Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

Καλημερα κοριτσια.

@MK2012 εγραψες καπου οτι δεν ξερεις μεχρι ποτε θα χεις περιοδο. ακομα ομως και να ξερες ρε παιδι μου, θα αλλαζες κατι; σκεψου οτι αυτη τη στιγμη κανεις το καλυτερο δυνατο, καθε μηνα παιρνεις το ωαριο. δηλαδη αν ηξερες οτι θα χεις περιοδο αλλους 10μηνες, το ιδιο δεν θα κανες; κι αν σταματησει, εγω σου λεω το χειροτερο σεναριο, θα ξερεις πλεον πως η δωρεα ειναι μονοδρομος, θα το επεξεργαστεις και θα προχωρησεις ετσι. γενικα εγω θεωρω πως κανεις το καλυτερο δυνατον. και να επιβραβευεις και να αγκαλιαζεις τον εαυτο σου. παλεψε το οσο αντεχεις κι οταν φτασεις στο οριο σου, εδω θα ειμαστε να δουμε τα επομενα βηματα. ποτε δεν ξερεις ομως ποτε θα βρεθει το ενα το καλο. οσο για τη δουλεια, που ειναι τοσο απαιτητικη, γκαζωσε τωρα που μπορεις θα σου πω εγω και μετα οταν φουσκωσεις κι ερθει το μωρο σου, δως τους μια μουτζα και κατσε να το απολαυσεις καθε λεπτο. 

@Alex@ δεν τα ηξερα αυτα κοριτσι μου! εσυ, πως καταλαβες οτι εγινε η διασπαση 7η μερα; δηλαδη ειχες βαλει μια βλαστοκυστη και κατεληξες σε δυο εμβρυα ; (συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει)

@Makelen οι περισσοτεροι γιατροι βαζουν μια ακομα επαναληψη χοριακης καμια βδομαδα μετα τη δευτερη και μετα αναλογως αριθμου σου λενε αυτοι ποτε θα σε δουν με υπερηχο. εγω παντως θα σου λεγα αν οι χοριακες ανεβαινουν καλα κι αν αντεχεις, να κανεις μια και καλη μεταξυ 6ης κι 7ης εβδομαδας. θα χεις ξεκαθαρη εικονα και ποσα προχωρησαν και θα ακουσεις/δεις και καρδια. δυστυχως οι υπερηχοι μεχρι τοτε ειναι απλα να μας ξεαγχωνουν (η να μας αγχωνουν) για λιγο, δεν δινουν ασφαλη συμπερασματα ουτε σαφη εικονα. στο λεω απο οσα εζησα σε 3 κυησεις. φυσικα αν υπαρχει λογος, πχ ω μη γεννειτω η χοριακη δεν ανεβαινει καλα η εχει καποια αιμα κλπ, εκει εχει αξια και νωριτερα για να δουν τι συμβαινει.

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

πριν χρόνια, όταν εγώ τότε ήμουν 28 κι ο άντρας μου 25 καθόμασταν αγκαλιά σε ένα παγκάκι κι έρχεται ένα τσιγγανάκι και μου λέει: να σου πω κάτι στο αυτί; Πες του λέω....Και μου λέει το κορυφαίο : "Εσύ είσαι μικρή. Τι θες με αυτόν τον μεγάλο;;;". Ε,ρε γέλιο που έριξα.....Του άντρα μου έπεσαν τα μόυτρα.......

Οταν τον γνώρισα ήμουν 24 κι αυτός 21! Τον έβλεπα και μου άρεσε....Ελεγα θα είναι 27-28. Οταν γνωριστήκαμε και μου είπε πως είναι μικρότερος, δεν ήθελα με τίποτα να τα φτιάξω μαζί του......Ας όψονται οι φιλενάδες μου που έλεγαν "φτιαξτα...είναι κούκλος (ήταν πραγματικά παίδαρος) δεν φαίνεται μικρότερος!!!!"

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=4278959

αυτο θα παρω αλλα σκετο χωρις ζωγραφιες

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=3302417#

και αυτο ειναι που αρεσε τον αντρα μου και μεν δηλαδη αλλα μου αρεσε περισσοτερο το παραπανω και ειναι και οικονομικοτερο

τα εχει και το bebemaison και τα δυο

To δευτερο μου άρεσε πιο πολύ!;)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρία μακάρι ένα από αυτα τα 140 εκατ να κάνει το θαύμα του!!!! Εύχομαι σε 14 μέρες να πανηγυρίσουμε.....Κάντε πολυ και μόνοι σας. Δεν ξέρεις καμία φορα!!!!
Μαράκι μου εύχομαι ολόψυχα τα σπερματοζωάρια να βρίσκουν ήδη το δρόμο τους και να είσαι εγκυούλα του Νοεμβρίου. Άντε γιατί πολύ καιρό έχουμε να ακούσουμε ευχάριστα! Βέβαια κοίτα να του δώσετε να καταλάβει και από μόνοι σας γιατί αν γίνει το ευχάριστο θα πείτε το σεξ σεξάκι για ρωτήστε κι εμάς ;)
Ε με τόσα πολλά ρε κορίτσι σίγουρα ένα θα βρεί το δρόμο του:D:D:DΆντε περιμένουμε τα ευχάρστα κοριτσάκι μου!!!

Κούκλα είσαι και όντως κρύβεις άνετα πολλά χρονια καλά λέει η κάντυ πιπινάκι είσαι!!!!!!

Ναί στολίσαμε το δέντρο κορίτσια τα φτύσαμε όμως και δέν έχουμε τελειώσει μόνο δέντρο λαμπάκια και μπάλες κάναμε 4 ωρες και μετά ηλεκτρική και ξεσκόνισμα το υπόλοιπο σπίτι αύριο!!!Τώρα παραγγείλαμε ΠΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Μαρμινακι έστειλες φωτό με τα πραγματάκια του μπεμπάκου???Θελω και εγώ!!!

σας ευχαριστω κοριτσια!απο το στομα σας και στο θεου το αυτι :D

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=4278959

αυτο θα παρω αλλα σκετο χωρις ζωγραφιες

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1080306&itmid=3302417#

και αυτο ειναι που αρεσε τον αντρα μου και μεν δηλαδη αλλα μου αρεσε περισσοτερο το παραπανω και ειναι και οικονομικοτερο

τα εχει και το bebemaison και τα δυο

Νενα μου παρα πολυ ωραια η κουνια :D

θα σας στειλω και εγω το μαιλ,οσες δεν εχω στο φιεσμπουκ,τη μαρτζι,τη μαρμιν και τη Νενα

Ναι όντως το μπεμπε μεζον κάνει δώρο και το στρώμα και είναι και κοκολάτεξ. Αυτό δε θες κι εσύ; άρα σε συμφέρει να το παρεις από εκεί αν έχεις κατασταλάξει.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Nena, να ρωτησω κατι άσχετο. Είχα βρει στο φαρμακείο αλοιφή καλέντουλα της apivita αλλά δεν την πήρα.....Λες να είναι κάλή; Την έχεις δοκιμάσει; Ο ερεθισμός, κορίτσια, μολίς βάζω λίγη αλοιφή περνάει αλλά σε λίγες μέρες ξαναβγαίνει και δεν θέλω να είμαι κάθε 4 μέρες με την αλοιφή στο χέρι, φοβάμαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΜΑΡΙΑ ευχομαι σε 15 μερες να μας ανακοινωσεις μια μεγαλη χοριακη!!!!

ΝΕΝΑ να ξαναπας και να τους πεις οτι το βρηκες σε αυτην την τιμη μαζι με το στρωμα

σε ευχαριστω Καντυ μου!

σας στελνω πμ το μαιλ και παω για νανι!!!

φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες!και στις μανουλες μαζι :D

Nena, ένα έχω να σου πω: από όπου και να πάρει ο γιος, θα βγει κουκλάκι! Είστε μια χαρά ζευγάρι.....Μην μαλώνετε, μωρέ!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

και σε αυτο που διαλεξες εχει δωρο το στρωμα

Στρωμα θελω να παρω απο αλλου, αλλα οπως τα υπολογισα αυτοι κανουν μεν μια προσφορα με το στρωμα και την προικα δωρο οταν παρεις την συρταριερα και το κρεβατακι αλλα στην πραγματικοτητα σου χρεωνουν το στρωμα και σου κανουν δωρο την προικα. Πχ. το μπεζ εβγαινε με την προσφορα +στρωμα και προικα 900 ευρω.

Στο bebemaison το 754 με το στρωμα αλλα δεν κανουν προσφορα χωρις αυτο.

Στο Λητω τους ειπα οτι το βρηκα οικονομικοτερο αλλου και οτι δεν θελω μεσα στρωμα κτλ. και απο 797 η κουνια και η συρτριερα μου την δινουν στα 677 και θεωρω οτι ειναι καλη τιμη και για τα δυο. Τωρα βεβαια εγω θα ξαναπαω στο bebemaison για να ζητησω νεα προσφορα χωρις το στρωμα και βλεπουμε!!! Μαλλον ομως θα μου το παρω απο τα Λητω γιατι στρωμα σκεφτομαι να παρω cocomat που κανει 200 ευρω αλλα εχω και το εμπιστευομαι. Και την πρωτη προσφορα απο το bebemaison να διαλεξω η διθαφορα θα εινια στα 100 ευρω σε σχεση με το στρωμα που θελω εγω. Δινουμε που δινουμε τα 100 ευρω να σκεφτω??? Επειτα θα εινια μεχρι 6-7 ετων κρεββατι και στρωμα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

margi σορρυ δεν σου εστειλα σου στελνω

maria αντε κοριτσακι μου υπομονη να περασουν λιγε μερουλες ακομη

margi κι εμενα 1 χρονο μικροτερος ειναι:tongue: αλλα νομιζω οτι φαινομαστε συνομιλικοι δεν ξερω αν κανω λαθος. Εσυ παντως μην του το πεις δειχνεις μικροτερη του!!!!!χιχιχι!!!!! Κι εσυ αδυνατουλα και πιπινι εισαι!!!!

δοκιμασα μια του φαρμακειου καλη ηταν αλλα αυτη που εχω απο το αγιο ορος ειναι θαυματουργη!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...