Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

σας ειπα οτι η βαρβαρα εγινε τελεια??εγω βεβαια την τρωω λιγο ποιο γλυκια αλλα ο αντρας μου γκρινιαζει και εβαλα λιγοτερη ζαχαρη οποτε επι τις ευκαιριας θα βαζω στο πιατο μου και μελακι απο το μοναστηρι που πηραμε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας ειπα οτι η βαρβαρα εγινε τελεια??εγω βεβαια την τρωω λιγο ποιο γλυκια αλλα ο αντρας μου γκρινιαζει και εβαλα λιγοτερη ζαχαρη οποτε επι τις ευκαιριας θα βαζω στο πιατο μου και μελακι απο το μοναστηρι που πηραμε...

μπραβο ΤΣΕΡΡΥ καλοφαγωτη!!!!εμενα μου λεει ο αντρας μου να παμε για φαγητο αλλα δεν πειναω:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω τρωω 2.45 σημερα...

μαρμιν διαβασα τα μνμ σου και μαλλον θα πρεπει να προβληματιστηκες πολυ εντονα...οταν ειδα παρει τον γνωστο μας που ειναι γιατρος μου ειχε πει οτι τετοια περιστατικα στις κλινικες ειναι πιο πολλα και φροντιζουν και τα κουκουλωνουν!!!άλλωστε αυτα δεν συμβαινουν και καθε μερα...προς το παρον δεν δεχονται νεογνα στο νοσοκομειο αποσο ειδα...οταν θα αρχισουν να δεχονατι δεν θα υπαρχει και προβλημα!!!!κανε τον σταυρο σου και προχωρα...και μεις το ιδιο θα κανουμε αλλωστε!!!

28xYp3.png

τελικα ντυθηκα.....και οχι τιποτ αλλο θα μου πει να φαμε κρεας:evil::evil:

εχω μετανιωσει που δεν πηρα και μια δευτερη φανελα γιατι αυτην τη φοραω μεσα στο σπιτι και τωρα την εβγαλα και σαν να κρυωσα:rolleyes:

για τα μωρακια διαβασα σημερα οτι τα περισσοτερα ''μολυσμενα'' μωρακια μεταφερθηκαν εκει απο ιδιωτικες κλινικες τουλαχιστον ετσι ισχυριζεται η διοικηση του νοσοκομειου......κριμα τοσο μωρακια να ταλαιπωρουντε ετσι!!!

φευγουμε καλη ορεξη σε ολες

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλοφάγωτη η βαρβάρα σου Τσέρυ....

Κάντυ, τώρα κοίταζα να δω τι φωτογραφίες έχω στον υπολογιστή....Θα σου στείλω κανα δυο. Θα σου τις στείλω με την πρώτη ευκαιρία...Δεν έχω καμία από το γάμο μου να με βλέπατε!!!Μπορεί να σκανάρουμε καμία και να στείλω κάποια άλλη στιγμή!

Ναι, οι Σαρακατσάνοι φαίνονται από τη φάτσα τους λέει ο άντρας μου, ο έξυπνος!!!

Οσο για τη Νένα, είπες στον άντρα σου πως ο άνθρωπος είναι άνεργος 9 μήνες κι ετοιμάζεται να πιάσει δουλειά, εξ ου και η πρόβα;;; Ε, και πόσο πια θα κρατήσει αυτή η πρόβα; Μετά θα είναι ελεύθερος......Εμένα δεν θα μου άρεσε να μου το κάνει αυτό ο άντρας μου.....Να μου βάζει δηλαδή το μαχαίρι στο λαιμό. Ή έρχεσαι να βγούμε την ώρα που θέλω εγώ επειδή έχω γενέθλια και πρέπει να κάνουμε ό,τι θέλω ή φεύγω για Θεσσαλονική να δω τους φίλους μου! Θα του έλεγα "στο καλό! και να μας γράφεις!".......Και δεν θα έχουμε πάντα στο μυαλό μας όσα έκανε στο παρελθόν ο άντρας της για να τον βγάζουμε σκάρτο. θα κρίνουμε μενονωμένα γεγονότα.....Εγώ επιμένω πως φερθηκε λάθος η Νενα!!!! Δεν είναι όλοι οι άντρες πια το ίδιο ρομαντικοί. Αλλοι τα θυμούνται τα γενέθλια, άλλοι όχι......Αλλοι κάνουν δώρα, αλλοι όχι! Ξέρετε πόσα χρόνια έχω να πάρω δώρο στη γιορτή μου από τον άντρα μου; Από τότε που έμεινε άνεργος.....Δεν με νοιαζει.....Ας έβρισκε δουλειά κι ας ξεχνούσε τη γιορτή μου!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καντυ εστειλα φωτογραφιες! Η μια είναι με τον αντρα μου, στην άλλη είμαι στο σπίτι και στην τρίτη στην Παργα!!! Μόνο που και στις 3 είμαι με ίσια μαλλιά, ενώ τα κανονικά μου είναι σγουρα. Δεν είχα όμως καμία με σγουρα στον υπολογιστη! Αλλη φορα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

H αλήθεια είναι ότι όταν άκουσα για τα μωράκια σιάχτικα λίγο αλλά σκέφτηκα κι εγώ πως και στις κλινικές γίνονται αυτά. Έπειτα στη μονάδα θα μπει μόνο αν έχει κάποιο πρόβλημα σωστά; αφού έτσι κι αλλιώς το νοσοκομείο τα αφήνει δίπλα στη μαμά όλο το 24ωρο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καντυ εστειλα φωτογραφιες! Η μια είναι με τον αντρα μου, στην άλλη είμαι στο σπίτι και στην τρίτη στην Παργα!!! Μόνο που και στις 3 είμαι με ίσια μαλλιά, ενώ τα κανονικά μου είναι σγουρα. Δεν είχα όμως καμία με σγουρα στον υπολογιστη! Αλλη φορα!

μαρη ΜΑΡΤΖΙ εμεινα εκπληκτη:shock::shock::shock:σε ειχα φανταστει τελειως διαφορετικη:rolleyes::rolleyes:εχεις λυσσαξει κι εσυ με την ηλικια σου καθε φορα.....καλε εσυ εισαι πιπινι!!!και ολο σκερτσο και ναζι φανταζομαι πως θα βγει η κορη σου!!!!φτου φτου....και ο αντρας σου μια χαρα ανθρωπος και η αληθεια ειναι πως και απο την φατσα φαινεται οτι δεν ειναι φτιαγμενος για να καθεται σπιτι τετοιοι ανθρωποι ειναι φτιαγμενοι για δουλεια!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλησπερα κοριτσια!!τι κανετε?

εκανα εχθες τη σπερματεγχυση!μια χαρα πηγε η διαδικασια!

τα 2 ωαρια δεν ειχαν σκασει ακομα αλλα θα εσκαγαν μας ειπε το απογευμα η το βραδακι γιαυτο και ενοιωθα τσιμπηματα στην κοιλια.

το σπερμα μας ειπε οτι ηταν αριστο,ειχε κινητικοτητα 65% και με την επεξεργασια εφτασε 85%.

εβαλε στη μητρα 140.000.000 σπερματα!ελπιζω ενα να βρει το δρομο του!

μας ειπε να συνεχισουμε κανονικα επαφες γιατι εχω και 2 ακομα ωαρια πιο μικρο που υπαρχει πιθανοτητα να σκασουν και αυτα τις επομενες μερες!

σε 14 μερες πρεπει να αδιαθετησω!αν δεν αδιαθετησω μου ειπε να κανω χοριακη μετα απο 16-17 μερες

Διαφημίσεις

μαρακι περιμενουμε να μας πεις τα ευχαριστα!!!!τελεια εποχη παντως...τι καλυτερο για τα χριστουγεννα?????σε 14 μερες λοιπον....ως τοτε απολαυστε τις μερες και τις νυχτες σας....

28xYp3.png

μαρακι περιμενουμε να μας πεις τα ευχαριστα!!!!τελεια εποχη παντως...τι καλυτερο για τα χριστουγεννα?????σε 14 μερες λοιπον....ως τοτε απολαυστε τις μερες και τις νυχτες σας....

σε ευχαριστω τσερρυ μου!!!!!

μαρη ΜΑΡΤΖΙ εμεινα εκπληκτη:shock::shock::shock:σε ειχα φανταστει τελειως διαφορετικη:rolleyes::rolleyes:εχεις λυσσαξει κι εσυ με την ηλικια σου καθε φορα.....καλε εσυ εισαι πιπινι!!!και ολο σκερτσο και ναζι φανταζομαι πως θα βγει η κορη σου!!!!φτου φτου....και ο αντρας σου μια χαρα ανθρωπος και η αληθεια ειναι πως και απο την φατσα φαινεται οτι δεν ειναι φτιαγμενος για να καθεται σπιτι τετοιοι ανθρωποι ειναι φτιαγμενοι για δουλεια!!!
Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν με περνά για 37!!! Φετος την πρωτη μέρα στο σχολείο όταν είπα στους συναδελφους πόσο είμαι νομιζαν πως λέω ψεματα!!! Αλλά οι φωτογραφίες είναι προ δύο ετών!!!! Ημουν 35 τότε!!!!Δεν έχω αλλάξει βέβαια πολυ.....Θα σου στείλω και με σγουρά μαλλιά να γελάσεις.......Εμένα μου αρέσω με ίσια, ο άντρας μου τρελαίνεται για τα σγουρά!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρία μακάρι ένα από αυτα τα 140 εκατ να κάνει το θαύμα του!!!! Εύχομαι σε 14 μέρες να πανηγυρίσουμε.....Κάντε πολυ και μόνοι σας. Δεν ξέρεις καμία φορα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Marmin και Λιλιτάκι έστειλα και σε σας φωτογραφίες....Περιμένω και καμία δική σας, αν και το λιλιτάκι το ξέρω από την άλλη φορά που είχε ανεβάσει εδώ!!!

Αν θέλει και καμία άλλη να δει τη φάτσα μου ας μου στείλει μειλ σε προσ. μην!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...