Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μωρέ καλά θυμόμουν πως είναι διαφορετική η εξέταση σιδήρου και αιματοκρίτη....Εμένα δεν μου έγραψε εξέταση σιδήρου, μόνο αιματοκρίτη.....ο οποίος είναι 43,5! Αλλά θυμάμαι πιο παλιά που είχα χαμηλό σίδηρο και η φεριττίνη μου ήταν ίδιαίτερα χαμηλη και για μεγάλο διάστημά έπαιρνα σίδηρο

Ο αιματοκρίτης μου πάντα ήταν ανεβασμένος, ακόμη κι όταν μπήκα με αιμορραγία στο νοσοκομείο τότε με το εξωμήτριο.....

Κάντυ, το tres ζολι είναι στην 28η Οκτωβρίου, λίγο πιο κάτω απο τα hondos center.....Ax, λες να μην λέγεται έτσι; Κολλησα τώρα. Τεσπα...Εκεί στα hondos θα προχωρήσεις προς Αλσος και θα το δεις δεξιά. Εχει ωραία πράγματα!

και απο τιμες???εχεις παει καθολου???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δηλαδή Καντυ, τότε που είχα χαμηλό σίδηρο και φεριττίνη αλλά υψηλό αιματοκρίτη είχα σιδηροπενική αναιμία;;;; Ηταν τότε που δεν μπορούσαν να μου βγάλουν αποτελέσματα για την μεσογειακή αναιμία!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

και απο τιμες???εχεις παει καθολου???
Μμμμ! Πρέπει να είναι τσιμπημένες! Δεν ξέρω όμως σίγουρα. Δεν κοίταξα ποτέ για βρεφικά....Μόνο ρουχαλάκια για φίλες μου έπαιρνα κι ήταν λίγο ακριβούτσικα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εγώ δηλαδή Καντυ, τότε που είχα χαμηλό σίδηρο και φεριττίνη αλλά υψηλό αιματοκρίτη είχα σιδηροπενική αναιμία;;;; Ηταν τότε που δεν μπορούσαν να μου βγάλουν αποτελέσματα για την μεσογειακή αναιμία!

σιδηροπενικη αναιμια ειναι συνηθως χρονια κατασταση τωρα αν ηταν μια φορα και μετα διορθωθηκε εε δεν λεει κατι μπορει να μην προσεχες την διατροφη σου μπορει να ειχες λιγο ταλαιπωρηθει....εγω γενικα σε ολη μου την ζωη εχω χαμηλο σιδηρο και κατα διαστηματα μου εδιναν συμπληρωμα οταν εχει πεσει παρα πολυ και η φερριτινη ειναι 0-2 κανουν και ενεσεις.κι εμενα η ηλεκτροφοριση για την μεσογειακη δεν βγηκε ποτε τοτε ειχα 31 αν θυμαμαι καλα:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εγώ όταν είχα πάει, έπαθε πλάκα η υπεύθυνη όταν έβγαλε τα αποτελέσματα. Είχα 15 σίδηρο και 3,2 φεριττίνη. Μου λέει "πώς στέκεσαι όρθια; δεν ζάλίζεσαι; Κινδυνεύεις να λιποθυμήσεις ανα πάσα στιγμή". Δεν μου έκαναν ένεση. Πήρα τότε τα tardyferon για 3 μήνες.....κι έφτιαξα. Εκτοτε όσες φορέ κι αν έκανα έβγαιναν φυσιολογικά. Χαμηλά μεν αλλά καλά!

Τσέρυ, πιο παλιά είχες αναφερθει στην τραπεζα βλαστοκυττάρων θύμισε μου για ποιο λόγο να την επιλέξω!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγώ όταν είχα πάει, έπαθε πλάκα η υπεύθυνη όταν έβγαλε τα αποτελέσματα. Είχα 15 σίδηρο και 3,2 φεριττίνη. Μου λέει "πώς στέκεσαι όρθια; δεν ζάλίζεσαι; Κινδυνεύεις να λιποθυμήσεις ανα πάσα στιγμή". Δεν μου έκαναν ένεση. Πήρα τότε τα tardyferon για 3 μήνες.....κι έφτιαξα. Εκτοτε όσες φορέ κι αν έκανα έβγαιναν φυσιολογικά. Χαμηλά μεν αλλά καλά!

Τσέρυ, πιο παλιά είχες αναφερθει στην τραπεζα βλαστοκυττάρων θύμισε μου για ποιο λόγο να την επιλέξω!!!!

ναι οντως πως αισθανοσουν??????

πες του την επομενη φορα να σου γραψει και σιδηρο και φερριτινη γενικα ειναι πολυ οικονομικες εξετασεις αλλα αφου θα πας που θα πας και θα τον πληρωσεις και αφου εχεις και την ασφαλεια σου που κι αυτην την χρυσοπληρωνεις γιατι να μην τις γραψεις.......αυτο βεβαια ειναι καθαρα η δικη μου αποψη;)

αυτο για την δημοσια τραπεζα με ενδιαφερει κι εμενα...εγω λογικα θα πρεπει να ρωτησψ για Θεσσαλονικη??η Αθηνα??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσακια μαλλον και γω πρεπει να την κανω αυτην την εξεταση με την φεριττινη λοιπον και τις αποθηκες....να δουμε τι γινεται...

απλα πριν μηνες ελεγα οτι εγω θα δωσω τα βλαστοκυτταρα σε δημοσια τραπεζα. οπως ξερετε υπαρχουν στην ελλαδα ενα σωρο ιδιωτικες τραπεζες βλαστοκυτταρων. παρ'ολα αυτα εγω με μια ερευνα που ειχα κανει περυσι μαζι με μια φιλη που το εψαχνε αποφασισα να τα δωσω σε δημοσια τραπεζα και οχι σε ιδιωτικη.

1) αν παθει κατι το παιδι σου, η αρρωστια ειναι ηδη γραμμενη στο dna του, επομενως δεν μπορει να γιατρευτει απο τα δικα του βλαστοκυτταρα

2) τα βλαστοκυτταρα ενος παιδιου φτανουν για παιδι μεχρι 50 κιλα. για πανω απο 50 κιλα δανειζομαστε και παλι απο την δημοσια τραπεζα και υπηρχε και τριτος λογως αλλα δεν τον θυμαμαι τωρα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

λιλικι τι εγινε με το δεντρο???

και μενα ο αντρας μοηυ ειπε θα μου το στολισει αν ειμαι καλο κοριτσι...

Αύριο στολίζουμε σήμερα δουλεύει ο καλός μου και απλά σιδέρωσα!!!:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

κοριτσακια μαλλον και γω πρεπει να την κανω αυτην την εξεταση με την φεριττινη λοιπον και τις αποθηκες....να δουμε τι γινεται...

απλα πριν μηνες ελεγα οτι εγω θα δωσω τα βλαστοκυτταρα σε δημοσια τραπεζα. οπως ξερετε υπαρχουν στην ελλαδα ενα σωρο ιδιωτικες τραπεζες βλαστοκυτταρων. παρ'ολα αυτα εγω με μια ερευνα που ειχα κανει περυσι μαζι με μια φιλη που το εψαχνε αποφασισα να τα δωσω σε δημοσια τραπεζα και οχι σε ιδιωτικη.

1) αν παθει κατι το παιδι σου, η αρρωστια ειναι ηδη γραμμενη στο dna του, επομενως δεν μπορει να γιατρευτει απο τα δικα του βλαστοκυτταρα

2) τα βλαστοκυτταρα ενος παιδιου φτανουν για παιδι μεχρι 50 κιλα. για πανω απο 50 κιλα δανειζομαστε και παλι απο την δημοσια τραπεζα και υπηρχε και τριτος λογως αλλα δεν τον θυμαμαι τωρα...

κοριτσάκια μου τι κάνετε??εγώ σας έχασα αυτές τις μέρες....έκανα μια τούρτα..θα τη βάλω αύριο στο fb να μου κάνετε comment..κάθε μέρα έκανα και από κάτι..άρχισαν και τα μαθήματα...

cherry μου να κάνεις οποσδήποτε τη φεριτίνη αυτή είναι το πιο σημαντικό

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...