Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μαριούλα τέλος καλό όλα καλά. Πολλές έγκυες έχουν πρόωρες συσπάσεις είναι σοβαρό αλλά μην ανησυχείς με τα χαπάκια θα πάνε όλα καλά. Θα επικοινωνείς με το γιατρό σου θα κάνεις ότι σου λέει και χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά

Τσέρυ σε καταλαβαίνω στη φάση που είσαι θες συμπτώματα για να ξέρεις ότι όλα είναι καλά κι εγώ τα ίδια έλεγα. Μη νομίζεις πως όλες οι έγκυες έχουν συμπτώματα. Σκέψου ότι κάποιες το μαθαίνουν μήνες αργότερα

Μάρτζι μου σε σκέφτομαι συνέχεια γιατί ξέρω πόσο πολύ θα στενοχωριέσαι. Δεν έχω να πω τίποτα ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς ισως πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να κλάψει και να ξεσπάσει και να βρεις ξανά την αισιοδοξία σου. Όλες σχεδόν εδώ μέσα (και ακόμη περισσότερες απ' έξω) μείναμε έγκυες χωρίς να έχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις και πιστεύοντας ότι δε θα γίνει ποτέ αλλά να που έγινε. Γιατί όχι και σε σένα; Μη σκέφτεσαι όλα τα αρνητικά. Δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα πέρα από τη ψυχολογία και την απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει. Μόλις ξεχαστείς να δεις που θα μείνεις χωρίς να κάνεις τίποτα. Ξέρω πως είναι δύσκολο να ξεχαστείς αλλά να δεις που κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό εγώ στο ξανάπα είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα γίνει.

Νένα πώς τα πήγατε εκεί με τις φωτιές;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marmin ευτυχως η χθεσινη βροχή βοηθησε πολυ βεβαια ακομη υπαρχουν μικροεστιες. Εμεις ειμαστε σε αποσταση καποιων χιλιομέτρων απο το μερος της φωτιας και μονο τον καπνο βλεπαμε απο μακρυα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

deppa δεν αντεχα να το κρατήσω....είπαμε αρχικά να το πούμε σε λίγα άτομα στους βασικούς δηλαδή...οικογένεια και φίλους κολλητούς και αυτοί ειναι καμιά 50....σήμερα κοινώνησα και το μωράκι μου, ελπίζω με την χάρη της Παναγίας μας να ειναι πάν όλα καλά!!!!

καλά κάνεις και δεν το βάζεις κάτω απλά όταν κουράζεσαι να κάθεσαι...εγώ έτσι κάνω...

εγώ πριν την καθυστέρηση είχα συμπτώματα αλλά δεν ε΄δωσα σε κανένα σημασία...το πρωτο που πρόσεξα ήταν οτι το πρόσωπό μου γλύκαινε, είχα ζάλη οταν σηκωνόμουν αποτομα (το κάνω πάντα), πονάκια ανεπαίσθητα χαμηλά στην κοιλιά, και μια ακατάσχετη επιθυμία να φάω μύδια....μπορεί να έφαγα και 5 φορες μεσα στην νηστεία....

απο προχθές που το μάθαμε έχω ένα πρήξιμο στην κοιλιά που πιθανολογώ οτι είναι απο την κουραση γιατι το νιώθω κυρίως το απογευμα...τώρα που θα αρχίσω να ηρεμώ θα δούμε....

γενικά δεν λιγουρεύομαι τίποτα και ίσα ίσα που δεν θέλω τίποτα να φάω...πριν λίγο όμως λαχτάρισα μια γλυκιά κρέπα και ο άντρας τις ετοιμάζει....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

deppa δεν αντεχα να το κρατήσω....είπαμε αρχικά να το πούμε σε λίγα άτομα στους βασικούς δηλαδή...οικογένεια και φίλους κολλητούς και αυτοί ειναι καμιά 50....σήμερα κοινώνησα και το μωράκι μου, ελπίζω με την χάρη της Παναγίας μας να ειναι πάν όλα καλά!!!!

καλά κάνεις και δεν το βάζεις κάτω απλά όταν κουράζεσαι να κάθεσαι...εγώ έτσι κάνω...

εγώ πριν την καθυστέρηση είχα συμπτώματα αλλά δεν ε΄δωσα σε κανένα σημασία...το πρωτο που πρόσεξα ήταν οτι το πρόσωπό μου γλύκαινε, είχα ζάλη οταν σηκωνόμουν αποτομα (το κάνω πάντα), πονάκια ανεπαίσθητα χαμηλά στην κοιλιά, και μια ακατάσχετη επιθυμία να φάω μύδια....μπορεί να έφαγα και 5 φορες μεσα στην νηστεία....

απο προχθές που το μάθαμε έχω ένα πρήξιμο στην κοιλιά που πιθανολογώ οτι είναι απο την κουραση γιατι το νιώθω κυρίως το απογευμα...τώρα που θα αρχίσω να ηρεμώ θα δούμε....

γενικά δεν λιγουρεύομαι τίποτα και ίσα ίσα που δεν θέλω τίποτα να φάω...πριν λίγο όμως λαχτάρισα μια γλυκιά κρέπα και ο άντρας τις ετοιμάζει....

κι εγώ πριν το μαθω μια κατσαρολα μυδια εφαγα. Το γελιο ειναι ότι ελεγα την μανα μου να μου κανει και καθε μερα μου ελεγε αυριο και αυριο μεχρι που σχεδον εβαλα τα κλαματα και τελικα μου εκανε. Μετά το τεστ η μανα μου το θυμηθηκε και ελεγε "τωρα εξηγειται η εμμονη σου με τα μυδια" αλλα τωρα κομμενα, δεν πρεπει να τρωμε οστρακα αν και ευχαριστως ετρωγα ενα καζανι

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Μαριούλα τέλος καλό όλα καλά. Πολλές έγκυες έχουν πρόωρες συσπάσεις είναι σοβαρό αλλά μην ανησυχείς με τα χαπάκια θα πάνε όλα καλά. Θα επικοινωνείς με το γιατρό σου θα κάνεις ότι σου λέει και χωρίς καλά καλά να το καταλάβεις θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά

Τσέρυ σε καταλαβαίνω στη φάση που είσαι θες συμπτώματα για να ξέρεις ότι όλα είναι καλά κι εγώ τα ίδια έλεγα. Μη νομίζεις πως όλες οι έγκυες έχουν συμπτώματα. Σκέψου ότι κάποιες το μαθαίνουν μήνες αργότερα

Μάρτζι μου σε σκέφτομαι συνέχεια γιατί ξέρω πόσο πολύ θα στενοχωριέσαι. Δεν έχω να πω τίποτα ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς ισως πρέπει να αφήσεις τον εαυτό σου να κλάψει και να ξεσπάσει και να βρεις ξανά την αισιοδοξία σου. Όλες σχεδόν εδώ μέσα (και ακόμη περισσότερες απ' έξω) μείναμε έγκυες χωρίς να έχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις και πιστεύοντας ότι δε θα γίνει ποτέ αλλά να που έγινε. Γιατί όχι και σε σένα; Μη σκέφτεσαι όλα τα αρνητικά. Δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα πέρα από τη ψυχολογία και την απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει. Μόλις ξεχαστείς να δεις που θα μείνεις χωρίς να κάνεις τίποτα. Ξέρω πως είναι δύσκολο να ξεχαστείς αλλά να δεις που κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό εγώ στο ξανάπα είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα γίνει.

γλυκεια εγκυουλα που εισαι εσυ????πηγες στην μαμα σου??τι εγινε με το σπιτι το ετοιμασε ο αντρουλης????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

το θυμάμαι...εσύ δεν έλεγες οτι δεν αισθάνεσαι και πολύ εγκυος???την τρίτη που θα πάω για υπερηχο θα ξέρουμε περισσότερα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλησπερα κ απο μενα.εγω μολις γυρισα απο καφε.μαργκι εμεις ειμαστε οι τυχερες!μπορουμε ακομη κ πινουμε την φραπεδια μας κ τα μοχιτοοος! Κοιτα την θετικη πλευρα του πραματος!

Pepsi μου, σε ξέχασα ότι είσαι στην πόλη μου. Θες να κανονίσουμε να πάμε για κανά καφεδάκι; Απλά, φοβάμαι μήπως δεν είμαι πολύ καλή παρέα έτσι όπως είμαι τώρα χάλια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Γειά σας κορίτσια μου! Βράδυ Κυριακής και είμαστε ανάσκελα και βογκάμε. Από εχθές τρώμε σουβλάκια και πανσέτες και αύριο είμαστε πάλι καλεσμένοι για ψήσιμο……………….Ελληνάρες……..

Τουλάχιστον είμαι κάθε μέρα με φίλους και ξεχνιέμαι. Στη ζυγαριά θα ανέβω τον άλλο μήνα, εκτός και αν την δω να με κοιτάζει στραβά και την πετάξω………

Marioula μας λαχτάρησες……..πως είσαι τώρα? Με τον άντρα σου το συζητήσατε, τι θα κάνετε?

Deppa αργώ ακόμα για χοριακή…..20 του μήνα και μετράω μέρες. Αλλα φυσικά ως ψυχωτική με τα τεστ, μόλις περάσουν 10 μέρες από την pregnyl θα αρχίσω……..

Margi, κοριτσάααααααααρα μου, δεν είναι ώρες – ώρες που θέλεις να ουρλιάξεις σε όλους ότι έκανες εξωσωματική, ότι χτυπιέσαι 5 χρόνια και ότι έχεις κάνει τα πάντα, και να πάνε να γ………..ν όοοοοοοολοι? Ναι αγάπη μου το ζώ και εγώ κάθε μήνα. Αλλα εσύ τουλάχιστον είχες τα κότσια να κάνεις ένα βήμα παραπάνω.

Δεν είσαι υποχρεωμένη να κάνεις τον καραγκιόζη και να ακούς πότε έκλαψε και έχεσε το μωρό της άλλης. Αν σε βοηθάει μην σηκώνεις τηλέφωνα, μην μιλάς με κανέναν και γίνε μαϊντανός στον καναπέ, ή βάλε αθλητικά και κάνε τον γύρο της πόλης. ΌΤΙΔΗΠΟΤΕ σε κάνει να περνάς την ώρα σου λίγο πιο ευχάριστα έστω……

Θέλεις να μιλήσουμε στο τηλ με τις ώρες? Θέλεις να γίνουμε ζόμπι στο τσατ? Ακόμα καλύτερα πάρε την Pepsi και γίνετε κουρούμπελα στα σφηνάκια………..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Pepsi, με βολεύει κι εμένα. Αλλωστε, σου είπα, δεν κάνω τίποτα όλη μέρα. Θα τα πούμε με πμ.

Λία, μού ερχόταν να της το φωνάξω αυτό που λες, αλλά κρατήθηκα όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Εσφιγγα τα δόντια μου......

Και πού το έκανα το βήμα παραπέρα, τι κατάλαβα; Τίποτα. Απογοητεύτηκα και ησύχασα. Ωρες- ώρες σκέφτομαι πως ίσως φταίει το ότι έχω μία σάλπιγγα, άλλες πάλι φορές λέω μήπως φταίει το σπέρμα, άστα. Τελικά έχει δίκιο η Νένα. Φταίει η ψυχολογία μου και μόνο αυτή. Αν δεν την αλλάξω δεν θα δω προκοπή.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...