγώ στις πρώτες σπερματεγχύσεις μετά συνήθισα;)

cherry09 είπε:
μαρακι εγω δεν ειχα αιμα εμφυτευσεις, τι στηθος μου ειχε πρηστει οπως και καθε φορα πριν την περιοδο αλλα αυτην την φορα ηταν το κατι αλλο και επισης ειχα πονακαι στην κοιλια αρκετες μερες πριν και στην μεση!!!!παρ'ολα αυτα εκεινη την περιοδο επειδη ηταν καλοκαιρακι δεν ειχα δωσει και τοση σημασια μιας και πλεον ελεγα μπα...δεν μπορει...

μαρμιν εγω ονοματα δεν θυμαμαι, τα θυμαται ο αντρας μου αλλα φατσα αν δω καποιον - γιατι υπαρχει περιπτρωση να σταματησει ο αντρας μου να μιλησει με καποιον και γω να μην παρατηρησω καν την φατσα του - αλλα αν δω καποιον δυσκολα τον ξεχναω!!!

σας διαβασα με δωσεις και τωρα δεν θυμαμαι να σχολιασω...

λιλιτακι κακη φωτογραφιση, θα περιμενουμε τα νεα σας!!!

νενα και γω την αλλη τριτη εχω φωτογραφιση...θα ειναι και το αντρακι μου μαζι, λες να βρεθουμε ολοι μαζι οι γονεις για καφε???

κοριτσια βγηκαν τα αποτελεσματα τν εξετασεων που ειχα δωσει αν θυμαστε και τα στειλαν σε μια φιλη και περασε...η αγωνια μου εχει χτυπησει κοκκινο αλλα χθες που ειδα γραμματοκιβωτιο δεν ειχα κατι...λετε να εχουν ερθει να παω και σημερα να δω???

nena38 είπε:
Αργησα αλλα επεστρεψα!!! Τελικα περασα απο το μαγαζι της ξαδερφης μου, πηρα ψωμι, περασα απο ενα αλλο μαγαζι για μια αλλη αγγαρεια της μανας μου και επιτελους ειμαι σπιτι.

maria-maraki27; εγω δεν ειχα το παραμικρο συμπτωμα!! Ουτε αιμα εμφυτευσης!!! Το στηθος αρχισε να με ποναει την ημερα που περιμενα να αδιαθετησω. Απολυτως τιποτα για αυτο και εκανα τη 3η μερα της καθυστερησης τεστ και οχι απο την 1η.

Σας ευχαριστώ κοριτσάκια για τις απαντήσεις σας!!!!!!! :D

Το μόνο που με βάζει σε υποψίες είναι το στήθος αλλά και πάλι μπορεί να είναι ορμονικό..... :rolleyes::rolleyes: ΟΥΦ!!!!!!

Τελικά δεν υπάρχουν στανταρ συμπτώματα εγκυμοσύνης, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα!!!!

Μαρία, εσύ τι κάνεις?????

γεια σας!!!κοιμηθηκα σαν το βοδι!!ξυπνησα εφτιαξα κρεπες και εφαγα επισσης σαν το βοδι!!τωρα εχει ερθει ενας συναδελφος του αντρα μου για καφε.....

οι υπολοιπες που ειστε???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ είπε:
γεια σας!!!κοιμηθηκα σαν το βοδι!!ξυπνησα εφτιαξα κρεπες και εφαγα επισσης σαν το βοδι!!τωρα εχει ερθει ενας συναδελφος του αντρα μου για καφε.....

οι υπολοιπες που ειστε???

Εγώ είμαι εδώ ζεσταίνω λίγη σουπίτσα να φάμε και περιμένω τα κοριτσάκια να μας πουν νέα. Το Λιλιτάκι δε γύρισε ακόμα φαίνεται. Τσέρρυ εσύ πού θα πήγαινες για τα αποτελέσματα; Κρεπες φτιάχνει και η μαμά μου!Μμμμμ θα πάω κανένα πρωί να μου κάνει να φάω μάλλον την Παρασκευή που έχει και λαΊκή :rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα όλα καλά με το πισπιρίγκι μου ειναι σε πολύ καλή θέση βάρος δεν θα μου λέει από εδω και πέρα γιατί δεν θα ειναι πραγματικό μου είπε να κάτσω στα αβγά μου αυτή την εβδομάδα πολύ ξεκούραση για να κλείσουμε τις 38 αυτα!!! Πήγαμε τζάμπο και πείραμε βλακειουλες πιπιλες με το Μίκη θερμόμετρο για το μπανάκι ένα φορμακι με ασορτί γαντακια και σκουφάκι πετζετάκις με το Μίκη κοριτσακι για τα μπιμπερό σκουφάκι του Αγίου Βασίλη μπανάκι για το μπάνιο και πόσα ήθελα ακόμη αλλά συγκρατήθηκα!!!:-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Επεστρεψα κι εγω πριν λιγο απο τη δουλεια!!! Παθαινει κανεις τιποτα απο τα πολλα μανταρινια???? εχω βαλει κατω την σακουλα με τα μανταριναι και οπως ειναι και κρυα δεν λεω να σταματησω πρεπει να εχω ξεπερασεις τα 7-8 κοντεβει να σκασει η κοιλια μου και δεν μπορω να σταματησω:tongue:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

lilitaki είπε:
Καλησπέρα και από εμένα όλα καλά με το πισπιρίγκι μου ειναι σε πολύ καλή θέση βάρος δεν θα μου λέει από εδω και πέρα γιατί δεν θα ειναι πραγματικό μου είπε να κάτσω στα αβγά μου αυτή την εβδομάδα πολύ ξεκούραση για να κλείσουμε τις 38 αυτα!!! Πήγαμε τζάμπο και πείραμε βλακειουλες πιπιλες με το Μίκη θερμόμετρο για το μπανάκι ένα φορμακι με ασορτί γαντακια και σκουφάκι πετζετάκις με το Μίκη κοριτσακι για τα μπιμπερό σκουφάκι του Αγίου Βασίλη μπανάκι για το μπάνιο και πόσα ήθελα ακόμη αλλά συγκρατήθηκα!!!:-D

αντε ωραια lili μου!!! δηλαδη εσυ και εμεις παρακαλαμε να γεννησεις και αυτος θελει να σε κρατησει??? και γιατι το βαρος απο εδω και περα δεν ειναι πραγματικο????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Και στη Μαριούλα το ίδιο έκανε ήθελε να κλείσει και την 38η αν και υποτίθεται ότι μετά την 37η θεωρείται τελειόμηνη η κύηση. Αλήθεια αυτό με το βάρος τι σημαίνει; Λέτε για αυτό να μην έδωσε πολύ βάρος η δικιά μου στο προηγούμενο ραντεβού; Και μένα σε μια σελίδα που είχε βάλει κάποια και έλεγε αναλυτικά όλα για την εγκυμοσύνη έγραφε μετά τις 20 Νοεμβρίου να περιμένουμε τοκετό.

Πήγαμε κι εμείς τζάμπο κ πήραμε θερμόμετρο μπάνιου. Πιο πηρες λιλιτάκι; Εμείς τις τσικο αν και εμένα μου άρεσε και το άλλο που ήταν με ψηφιακή οθόνη και είχε ένα ευρώ παραπάνω αλλά ο σύζυγος επέμενε να πάρουμε αυτό που ήταν μάρκας για πιο σίγουρο. Επίσης δεν είδα να έφεραν στολές Αγίου Βασίλη θέλω να πάρω κρυφά από τον άντρα μου για να του κάνω έκπληξη.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσακια και εγω εδω! τα αποτελεσματα δυστυχως δεν μουν ηρθαν ακομη οποτε θα πρεπει να περιμενω κι αλλο...προφανως λογω του οτι ειμαστε στο χωριο θα καθυστερησουν αν και ελπιζω οχι περισσοτερο απο 1-2 μερες...

λιλιτακι τελεια τα νεαα, αφου λεει ετσι ο γιατρος κατσε σταυγα σου και γεννας απο βδομαδα...

πηγαμε σε γνωστο μαγαζι εδω για το τραπεζακι αλλα τελικα δεν πηραμε τιποτα γιατι στειλαμε την κουνιαδα μου που δεν την ξερουν να μαθει τιμη και της ειπαν με 30% εκπτωση το εκθεσιακο και μας μας καναν 15% οποτε τσαντιζτηκε ο αντρας μου και δεν πηραμε τιποτα!!!με νυχια και με δοντια τον κραταω καθε φορα....

μαρακι εγω δεν ειχα αιματακι εμφυτευσης μονο πονακαι στην κοιλια απο αρκετες μερες πριν και στην μεση, στα νεφρα. το στηθος μου ηταν πρησμενο οπως κι αλλες φορες ομως πριν την περιοδο...

τωρα θα ερθει η πεθερα μου και περιμενω να μου φερει γαριδακια. κοριτσια δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα πεθαινω για γαριδακια...τα ειχα κοψει ενα διαστημα αλλα ειπα και γω σημερα να κανω μια ατασταλια...

εφαγα την βαρβαρα μου, το μωρακι κανει τουμπες στην κοιλια μου κ ο αντρας μου λεει οτι το καταλαβαινει καποιες φορες. δεν ξερω αν οντως ειναι ετσι η απο την μεγαλη του επιθυμια ετσι νομιζει...

πριν ειχα γραψει ενα κατεβατο και μαλλον δεν πατησα υποβολη και χαθηκε...ελπιζω να μην ξεχασα κατι!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...