Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλα κι εγω τικερ σημερα που του ειπα για την προβα το θυμηθηκε δεν ξερω βεβαια αν δεν ελεγα τιποτα αν το θυμοταν...

Ναι marmin την Τεταρτη εχω!!!!

Μαλλον δεν θα ξαναναφερω τιποτα μεχρι τοτε αλλα δεν ξερω αν ειναι δικαιο να την περασω μεσα γιατι εχει κανονισει κατι αυτος. Βεβαια δεν υπαρχει περιπτωση να του πω να ακυρωσει την προβα για να βγουμε γιατι θα ξερω οτι θα το κανει αγγαρεια.

Έλα βρε nena μου μήν είσαι και εσύ απόλυτη αυτό που είπαν τα κορίτσια είναι το καλύτερο βγένεις τη Παρασκευή ή το Σάββατο δέν χάθηκε ο κόσμος!!!Πάνω που ήσασταν στα καλά σας μη το τραβάς και εσύ!!!Μια ασχολία έχει και αυτός....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφουλες!!!!σημερα δεν πηγαμε εκκλησια...ντροπη μας. ο αντρας μου ειναι αρρωστος με λαιμα και μπουκωματα...εμεςι εχουμε και αλλεργιες κτλ και ηθελε να κοιμηθει γιατι αλλη μερα δεν μπορει...

τι μερα ειναι σημερα???σημερα αλλαζω εβδομαδα...κλεισαμε την 17η και απο αυριο προχωραμε την 18η!!!!!και επισης αυριο αλλαζω ΚΑΙ δεκαδα!!!!

σημερα κοριτσακια θα κανω την βαρβαρα μου, που σας ελεγα. πηραμε τα υλικα, εβαλα το σταρι στο νερο για 1 μερα και σιγα σιγα θα την κανω...θα σας πω μετα το αποτελεσμα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Καλημερα

Τελικα χθες δεν βγηκα γιατι μετα το μπανιο ψιλοκρυωνα και κουκουλωθηκα στον καναπε!!! Μεχρι χθες ειχε κρυο -το βραδυ πεφτει στου 10 βαθμους- βεβαια ακομη δεν αναψα καλοριφερ ελαχιστα μονο το κλιματιστικο. Σημερα όμως εχει ηλιο και ζεστη, το θερμομετρο του μπαλκονιου δειχνει 21 βαθμους.

Ειμαι καλυτερα απο χθες ψυχολογικα, δεν προκειται να αναφερω τιποτα για τα γενεθλια μου ξανα... απλα παραπονιεμαι γιατι εχω 3 χρονια να κανω το οτιδηποτε και φετος ήθελα κατι αλλα δεν πειραζει!!!!!

Παω να πλυνω το μαπαλκονι να κανω μπανιο και να γω για καφε αν προλαβω!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

καλημερα!!!μολις ξυπνησα και καποιο μωρακι μου εχει ορεξουλες για τουμπες:tongue::tongue:τι ομορφη αισθηση.....οταν ειναι απο το κατω ολα οκ οταν ειναι απο το πανω επειδη μαλλον κλωτσαει προς το στομαχι εκεινη την ωρα μου ερχεται εμετος....τι να πω!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα ομορφουλες!!!!σημερα δεν πηγαμε εκκλησια...ντροπη μας. ο αντρας μου ειναι αρρωστος με λαιμα και μπουκωματα...εμεςι εχουμε και αλλεργιες κτλ και ηθελε να κοιμηθει γιατι αλλη μερα δεν μπορει...

τι μερα ειναι σημερα???σημερα αλλαζω εβδομαδα...κλεισαμε την 17η και απο αυριο προχωραμε την 18η!!!!!και επισης αυριο αλλαζω ΚΑΙ δεκαδα!!!!

σημερα κοριτσακια θα κανω την βαρβαρα μου, που σας ελεγα. πηραμε τα υλικα, εβαλα το σταρι στο νερο για 1 μερα και σιγα σιγα θα την κανω...θα σας πω μετα το αποτελεσμα...

Συμφωνα με τις εβδομαδες αλλαζεις και μηνα εισαι και επισημα στον 5ο!!!!!;)

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

αληθεια νενα???και γω ελεγα να περιμενω μια βδομαδα ακομα...δηλαδη να κλεισει και αυτη η εβδομαδα και μετα....ειμαι στον 5ο τι ωραια...

28xYp3.png

αληθεια νενα???και γω ελεγα να περιμενω μια βδομαδα ακομα...δηλαδη να κλεισει και αυτη η εβδομαδα και μετα....ειμαι στον 5ο τι ωραια...

Οχι σημερα μπαινεις στην πρωτη εβδομαδα του 5ου, ο 5ος εχει την 18η 19η 20η 21η και 22η. Θες δεν θες απο σημερα εισαι στον 5ο:tongue:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

νενα ετσι οπως μας το ειπες για τα γεννεθλια νομιζα οτι εχεις σημερα...αλλα εχεις μπροστα σου 2 μερουλες ακομη για να κανονισεις οτι θες...τι θα ηθελες να κανεις και φετος δεν μπορεις???μην πεις ταξιδι γιατι αυτο ειναι μια πονεμενη ιστορια...για τους περισσοτερους αν οχι για ολους...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...