Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλά λεει η μαρτζι μας....πήγαινε αν μπορεις νωρίτερα στην ανάγκη και μονη σου...αλλωστε εχεις ξαδερφια εκει...καλά δεν θυμάμαι???

ναι γλυκια μου εχω κατι ξαδερφια που δεν δεχτηκαν να με φιλοξενησουν αν λεγονται ξαδερφια αυτα δηλαδη:rolleyes:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαριουλά μου..τι λαχτάρα περάσες και εσύ βραδίατικα..

ελπίζω τώρα να είσαι καλύτερα..

θα συμφωνήσω και εγώ με τη margi ....πιστεύω και εγώ ότι θα ήταν καλύτερα να πήγαινες από τώρα στη ρόδο

ασε τινγκερμπελ μου πολυ τρομαξα τωρα ειμαι καλυτερα που κ που μονο νιωθω ενα πετρωμα στην κοιλια (ισως να ειναι συσπασεις σε πιο ελαφρια μορφη) ο γιατρος μ στη ροδο μου ειπε να ειμαι ξαπλα τις πρωτες μερες κ μετα θα μπορω να σηκωνομαι κανονικα...αλλα μου το ειχε πει ο ανθρωπος οτι με βλεπει για προωρη γεννα,,,τι να πω μακαρι να μην με ξανα πιασει:|

83tdp2.pngcWE4p3.png

ασε τινγκερμπελ μου πολυ τρομαξα τωρα ειμαι καλυτερα που κ που μονο νιωθω ενα πετρωμα στην κοιλια (ισως να ειναι συσπασεις σε πιο ελαφρια μορφη) ο γιατρος μ στη ροδο μου ειπε να ειμαι ξαπλα τις πρωτες μερες κ μετα θα μπορω να σηκωνομαι κανονικα...αλλα μου το ειχε πει ο ανθρωπος οτι με βλεπει για προωρη γεννα,,,τι να πω μακαρι να μην με ξανα πιασει:|

μακάρι καλή μου, να περιμένει να έρθει στην ώρα του...εσύ ξάπλα..

και όσο για τα <ξαδέλφια> τι να πω..δεν έχουμε το προνόμιο να τους διαλέγουμε...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Marioula, οι γονείς σου, τα πεθερικά σου δεν έχουν να σας δανείσουν; Ξέρω πως είναι πολύ δύσκολα τα οικονομικά αλλά τώρα προέχεις εσύ και το μωρό σου. Ξάπλωσε λίγες μέρες να συνέλθεις και μετά πήγαινε στη Ρόδο, με όποιο οικονομικό κόστος χρειαστεί.....Πάνω απ' όλα η υγεία του μωρού σου. Στην ανάγκη εκεί που είχες σκοπό να μείνεις ένα μήνα μετά τη γέννα εκεί, ας μην μείνεις.....Καλύτερα ένα μήνα νωρίτερα να πας να μείνεις, παρά ένα μήνα αργοτερα.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

μαριούλα μου συζήτα το με τον γιατρό σου και αυτος θα σου πει τί χρειάζεται να κάνεις!!!!στην ανάγκη ζητήστε απο τους γονείς...οντως κανένας δεν εχει χρήματα τέτοιες εποχές αλλά σε αυτες τις περιπτώσεις κόβουμε τον κ@λο μας όλοι για να γινει το καλύτερο...ή το ασφαλές στην περίπτωσή σου...όσο για τα ξαδέρφια...οπως λεει και η τινκερμπελ...δυστυχως μας τυχαίνουν δεν τα διαλέγουμε....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

tinkerbell μου εχεις απολυτο δικιο δεν τα διαλεγουμε τα ξαδερφια..τι να πω για τα συγκεκριμενα ατομα δεν το περιμενα ειχαμε πολυ καλες σχεσεις αλλα να που στα δυσκολα φαινονται τελικα ολοι!!!πεπση μου κ εγω ροδο θελω να παω αλλα ειναι τοοοοοοοοσο δυσκολο να παω απο τωρα..μαργκι μου τα πεθερικα μου ειναι πολυ χαλια οικονομικα και οι γονεις μ ακομα χειροτερα! ο πατερας μου εχει ανεργος 2 ολοκληρα χρονια:shock: και τρωνε με τα χρηματα που ειχαν στην τραπεζα κρυμμενα τα οποια σχεδων εχουν τελειωσει αλλα και παλι παντα με βοηθαει η μητερα μ οταν χρειαζεται παντα μου δανειζει αλλα τωρα δεν ειναι μονο να παω ειναι να κραταω κιολας και ειναι 2,5 μηνες σχεδων πολυς καιρος, μαργκι μου δεν ειχα σκοπο να μεινω εκει ενα μηνα μετα τη γεννα λαθος καταλαβες χαρα μου ενα μηνα πριν την γεννα θα ενοικιασω την γκαρσονιερα:P ενα πριν μπορω να παω δηλαδη αρχες οκτομβρη τσερρυ μου ο γιατρος μ τελευταια φορα που με ειδε μου ειπε οπως δηποτε να ειμαι στη ροδο 10-15 μερες πριν την γεννα..

83tdp2.pngcWE4p3.png

Μαριούλα μου, δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω. Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να μην ξαναπονέσεις. Να είσαι ξαπλωμένη, να μην κάνεις απότμες κινήσεις, παίρνε τα φάρμακά σου και να σε έχει καλά ο Θεός.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εγώ κορίτσια είμαι χάλια. Δεν λέω να συνέλθω. Κλαίω με το παραμικρό και εξοργίζομαι με ό,τι κι αν μου πουν.....

Να, πριν από λίγο μιλούσα στο τηλ με μία φίλη μου, μαμά ενός παιδιού 2 χρονών και ετοιμη να γεννήσει το δεύτερο. Μου είπε να βγούμε όλοι μαζί, αλλα αρνήθηκα. Την είπα ότι δεν θα είμαστε πολύ καλη παρέα, γιατί είμαστε στενοχωρημένοι με το θέμα παιδί. Η κοπέλα δεν ξέρει ότι έκανα εξωωσωματική και πάνω στην κουβέντα μού λέει "μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις μία προσπάθεια εξωσωματικής;" Ημουν έτοιμη να της πω ότι έκανα αλλά δεν είπα τίποτα. Είπα απλώς πως φοβάμαι μην αποτύχει.......Μόνο που δεν έβαλα τα κλάματα καθώς μιλούσαμε. Μου έλεγε πως τα περνάει με τον μικρό της και εγώ κοιτούσα το άδειο μου σπίτι και ράγιζε η καρδιά μου.

Δεν πάω πουθενά. Ολη μέρα είμαι σπίτι. Με τη μαμά μου μιλάμε πού και πού και την στενοχωρώ κι αυτήν με τη συμπεριφορά μου. Χιλιες φορές να μην την είχα κάνει την παλιοεξωσωματική. Ημουν που ήμουν στενοχωρημένη, τώρα έγινα και απότομη και κακιά και λυπημένη κι όλα τα κακά. Πότε θα συνέλθω, βρε κορίτσια;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

margi θα συνελεθεις οταν κανουν τον κυκλο τους τα συναισθηματα σου...το μονο που χρειαζεσαι ειναι λιγος χρονος...όλα ειναι φυσιολογικά!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Τι να πω, τσέρυ μου! Πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνομαι τόσο οργισμένη και τόσο αδύναμη..........

Εσύ είσαι οκ; Επανήλθαν τα συμπτώματα;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

margi το απογευμα έχω κατασταλάξει οτι με πιάνουν και μάλλον ειναι απο την κουραση...αυτες τις μέρες δεν βάλαμε κ@λο κάτω με το να τρέχουμε να το πούμε σε όλους και μαζ.ι με τα ταξιδάκια που έκανα πριν να το μάθω μάλλον είχα κουραστεί...η κοιλίτσα έχει ένα ελαφρύ πονάκι τώρα...

28xYp3.png

E, μην κουράζεσαι κι εσύ! Βάλε λίγο κ@λο κάτω.....Το έχετε πει σε όλους, ε; Μπράβο!!! Πολλές δεν το λένε παρά μόνο όταν κλείνουν τον 3ο μήνα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Θα ήθελα τόσο να κανω ένα ταξίδι, να φύγω μακριά από το σπίτι αυτή την στιγμή! Ισως να ηρεμούσα λίγο. Αλλά πού λεφτά!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

να μαι κι εγω!!!!!!ακομα στις διακοπες μου ακαθεκτη!!!!μια χαρα ειμαι τασυμπτωματα γινοντε ολο και πιο εντονα τα απογευματα ειδικα τις 2 προηγουμενες μερες ειχα και τρομερους ιλιγγους σημερα πηγαμε και σε ενα μοναστηρι ολο ανηφορα και πολλα σκαλοπατια..πολυ κοσμος αλλα δεν πτοηθηκα!!!αυτα ειναι λιγο πολυ τα δικα μου!!!στα δικα σας τωρα:

ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΜΟΥ τι ηταν αυτο που επαθες κοριτσακι μου???αφου ολα περασαν και τωρα εισαι καλα κι εσυ και το παλικαρακι σου παλι καλα!!!!!μην στεναχωριεσαι και μην το πολυσκεφτεσαι να ξεκουραζεσαι και ολα καλα θα πανε:P

ΜΑΡΚΓΟΥΛΙ το βρισκω απολυτως φυσιολογικο να σκεφτεσαι και να συμπεριφερεσαι ετσι με το να κλεινεσαι ομως μεσα στο σπιτι και να στεναχωριεσαι δεν αλλαζει κατι ισα ισα που χειροτερα γινεσαι!!αρχισε να σκεφτεσαι την νεα σου προσπαθεια και να εισαι αισιοδοξη!!!!!σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια και μπολικη μωρουδοσκονη!!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ το ειπατε βρε θηριο σε ολους???εγω φοβαμαι να το πω...καλα για τα πεθερικα δεν το συζητω...ας γεννησω με το καλο και το μαθαινουν μετα:rolleyes:τι συμπτωματα εχεις????

ΠΕΠΣΙ κι εσυ μην στεναχωριεσαι και μην απογοητευεσαι σκεψου την τυχερη σου προσπαθεια και ολα θα πανε καλα!!!ο Ζηκ κανει θαυματα:tongue:παρε κι εσυ μπολικη μωρουδοσκονιτσα.........

ΝΕΝΑΚΙ πως εισαι τι κανει το μικρακι σου???μην κουραζεσαι κοριτσακι μου και μην το ταλαιπωρεις το σπορακι!!

ΛΙΛΛΙΤΑΚΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ και ΛΟΥΝΑ κανετε διακοπουλες???καλα να περνατε και να προσεχετε τα μωρακια σας!!!!!

περιμενουμε αποτελεσματα απο καποια σπερματεγχυση η κανω λαθος????

σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια στελνω μπολικη μωρουδοσκονιτσα και τις ευχες μου μεχρι τελος του χρονου να ειναι ολες εγκυουλες!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...