Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   12 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Expand  

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καντυ είπε:
ΝΕΝΑ εγω ουτε θα το ζητουσααυτο ουτε και θα του εδειχνα οτι περιμενω να μου ετοιμασει κατι...αλλα αν δεν το σκεφτοταν απο μονος του θα του το χτυπουσα ....να μην σου πω και για παντα!!!!!κι εγω θα συμφωνησω με την ΜΑΡΜΙΝ μεταφερετε τα γενεθλια για αλλη μερα αλλα και παλι θα ηθελα να τα διοργανωσει ολα ο αντρας μου και οχι με το ζορι:evil::evil:

ΜΑΡΜΙΝ εκει που το διαβασα λιγο πολυ αυτο εννοουσαν οτι ειναι υπευθυνη η κλινικη:rolleyes:

Συμφωνώ κι εγώ θα ήθελα να το σκεφτεί από μόνος του. Νένα μου φαίνεται ότι τώρα μουλάρωσε ο άντρας σου άστον να ηρεμήσει και πιστεύω πως αύριο θα το σκεφτεί ξανά και θα του τηλ.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια εκπληξη βρε παιδι μου...ενα δωρο μια τουρτα....να σας πω τι μου ειχε κανει μια φορα και ακομα οταν το σκεφτομαι τρελαινομαι:evil::evil:σε κατι γενεθλια μου πηγε στο ζαχαροπλαστειο και διαλεξε μια παρασταση με τον μικι και την μινι αλλα ηθελε μεγαλη τουρτα για να βγει ωραια....πηρε λοιπον και μια τεραστια τουρτα και την ημερα των γενεθλιων μου εμφανιζεται με την τεραστια τουρτα μια επισσης τεραστια ανθοδεσμη και μια σαμπανια....μολις τα ειδα μονο τα κλαματα που δεν εβαλα η τουρτα μονο εκανε 80?φανταστειτε μαζι με τα υπολοιπα.....ακομα κλαιω τα λεφτα.....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ είπε:
μια εκπληξη βρε παιδι μου...ενα δωρο μια τουρτα....να σας πω τι μου ειχε κανει μια φορα και ακομα οταν το σκεφτομαι τρελαινομαι:evil::evil:σε κατι γενεθλια μου πηγε στο ζαχαροπλαστειο και διαλεξε μια παρασταση με τον μικι και την μινι αλλα ηθελε μεγαλη τουρτα για να βγει ωραια....πηρε λοιπον και μια τεραστια τουρτα και την ημερα των γενεθλιων μου εμφανιζεται με την τεραστια τουρτα μια επισσης τεραστια ανθοδεσμη και μια σαμπανια....μολις τα ειδα μονο τα κλαματα που δεν εβαλα η τουρτα μονο εκανε 80?φανταστειτε μαζι με τα υπολοιπα.....ακομα κλαιω τα λεφτα.....

Πλάκα μου κάνεις! Σου έκανε τέτοιο κακό; Κι εγώ τα κλάματα θα έβαζα αλλά μόνο τα λεφτά δε θα σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή. Δε φαντάζομαι να του έκανες και σκηνή;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καντυ είπε:

δεν παιζει τιποτα πο αυτα ειμαι απολυτος σιγουρη ....τωρα εχω τετοια νευρα ισως πραγματικα να φυγω θεσ/νικη

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Αμάν βρε Νένα μου όχι πάλι. Να του πεις ότι εσύ με τις ορμόνες σου δικαιολογείσαι αλλά αυτός θα πρέπει να σε ηρεμεί και όχι να σε συναγωνίζεται:confused:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

marmin είπε:
Αμάν βρε Νένα μου όχι πάλι. Να του πεις ότι εσύ με τις ορμόνες σου δικαιολογείσαι αλλά αυτός θα πρέπει να σε ηρεμεί και όχι να σε συναγωνίζεται:confused:

ελα ντε αντι να τον βουλωνουν και να μας κανουν ολα τα χατηρια τραβανε και το σχοινι.....τσαντιστηκα τωρα:evil::evil::evil::evil:

μονο σκηνη......ακομα του το χτυπαω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγώ απλά κανονίζω τα γενέθλια μου μήνες πριν όπως τα μωρά του δημοτικού...διαφορετικά δεν ξέρω αν θα τα θυμόταν...:)..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κάντυ είσαι απίστευτη! Εγώ θα τρελαινόμουν από τη χαρά μου σε δεύτερη φάση θα ρωτούσα τι ξόδεψε αλλά εάν τολμούσα να του έλεγα κάτι θα τα άκουγα κανονικά και θα είχε και δίκιο ο άνθρωπος

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν κάνω απολύτως τίποτα περιμένω να το θυμηθεί από μόνος του και να μου φέρει έστω και ένα τριαντάφυλλο και συνήθως τα θυμάται

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλα κι εγω τικερ σημερα που του ειπα για την προβα το θυμηθηκε δεν ξερω βεβαια αν δεν ελεγα τιποτα αν το θυμοταν...

Ναι marmin την Τεταρτη εχω!!!!

Μαλλον δεν θα ξαναναφερω τιποτα μεχρι τοτε αλλα δεν ξερω αν ειναι δικαιο να την περασω μεσα γιατι εχει κανονισει κατι αυτος. Βεβαια δεν υπαρχει περιπτωση να του πω να ακυρωσει την προβα για να βγουμε γιατι θα ξερω οτι θα το κανει αγγαρεια.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

marmin είπε:
Εγώ δεν κάνω απολύτως τίποτα περιμένω να το θυμηθεί από μόνος του και να μου φέρει έστω και ένα τριαντάφυλλο και συνήθως τα θυμάται

που τέτοια πράγματα..τα δικά του τώρα να τον ρωτήσω πότε είναι δεν θα ξέρει να μου πει...:P:p:p:p

από αριθμούς τίποτα δεν θυμάται...:P:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

nena38 είπε:
Καλα κι εγω τικερ σημερα που του ειπα για την προβα το θυμηθηκε δεν ξερω βεβαια αν δεν ελεγα τιποτα αν το θυμοταν...

Ναι marmin την Τεταρτη εχω!!!!

Μαλλον δεν θα ξαναναφερω τιποτα μεχρι τοτε αλλα δεν ξερω αν ειναι δικαιο να την περασω μεσα γιατι εχει κανονισει κατι αυτος. Βεβαια δεν υπαρχει περιπτωση να του πω να ακυρωσει την προβα για να βγουμε γιατι θα ξερω οτι θα το κανει αγγαρεια.

οχι μην ξαναπεις τιποτα ασε να δεις τι θα κανει μεχρι τοτε εαν ομως δεν κανει τιποτα τοτε οτι αισθανθεις πες το θα εχεις καθε δικαιωμα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...