Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μάρτζι μου σου έστειλα κι εγώ! Όντως είσαι μια κουκλίτσα και μου αρέσατε πολύ και με το σύζυγο. Φαίνεστε πολύ αγαπημένο ζευγάρι και έτσι να μείνετε!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαράκι μου εύχομαι ολόψυχα τα σπερματοζωάρια να βρίσκουν ήδη το δρόμο τους και να είσαι εγκυούλα του Νοεμβρίου. Άντε γιατί πολύ καιρό έχουμε να ακούσουμε ευχάριστα! Βέβαια κοίτα να του δώσετε να καταλάβει και από μόνοι σας γιατί αν γίνει το ευχάριστο θα πείτε το σεξ σεξάκι για ρωτήστε κι εμάς ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμίν, με τον αντρούλη μου βγάζουμε πάντα καθιστοί φωτογραφίες για να φαινόμαστε ταιριαστοί! Ορθιοι έχουμε πλάκα, γιατί εγώ είμαι σαν μυρμήγκι μπροστά του! Αγαπημένοι είμαστε απλά πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, λόγω τόσων δυσκολιών, μαλώνουμε με το παραμικρό....Εχουμε γίνει λίγο ευερέθιστοι αλλά το παλέυουμε όσο μπορούμε.

Πολύ ωραία η γωνιά που έφτιαξες! Πανέμορφα όλα, πιο πολύ όμως η κοιλιά σου, που δεν την βρίσκω και τόσο τεράστια όσο την περιέγραφες.....Μια χαρά εγκυούλα είσαι! Κομψότατη!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Marmin, θα σου πω κάτι..... Η φυσιογνωμία σου μού είναι πολύ γνωστή και οικεία! Και δεν μπορώ να θυμηθώ ποια μού θυμίζεις αλλά σίγουρα μού θυμίζεις κάποια.....Σαν να σε έχω ξαναδεί, μου φάινεται!!! Είστε πολυ ωραίοι και μου φαίνεται πως τα φορέματα σου πάνε πάρα πολύ. Είσαι και ψηλή και σε αναδεικνύουν....Εντύπωση μου έκανε η μαυρη γραμμή στην κοιλιά σου. Πολύ έντονη, ε; Αλλά, εξι μηνών και τετοιο σώμα; Μπράβο, βρε κορίτσι!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα φορέματα γι' αυτό και το καλοκαίρι φοράω κυρίως τέτοια. Αν θυμηθείς ποια σου θυμίζω να μου πεις. Είδες πόσο μαύρη είναι η γραμμή στην κοιλιά μου; Δεν ξέρω ίσως να μου φαίνεται μεγάλη επειδή ποτέ δεν είχα τέτοια:tongue: αλλά μου αρέσει! όταν βγάλεις την κοιλίτσα σου θα μας τη βάλεις. Το έχω ξαναπεί με σώζει που είμαι ψηλή αλλιώς.... να δεις πως θα φαινόταν τα 15-16 κιλά που έβαλα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

αχχχχ θελω κι εγω αβγα ματια αλλα τα φοβαμαι βρε κοριτσια!!!!γιατι εγω θελω να ειναι υγρος μεσα ο κροκος και να βουτηξω μπουκιτσα οποτε πρεπει να ειναι ωμος τα αβγα ομως πρεπει να τα τρωμε πολυ καλα ψημενα γιατι ειναι επικυνδινα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα αυγά Κάντυ και μάλιστα έτσι όπως λες αλλα από τότε που έμεινα έγκυος αναγκαστικά τα ψήνω περισσότερο από φόβο κι έτσι δεν έχουν σχεδόν καθόλου ζουμάκι μέσα αλλά δεν πειράζει και έτσι ωραία είναι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

margi οι προβες που κανει με την μπαντα ειναι το χομπι του δεν προκειται να πιασει δουλεια απο αυτο, προς το παρον μονο μας κοστιζει το χομπι του.

Την Θεσσαλονικη την ειπα πανω στα νευρα μου οταν του ειπα οτι δεν θελω το βραδυ των γενεθλιων μου να το περασω μονη μου στο σπιτι και αυτος μου απαντησε "ελα μωρε πως κανεις ετσι αφου μετα τις 11 θα ερθω" οταν θα εχω παρει αγκαλια την κουβερτα δηλαδη.

Οπως και να εχει ουτε για φαγητο μπορουμε να παμε νωριτερα γιατι πρεπει να εχουμε τελειωσει στις 9, τι ωρα να παμε στις 7 το απογευμα? ουτε φυσικα στις 11μιση το βραδυ. Η θα παμε για ποτο στις 11μιση με μιση καρδια γιατι εκεινη την ωρα εδω που ζω το μοναδικο μπαρακι που εχει λιγο κινηση αδειαζει και αυτο και ξερω οτι στο τελος θα καθησουμε παρεα με τον μαγαζατορα. Ε!!! δεν ειναι και αυτο που ονειρευομαι. Επειτα θα εμπαινε καμια απο σας στη διαδικασια να βγει μια καθημερινη στις 11μιση το βραδυ???? Αφου οι μισες κοιμαστε εκεινη την ωρα!!!

Το θεμα ειναι οτι στο παρελθον εχουν ακυρωθει προβες απο αλλους για δικες τους υποχρεωσεις. Μολίς την πιο προηγουμενη εβδομαδα που ημασταν Θεσαλονικη στο γιατρο, το απογευμα θα φευγαμε του σκοτωμου για να γυρισουμε. Παλι καλα που πηρε να ρωτησει κατι ο αντρας μου σε εναν απο αυτους και εμαθε στις 6 το απογευμα ενω ετοιμαστηκαμε να γυρισουμε πισω- εγω δεν ηθελα- οτι το παιδι απο την Θεσσαλονικη δεν θα ερχοταν. Απλα στην τελευταια προβα επειδη οριστηκε το live ειπαν οτι δεν θα χανουν τις προβες.

Τελος παντων εμενα θα με εναδιεφερε να τον ενοιαζε να με κανει να χαρω, απο εκει και περα να "στησω" και καλα μια αλλη μερα και καλα ρομαντικη δεν προκειται να το κανω. Πεστε με αναποδη, απλα δεν μου βγαινει!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

βρε κορίτσια από το μεσημέρι καμιά ώρα μετά το φαγητό ποναει το στομάχι του αντρούλη μου και δεν ξέρω τι να τον κάνω πήγε τουαλέτα καμιά 6-7 φορές αλλά δεν κάνει διάρροια είναι κανονικές κενώσεις και μου λέει ότι πονάει και η μέση του και στενοχωριέμαι να τον βλέπω έτσι:( προτιμώ να είμαι εγώ άρρωστη παρά αυτός

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...