Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηγαινεις???δεν θυμαμαι να μας το ειπες...αντε μπραβο!!!!μ αρεσουν εμενα ολα αυτα τα μαθηματα - σεμιναρια - ομιλιες....καλη αρχη λοιπον και σου ευχομαι μια μερα να ανοιξεις το δικο σου ζαχαροπλαστειο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

πηγαινεις???δεν θυμαμαι να μας το ειπες...αντε μπραβο!!!!μ αρεσουν εμενα ολα αυτα τα μαθηματα - σεμιναρια - ομιλιες....καλη αρχη λοιπον και σου ευχομαι μια μερα να ανοιξεις το δικο σου ζαχαροπλαστειο!!!

για φέτος ήταν το πρώτο μάθημα..πήγαινα και πέρσυ..και πριν πήγαινα ζαχαροπλαστική και μαγειρική..αλλά η ζαχαροτεχνική μου αρέσει πιο πολύ από όλα

όχι δεν είμαι για τέτοια..μου αρέσει να κάνω τούρτες αλλά μόνο για να τα δωρίζω..εγώ δεν κάνω να έχω δική μου δουλειά..:P:p:p

θα σας βάλω αυτή που έκανα στο fb αυρίο..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

6,5 μηνών!!!;)

εεε τοτε ειμαι μια χαρα!!!!!βεβαια μεχρι να φτασω κι εγω 6,5 καπως ετσι θα ειμαι μην πω και χειροτερα γιατι απ οτι βλεπω της Καλομοιρας ειναι μυτερη εμενα ειναι πιο στρογγυλη και ξεκιναει κατω απο το στηθος και μιας και το αναφεραμε εεεε πρεπει να βγαλω και εγω καμια φωτοκοιλια!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

για φέτος ήταν το πρώτο μάθημα..

όχι δεν είμαι για τέτοια..μου αρέσει να κάνω τούρτες αλλά μόνο για να τα δωρίζω..εγώ δεν κάνω να έχω δική μου δουλειά..:P:p:p

θα σας βάλω αυτή που έκανα στο fb αυρίο..

μπραβο ΤΙΓΚΕΡ!!!!

βρε κοριτσι ειχες πει οτι φτιαχνεις ζαχαροπαστα??????πως την κανεις?????και χρωμα πως βαζεις?????

εγω σας εχω πει απο ζαχαροπλαστικη δεν τα παω καθολου καλα αλλα μου εχει καθησει να μαθω να φτιαχνω τουρτα με ζαχαροπαστα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

παραμένει όμως η καλομοίρα ομορφουλα, ε; οσο για την κοιλιά της εγώ που την είδα στην τηλεόραση ήταν πολύ πιο μεγάλη. Ετσι νομίζω....Σαν φουσκωτή μπαλίτσα ήταν το Καλομοιράκι, που νομίζω σκέφτεται πιο ώριμα από κάτι άλλες που το παίζουν έξυπνες!

Κάντυ, μία χαρά αισθανόμουν τότε, αν και θυμάμαι πως κουραζόμουν ,αλλα έλεγα ότι φυσικό είναι να κουράζομαι αφού δούλευα σε τρία σχολεία και πηγαινοερχόμουν 3 φορές την εβδομάδα πολλά χιλιόμετρα.....Αλλά για λιποθυμίες και τετοια, ούτε λόγος. Μάλλον με έσωσε ο υψηλός αιματοκρίτης. Ναι, θα του το πω την άλλη φορά να μου γράψει και σίδηρο.

Τινκερ, ωραία μαθηματάκια ξεκίνησες.....Μπράβο!

Για τα βλαστοκύτταρα με ρώταγε η αδελφή μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μπραβο ΤΙΓΚΕΡ!!!!

βρε κοριτσι ειχες πει οτι φτιαχνεις ζαχαροπαστα??????πως την κανεις?????και χρωμα πως βαζεις?????

εγω σας εχω πει απο ζαχαροπλαστικη δεν τα παω καθολου καλα αλλα μου εχει καθησει να μαθω να φτιαχνω τουρτα με ζαχαροπαστα

κάποτε τη φτιάχνω αλλά δεν με συμφέρει οικονομικά και τις πιο πολλές φορές την αγοράζω γιατί τη βρίσκω..5Ε το κιλό τη πιο ακριβή...

αν θες σου βάζω τις συνταγές..

τη χρωματίζω με χρώμα πάστας..με οδοντογλυφίδα λίγο λίγο βάζεις στη ζαχαρόπαστα και το ζυμώνεις πάρα μα πάρα πολύ καλά..και βάζεις λίγο λίγο τη ζυμώνεις και ξανά μέχρι να γίνει το χρώμα που θέλεις..για να την ανοίξεις και να μην σου κολλήσει βάζει νησιαστέ(ή κορν φλάουαρ) και στην επιφάνια και στα χέρια..αν σου κολλήσει έστω και ελάχιστο σκούπιζεις καλά και ξανά από την αρχή..αν το αφήσεις εκεί θα σου κολλάει συνέχεια

1533345xcnw09g7xt.gif

καντυ ναι!!!!μονες φωτοκοιλιες εχουμε δει και εχουμε και τις δικες μας...διδυμη φωτοκοιλια δεν εχουμε δει ομως...

υποσχομαι αν οχι αποψε γιατι ειμαι μονη,αυριο να βγαλω και να σας την βαλω να την δειτε!!!!

κοριτσια αισθανομαι οτι εχω βαρυνει πολυ σημερα εκανα κατι λιγες δουλιτσες και τωρα αισθανομαι πτωμα.....θελω να τελειωσει και το στεγνωτηριο να κανω ενα μπανακι και να παρω το λαπτοπ μου και να ξαπλωσω στο κρεβατι η μεση μου και η πλατη με πεθανε!!!!!και δεν εκανα και τιποτα σχετικα με τα δικα μου δεδομενα.....

επλυνα την μεγαλη βεραντα εβαλα ηλ σκουπα εβαλα το παπλωμα στο πλυντηριο το απλωσα εβαλα ενα ακομα πλυντηριο με λιγα σκουρα το απλωσα κι αυτο εβαλα εσωρουχα και πετσετες τα εβαλα στεγνωτηριο ξεσκονισα το σπιτι(ααα εβαλα και μαλακτικο που ειπατε....για να δουμε)εκανα το μπανιο μμμμμμ αυτα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

κάποτε τη φτιάχνω αλλά δεν με συμφέρει οικονομικά και τις πιο πολλές φορές την αγοράζω γιατί τη βρίσκω..5Ε το κιλό τη πιο ακριβή...

αν θες σου βάζω τις συνταγές..

τη χρωματίζω με χρώμα πάστας..με οδοντογλυφίδα λίγο λίγο βάζεις στη ζαχαρόπαστα και το ζυμώνεις πάρα μα πάρα πολύ καλά..και βάζεις λίγο λίγο τη ζυμώνεις και ξανά μέχρι να γίνει το χρώμα που θέλεις..για να την ανοίξεις και να μην σου κολλήσει βάζει νησιαστέ(ή κορν φλάουαρ) και στην επιφάνια και στα χέρια..αν σου κολλήσει έστω και ελάχιστο σκούπιζεις καλά και ξανά από την αρχή..αν το αφήσεις εκεί θα σου κολλάει συνέχεια

τι εννοεις ετοιμη?και απο που την αγοραζεις???σε οτι χρωμα θελεις????και πως την ανοιγεις δηλαδη με πλαστη????πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη η ζαχαροπαστα με μαρανε τρομαρα μου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τι εννοεις ετοιμη?και απο που την αγοραζεις???σε οτι χρωμα θελεις????και πως την ανοιγεις δηλαδη με πλαστη????πως φαινεται οτι ειμαι ασχετη η ζαχαροπαστα με μαρανε τρομαρα μου

εδώ στη κύπρο, στη πόλη μου τη πουλάνε 2 καταστήματα σε ότι χρώμα θέλεις σε ότι ποσότητα θέλεις..το ένα το κατάστημα είναι ακριβό και το άλλο είναι 5.6Ε το κιλό..

πουλάνε και όλα τα σούπερμαρκετ..

εκεί δεν ξέρω..διαδικτυακά είχα δει να πουλάνει..να βρω το λινκ και να το βάλω..

τώρα τη παίρνω από ένα προμηθευτή..άσπρη και τη χρωματίζω εγώ..πήρα πάλι από αυτό το κατάστημα που πουλάει διάφορα τέτοια...

τη ζυμώνεις πάρα μα πάρα πολύ καλά και την ανοίγεις με πλάστη...και με το ξύλινο μπορείς αλλά εγώ πήρα πλάστη από σιλικόνη..

1533345xcnw09g7xt.gif

Εμείς χωριάτικα λαζανάκια με μοσχαράκι κοκκινιστό!!!Όσο για τα κιλά κόρες εγώ έφτασα τα 9 αλλά είμαι στον έννατο έ δέν είναι πολλά 1 κιλό το μήνα :oops::oops::oops:άν και ο γιατρός φωνάζει τη Δευτέρα μου είπε να χάσω 2 μέχρι το επόμενο ραντεβού :shock::shock::shock: είναι λίγο τζάζ με το θέμα αλλά να φανταστείτε δέν με ζυγίζει αρκείτε σε αυτό που του λέω ........ε θα πάω τη Δευτέρα και θα του πώ τα έχασα τα 2 κιλά χαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:ε μα με έχει τρελλάνει παλέυω και κάνω ότι μπορώ :?:?:? ε πόσα να πάρω ακόμα έλεος αφού κοντεύω να γεννήσω!!!!

Ε όχι να χάσεις και δύο κιλά σε μία εβδομάδα:shock: θα πρέπει να μην τρως τίποτα πλάκα μας κάνει δηλαδή εμένα τι θα μου έλεγε; να χάσω δέκα; Κι έλεγα τη δική μου αυστηρή.

νενα απο που τα βρισκεις τα μεταχειρισμενα????πολυ καλη ιδεα!!!!

εγω εχω πολλα λογοτεχνικα αλλα μετα απο λιγο καιρο ξεχναω τι εγινε και πρεπει να το ξαναδιαβασω...το ιδιο βεβαια παθαινω και με τις ταινιες!!!η μνημη μου επιλεκτικοτατη, συγκρατει μονο αυτα που μου αρεσουν...τωρα διαβαζω ενα που λεγεται "ψαχνοντας για κοχυλια" παραλληλα εχω και μια εγκυκλοπαιδεια που μου την εδωσε η κουνιαδα μου και λεει τα παντα για τα μωρα απο τν γεννηση και μετα ομως...απο την γεννηση μεχρι την εφηβεια λεγεται...ειναι παλιο μεν, του 1993, αλλα ενταξει...δεν πιστευω να εχω αλλαξει και ριζικα καποια πραγματα...

μαρμιν ευχαριστω πολυ που μου δινεις κουραγιο αλλα το αποκλειω...το μωρο μου ζυγιζει με το ζορι 200γρ και εγω εχω παρει 3 κιλα...οταν θα ζυγιζει 3 κιλα δεν μπορει να εχω φτασει μονο τα 7 κιλα...αν το υπολογισω μαλιστα αναλογικα......οριστε μας βγαινει 45κιλα!!!:shock::shock::shock::shock::shock::confused::confused::confused::confused::confused:

χαχχχαχαχχαχχαχ τι δεν καταλαβαινεται???

Τσερρυ μου κι εγώ το ίδιο παθαίνω με τα βιβλία και τις ταινίες κ νόμιζα πως είμαι η μόνη:rolleyes: όσο για τον υπολογισμό των κιλών τι να πω μένω άφονη:shock: καταλαβαίνω το συλογισμό σου αλλά απορώ πως το σκέφτηκες:idea: και ευτυχώς δεν πάει έτσι σκέψου εγώ μια περίοδο που πρόσεχα και περιόρισα τα γλυκά και βράδυ μόνο φρούτο ενώ το μωρό είχε βάλει ενάμιση κιλό εγώ είχα χάσει άλλο τόσο.

Kαλα η marioula ειναι απο τις τυχερες δεν θυμασαι που και ο γιατρος της απορουσε με τον μεταβολισμο της? Το θεμα ειναι οτι η μικρη ετρωγε καλα όχι λιγο. Μακαρι να εισαι και εσυ απο τις τυχερες και να μην βαζεις εγω ξερω ότι δεν ειμαι....:( βεβαια για να μην πω και ψεμματα δεν στερουμε απολυτως τιποτα και τρωω κανονικα συν το παραπανισιο μου ψωμακι που το λατρευω συν και καθε μερα λιγο γλυκακι η σοκολατα.

κορίτσια πιστεύω πως παίζει ρόλο και η ηλικία βέβαια και άλλες στην ηλικία μου πήραν λιγότερα αλλά εγώ στα 21 μου έτρωγα σα βόδι ότι ναναι ότι ώρες ναναι και ήμουν και 10-15 κιλά λιγότερο και τώρα βάζω και προ εγκυμοσύνης δηλαδή με το παραμικρό:confused:

Σήμερα που πήγα στο σεμινάριο για το θηλασμό έφαγα μια φλασιά :idea: που λένε και οι νεοι. Μας είπαν ότι θηλάζουμε περίπου 20 ώρες την ημέρα:shock: αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όχι να φάμε ούτε νερό δε θα προλαβαίνουμε να πιούμε γι' αυτό ακούω από μαμάδες που θηλάζουν ότι έχασαν κιλά. Επομένως κορίτσια ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ για να έχετε αποθέματα και για μετά;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...