Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καντυ μου απο εδω και περα δεν εχει και πολυ θηλυκα ρουχακια....τι να κανω:tongue:

marminaki απο τοτε που εχεις να με δεις εχω παρει 4-5 κιλα και εγω γινει και φουσκωμαγουλιτσα:tongue:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καντυ μου απο εδω και περα δεν εχει και πολυ θηλυκα ρουχακια....τι να κανω:tongue:

marminaki απο τοτε που εχεις να με δεις εχω παρει 4-5 κιλα και εγω γινει και φουσκωμαγουλιτσα:tongue:

δεν εννοω αυτο καλε τα ρουχα μια χαρα κομψα ειναι για το χρωμα το λεω:P:p

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αχ βρε Κάντυ τώρα κατάλαβα τι εννοείς επειδή θα κάνει αγόρι λες ε; Κι εγώ άνοιξα ξανά τη φωτο για να καταλάβω τι σημαίνει αγορομανούλα:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!τι κανετε?

εκανα εχθες τη σπερματεγχυση!μια χαρα πηγε η διαδικασια!

τα 2 ωαρια δεν ειχαν σκασει ακομα αλλα θα εσκαγαν μας ειπε το απογευμα η το βραδακι γιαυτο και ενοιωθα τσιμπηματα στην κοιλια.

το σπερμα μας ειπε οτι ηταν αριστο,ειχε κινητικοτητα 65% και με την επεξεργασια εφτασε 85%.

εβαλε στη μητρα 140.000.000 σπερματα!ελπιζω ενα να βρει το δρομο του!

μας ειπε να συνεχισουμε κανονικα επαφες γιατι εχω και 2 ακομα ωαρια πιο μικρο που υπαρχει πιθανοτητα να σκασουν και αυτα τις επομενες μερες!

σε 14 μερες πρεπει να αδιαθετησω!αν δεν αδιαθετησω μου ειπε να κανω χοριακη μετα απο 16-17 μερες

Ε με τόσα πολλά ρε κορίτσι σίγουρα ένα θα βρεί το δρόμο του:D:D:DΆντε περιμένουμε τα ευχάρστα κοριτσάκι μου!!!

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν με περνά για 37!!! Φετος την πρωτη μέρα στο σχολείο όταν είπα στους συναδελφους πόσο είμαι νομιζαν πως λέω ψεματα!!! Αλλά οι φωτογραφίες είναι προ δύο ετών!!!! Ημουν 35 τότε!!!!Δεν έχω αλλάξει βέβαια πολυ.....Θα σου στείλω και με σγουρά μαλλιά να γελάσεις.......Εμένα μου αρέσω με ίσια, ο άντρας μου τρελαίνεται για τα σγουρά!!!

Κούκλα είσαι και όντως κρύβεις άνετα πολλά χρονια καλά λέει η κάντυ πιπινάκι είσαι!!!!!!

Και φυσικά εξαφανιστήκατε όλες:confused:

Το λιλιτάκι προφανώς στολίζει δέντρο ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ;

Ναί στολίσαμε το δέντρο κορίτσια τα φτύσαμε όμως και δέν έχουμε τελειώσει μόνο δέντρο λαμπάκια και μπάλες κάναμε 4 ωρες και μετά ηλεκτρική και ξεσκόνισμα το υπόλοιπο σπίτι αύριο!!!Τώρα παραγγείλαμε ΠΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Μαρμινακι έστειλες φωτό με τα πραγματάκια του μπεμπάκου???Θελω και εγώ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Εξακολουθώ να πιστεύω πως σε αδικεί πολύ η φωτο και δεν έχουν σχέση τα κιλά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

lili τωρα τις ειδα τις προικες σου ρε συ ειναι πολυ ωραιες και μου αρεσε πιο πολυ το μπλε τις κουρτινας αν βρω μπλε σαν αυτο ισως να το σκεφτω αλλα το γαλαζιο δεν μου πολυαρεσει!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Λιλιτάκι είναι αυτές που σας είχα στείλει πριν λιγες μέρες με το κρεβατάκι του μωρού απλά δεν είχα το μαιλ της Μάρτζι. Σε έχω στα απεσταλμένα αλλά παρ' όλα αυτά στις έστειλα ξανά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εξακολουθώ να πιστεύω πως σε αδικεί πολύ η φωτο και δεν έχουν σχέση τα κιλά

η αληθεια ειναι οτι γενικα δεν βγαινω πολυ καλες φωτο αλλα δεν νομιζω οτι απεχει και πολυ απο την πραγματικοτητα!!!

ρε συ στειλε μου κι εμενα την δικη σου φωτο και τις φωτο της margi την οποια δεν την εχω δει ποτε

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

lili τωρα τις ειδα τις προικες σου ρε συ ειναι πολυ ωραιες και μου αρεσε πιο πολυ το μπλε τις κουρτινας αν βρω μπλε σαν αυτο ισως να το σκεφτω αλλα το γαλαζιο δεν μου πολυαρεσει!!!!

Είναι μπλέ όχι γαλάζιο και με το κίτρινο μοαρέσει και εμενα πάρα πολύ!!!

Λιλιτάκι είναι αυτές που σας είχα στείλει πριν λιγες μέρες με το κρεβατάκι του μωρού απλά δεν είχα το μαιλ της Μάρτζι. Σε έχω στα απεσταλμένα αλλά παρ' όλα αυτά στις έστειλα ξανά

Α ναί οκ χιχιχιχχι η αμνησία της εγυμοσίνης:rolleyes::rolleyes::rolleyes: αφού είχα σχολιάσει κιόλας :D:D:D Όλα πανέμορφα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...