Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ξέχασα να σας πω εχθές κάναμε ΣΕΞΑΚΙΙΙΙΙΙ Χαχαχα είχε πλάκα ρε κορίτσια σα χαζά λες και καναμε πρώτη φορά δεν ολοκληρώθηκε η κατάσταση γιατί αρχησε ο μπέμπης κάτι κλωτσιές τρελές αλλά μόνο το γέλιο που κάναμε άξιζε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νενα ετσι οπως μας το ειπες για τα γεννεθλια νομιζα οτι εχεις σημερα...αλλα εχεις μπροστα σου 2 μερουλες ακομη για να κανονισεις οτι θες...τι θα ηθελες να κανεις και φετος δεν μπορεις???μην πεις ταξιδι γιατι αυτο ειναι μια πονεμενη ιστορια...για τους περισσοτερους αν οχι για ολους...

Να βγουμε εξω για κανα κρασακι αυτο σκεφτομουν..... αλλα μετα τις 11 -11:30 καθημερινη στην επαρχια δεν εχει νοημα!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

και γιατι να μην το κανετε σαν ρομαντικο ραντεβουδακι τα δυο σας????ησυχα σε ενα ταβερνακι για κρασακια???(ο αντρας το κρασι μην περνεςι θαρρος!!!!!)

λιλιτακι ειπες να βαλεις τα μεγαλα μεσα????αντε κοριτσαρα....σιγα σιγα γιατι περιμενουμε καιμ μεις οι ερμες να μας αναγγειλετε τα χαρμοσυνα...οχι τιποτα....να βλεπουμε οτι σιγα σιγα ερχεται και η σειρα μας...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

επίσης νενα μπορειτε να πατε πιο νωρις για να το ευχαριστηθείτε..

μα αυτο ειναι το προβλημα οτι θελει να παει πιο νωρις αλλα ο αντρας της εχει προβα και δεν θελει να την αλλαξει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

και γιατι να μην το κανετε σαν ρομαντικο ραντεβουδακι τα δυο σας????ησυχα σε ενα ταβερνακι για κρασακια???(ο αντρας το κρασι μην περνεςι θαρρος!!!!!)

λιλιτακι ειπες να βαλεις τα μεγαλα μεσα????αντε κοριτσαρα....σιγα σιγα γιατι περιμενουμε καιμ μεις οι ερμες να μας αναγγειλετε τα χαρμοσυνα...οχι τιποτα....να βλεπουμε οτι σιγα σιγα ερχεται και η σειρα μας...

Χαχαχα μπα απλά του ήρθε εγώ δεν ζήτησα τίποτα :-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Γεια σας! Ξεκινάω αμέσως με τη Νένα! Νένα, εγώ θα σε μαλώσω και θα σου πω έξω από τα δόντια κάποια πράγματα. Είσαι λάθος και δεν κάνεις καμία υποχώρηση! Αν αυτό ήταν το χόμπι του και δεν το άλλαζε με τίποτα θα έλεγα ναι ! έχεις δίκιο! Ομως, ο άνθρωπος από ότι κατάλαβα κάνει εντατικές πρόβες γιατί θα πιάσει δουλειά! Δουλειά!!!!Το καταλαβαίνεις; Εχει 9 μήνες άνεργος κι επιτέλους βρέθηκε κάτι.....Οι υπόλοιποι δεν μπορούν, ο άλλος έρχεται από Θεσσαλονικη.....Σου πρότεινε εναλλακτικές....Σου είπε : "πάμε μεσημέρι", σου είπε "πάμε 11.30 που θα τελειώσουμε. Τι, δηλαδή, να ακυρώσει την πρόβα επειδή εσύ δεν συμφωνείς με τίποτα; Και σκέφτεσαι να πας Θεσσαλονίκη; Εγώ στην θέση του θα τσαντιζόμουν πολύ.....Να βγείτε μεσημεράκι να περάσετε ωραία και το βράδυ που θα γυρίσει σπίτι να έχεις μία τουρτίτσα και λίγο κρασάκι και θα δεις πόσο ωραία θα περάσετε; Γιατί τα χαλάς τώρα που ήσασταν μια χαρά;;; Να ξεκινούσε εμένα δουλειά ο άντρας μου......Μόνο πάρτυ που δεν θα έκανα μόνη μου!!!! Νένα, σύνελθε και μην μουλαρώνεις......Είσαι λάθος.

Συγγνώμη, αν σου τα λέω έτσι χύμα, αλλά και να σου χαιδεύω τα αυτιά, δεν το θέλω....Σκέψου λίγο και θα δεις πως έχει κι αυτός δίκιο....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κάντυ, ωραίες οι φωτογραφίες που έστειλες! Αχ, πολύ χάρηκα που είδα πώς είσαι....Κούκλα είσαι κοπέλα μου...Κι ωραίο νυφικό φορούσες! Δίκιο έχετε, είναι αλλιώς να έχεις εικόνα. Θα σου στείλω κι εγώ να με δεις....Θα στείλω και σε σένα λιλιτάκι! Δεν ξέρω πότε. Οποτε με βοηθήσει ο άντρας μου....Θα στείλω το μειλ και σε άλλες να μου στείλετε φώτο να σας δω!!!!

Α, Κάντυ, με ρώτησε ο άντρας μου για τον δικό σου αν είναι Σαρακατσάνος! Οπως καταλαβαίνεις ο δικός μου είναι! Παρεμπιπτόντως είστε πολύ ταιριαστοί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

τελικα οντως εχασα 2 σελιδες...γι'αυτο μου ηρθε ξαφνικο το θεμα με τα γεννεθλια!!!!

λιλιτακι γι αυτο χθες ησουνν ξυπνια μεχρι τις 11 και....!!!!θα σε τσεκαρω απο τωρα και στο εξης...

εμενα το αντρακι μου παντα τα θυμαται ολα και χωρις να του τα πω...και μαλιστα γενικα δεν θυμαται κανενος!!!ειναι ο οργανωτης του σπιτιου σε εκδηλωσεις γενικα και παντα θα μου στειλει λουλουδια και μια ομορφη καρτουλα που την γραφει μονος του...και γω τον εχω τρομαξει λιγο καντυ γιατι και μενα τα εκανε παλια κατι τετοια και μετα μου ανεβαινε η πιεση!!!!και μενα σημερα το μικρακι μου κατι κανει εκει μεσα...

νενα...ο καθε αντρας ειναι διαφορετικος...εσυ εχεις αυτον που στην παρουσα φαση διανυει και αυτος μια περιεργη φαση στην ζωη του που ετσι οπως ειναι οι αντρες ακομη και της δικης μας γενιας ειναι λιγο δυσκολα γι αυτους οταν δεν εχουν δουλεια...εχει μια ασχολια και μοναδικη που τον εκφραζει και περναει ωραια...για να σου λεει οτι δεν βολευει κατι θα ξερει!φανταζομαι οτι ισως του ξανατυχε να θελει να ακυρωσει την τεταρτη και να μην μπορεσε για τον ιδιο λογο...δεν το κανει για να σου χαλασει το χατήρι...επισης το τραβας στα ακρα και μαλιστα μολις ειπατε να περασετε λιγο ομορφα και ησασταν στα μελια...εγω λεω ειτε να αλλαξεις την μερα οπως ειπε και η μαρμιν ειτε να κανονισεις με φιλες σου ή να ερθει η φιλη σου απο θεσσαλονικη αντι να πας εσυ και μετα να ερθει και ο αντρας σου εκει που θα εισαι ειτε μονος ειτε με την μπαντα του...βεβαια εδω προκυπτει αλλο προβλημα...το οικονομικο...ενταξει ασε την μπαντα...ας ερθει μονος του με κανα φιλο του...

28xYp3.png

Κάντυ, ωραίες οι φωτογραφίες που έστειλες! Αχ, πολύ χάρηκα που είδα πώς είσαι....Κούκλα είσαι κοπέλα μου...Κι ωραίο νυφικό φορούσες! Δίκιο έχετε, είναι αλλιώς να έχεις εικόνα. Θα σου στείλω κι εγώ να με δεις....Θα στείλω και σε σένα λιλιτάκι! Δεν ξέρω πότε. Οποτε με βοηθήσει ο άντρας μου....Θα στείλω το μειλ και σε άλλες να μου στείλετε φώτο να σας δω!!!!

Α, Κάντυ, με ρώτησε ο άντρας μου για τον δικό σου αν είναι Σαρακατσάνος! Οπως καταλαβαίνεις ο δικός μου είναι! Παρεμπιπτόντως είστε πολύ ταιριαστοί!

χαχα ξεχωριζουν απο την φατσα???????οχι δεν ειναι πες του:tongue:

ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια...το ''κουκλα'' πολυ μου αρεσε!!!!

ναι ναι στειλε!!!νομιζω εισαι η μονη που δεν εχω δει:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

και αυτο που ειπε η μαρτζι ειναι ωραιο!!!!και μαλιστα το καλυτερο...μπορειτε να βγειτε απο τοπ ρωι...να πατε για καφεδακι (ακομη και θεσσαλονικη) μετα για φαι και το βραδυ οσο αυτος θα ειναι στην προβα εσυ να βαλεις τα προστυχα τα μαυρα τα εσωρουχα σου και να τον περιμενεις!!!ΕΕΕΕ?????

μαρτζι σκεφτομαι πολυ σοβαρα να σου ανοιξω εναν λογαριασμο στο φβ!!!συμφωνεις???και θα σου στειλω αναλυτικα πως να αλλαξεις τους κωδικους. ε????θα σε κανω και φιλη με ολα τα κοριτσια...

28xYp3.png

οντως καντυ σε αυτο συμφωνω και γω!!!ειστε οντως πολυ ταιριαστοι...

η ορθογραφια μου οσο παει και χειροτερευει...παιδια ειναι τραγικο!!!

28xYp3.png

εγω επειδη σκεφτομαι γενικα την συμπεριφορα του αντρα της εως τωρα την δικαιολογω και επειδη διαβασα και το μηνυμα την ΜΑΡΤΖΙ και προβληματιστηκα ρωτησα και τον αντρα μου ποια ειναι η γνωμη του και αυτος χωρις να ξερει τα προηγουμενα προβληματα αλλα καθαρα και μονο αυτο ηταν απολυτος πως η ΝΕΝΑ εχει δικιο!!!!παρ ολα αυτα ομως θα του εριχνα μπηχτες να οργανωσει κατι για μια αλλη μερα που θα μου την αφιερωνε αποκλειστηκα και ετσι θα ηταν ολα μια χαρα...τωρα αν δεν το εκανε ουτε αυτο τι να πω!!!!θα του εκανα επισημη προσκληση για δειπνο αλλη μερα αλλα θα περιμενα να μου ετοιμασει κι αυτος κατι

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...