Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Τσέρυ, κι εγώ που είμαι σε μικρότερο μήνα, από 51 κιλά έφτασα 53,5....Αλλά δεν με νοιάζει καθόλου....Οσα πάρω. Τι να κάνουμε τώρα; Η κοιλίτσα μου ίσα που ξεχωρίζει....Σαν να πήρα λίγο στον πωπό!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρτζι αν πηρες στον πωπω σου λεω οτι εχεις κοριτσι σιγουρα!!!!αληθεια ουτως η αλλως το ξερουμε αυτο ε???

κοιτα και μενα δεν με νοιαζει τωρα αλλα το λεω εκ του ασφαλους....οταν θα δω την ζυγαρια 60 δεν ξερω αν θα ειμαι το ιδιο ψυχραιμη...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

νενα απο που τα βρισκεις τα μεταχειρισμενα????πολυ καλη ιδεα!!!!

εγω εχω πολλα λογοτεχνικα αλλα μετα απο λιγο καιρο ξεχναω τι εγινε και πρεπει να το ξαναδιαβασω...το ιδιο βεβαια παθαινω και με τις ταινιες!!!η μνημη μου επιλεκτικοτατη, συγκρατει μονο αυτα που μου αρεσουν...τωρα διαβαζω ενα που λεγεται "ψαχνοντας για κοχυλια" παραλληλα εχω και μια εγκυκλοπαιδεια που μου την εδωσε η κουνιαδα μου και λεει τα παντα για τα μωρα απο τν γεννηση και μετα ομως...απο την γεννηση μεχρι την εφηβεια λεγεται...ειναι παλιο μεν, του 1993, αλλα ενταξει...δεν πιστευω να εχω αλλαξει και ριζικα καποια πραγματα...

μαρμιν ευχαριστω πολυ που μου δινεις κουραγιο αλλα το αποκλειω...το μωρο μου ζυγιζει με το ζορι 200γρ και εγω εχω παρει 3 κιλα...οταν θα ζυγιζει 3 κιλα δεν μπορει να εχω φτασει μονο τα 7 κιλα...αν το υπολογισω μαλιστα αναλογικα......οριστε μας βγαινει 45κιλα!!!:shock::shock::shock::shock::shock::confused::confused::confused::confused::confused:

χαχχχαχαχχαχχαχ τι δεν καταλαβαινεται???

Αντε ρε χαζο ασε την Χρουσαλα αυτη εχει προσωπικο γιατρο, διαιτολογο, γυμναστη, μαγειρα κτλ. Δεν εχει δα και λιγα λευτουδακια ο αντρας της. Με τετοιο στρατο και εγω 7 θα εβαζα!!! Τα εφτα μπορει να τα ξεπερασεις αλλα πανω απο 10 δε σε κοβω οποτε βγαινοντας απο την κλινική θα εχεις λιγοτερα απο 4-5 να χασεις. Και με το πεισμα που εχεις μεχρι να σαραντησεις θα τα εχεις χασει όλα. Εγώ τι να πω που απο τα κιλα μου ειμαι +14.!!!! Κοιτα η αληθεια ειναι ότι τα πολυ λιγα κιλα επιρρεαζουν το βαρος του μωρου οποτε δεν εχω σκοπο να βγαλω κανα γατι μονο και μονο για 5-6 παραπανω.

Οσο γα τα βιβλια αυτο που διαβαζεις το εχω ακουσει και λενε οτι ειναι ωραιο!!

Εγω παιρνω μεταχειρισμενα απο την πρωτοπορεια στην παραλιακη. Πχ. το τελευταιο που πηρα -το οποιο ειναι υπερερωτικο αλλα καλυτερα να το διαβασετε εκτος εγκυμοσυνης για ευνοητους λογους- "Οι πενηντα αποχρωσεις του γκρι" εκανε 18 και κατι και το πηρα 12 και κατι ευρω. Μπορω να το επιστρεψω σε καλη κατασταση και να παρω και 6 ευρω πίσω. Αλλα μου αρεσει να κραταω τα βιβλια που διαβαζω ακομη και τα μεταχειρισμενα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Απο Σταινμπεκ εχω διαβασει πριν χρονια μονο το "ανθρωποι και ποντικια" τωρα τελευταια οι επιλογες μου ειναι σε πιο ρομαντικα βιβλια γιατι θελω να χαλαρωνω και να μην προβληματιζομαι!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

μαρτζι αν πηρες στον πωπω σου λεω οτι εχεις κοριτσι σιγουρα!!!!αληθεια ουτως η αλλως το ξερουμε αυτο ε???

κοιτα και μενα δεν με νοιαζει τωρα αλλα το λεω εκ του ασφαλους....οταν θα δω την ζυγαρια 60 δεν ξερω αν θα ειμαι το ιδιο ψυχραιμη...

Κι εγω το ιδιο νομιζα με τα 60 αλλα δεν επαθα τιποτα, τωρα στα 70 δεν ξερω......:rolleyes:

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Αντε ρε χαζο ασε την Χρουσαλα αυτη εχει προσωπικο γιατρο, διαιτολογο, γυμναστη, μαγειρα κτλ. Δεν εχει δα και λιγα λευτουδακια ο αντρας της. Με τετοιο στρατο και εγω 7 θα εβαζα!!! Τα εφτα μπορει να τα ξεπερασεις αλλα πανω απο 10 δε σε κοβω οποτε βγαινοντας απο την κλινική θα εχεις λιγοτερα απο 4-5 να χασεις. Και με το πεισμα που εχεις μεχρι να σαραντησεις θα τα εχεις χασει όλα. Εγώ τι να πω που απο τα κιλα μου ειμαι +14.!!!! Κοιτα η αληθεια ειναι ότι τα πολυ λιγα κιλα επιρρεαζουν το βαρος του μωρου οποτε δεν εχω σκοπο να βγαλω κανα γατι μονο και μονο για 5-6 παραπανω.

Οσο γα τα βιβλια αυτο που διαβαζεις το εχω ακουσει και λενε οτι ειναι ωραιο!!

Εγω παιρνω μεταχειρισμενα απο την πρωτοπορεια στην παραλιακη. Πχ. το τελευταιο που πηρα -το οποιο ειναι υπερερωτικο αλλα καλυτερα να το διαβασετε εκτος εγκυμοσυνης για ευνοητους λογους- "Οι πενηντα αποχρωσεις του γκρι" εκανε 18 και κατι και το πηρα 12 και κατι ευρω. Μπορω να το επιστρεψω σε καλη κατασταση και να παρω και 6 ευρω πίσω. Αλλα μου αρεσει να κραταω τα βιβλια που διαβαζω ακομη και τα μεταχειρισμενα.

Συμφωνώ για την Χρουσαλά! Σιγά μην έχουμε αυτή για πρότυπο!!!!Καλά θα ήταν να είχαμε το τυχερό της να παιρναμε άντρα εφοπλιστή, αλλά τι να κάνουμε οι έρμες;;;

Το βιβλίο που λες το έχω ακούσει.....Λένε πως όντως είναι πολύ ερωτικό, αλλά σε κρατάει σε εγρήγορση.....Το Καλοκαίρι διάβασα μία τριλογία best seller, τους Μεσημβρινούς της ζωής.....600 σελ το κάθε βιβλίο. Κορίτσια, κυριολεκτικά το καταβρόχθισα....Καθόμουν μεχρι αργά και το διάβαζα....Εμμονη ιδέα είχε γίνει.....Ενώ τα λογοτεχνικά τα διαβάζω χαλαρά....Λίγο σήμερα, λίγο αυριο....:oops:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Απο Σταινμπεκ εχω διαβασει πριν χρονια μονο το "ανθρωποι και ποντικια" τωρα τελευταια οι επιλογες μου ειναι σε πιο ρομαντικα βιβλια γιατι θελω να χαλαρωνω και να μην προβληματιζομαι!!!!!

Δικιο έχεις! Κάλύτερα κάτι χαλαρό....Εγώ σου λέω, το διάβαζα και μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι....Ερχόμουν στο σαλόνι κι έλεγα στον άντρα μου, "ακου αυτό", "άκου εκείνο"....Ενώ με το best seller, πολύ απλά δεν μιλούσα σε κανέναν.....Ηθελα να δω την συνέχεια και μόνο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Συμφωνώ για την Χρουσαλά! Σιγά μην έχουμε αυτή για πρότυπο!!!!Καλά θα ήταν να είχαμε το τυχερό της να παιρναμε άντρα εφοπλιστή, αλλά τι να κάνουμε οι έρμες;;;

Το βιβλίο που λες το έχω ακούσει.....Λένε πως όντως είναι πολύ ερωτικό, αλλά σε κρατάει σε εγρήγορση.....Το Καλοκαίρι διάβασα μία τριλογία best seller, τους Μεσημβρινούς της ζωής.....600 σελ το κάθε βιβλίο. Κορίτσια, κυριολεκτικά το καταβρόχθισα....Καθόμουν μεχρι αργά και το διάβαζα....Εμμονη ιδέα είχε γίνει.....Ενώ τα λογοτεχνικά τα διαβάζω χαλαρά....Λίγο σήμερα, λίγο αυριο....:oops:

Οντως το "πενηντα αποχρωσεις του γκρι" ειναι πολυ ερωτικο περιγραφει διαρκως ερωτικες σκηνες:oops: αλλα δεν μπορεις να αφησεις ευκολα απο τα χερια σου. Και ειναι και αυτο τριλογια μολις κατεβω Θεσ/νικη θα παρω το 2ο και τον Δεκεμβριο βγαινει το 3ο.

Θα το ψαξω αυτο που διαβασες!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια και η μαριουλα μας μονο 7 δεν πηρε???αυτη τι ειχε τους γυμναστες και τους μαγειρες στο σπιτι????

ουτε εγω εχω σαν προτυπο την χρουσαλα...που ουτως η αλλως δεν μαρεει κιολας...απλα λέω οτι για καποιους οργανισμους γινεται...βεβαια αυτη εγω πιστευω σιγουρα το εκανε με διαιτολογο και τον μαγειρα που προαναφεραμε...

οσο για τα κιλα...δεν υπαρχει περιπτωση να κανω διαιτα οσα και αν παρω...διαιτα δεν εχω κανει ποτε στην ζωη μου σιγα μην κανω τωρα...το θεμα ειναι να τρωμε σωστα...ουτε πολυ ουτε λιγο....ε σ'αυτο το κομματι το χανω...γιατι το σωστο για τον δικο μου οργανισμο ειναι κρεας και εγω σ'αυτη την φαση το απεχθανομαι...ειδικα σκετο δεν μπορω να το φαω!(πχ μπριζολα)...σημερα ομως, μολις τωρα δηλαδη...εφαγα μια πιαταρα κρεατοσουπα με πολλα λαχανικα μεσα...εφαγα πρωτα το κρεας οσο πεινουσα για σιγουρια και μετα απολαυσα τα λαχανικα μου....αλλα σκεφτειτε οτι εμενα δεν μου αρεσε ποτε το κρεας....και φυσικα με τα φαγητα μου σπανια τρωω ψωμι...μονο στα φαγητα με σαλτσα πχ φασολακια, αρακα...οχι με την φασολαδα...

28xYp3.png

στην πρωτοπορια πηγαινα παλια για βιβλια αλλα απο τοτε που παντρευτηκα και ηρθα ανατολικα παω στα παμπλικ...αλλα σαν την πρωτοπορια δεν εχει...πρεπει να παω να ριξω μια ματια!!!!σ' αυτη την φαση δεν διαβαζω...απο το 2009 δηλαδη...αλλα θελω να τα εχω!!!

28xYp3.png

Αφού δεν έχεις διαβάσει το έργο που σου είπα, θα μου επιτρέψετε να σας πω την σκηνή που με πήραν τα κλάματα....Διαβάστε λίγο την περίληψη που θα σας δώσω:

Η κόρη των μεταναστών είναι έγκυος. Οταν φτάνουν στην Καλιφόρνια οι συνθήκες ζωής είναι άθλιες. Δεν έχουν σπίτι να μείνουν, δεν έχουν τρόφιμα και δουλεύουν σαν τα σκυλιά....Η κοπέλα υποσιτίζεται με αποτέλεσμα να γεννήσει πρόωρα και το παιδί να φύγει από τη ζωή......Η μητέρα της με τον πατέρα της την μεταφέρουν σε ένα σταύλο να ξεκουραστεί και να ζεσταθεί....Εκεί βρίσκουν ένα παιδί με τον πατέρα του ο οποίος είναι σχεδόν ετοιμοθάνατος λόγω ασιτίας. Το παιδί παρακαλέι την οικογένεια να δώσουν γάλα στον μπαμπά του. Η μητέρα κοιτάει με νόημα την κόρη της κι εκείνη....καταλαβαίνει. Βγαίνουν όλοι από το σταύλο, μένει η κοπέλα με τον άντρα και ξέρετε τι κάνει;;; Τον ταίζει από το στήθος της!!!!! Επαθα πλάκα.....Η περιγραφή είναι τόσο συγκλονιστική.....

Είναι βαρύ βιβλίο.....Αυτή είναι η αλήθεια....

Εγώ θα γραφτώ στη δημοτική βιβλιοθήκη να δανείζομαι βιβλία από εκεί....Δεν γνωρίζω να γίνεται κάτι τέτοιο στα Γιάννενα με αυτό που περιγράφεις ότι γίνεται στη Θεσσαλονίκη με τα μεταχειρισμένα, Νενα!Πολύ καλό το βρίσκω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ρε κοριτσια και η μαριουλα μας μονο 7 δεν πηρε???αυτη τι ειχε τους γυμναστες και τους μαγειρες στο σπιτι????

ουτε εγω εχω σαν προτυπο την χρουσαλα...που ουτως η αλλως δεν μαρεει κιολας...απλα λέω οτι για καποιους οργανισμους γινεται...βεβαια αυτη εγω πιστευω σιγουρα το εκανε με διαιτολογο και τον μαγειρα που προαναφεραμε...

οσο για τα κιλα...δεν υπαρχει περιπτωση να κανω διαιτα οσα και αν παρω...διαιτα δεν εχω κανει ποτε στην ζωη μου σιγα μην κανω τωρα...το θεμα ειναι να τρωμε σωστα...ουτε πολυ ουτε λιγο....ε σ'αυτο το κομματι το χανω...γιατι το σωστο για τον δικο μου οργανισμο ειναι κρεας και εγω σ'αυτη την φαση το απεχθανομαι...ειδικα σκετο δεν μπορω να το φαω!(πχ μπριζολα)...σημερα ομως, μολις τωρα δηλαδη...εφαγα μια πιαταρα κρεατοσουπα με πολλα λαχανικα μεσα...εφαγα πρωτα το κρεας οσο πεινουσα για σιγουρια και μετα απολαυσα τα λαχανικα μου....αλλα σκεφτειτε οτι εμενα δεν μου αρεσε ποτε το κρεας....και φυσικα με τα φαγητα μου σπανια τρωω ψωμι...μονο στα φαγητα με σαλτσα πχ φασολακια, αρακα...οχι με την φασολαδα...

Kαλα η marioula ειναι απο τις τυχερες δεν θυμασαι που και ο γιατρος της απορουσε με τον μεταβολισμο της? Το θεμα ειναι οτι η μικρη ετρωγε καλα όχι λιγο. Μακαρι να εισαι και εσυ απο τις τυχερες και να μην βαζεις εγω ξερω ότι δεν ειμαι....:( βεβαια για να μην πω και ψεμματα δεν στερουμε απολυτως τιποτα και τρωω κανονικα συν το παραπανισιο μου ψωμακι που το λατρευω συν και καθε μερα λιγο γλυκακι η σοκολατα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...