Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αληθεια τωρα που ειπατε για την κουρτινα....ΛΙΛΙ κιτρινη κουρτινα δεν ειχες παρει και την εστειλαν λαθος και πηγε η μαμα σου και πηρε αλλη???μπλε πηρε???

Κίτρινη μεσα και μπλέ απ'έξω!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

αα θα ταιριαζει πολυ ωραια....θα τον εχεις πρωτα με το λικνο στην δικη σου κρεβατοκαμαρα??

Ναι γι το πρώτο 3μηνο 4μηνο αλλά μόνο για τη νύχτα την ημέρα θα κοιμάτε στη κούνια του!!! Να συνηθίζει το αγόρι μου!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Ναι γι το πρώτο 3μηνο 4μηνο αλλά μόνο για τη νύχτα την ημέρα θα κοιμάτε στη κούνια του!!! Να συνηθίζει το αγόρι μου!!!;)

και μεσα στην νυχτα αν θελεις να τον αλλαξεις τι θα κανεις θα πηγαινεις στο αλλο δωματιο που εχεις την αλλαξιερα???

σε ρωταω γιατι κι εγω στο αλλο δωματιο θα βαλω την αλλαξιερα...και το σκεφτομαι απο τωρα...θα ξυπναω (αν προλαβαινω να κοιμηθω)και θα πηγαινω στο αλλο δωματιο να αλλαζω?????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

και μεσα στην νυχτα αν θελεις να τον αλλαξεις τι θα κανεις θα πηγαινεις στο αλλο δωματιο που εχεις την αλλαξιερα???

σε ρωταω γιατι κι εγω στο αλλο δωματιο θα βαλω την αλλαξιερα...και το σκεφτομαι απο τωρα...θα ξυπναω (αν προλαβαινω να κοιμηθω)και θα πηγαινω στο αλλο δωματιο να αλλαζω?????

Όπως και να έει θα σηκώνομαι ρε αφού θα τον πλένω και το μπάνιο είναι πιό κοντά στο παιδικό!!!;)Ομορφες σας αφήνω ήρθε η πίτσα και άν τον αφήσωτον καλό μου δέν θα προλάβω φιλάκια και καλό ξημέρωμα!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Όπως και να έει θα σηκώνομαι ρε αφού θα τον πλένω και το μπάνιο είναι πιό κοντά στο παιδικό!!!;)Ομορφες σας αφήνω ήρθε η πίτσα και άν τον αφήσωτον καλό μου δέν θα προλάβω φιλάκια και καλό ξημέρωμα!!!!!

καλη ορεξη ΛΙΛΙ

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Nena μου, αν δεν ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά και είναι απλά το χόμπι του, τότε αναιρώ όσα είπα. Ειλικρινά πίστεψα πως βρήκε δουλειά γιαυτό σε θεώρησα παράλογη και υπερβολική. Κι εμένα θα με τσάντιζε να με αφήσει για να πάει για ψάρεμα που είναι το χόμπι του, δεν το συζητώ.....δεν θα με πείραζε αν μέσα από αυτό το χόμπι έβγαζε λεφτά (χι! χι!)......Να μην το αναφέρεις ξανά και ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μarminaki σχετικα με τις φωτο η κοιλια σου στον 6ο ηταν οπως ειναι η δικια μου τωρα οσο για το 8ο παλι μικρουλα την βλεπω που τα εχεις βαλει αυτα τα κιλα δεν καταλαβαινω:?

Οσο για το κρεβατακι μονο μην το δει ο αντρας μου γιατι επεμενε να διαλεξουμε αυτο το χρωμα. Η αληθεια ειναι οτι και εμενα μου αρεσε αλλα ρε συ εχω εντοιχιζομενη ασπρη ντουλαπα και λεω να τα κανω ιδια ολα:( αλλα αυτο το χρωμα ειναι πολυ γλυκο στο κρεββατι ο δικος μου κολλησε σε αυτο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Nena μου, αν δεν ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά και είναι απλά το χόμπι του, τότε αναιρώ όσα είπα. Ειλικρινά πίστεψα πως βρήκε δουλειά γιαυτό σε θεώρησα παράλογη και υπερβολική. Κι εμένα θα με τσάντιζε να με αφήσει για να πάει για ψάρεμα που είναι το χόμπι του, δεν το συζητώ.....δεν θα με πείραζε αν μέσα από αυτό το χόμπι έβγαζε λεφτά (χι! χι!)......Να μην το αναφέρεις ξανά και ας κάνει ό,τι καταλαβαίνει......

Καλα αν ηταν για δουλεια δεν θα εκανα ετσι αλλα ειναι χομπι και το θεμα ειναι οτι οι αλλοι ελειψαν αρκετες φορες στο παρελθον γιατι ειχαν κανονισει κατι αλλο, τωρα τους επιασε πρεμουρα για το live. Δε βαριεσαι ρε συ δε ξαναλεω τιποτα!!! Θα σου στειλω το mail μου αν θες να μου στειλεις φωτο θα σου στειλω και εγω κανα δυο που εχω;)

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Μarminaki σχετικα με τις φωτο η κοιλια σου στον 6ο ηταν οπως ειναι η δικια μου τωρα οσο για το 8ο παλι μικρουλα την βλεπω που τα εχεις βαλει αυτα τα κιλα δεν καταλαβαινω:?

Οσο για το κρεβατακι μονο μην το δει ο αντρας μου γιατι επεμενε να διαλεξουμε αυτο το χρωμα. Η αληθεια ειναι οτι και εμενα μου αρεσε αλλα ρε συ εχω εντοιχιζομενη ασπρη ντουλαπα και λεω να τα κανω ιδια ολα:( αλλα αυτο το χρωμα ειναι πολυ γλυκο στο κρεββατι ο δικος μου κολλησε σε αυτο.

Ούτε εγώ καταλαβαίνω που τα έβαλα Νένα ούτε κ ο άντρας μου κ όλοι όσοι με βλέπουν που μου λεν ότι δεν έβαλα τι να πω θα αρχίσω να πιστεύω ότι φταίει η κατακράτηση και η δυσκοιλιότητα επιφυλάσσομαι μετά τη γέννα να δω τι θα χάσω και να βγάλω συμπέρασμα.

Εσείς είδατε κάποιο κρεβατάκι σε αυτό το χρώμα; Μήπως στο pierro; έχεις φωτο να βάλεις; Είναι όντως πολύ γλυκό χρώμα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...