Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κορίτσια από το μεσημέρι καμιά ώρα μετά το φαγητό ποναει το στομάχι του αντρούλη μου και δεν ξέρω τι να τον κάνω πήγε τουαλέτα καμιά 6-7 φορές αλλά δεν κάνει διάρροια είναι κανονικές κενώσεις και μου λέει ότι πονάει και η μέση του και στενοχωριέμαι να τον βλέπω έτσι:( προτιμώ να είμαι εγώ άρρωστη παρά αυτός

zantac,losec,nexium????????????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εχω και εγω μια φωτο να δειξω αλλα δεν ξερω πως να την στειλω στο facebook σε μηνυμα ετσι ωστε να μην την δουν οι υπολοιποι. Μες αντιγραφη επικολληση δεν γινεται:confused:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Του έδωσα Νεξιουμ το μεσημέρι αλλά δεν τον βοήθησε καθόλου το ήξερα βέβαια γιατί κι άλλη φορά που πονάει το στομάχι του δεν του έκανε τίποτα. Και μια φορά που πήρα το γαστρεντερολόγο που δούλευα για να μου πει κάτι καλύτερο μου είπε κι εκείνος νέξιουμ και του λέω μα με αυτό δε θα του περάσει το στομάχι και μου λέει δεν πειράζει ας πονάει και γκάβικστον που άλλες φορές τον βοηθούσε αλλά δεν έγινε ακόμη κάτι :?

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

margi οι προβες που κανει με την μπαντα ειναι το χομπι του δεν προκειται να πιασει δουλεια απο αυτο, προς το παρον μονο μας κοστιζει το χομπι του.

Την Θεσσαλονικη την ειπα πανω στα νευρα μου οταν του ειπα οτι δεν θελω το βραδυ των γενεθλιων μου να το περασω μονη μου στο σπιτι και αυτος μου απαντησε "ελα μωρε πως κανεις ετσι αφου μετα τις 11 θα ερθω" οταν θα εχω παρει αγκαλια την κουβερτα δηλαδη.

Οπως και να εχει ουτε για φαγητο μπορουμε να παμε νωριτερα γιατι πρεπει να εχουμε τελειωσει στις 9, τι ωρα να παμε στις 7 το απογευμα? ουτε φυσικα στις 11μιση το βραδυ. Η θα παμε για ποτο στις 11μιση με μιση καρδια γιατι εκεινη την ωρα εδω που ζω το μοναδικο μπαρακι που εχει λιγο κινηση αδειαζει και αυτο και ξερω οτι στο τελος θα καθησουμε παρεα με τον μαγαζατορα. Ε!!! δεν ειναι και αυτο που ονειρευομαι. Επειτα θα εμπαινε καμια απο σας στη διαδικασια να βγει μια καθημερινη στις 11μιση το βραδυ???? Αφου οι μισες κοιμαστε εκεινη την ωρα!!!

Το θεμα ειναι οτι στο παρελθον εχουν ακυρωθει προβες απο αλλους για δικες τους υποχρεωσεις. Μολίς την πιο προηγουμενη εβδομαδα που ημασταν Θεσαλονικη στο γιατρο, το απογευμα θα φευγαμε του σκοτωμου για να γυρισουμε. Παλι καλα που πηρε να ρωτησει κατι ο αντρας μου σε εναν απο αυτους και εμαθε στις 6 το απογευμα ενω ετοιμαστηκαμε να γυρισουμε πισω- εγω δεν ηθελα- οτι το παιδι απο την Θεσσαλονικη δεν θα ερχοταν. Απλα στην τελευταια προβα επειδη οριστηκε το live ειπαν οτι δεν θα χανουν τις προβες.

Τελος παντων εμενα θα με εναδιεφερε να τον ενοιαζε να με κανει να χαρω, απο εκει και περα να "στησω" και καλα μια αλλη μερα και καλα ρομαντικη δεν προκειται να το κανω. Πεστε με αναποδη, απλα δεν μου βγαινει!!!!

ΝΕΝΑ μου εγω σε καταλαβαινω ισως το ιδιο περιεργη και αναποδη να ειμαι κι εγω (προσωπικα δεν το θεωρω αναποδια ουτε περιεργεια) επισσης ετσι ειχα καταλαβει κι εγω πως το κανει σαν χομπι και οχι σαν δουλεια!!!και επισσης δεν βρισκω τιποτα που να τον δικαιολογει αλλα τωρα να χαλαστεις γι αυτο??????απο το να εισαι εσυ συνεχεια στεναχωρημενη και απογοητευμενη βγητε την προηγουμενη να τελειωνει το θεμα!!!!και φυσικα μετα να του το χτυπας σε καθε ευκαιρια να ξερει για την επομενη φορα να κανονιζει καλυτερα τα χομπυ του:evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κι εμενα καπως ετσι ειναι ο δικος μου τις τελευταιες μερες μαλλον ιωση ειναι.

Δεν ξερω αν θα πληρωθουν αλλα και να παρουν κατι θα πανε στα εξοδα διατηρησης του χωρου που κανουν προβες:?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

εχω και εγω μια φωτο να δειξω αλλα δεν ξερω πως να την στειλω στο facebook σε μηνυμα ετσι ωστε να μην την δουν οι υπολοιποι. Μες αντιγραφη επικολληση δεν γινεται:confused:

την εχεις αποθηκευμενη στον υπολογιστη???θα πας στο fb στα μηνυματα και θα πατησεις απο κατω που λεει προσθηκη και εχει εναν συνδετηρα μετα θα διαλεξεις την φωτο και θα πατησεις πανω της για να την φορτωσει μετα θα διαλεξεις τον αποστολεα και θα την στειλεις

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καντυ μου ειμαι ηρεμη και δεν ειμαι καθολου στεναχωρεμενη πια, ουτε προκειται να το ξαναναφερω. Και επειδη τον ξερω την προβα του δεν θα την ακυρωσει απλα θα ερθει κατα τις 11, 11μιση και θα αρχισει να με ρωταει τι θα κανουμε. Δεν ξερω τι θα κανω εκεινη την ωρα.....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

την εχεις αποθηκευμενη στον υπολογιστη???θα πας στο fb στα μηνυματα και θα πατησεις απο κατω που λεει προσθηκη και εχει εναν συνδετηρα μετα θα διαλεξεις την φωτο και θα πατησεις πανω της για να την φορτωσει μετα θα διαλεξεις τον αποστολεα και θα την στειλεις

κατσε να το προσπαθησω....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Καντυ μου ειμαι ηρεμη και δεν ειμαι καθολου στεναχωρεμενη πια, ουτε προκειται να το ξαναναφερω. Και επειδη τον ξερω την προβα του δεν θα την ακυρωσει απλα θα ερθει κατα τις 11, 11μιση και θα αρχισει να με ρωταει τι θα κανουμε. Δεν ξερω τι θα κανω εκεινη την ωρα.....

δεν εχεις εκει φιλους?????εγω ολο και καποιον θα ειχα παρει και θα ειχα ηδη βγει!!!!οσο και να μην μου αρεσε θα του το εκανα για σπασιμο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...