Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Sunshine. είπε:

Εγώ έχω άσχημα νέα πρωί πρωί. Μου είπε ο γυναικολόγος ότι μαλλον θα ακυρώσουμε την εμβρυομεταφορά γιατί ανέβηκε η tsh  sto 7(!!!). O ενδοκρινολόγος από την άλλη μου διπλασίασε τη δόση και είπε ότι θα τη ρίξουμε. Πριν ένα μήνα ήταν 0,3. Απορρυθμίστηκε με τα οιστρογόνα. Έχει τύχει κάτι αντίστοιχο σε κάποια από εσάς; Τσάμπα τόσα φάρμακα...

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγω για το πιο ακριβο το ειχα το λητω αλλα τωρα μου δινουν την καλυτερη τιμη χωρις το στρωμα.

Σετικα με το στρωμα. Η διαφορα ειναι οτι όλοι λενε λατεχ και η cocomat λεει καουτσουκ και η cocomat επιμενει οτι το λατεξ που χρησιμοποιουν οι περισσοτερη ειναι συνθετικο προιον. Τι να πιστεψω δεν ξερω αν και εχω cocomat κρεββατι και ειναι οντως οτι καλυτερο εχω κοιμηθει.

καντυ κανε μια ερευνα εισαι μανα σε αυτα

εγω οπως εχω ξαναπει ειμαι ασχετη με αυτα....και περυσι που ψαχναμε για δικο μας στρωμα ειχα καταμπερδευτει αλλα ευτυχως εχω μια γνωστη που εχει εργοστασιο και μου διαλεξε αυτη και μου εστειλε ενα καταπληκτικο στρωμα οταν ερθει η ωρα να παραγγειλω το στρωμα θα την παρω τηλ να μου το στειλει το μονο που θα της πω ειναι να μην εχει κοκοφοινικα γιατι μετα απο αυτα που διαβασα στο βιβλιο μου τον φοβαμαι

http://www.imperialstrom.com/portal/mnuproducts/mnustromata

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω οπως εχω ξαναπει ειμαι ασχετη με αυτα....και περυσι που ψαχναμε για δικο μας στρωμα ειχα καταμπερδευτει αλλα ευτυχως εχω μια γνωστη που εχει εργοστασιο και μου διαλεξε αυτη και μου εστειλε ενα καταπληκτικο στρωμα οταν ερθει η ωρα να παραγγειλω το στρωμα θα την παρω τηλ να μου το στειλει το μονο που θα της πω ειναι να μην εχει κοκοφοινικα γιατι μετα απο αυτα που διαβασα στο βιβλιο μου τον φοβαμαι

http://www.imperialstrom.com/portal/mnuproducts/mnustromata

κι ομως αυτοι και πολλοι αλλοι επιμενουν οτι ο κοκοφοινικας ειναι το καλυτερο!!!

Νενα πολύ ωραία φωτο!! Και σαφώς δε φαίνεται ο άντρας σου μικρότερος από εσένα! Αλλά τι ή μάλλον ποιον μου θυμίζει ο άντρας σου;

και αλλοι το λενε οτι καποιον θυμιζει, καποιοι λενε τον εντουαρτ νορτον αλλα εγω γελαω οταν το ακουω

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

κι ομως αυτοι και πολυ αλλοι επιμενουν οτι ο κοκοφοινικας ειναι το καλυτερο!!!

και αλλοι το λενε οτι καποιον θυμιζει, καποιοι λενε τον εντουαρτ νορτον αλλα εγω γελαω οταν το ακουω

στο βιβλιο που διαβαζω δυο πραγματα ειχε με εντονα μαυρα γραμματα και ελεγε προσοχη...στο στρωμα απο κοκοφοινικα και στο παπλωμα απο πουπουλο χηνας σας το ειχα ξαναγραψει αν θυμαμαι καλα:rolleyes::rolleyes:

ελεγε οτι προκαλουν αλλεργιες και φαγουρα στα νεογεννητα και επειδη συνηθως δεν εμφανιζουν κατι δεν μπορουμε να καταλαβουμε γιατι ειναι τοσο ανησυχα.και μαλιστα ελεγε και αυτο που λες οτι ''οι πωλητες θα προσπαθησουν να σας πεισουν πως ειναι τα καλυτερα της αγορας''

qWD1p2.png

xdgMp2.png

στο βιβλιο που διαβαζω δυο πραγματα ειχε με εντονα μαυρα γραμματα και ελεγε προσοχη...στο στρωμα απο κοκοφοινικα και στο παπλωμα απο πουπουλο χηνας σας το ειχα ξαναγραψει αν θυμαμαι καλα:rolleyes::rolleyes:

ελεγε οτι προκαλουν αλλεργιες και φαγουρα στα νεογεννητα και επειδη συνηθως δεν εμφανιζουν κατι δεν μπορουμε να καταλαβουμε γιατι ειναι τοσο ανησυχα.και μαλιστα ελεγε και αυτο που λες οτι ''οι πωλητες θα προσπαθησουν να σας πεισουν πως ειναι τα καλυτερα της αγορας''

αντε ψαξε να μας πεις ποιο ειναι το καλυτερο

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! Καλά καμία δεν ξύπνησε ακόμα; Περίμενα να έχετε γράψει ένα σωρό κι εσείς τίποτα!

Τσέρρυ εσύ από χθες έχεις εξαφανιστεί

Λιλιτάκι σήμερα κλείνεις την 37η εβδομάδα σωστά; Η Μαριούλα γέννησε την ημέρα που έκλεινε την 37η λες να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της και να γεννήσεις εσύ σήμερα κι εγώ αύριο;:tongue:

Πέπσι όλα καλά με τη μετακόμιση;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

καλημερα!!!!

ΛΙΛΙ σημερα αλλαζουμε εβδομαδα!!!

λετε την επομενη Δευτερα να αλλαξω μονη μου:cry:

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ οπως βλεπεις εμεις κλεινουμε το μαγαζι εμεις το ανοιγουμε:oops:αν γεννησετε κιολας καηκαμε 3 κι ο κουκος θα ειμαστε:rolleyes::rolleyes:μετα απο την ΜΑΡΙΟΥΛΑ μας που εξαφανιστηκε πιστευω πως μια μια που θα γενναει θα εξαφανιζεται!!!!λογικο βεβαια το βρισκω:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Καλά καμία δεν ξύπνησε ακόμα; Περίμενα να έχετε γράψει ένα σωρό κι εσείς τίποτα!

Τσέρρυ εσύ από χθες έχεις εξαφανιστεί

Λιλιτάκι σήμερα κλείνεις την 37η εβδομάδα σωστά; Η Μαριούλα γέννησε την ημέρα που έκλεινε την 37η λες να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της και να γεννήσεις εσύ σήμερα κι εγώ αύριο;:tongue:

Πέπσι όλα καλά με τη μετακόμιση;

καλημερα!!!!

ΛΙΛΙ σημερα αλλαζουμε εβδομαδα!!!

λετε την επομενη Δευτερα να αλλαξω μονη μου:cry:

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ οπως βλεπεις εμεις κλεινουμε το μαγαζι εμεις το ανοιγουμε:oops:αν γεννησετε κιολας καηκαμε 3 κι ο κουκος θα ειμαστε:rolleyes::rolleyes:μετα απο την ΜΑΡΙΟΥΛΑ μας που εξαφανιστηκε πιστευω πως μια μια που θα γενναει θα εξαφανιζεται!!!!λογικο βεβαια το βρισκω:tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια ναι σήμερα 37 εβδομάδων και έχουμε και φωτογράφηση!!!Μπα δεν με βλέπω να γεννάω σήμερα δεν έχω φτιάξει ακόμα τις αντάυγειες μου μάλλον αύριο το πρωί τις φτιάχνω οπότε πρέπει να περιμένει ο γιος μου!!!!:rolleyes::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Για τη Μαριούλα σας είπα σταμάτησε το στικάκι γιατί δέν την συμφέρει και θα βάλει Forthnet οπότε δεν έχει internet!!!:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...