Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλλα τωρα που το ανεφερες εχω τουρτιτσα στο ψυγειο....σκεφτομαι να μην ξανακαλεσω σπιτι κοσμο μεχρι να γεννησω....αντε πια με τα γλυκα τους...με ρωτατε κυριοι αν θελω να μου φερετε γλυκα????

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Αφού δεν έχεις διαβάσει το έργο που σου είπα, θα μου επιτρέψετε να σας πω την σκηνή που με πήραν τα κλάματα....Διαβάστε λίγο την περίληψη που θα σας δώσω:

Η κόρη των μεταναστών είναι έγκυος. Οταν φτάνουν στην Καλιφόρνια οι συνθήκες ζωής είναι άθλιες. Δεν έχουν σπίτι να μείνουν, δεν έχουν τρόφιμα και δουλεύουν σαν τα σκυλιά....Η κοπέλα υποσιτίζεται με αποτέλεσμα να γεννήσει πρόωρα και το παιδί να φύγει από τη ζωή......Η μητέρα της με τον πατέρα της την μεταφέρουν σε ένα σταύλο να ξεκουραστεί και να ζεσταθεί....Εκεί βρίσκουν ένα παιδί με τον πατέρα του ο οποίος είναι σχεδόν ετοιμοθάνατος λόγω ασιτίας. Το παιδί παρακαλέι την οικογένεια να δώσουν γάλα στον μπαμπά του. Η μητέρα κοιτάει με νόημα την κόρη της κι εκείνη....καταλαβαίνει. Βγαίνουν όλοι από το σταύλο, μένει η κοπέλα με τον άντρα και ξέρετε τι κάνει;;; Τον ταίζει από το στήθος της!!!!! Επαθα πλάκα.....Η περιγραφή είναι τόσο συγκλονιστική.....

Είναι βαρύ βιβλίο.....Αυτή είναι η αλήθεια....

Εγώ θα γραφτώ στη δημοτική βιβλιοθήκη να δανείζομαι βιβλία από εκεί....Δεν γνωρίζω να γίνεται κάτι τέτοιο στα Γιάννενα με αυτό που περιγράφεις ότι γίνεται στη Θεσσαλονίκη με τα μεταχειρισμένα, Νενα!Πολύ καλό το βρίσκω....

πρεπει να ειναι οντως συγκλονιστικη η σκηνη αλλα με τις ορμονες μου στο φουλ θα κλαιω ολη μερα καλυτερα τα ερωτικα, το μονο κακο εινια οτι παει συχνα το μυαλο μου ξερετε που.... και καποιος δεν μου καθεται χαχαχαχα!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Δεν μου απαντησατε στην χθεσινή μου απορία! Τελικά ο αιματοκρίτης δείχνει και την κατάσταση σιδήρου ή πρέπει να γίνει ειδική εξέταση για να δεις πόσο σίδηρο έχεις; Εγώ μέχρι στιγμής μόνο αιματοκρίτη έχω κάνει, που βγαίνει παραπάνω από καλός.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

κοριτσια να πω ρωτησω κατι ασχετο????

ΜΑΡΤΖΙ εχεις υποψην σου στα Γιαννενα καποιο μαγαζι με βρεφικα???

Το mother care και το tres zoli!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ναι μαρτζι. η εξεταση ειναι γενικη αιματος που φαινετε και ο αιματοκριτης = σιδηρος!!!

οσο για την σκηνη που περιγραφεις μαλλον ειναι κατι παραπανω απο συγκλονιστικη....αλλα και γω προτιμω να διαβαζω "ευκολα" βιβλια και να βλεπω ευκολες ταινιες...με ολα αυτα που μας συμβαινουν δεν μ'αρεσει να πολυσκοτιζομαι...το παρακολουθησα τον ιουνιο και σε ενα σεμιναριο ψυχολογιας απο αυτα που διοργανωνουν για μας οι εκδοτικοι οίκοι.

28xYp3.png

η εξεταση του αιματοκριτη δεν εχει καμια σχεση με την εξεταση σιδηρου ειναι 2 εντελως διαφορετικες εξετασεις!!!!για να δεις τον αιματοκριτη κανεις γενικη αιματος ενω για τον σιδηρο κανεις εξετασει μονο για σιδηρο και συνηθως μαζι με τον σιδηρο γινεται αλλη μια εξεταση που λεγεται φερριτινη και βλεπουν τις αποθηκες σιδηρου!!!!

εσυ ΤΣΕΡΡΥ εχθες λεγοντας για το σιδηρο εννουσες τον αιματοκριτη??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

εκανα γενικη αιματος και βγηκαν ολα καλα εκτος απο τον αιματοκριτη που ηταν χαμηλος...ηταν 30,2 απο 32 που ειχα στον 2ο μηνα οπου και ξεκινησα 2 σιδηρα καθημερινα αλλα παρολα αυτα επεσε κι άλλο..

28xYp3.png

στο χαρτι που δινει ο μικροβιολογος γραφει πανω γενικη αιματος....ο αιματοκριτης η θα ειναι ολογραφος στα Ελληνικα ηθα συμβολιζεται ετσι:Ht και καθοριζει την μαζα των ερυθρων αιμοσφαιριων εκφραζεται ως εκατοστιαια αναλογια(%)ερυθροκυταρων σε ογκο πληρους αιματος.ειναι ο ογκος που καταλαμβανουν τα ερυθροκυτταρα σε 100ml αιματος.οι φυσιολογικες τιμες για τις γυναικιες ειναι 36-48

ο σιδηρος ειναι σε ξεχωριστο χαρτι απο την γεν αιματος γραφεται Σιδηρος ορου(Fe) :η συνηθης διαιτα περιεχει 15-20g σιδηρου απο τα οποια απορροφουντε το 10% στο δωδεκαδακτυλο και στο ανωτερο τμημα του κινητου μερους του λεπτου εντερου η λοιπη ποσοτητα διερχεται στην κυκλοφορια οπου ενονεται με μια β-σφαιρινη η οποια δεσμευει δυο ατομα σιδηρου και ετσι μεταφερεται κατα 80% στο μυελο των οστων κατα 20% για αποθηκευση(φερριτινη)

φυσιολογικες τιμες για γυναικιες 45-155

φερριτινη την βρισκουμε στην ιδια σελιδα με τον σιδηρο ως ΦΕΡΡΙΤΙΝΗ ΟΡΟΥ αποτελει εναν καλο δεικτη της καταστασης των αποθεματων σιδηρου στον οργανισμο.φυσιολογικες τιμες για γυναικιες κατω των 50 ετων 6-142

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εκανα γενικη αιματος και βγηκαν ολα καλα εκτος απο τον αιματοκριτη που ηταν χαμηλος...ηταν 30,2 απο 32 που ειχα στον 2ο μηνα οπου και ξεκινησα 2 σιδηρα καθημερινα αλλα παρολα αυτα επεσε κι άλλο..

αρα δεν εκανες σιδηρο με τον αιματοκριτη εχεις προβλημα!!!εγω ολα αυτα που σου εγραψα εχθες ηταν για τον σιδηρο βεβαια τα ιδια ειναι και για τον αιματοκριτη οπως επισσης ειναι σχεδον και η ιδια θεραπεια!!!!εγω παντα ειχα προβλημα με τον σιδηρο ενω ο αιματοκριτης μου ηταν παντα ,στα κατωτερα αλλα, φυσιολογικα επιπεδα και γι αυτο λεγεται σιδηροπενικη αναιμια!!ενω οταν καποιος εχει μονιμα χαμηλο αιματοκριτη εχει σκετη αναιμια!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μωρέ καλά θυμόμουν πως είναι διαφορετική η εξέταση σιδήρου και αιματοκρίτη....Εμένα δεν μου έγραψε εξέταση σιδήρου, μόνο αιματοκρίτη.....ο οποίος είναι 43,5! Αλλά θυμάμαι πιο παλιά που είχα χαμηλό σίδηρο και η φεριττίνη μου ήταν ίδιαίτερα χαμηλη και για μεγάλο διάστημά έπαιρνα σίδηρο

Ο αιματοκρίτης μου πάντα ήταν ανεβασμένος, ακόμη κι όταν μπήκα με αιμορραγία στο νοσοκομείο τότε με το εξωμήτριο.....

Κάντυ, το tres ζολι είναι στην 28η Οκτωβρίου, λίγο πιο κάτω απο τα hondos center.....Ax, λες να μην λέγεται έτσι; Κολλησα τώρα. Τεσπα...Εκεί στα hondos θα προχωρήσεις προς Αλσος και θα το δεις δεξιά. Εχει ωραία πράγματα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...