Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κάντυ, φούσκωσες αρκετα! Αχ, μ'αρεσες πολυ!!!! Αντε με το καλό, κοπέλα μου, να φουσκώσεις κι άλλο και να έρθει η ώρα να τα γεννήσεις τα μωράκια σου. Και η φανέλα πολύ ωραία!

Λιλιτάκι, τώρα είδα και την προίκα που έστειλες! Τι ωραία!!!! Βασιλιάς θα είναι ο μικρός σου εκεί μέσα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσια δεν ηταν πολλες οι δουλειες...εγω ηλεκτρικη βαζω καθε 2 μερες εε ειμαι και αρκετες ωρες μονη οποτε τι να κανω να περασει και η ωρα αλλα πρεπει να γινουν και καποιες δουλιτσες σε αυτο το σπιτι....ο αντρας μου ποσα να κανει κι αυτος....αυριο που θα ερθει θα κοιμηθει και μετα να παμε καμια βολτουλα!!!δεν μπορω να ειμαι μεσα στσπιτι και να κανει αυτος τις δουλειες με πιανει απελπησια:evil::evil:
Πολλές είναι οι δουλειές που έκανες! Αστα αυτά....Αν αυτές είναι λίγες πόσες είναι οι πολλές;;;

Κοριτσάκια μου ως εδώ αντέχω. Σας καληνυχτίζω!!!!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καντυ ωραια κοιλιτσα:tongue:!!! κι εμενα καπως ετσι ειναι απλα λιγο πιο μυτερη!!! Πρεπει κι εγω να σας βγαλω μια!!!!

εμενα ο αντρας μου θελει να βγουμε αλλα εγω ψιλοβαριεμαι :cry:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου σας διαβασα...ποεριμενω κοσμο οποτε και μαλλον δεν θα ξαναμπω...καληνυχτα λοιπον απο τωρα και φιλια σε ολες μια μια....

μαρμιν ναι φυσικα και το ξερω!!!!εκει ετρωγα και γω τα παγωτα μου παλια;);)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Α!!! και καλα λεει η margi Καντυ!!!! τον νου σου!!! προσεχε βρε παιδι μου μπαινεις σε επικινδυνο διαστημα για τους επόμενους δυο μηνες!!!

μωρε δικιο εχετε:rolleyes::rolleyes:αλλα επειδη εκτος απο την κοιλια που με ενοχλει και το ποδι που ωρες ωρες δεν μπορω ουτε να το πατησω κατα τ αλλα δεν νιωθω καθολου εγκυος και νομιζω πως μπορω να κανω τα παντα:cool::cool:

βεβαια μου εχουν πει οτι ο ενας πλακουντας ειναι προσθιος και αυτο θελει παρα πολυ προσοχη αλλα επειδη ειναι ο κατω εχω καπως εφησυχαστει:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μωρε δικιο εχετε:rolleyes::rolleyes:αλλα επειδη εκτος απο την κοιλια που με ενοχλει και το ποδι που ωρες ωρες δεν μπορω ουτε να το πατησω κατα τ αλλα δεν νιωθω καθολου εγκυος και νομιζω πως μπορω να κανω τα παντα:cool::cool:

βεβαια μου εχουν πει οτι ο ενας πλακουντας ειναι προσθιος και αυτο θελει παρα πολυ προσοχη αλλα επειδη ειναι ο κατω εχω καπως εφησυχαστει:rolleyes:

Κι εμενα αν με αφησεις μπορω να κανω δουλειες ολη μερα αλλα σταματαω πριν κουραστω. Αν εξαιρεσουμε οτι τωρα τελευταια εχω μια δυσκολια οταν σκυβω γενικα δεν καταλαβαινω τίποτα. Μονο την περασμενη Κυριακη που εκλεισα 10ωρο συνεχομενης ορθοστασιας καταλαβα το βραδυ οτι εκανα μαλακια γιατι πονουσε η κοιλια μου. Δεν ειμαστε για τετοιες βλακειες!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κι εμενα αν με αφησεις μπορω να κανω δουλειες ολη μερα αλλα σταματαω πριν κουραστω. Αν εξαιρεσουμε οτι τωρα τελευταια εχω μια δυσκολια οταν σκυβω γενικα δεν καταλαβαινω τίποτα. Μονο την περασμενη Κυριακη που εκλεισα 10ωρο συνεχομενης ορθοστασιας καταλαβα το βραδυ οτι εκανα μαλακια γιατι πονουσε η κοιλια μου. Δεν ειμαστε για τετοιες βλακειες!!!

εμενα η κοιλια μου δεν με ποναει αλα με ενοχλει απο κατω βαθια μεσα το αισθανομαι καπως:rolleyes::rolleyes:οταν ειμαι αρκετη ωρα ορθια η κουραστω γενικοτερα!!!αλλα η πλατη και η μεση κανουν συχνα αισθητη την ενοχλητικη τους παρουσια:evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Κι εμενα με ποναει η μεση μου σχεδον μονιμα αλλα προσπαθω να μην το δινω πολυ σημασια οσο για το ποδι το ειχα και εγω ενα διαστημα καπου στις αρχες του 4ου μήνα μεχρι που κουτσενα αλλα κρατησε μονο 2 εβδομαδες ευτυχως μετα περασε. Η μεση ειναι μονιμο φαινομενο και ιδιαιτερα οταν παω να σηκωθω απο την καρέκλα η απο το κρεβατι ποναω αρκετα και κανω καποια δευτερολεπτα να ισιωσω αλλα το παλευω.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια δεν ηταν πολλες οι δουλειες...εγω ηλεκτρικη βαζω καθε 2 μερες εε ειμαι και αρκετες ωρες μονη οποτε τι να κανω να περασει και η ωρα αλλα πρεπει να γινουν και καποιες δουλιτσες σε αυτο το σπιτι....ο αντρας μου ποσα να κανει κι αυτος....αυριο που θα ερθει θα κοιμηθει και μετα να παμε καμια βολτουλα!!!δεν μπορω να ειμαι μεσα στο σπιτι και να κανει αυτος τις δουλειες με πιανει απελπησια:evil::evil:

:evil::evil::evil::oops::oops::oops::oops: Κάντυ κάθε δύο μέρες; με κάνεις και ντρέπομαι. Εγώ εκτός του ότι δε βάζω ποτέ (εξαιρούνται καμιά 4-5 φορές σε αυτά τα έξι χρόνια) βάζει πάντα ο άντρας μου αλλά όχι κάθε δύο μέρες. Εγώ ενδιάμεσα θα σκουπίσω λίγο με την απλή σκούπα.

Πολύ ωραίες οι φωτο που έστειλες σα να βλέπω ταινία εσύ μια κούκλα και με τον άντρα σου πολύ ωραίο ζευγάρι.:tongue::tongue: Μπράβο με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας και να είστε ευτυχισμένοι!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εμενα το τρελο το μικρο τωρα μου δινει κλωτσιτες απο μεσα προς τα κατω προς το πιπι μου:rolleyes: πολυ περιεργη αισθηση πρωτη φορα το νιωθω!!!

Αν συνεχισουμε να πηγαινουμε μαζι Καντυ δηλ. ενιωσες για πρωτη φορα τα μωρα στην 18η εβδομαδα τοτε ετοιμασου για τις πρωτες κλωτσιτσες την 24η εβδομαδα!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Εγώ κορίτσια καθόλου δε μπορώ να σκύψω και όταν χρειάζεται αγκομαχώ. Όταν είναι ο άντρας μου συνήθως με προλαβαίνει και δε σκύβω αλλά σκεφτείται ότι τώρα πια κατά βάση κυκλοφορώ με φόρμες και αθλητικά (τα πόδια μου πρήστηκαν και στους αστράγαλους οπότε ούτε μπότες δε θα μπουν) και πρέπει καθημερινά να δένω τα κορδόνια μου:( βέβαια κάνω αυτό που είπε η Μαριούλα βάζω το ένα πόδι στο άλλο σαν αντρικό σταυροπόδι με το δεξί κάτι κάνω στο αριστερό άστα να παν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εμενα το τρελο το μικρο τωρα μου δινει κλωτσιτες απο μεσα προς τα κατω προς το πιπι μου:rolleyes: πολυ περιεργη αισθηση πρωτη φορα το νιωθω!!!

Αν συνεχισουμε να πηγαινουμε μαζι Καντυ δηλ. ενιωσες για πρωτη φορα τα μωρα στην 18η εβδομαδα τοτε ετοιμασου για τις πρωτες κλωτσιτσες την 24η εβδομαδα!!!!!!!

Αυτό το κάνει και το δικό μου αλλά δεν είναι ακριβώς κλωτσιές κάτι κάνει και ταυτόχρονα νιώθω πως θα μου φύγει το πιπί μου σα να κουνάς μια θερμοφόρα ένα πράγμα. Να τώρα μόλις το έκανε πάλι:tongue::tongue: Διαβάζει και τη σκέψη μου τώρα. Χαχαχα πολύ πλάκα έχει

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Της Κάντυ που είναι δύο το ένα θα βαράει πάνω και το άλλο κάτω; ή το ένα δεξιά και το άλλο αριστερά; Κάντυ τυχερούλα έχεις να φας πολλές κλωτσιές

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...