Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Το Αγγελικάκι σήμερα έχει πάλι καλούδια σα να τα βλέπω να περνάνε μπροστά από τα μάτια μου ειδικά εκείνη η σοκολατόπιτα..... έτσι και την είχα μπροστά μου όλη θα την τσάκιζα.

Σήμερα φάγαμε γύρο κλαμπ δηλαδή πίτα κάτω πίτα πάνω και στη μέση κασέρι και γύρο ήταν κομένο στα τέσσερα όπως το κλαμπ του γκουντυς και από πάνω είχε πατάτες και αυτό. Πήραμε ένα με γύρο χοιρινό και ένα με γύρο κότας. το απόγευμα δηλαδή σε λίγο έχει παγωτό από το πάλμα στους Αμπελόκηπους μμμμμ κόλαση. Τσέρρυ κατάλαβες φαντάζομαι πιο εννοώ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

υποσχομαι αν οχι αποψε γιατι ειμαι μονη,αυριο να βγαλω και να σας την βαλω να την δειτε!!!!

κοριτσια αισθανομαι οτι εχω βαρυνει πολυ σημερα εκανα κατι λιγες δουλιτσες και τωρα αισθανομαι πτωμα.....θελω να τελειωσει και το στεγνωτηριο να κανω ενα μπανακι και να παρω το λαπτοπ μου και να ξαπλωσω στο κρεβατι η μεση μου και η πλατη με πεθανε!!!!!και δεν εκανα και τιποτα σχετικα με τα δικα μου δεδομενα.....

επλυνα την μεγαλη βεραντα εβαλα ηλ σκουπα εβαλα το παπλωμα στο πλυντηριο το απλωσα εβαλα ενα ακομα πλυντηριο με λιγα σκουρα το απλωσα κι αυτο εβαλα εσωρουχα και πετσετες τα εβαλα στεγνωτηριο ξεσκονισα το σπιτι(ααα εβαλα και μαλακτικο που ειπατε....για να δουμε)εκανα το μπανιο μμμμμμ αυτα!!!!

Κάντυ πλάκα μου κάνεις; στην 18η εβδομάδα εγώ δεν έκανα καμία δουλεια ίσα που είχα αρχίσει να μαγειρεύω κι εσύ με δίδυμα έκανες όλα αυτά;:shock: Και όλα αυτά μαζεμένα επίσης δεν τα έκανα ποτέ. Μη σε ματιάξω κορίτσι μου τόση ενέργεια που έχεις. Αυτό το αντιστατικ σύστημα του Λιλιτακίου το έκανα κι εγώ και όλο θέλω να σας το πω ΈΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ δεν το πιστεύω ξεσκόνισα τη Δευτέρα ή την Τρίτη δε θυμάμαι και ακόμα φαίνεται καθαρό! Θα τρελαθώ όλο λέω ότι θα κάνω και τα υπόλοιπα έπιπλα και όλο το ξεχνάω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εδω οσο και να προσπαθω δεν μπορω να την βαλω:cry:

σας την εστειλα στο fb

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ εσενα με μειλμονο της ΜΑΡΤΖΙ δεν εχω στειλτο μου σε πμ να σου την στειλω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Την είδα! Μια χαρά κ ωραιότατη κοιλιτσα έχεις! Τέλεια!:P

εεε δεν την λες και ''κοιλιτσα''αχχχ να δω που θα φτασει????

θα βαλω τον αντρα μου να μου βγαλει καλυτερες και θα σας ξαναστειλω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ναι ούτε εγώ έχω το μαιλ της Μάρτζι αλήθεια έχει μαιλ; Πού είσαι Μάρτζι; Να δεις που θα ζαλίζεται πάλι. Παρεμπιπτόντως τώρα που το θυμήθηκα τρομερή η σκηνή που περιέγραψες! Φαντάσου σε τι κατάσταση ήταν οι καημένοι για να φτάσουν σε τέτοιο σημείο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

εδώ είμαι! Κάντυ, έστειλα το μειλ μου!!!

Καλά, Μαρμίν, αν το διαβάσεις, θα εξοργιστείς σε πολλά σημεία με την αδιαφορία μπροστά στην ανέχεια και την πείνα του κόσμου. Να τους προσλαμβάνουν για ένα ψωρομεροκάματο, να δημιουργούν επεισόδια οι ντόπιοι και να μπλέκουν σε αυτά τους μετανάστες, να τους συλλαμβάνουν για ψίλου πήδημα, να τους σκοτώνουν και μετά να βγαίνουν ήρωες.....Είναι η διαφορετική όψη του νομίσματος που πολλοί δεν την έχουμε καν αναλογιστεί!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

εδώ είμαι! Κάντυ, έστειλα το μειλ μου!!!

Καλά, Μαρμίν, αν το διαβάσεις, θα εξοργιστείς σε πολλά σημεία με την αδιαφορία μπροστά στην ανέχεια και την πείνα του κόσμου. Να τους προσλαμβάνουν για ένα ψωρομεροκάματο, να δημιουργούν επεισόδια οι ντόπιοι και να μπλέκουν σε αυτά τους μετανάστες, να τους συλλαμβάνουν για ψίλου πήδημα, να τους σκοτώνουν και μετά να βγαίνουν ήρωες.....Είναι η διαφορετική όψη του νομίσματος που πολλοί δεν την έχουμε καν αναλογιστεί!!!!

σου την εχω στειλει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ρε Κάντυ, λίγες τις λες τις δουλειές που έκανες; Ελεος......Συμμαζέψου λίγο και μην κάνεις τόσα....Εγώ, κορίτσια, δεν κάνω σχεδόν τίποτα. Είμαι σαν τη Μαρμιν.....Σήμερα, έφτιαξα μόνο τα καλύματα στο σαλόνι, δίπλωσα κάτι ρουχαλάκια, σκούπισα με κανονική σκούπα τη βεράντα......Κι όλα αυτά επειδή δεν ήταν εδώ ο άντρας μου....οταν είναι δεν με αφήνει να κάνω το παραμικρό και ούτε του είπα ότι σκούπισα τη βεράντα, γιατί φοβάται πολύ και μετά αγχώνει κι εμένα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Ρε Κάντυ, λίγες τις λες τις δουλειές που έκανες; Ελεος......Συμμαζέψου λίγο και μην κάνεις τόσα....Εγώ, κορίτσια, δεν κάνω σχεδόν τίποτα. Είμαι σαν τη Μαρμιν.....Σήμερα, έφτιαξα μόνο τα καλύματα στο σαλόνι, δίπλωσα κάτι ρουχαλάκια, σκούπισα με κανονική σκούπα τη βεράντα......Κι όλα αυτά επειδή δεν ήταν εδώ ο άντρας μου....οταν είναι δεν με αφήνει να κάνω το παραμικρό και ούτε του είπα ότι σκούπισα τη βεράντα, γιατί φοβάται πολύ και μετά αγχώνει κι εμένα!

βρε κοριτσια δεν ηταν πολλες οι δουλειες...εγω ηλεκτρικη βαζω καθε 2 μερες εε ειμαι και αρκετες ωρες μονη οποτε τι να κανω να περασει και η ωρα αλλα πρεπει να γινουν και καποιες δουλιτσες σε αυτο το σπιτι....ο αντρας μου ποσα να κανει κι αυτος....αυριο που θα ερθει θα κοιμηθει και μετα να παμε καμια βολτουλα!!!δεν μπορω να ειμαι μεσα στο σπιτι και να κανει αυτος τις δουλειες με πιανει απελπησια:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...