Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια για τις φωτο!!!

εγω δεν σκουπιζω καθολου μεσα με την απλη γιατι σηκωνεται σκονη και μ αυτα τα επιπλα :evil::evil:εχω που εχω θεμα με την σκονη!!!!σκουπιζω καθε δευτερη μερα γιατι μαζευοντε τριχες απο τα μαλλια μου και ολα και κατι χνουδια και μου την δινει:evil::evil:εμενα ο αντρας μου σκουπιζε τις μερες τις εξωσωματικης και τωρα μια φορα την εβδομαδα που καθαριζει τα πουλια...δεν θυμαμαι αν σας το εχω πει:rolleyes::rolleyes:εχει γυρω στα 20 πουλια ευτυχως τα 2 τελευταια χρονια εχει φτιαξει μεγαλη κλουβα με ροδες και την εχει στην βεραντα μονιμα τωρα πια τα καθαριζει μονος του εγω δεν ασχολουμαι καθολου αλλα η μια βεραντα ειναι χαλια γιατι μαζευοντε και αλλα πουλια για να τρωνε τις τροφες που πεφτουν απ εξω οποτε καταλαβαινετε τι γινεται:evil::evil::evil:

ΝΕΝΑ εμενα με επιασε απο την 11 εβδομαδα στην αρχη μουδιαζε το μπουτι μου εξωτερικα αργοτερα ηρθε και ο πονος τωρα ειμαι σαν κατι γριες....αλλα μου ειπε η φιλη μου οτι μεγαλωνοντας η μητρα παταει καποιο νευρο και οσο παει θα γινεται χειροτερα εκτος αν το μωρο που με ενοχλει αλλαξει καποια στιγμη θεση και μου ελευθερωσει το νευρο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΝΕΝΑ θυμασαι που πριν λιγες εβδομαδες λεγαμε της ΜΑΡΜΙΝ οτι ειναι μελιτζανα και εσυ ησουν γλυκοπατατα......και την επομενη εβδομαδα θα εισαι εσυ μελιτσανα και εγω αφηνω πισω μου την γλυκοπατατα.....πω πω βρε κοριτσια πως περναει ο καιρος ετσι???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Λοιπον πειτε μου αν ειμαι παραλογη η οχι: Την επομενη εβδομαδα εχω γενεθλια και τα τελευταια 3 χρονια δεν τα εχω γιορτασει γιατι ολο και κατι συμβαινει. Δεν εννοω γιορτη με κοσμο αλλα να βγαιναμε εξω για κανω φαγητο ή ποτο. Ο συζυγος καθε εβδομαδα τη συγκεκριμενη μερα και ωρα δηλ 9 με 11:30-12 εχει προβα με την μπαντα του ειναι δυσκολο να αλλαξει η μερα γιατι ο ενας ερχεται καθε εβδομαδα απο Θεσ/νικη και οι υπολοιποι εχουν μαγαζια για να το κανουν πιο νωρις. Σε και σε 1μιση μηνα σχεδιαζουν το πρωτο τους live. Του ειπα οτι εχω γενεθλια εκεινη την ημερα και μου ειπε οτι θα φροντισει να ειναι πισω στις 11. Δηλαδη μεχρι να κανει μπανιο κτλ να βγουμε μετα τις 11:30 με την προυποθεση οτι δεν θα αργησει καθολου. Εγώ το βρισκω υπερβολικα αργα και μετα μου λεει να βγουμε το μεσημερι αλλα εγω ηθελα να μου αφιερωσει ολη την ημερα. Ειμαι παραλογη που θυμωνω??? Εγω 11μιση το βραδυ δεν προκειται να βγω και επειτα και το μεσημερι να βγουμε το βραδυ θα πρεπει να το περασω μονη μου:( τι λετε να κανω?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Όντως Κάντυ περνάει ο καιρός θυμάσαι που γεννούσε η Μαριούλα; ε σε λίγο θα γεννάμε με το Λιλιτάκι.

Εμένα πάλι δε με βλέπω να γίνομαι κάτι άλλο ώπου να γεννήσω:rolleyes:

Κορίτσια μόλις άκουσα ότι 4 νεογνά πέθαναν στο Παπαγεωργίου και φρίκαρα λιγάκι. Βέβαια είπαν ότι δεν ήταν ενδονοσοκομειακή λοίμωξη αλλά τα δύο πέθαναν από καθυστερημένο τοκετό επειδή έμειναν περισσότερη ώρα στη μήτρα. Δίνεται προληπτικά αντιβίωση στα υπόλοιπα και δεν κλείνουν τη Μονάδα γιατί δεν είναι ενδονοσοκομειακό. Ο Θεός να φυλάει. Πουθενά δεν είναι ασφαλή τα μωράκια μας:|

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Λοιπον πειτε μου αν ειμαι παραλογη η οχι: Την επομενη εβδομαδα εχω γενεθλια και τα τελευταια 3 χρονια δεν τα εχω γιορτασει γιατι ολο και κατι συμβαινει. Δεν εννοω γιορτη με κοσμο αλλα να βγαιναμε εξω για κανω φαγητο ή ποτο. Ο συζυγος καθε εβδομαδα τη συγκεκριμενη μερα και ωρα δηλ 9 με 11:30-12 εχει προβα με την μπαντα του ειναι δυσκολο να αλλαξει η μερα γιατι ο ενας ερχεται καθε εβδομαδα απο Θεσ/νικη και οι υπολοιποι εχουν μαγαζια για να το κανουν πιο νωρις. Σε και σε 1μιση μηνα σχεδιαζουν το πρωτο τους live. Του ειπα οτιο εχω γενεθλια εκεινη την ημερα και μου ειπε οτι θα φροντισει να ειναι πισω στις 11. Δηλαδη μεχρι να κανει μπανιο κτλ να βγουμε μετα τις 11:30 με την προυποθεση οτι δεν θα αρφησει καθολου. Εγώ το βρισκω υπερβολικα αργα και μετα μουλεει να βγουμε το μεσσημερι αλλα εγω ηθελα να μου αφιερωση ολη την ημερα. Ειμαι παραλογη που θυμωνω??? Εγω 11μιση το βραδυ δεν προκειται να βγω και επειτα και το μεσσημερι να βγουμε το βραδυ θα πρεπει να το περασω μονη μου:( τι λετε να κανω?

αν ειδοποιησει αυτον που ερχεται απο Θεσ/νικη να ερθει μια μερα πριν η μια μετα????φανταζομαι πως οι υπολοιποι που ειναι εκει δεν θα εχουν προβλημα:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Νενα μου απ' ότι κατάλαβα το κυρίως πρόβλημα είναι ο ένας που έρχεται από Θεσσαλονίκη αν τον ρωτούσε μήμπως μπορεί αντί για εκείνη τη μέρα να έρθει κάποια άλλη που θα βολεύει και τους υπόλοιπους; Αφού λες ότι σε ένα μήνα θα έχει την πρώτη του εμφάνιση άρα κάθε πρόβα είναι σημαντική. Εγώ λέω να κοιτάξεις πρώτα αυτή την εκδοχή. Καμιά φορά δεν ξέρεις μπορεί να βολέψει άλλη μέρα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΝΕΝΑ θυμασαι που πριν λιγες εβδομαδες λεγαμε της ΜΑΡΜΙΝ οτι ειναι μελιτζανα και εσυ ησουν γλυκοπατατα......και την επομενη εβδομαδα θα εισαι εσυ μελιτσανα και εγω αφηνω πισω μου την γλυκοπατατα.....πω πω βρε κοριτσια πως περναει ο καιρος ετσι???

Ειμαι για δευτερη εβδομαδα παπαγια οποτε δεν ξερω αν θα ειμαι την επομενη μελιτζανα... απο εδω και περα μενεις περισσοτερο απο μια εβδομαδα σε ενα φρουτο- λαχανικο γιατι το μωρο δεν εχει εκεινη την ταχυτατη αναπτυξη σε μεγεθος επειδη απο εδω και περα δινει εμφαση στο βαρος!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Όντως Κάντυ περνάει ο καιρός θυμάσαι που γεννούσε η Μαριούλα; ε σε λίγο θα γεννάμε με το Λιλιτάκι.

Εμένα πάλι δε με βλέπω να γίνομαι κάτι άλλο ώπου να γεννήσω:rolleyes:

Κορίτσια μόλις άκουσα ότι 4 νεογνά πέθαναν στο Παπαγεωργίου και φρίκαρα λιγάκι. Βέβαια είπαν ότι δεν ήταν ενδονοσοκομειακή λοίμωξη αλλά τα δύο πέθαναν από καθυστερημένο τοκετό επειδή έμειναν περισσότερη ώρα στη μήτρα. Δίνεται προληπτικά αντιβίωση στα υπόλοιπα και δεν κλείνουν τη Μονάδα γιατί δεν είναι ενδονοσοκομειακό. Ο Θεός να φυλάει. Πουθενά δεν είναι ασφαλή τα μωράκια μας:|

το διαβασα κι εγω και με εξοργησε το οτι δεν παραδεχοντε οτι ειναι ενδονοσοκομιακη λοιμωξη ενω εχουν αλλα 30 νεογνα ακριβως με την ιδια λοιμωξη μεσα στην μοναδα παρ ολ αυτα δεν την κλεινουν για λιγες μερες:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ειμαι για δευτερη εβδομαδα παπαγια οποτε δεν ξερω αν θα ειμαι την επομενη μελιτζανα... απο εδω και περα μενεις περισσοτερο απο μια εβδομαδα σε ενα φρουτο- λαχανικο γιατι το μωρο δεν εχει εκεινη την ταχυτατη αναπτυξη σε μεγεθος επειδη απο εδω και περα δινει εμφαση στο βαρος!!!!

ααα δεν το ειχα προσεξει νομιζα οτι απο κολοκυθα και μετα καθυστερει να αλλαξει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τον ρωτησα ηδη και μου λεει οτι δεν γινεται γιατι αυτο το παιδι σπουδαζει και δεν μπορει αλλη μερα και αφου με ειδε να θυμωνω νευριασε και μου λεει οτι θα την ακυρωσει την προβα αλλα οχι επειδη το θελει αλλα και καλα για να σκασω και να μην ακουει την γκρινια μου!!!!

Λεω να μην προγραμματισω τιποτα και απλα να την περασω και παλι σαν μια καθημερινη μερα....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Βρε Νενα μου ξέρω ότι δεν είναι το ίδιο αλλά αν αντι για εκείνη τη μέρα "μεταφέρεις" τα γεννέθλια σου άλλη μέρα και την αφιερώσετε όλη σε σένα; Εγώ το είχα κάνει αυτό σε μια επέτειο μας που για κάποιο λόγο δε βόλεψε να τη γιορτάσουμε - νομίζω είχα περίοδο- και τη γιορτάσαμε το αμέσως ερχόμενο Σάββατο και κάναμε ότι ακριβώς εκείνη τη μέρα. Ήταν πολύ ωραία. Πιστεύω πως δεν είναι σωστό να μαλώσεις με τον άντρα σου γιατί ένα δίκιο το έχει κι αυτός σκέψου ότι δεν έχει δουλειά οπότε φαντάζομαι ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εκείνον και σίγουρα τη χρειάζεται αυτή την πρόβα. Βέβαια δε χάνει τίποτα να ρωτήσει και τον φοιτητή ας χάσει και ένα μάθημα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καντυ όμως εντάξει ο Διευθυντής και ο Διοικητής αλλά και ολόκληρη επιτροπή λοιμώξεων αν ήταν ενδονοσοκομειακό δε θα την έκλεινε; Δεν μπορώ να πιστέψω τόση ανευθυνότητα για τόσες αθώες ψυχούλες. Έπειτα σκέψου ότι αν συνεχιστεί θα γίνει πανικός και θα ζητηθεί κι άλλη έρευνα οπότε θα βρουν το μπελά τους

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ΝΕΝΑ εγω ουτε θα το ζητουσααυτο ουτε και θα του εδειχνα οτι περιμενω να μου ετοιμασει κατι...αλλα αν δεν το σκεφτοταν απο μονος του θα του το χτυπουσα ....να μην σου πω και για παντα!!!!!κι εγω θα συμφωνησω με την ΜΑΡΜΙΝ μεταφερετε τα γενεθλια για αλλη μερα αλλα και παλι θα ηθελα να τα διοργανωσει ολα ο αντρας μου και οχι με το ζορι:evil::evil:

ΜΑΡΜΙΝ εκει που το διαβασα λιγο πολυ αυτο εννοουσαν οτι ειναι υπευθυνη η κλινικη:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Για μενα δεν εχει νοημα να την μεταφερω λες και ειμαι στο σχολειο και θα κανω παρτι την Παρασκευη που βολευει ...δεν το νιωθω ετσι δυστυχως.

Απο τα νευρα μου τον ρωτησα αν θα τον πειραζε να παω Θεσ/νικη εκεινη την ημερα στην κολλητη μου για να μεινω το βραδυ προκειμενου να εχω παρεα και φυσικα γελασε ειρωνικα και μου ειπε κανε οτι θελεις αλλα εγω θα την ακυρωσω την προβα!!! Μετα του ειπα οτι δεν θελω να την ακυρωσει γιατι ουτως η αλλως δεν το κανει απο την καρδια του επειδη θελει να παει στην προβα μου ειπε ναι οτι ειναι αληθεια!!! Επιμενω να παρει ενα τηλεφωνο στο παιδι μηπως γινεται να αλλαξει μερα αλλα επιμενει πως οχι δεν γινεται χωρις ομως να του τηλεφωνησει.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καντυ μου τι ακριβως να οργανωσει??? Δεν ειναι τετοιος τυπος!!!! ο λογος που δεν θελω να βουμε μετα τις 11 μια καθημερινη ειναι γιατι θα ειμαστε εμεις και μαγαζατορας!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...