Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Τα έχεις ξεκινήσει τα φάρμακα ? Πέφτει η tsh εύκολα αλλά πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί κιόλας για να είσαι ασφαλής για εμβρυομεταφορα .... 

Τα πάντα έχω ξεκινήσει. Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να την κάνω. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Στρωμα θελω να παρω απο αλλου, αλλα οπως τα υπολογισα αυτοι κανουν μεν μια προσφορα με το στρωμα και την προικα δωρο οταν παρεις την συρταριερα και το κρεβατακι αλλα στην πραγματικοτητα σου χρεωνουν το στρωμα και σου κανουν δωρο την προικα. Πχ. το μπεζ εβγαινε με την προσφορα +στρωμα και προικα 900 ευρω.

Στο bebemaison το 754 με το στρωμα αλλα δεν κανουν προσφορα χωρις αυτο.

Στο Λητω τους ειπα οτι το βρηκα οικονομικοτερο αλλου και οτι δεν θελω μεσα στρωμα κτλ. και απο 797 η κουνια και η συρτριερα μου την δινουν στα 677 και θεωρω οτι ειναι καλη τιμη και για τα δυο. Τωρα βεβαια εγω θα ξαναπαω στο bebemaison για να ζητησω νεα προσφορα χωρις το στρωμα και βλεπουμε!!! Μαλλον ομως θα μου το παρω απο τα Λητω γιατι στρωμα σκεφτομαι να παρω cocomat που κανει 200 ευρω αλλα εχω και το εμπιστευομαι. Και την πρωτη προσφορα απο το bebemaison να διαλεξω η διθαφορα θα εινια στα 100 ευρω σε σχεση με το στρωμα που θελω εγω. Δινουμε που δινουμε τα 100 ευρω να σκεφτω??? Επειτα θα εινια μεχρι 6-7 ετων κρεββατι και στρωμα.

τωρα αν πω οτι δεν καταλαβα τιποτα θα με πειτε χαζη???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

margi σορρυ δεν σου εστειλα σου στελνω

maria αντε κοριτσακι μου υπομονη να περασουν λιγε μερουλες ακομη

margi κι εμενα 1 χρονο μικροτερος ειναι:tongue: αλλα νομιζω οτι φαινομαστε συνομιλικοι δεν ξερω αν κανω λαθος. Εσυ παντως μην του το πεις δειχνεις μικροτερη του!!!!!χιχιχι!!!!! Κι εσυ αδυνατουλα και πιπινι εισαι!!!!

δοκιμασα μια του φαρμακειου καλη ηταν αλλα αυτη που εχω απο το αγιο ορος ειναι θαυματουργη!!!!!

Ti δεν μου έστειλες; Δεν κατάλαβα!

Ναι, φαίνεστε συνομίληκοι με τον άντρα σου......

Πώς την κονόμησες αυτή την αλοιφή από Αγιο όρος; Λες να πάρω αυτη του εμπορίου; Τι να μου κάνει θα μου πεις κι αυτη; Η κορτιζόνη και δεν κάνει τίποτα. Αλλά δεν την έβαλα όπως είπε ο γιατρός.....γιατί σκιάχτηκα:tongue: οπότε καλά να πάθω.

Καληνύχτα!!!! Κουράστηκα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

οχι αλλα δεν αγορασα κατι

Δεν έχει σημασία κανονικά στην πρώτη επίσκεψη σου κάνουν ξενάγηση και σου δίνουν και το βαλιτσάκι ανεξαρτήτως αγοράς . Εμάς ούτε ξενάγηση μας έκαναν ούτε βαλιτσάκι μας έδωσαν όχι στην πρώτη ούτε όταν κάναμε τις αγορές και πήγαμε πόσες φορές εκεί. Καλά που είπε το αγγελικάκι και όταν πήγαμε να παραλάβουμε τα πράγματα τους το είπαμε και μας έδωσαν. Γενικώς εμείς δε μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά τους αλλά τι να κάνουμε. Να σκεφτείτε ότι το καρότσι και το καθισματάκι με το ζόρι μας τα έδειξε λες και έκανε αγγαρία και μας είπε κι όλας για το καθισματάκι ότι έχει οδηγίες μέσα ενώ όταν ήταν να τα κλείσουμε είπαν ότι θα μας κάνουν αναλυτική επίδειξη. Αν το ήξερα θα τους έβαζα να μου τα δείξουν αναλυτικά πριν το κλείσω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Στο bebemaison κρεββατι -συρταριερα κανουν 754 και κανουνν δωρο το στρωμα. Οταν τους ρωτησα αν κανουν εκπτωση επι της τιμης επειδη θα παρω και τα δυο χωρις να θελω ομως το στρωμα μου ειπαν πως οχι η προσφορα ειναι το στρωμα.

Στο ΛΗΤΩ η αρχικη τιμη χωρις στρωμα ηταν 797 αλλα επειδη τους ειπα οτι το βρηκα οικονομικοτερο αλλου μου δινουν 677 χωρις το στρωμα δηλ μου κανουν εκπτωση στο αρθροισμα κουνια- συρτριερα!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

margi στην marmin εννουσα οτι χρωσταω ακομη μια φωτο και τα μπερδεψα και εγραψα το δικο σου ονομα. Οσο για την κρεμα απο το να μην βαζεις καθολου βαλε καλυτερα καλεντουλα καθημερινα. Αν μπορεσω και βρω ακομη καμια απο το αγιο ορος θα σου στειλω.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Στο bebemaison κρεββατι -συρταριερα κανουν 754 και κανουνν δωρο το στρωμα. Οταν τους ρωτησα αν κανουν εκπτωση επι της τιμης επειδη θα παρω και τα δυο χωρις να θελω ομως το στρωμα μου ειπαν πως οχι η προσφορα ειναι το στρωμα.

Στο ΛΗΤΩ η αρχικη τιμη χωρις στρωμα ηταν 797 αλλα επειδη τους ειπα οτι το βρηκα οικονομικοτερο αλλου μου δινουν 677 χωρις το στρωμα δηλ μου κανουν εκπτωση στο αρθροισμα κουνια- συρτριερα!!!

Τώρα το κατάλαβα:tongue: Αφού δε θες το στρώμα τότε σε συμφέρει καλύτερα της Λητώ εκτός κι αν κάνουν καλύτερη προσφορά στο μπεμπε που δεν το πιστεύω αλλά καλά κάνεις και τους παζαρεύεις

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ααα μαλιστα!!! ουτε εμενα μου εδωσαν βαλιτσακι και πηρα και σουτιεν και παντελονι απο εκει αλλα γενικα εχω καταλαβει οτι ειναι πανακριβα σε σχεση με αλλα καταστηματα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

margi στην marmin εννουσα οτι χρωσταω ακομη μια φωτο και τα μπερδεψα και εγραψα το δικο σου ονομα. Οσο για την κρεμα απο το να μην βαζεις καθολου βαλε καλυτερα καλεντουλα καθημερινα. Αν μπορεσω και βρω ακομη καμια απο το αγιο ορος θα σου στειλω.

Την περιμένω!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ααα μαλιστα!!! ουτε εμενα μου εδωσαν βαλιτσακι και πηρα και σουτιεν και παντελονι απο εκει αλλα γενικα εχω καταλαβει οτι ειναι πανακριβα σε σχεση με αλλα καταστηματα

Αν σε βγάλει ξανά ο δρόμος σου να τους το ζητήσεις για να μη σου πω να τους πεις ότι είναι δίδυμα μήπως σου δώσουν δύο:rolleyes: Στην τελική δεν είναι δικά τους η λίμπερο τα δίνει για διαφήμιση και για να δοκιμάσεις τα προϊόντα τους.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κι εγω για το πιο ακριβο το ειχα το λητω αλλα τωρα μου δινουν την καλυτερη τιμη χωρις το στρωμα.

Σχετικα με το στρωμα. Η διαφορα ειναι οτι όλοι λενε λατεχ και η cocomat λεει καουτσουκ και η cocomat επιμενει οτι το λατεξ που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι ειναι συνθετικο προιον. Τι να πιστεψω δεν ξερω αν και εχω cocomat κρεββατι και ειναι οντως οτι καλυτερο εχω κοιμηθει.

καντυ κανε μια ερευνα εισαι μανα σε αυτα

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...