Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   6 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τόσο γρήγορα;;; Σοκ!! 

Expand  

αν πηγες σε τεχνητο, τα φαρμακα σε επηρεαζουν. γιατι λογικα παιρνεις οιστρογονα. κι απο κει κι επειτα το φουσκωμα, αν δεν πηγαινεις καθημερινα τουαλετα, που επισης επηρεαζεται απ την εξωγενη προγεστερονη που παιρνεις. αναλογα και τον οργανισμο σου πως αντιδρα, μπορει να ξεπρηστεις σταδιακα. δεν θυμαμαι σε ποια βδομαδα εισαι, αλλα πριν την 9η-10η εβδομαδα δεν ειναι απ την εγκυμοσυνη, να στο πω ετσι, αυτη καθαυτη.

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κούκλες. Σήμερα έβλεπα στον ύπνο μου ότι γέννησε και μπήκα κ σας το είπα και ότι έγινε πολύ γρήγορα και ανώδυνα.

Κάντυ που είναι ο συγγραφέας του βιβλίου να τον φιλήσω; Πολύ με βολεύουν αυτά που γράφει! Ειδικά τα 15-18 κιλά σε μονή κύηση θα ήμουν το πρότυπο του! Θα με ανέφερε παντού σαν το τέλειο παράδειγμα:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αυτο ειναι κοριτσια το βιβλιο:

http://www.skroutz.gr/books/258281.%CE%94%CE%AF%CE%B4%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%91-%CF%89%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%A9.html

και ειναι παρα μα παρα πολυ καλο σε σημειο που λεει τι ειναι απαραιτητο και τι περιττο στις αγορες μας...ευτυχως που πηρα βιβλια τοσο νωρις και δεν περιμενα να ψωνησω πρωτα;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τι μωρο ειναι αυτο....κουκλακι!!!!ενα τετοιο να κανω και παει...ξελογιιαστηκε ο αντρας μου!!!!σημασια δεν θα μου δινει!!!!!

κοριτσια εγω πιστευω οτι η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση. τα 9-12 κιλα ειναι τα φυσιολογικα για μια κοπελα π ου ειχε φυσιολογικα κιλα και πριν...αν ηταν λιγο παραπανω τοτε στην εγκυμοσυνη πρεπει να παρει λιγο λιγοτερα. εγω που ρωτησα την γιατρο την προηγουμενη φορα αν γινεται να παρω λιγα κιλα μου ειπε κανενα προβλημα αν τρως ολα οσα πρεπει να φας...και μαλιστα το ερεθισμα το πηρα απο την χρουσαλα που πηρε μονο 7 κιλα οπως και η μαριουλα μας...

εγω βεβαια δεν πιστευω να ανηκω σε αυτη την κατηγορια γιατι ηδη εχω παρει 3 αλλα δεν ειναι αναγκη να φτασω 15 γιατι αν μου πειτε κανα τετοιο θα αρχισω να κλαιω και σημερα!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημερα και απο μενα χθες κοιμηθηκαμε αργα και σημερα ξυπνησαμε σηκωθηκαμε 10:30. Βεβαια εγω απο συνηθεια ξυπνησα γυρω στις 9 σκεφτηκα μια να σηκωθω αλλα μετα το μετανιωσα και απλα αλλαξα πλευρο.:rolleyes:

Καντυ κι εμενα με βολευουν τα κιλα που λέει το βιβλιο σου:D

Καντυ προχθες ειπες οτι διαβαζες κατι αυτο το βιβλιο εννοεις η καποιο λογοτεχνικό? Γιατι διαβαζω αρκετα λογοτεχνικά οπότε να ανταλαξουμε ιδεες. Απο το πασχα εως τωρα πρεπει να εχω διαβασει καμια 10αρια.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

καλα δεν παιζει να εχω προτυπο τη Χρουσαλα αφενος γιατι αυτη ειναι μοντελο και αφετερου γιατι εχει τον προσωπικο της μαγειρα και διαιτολογο. Οταν εγω δουλεβα 10ωρα το καλοκαιρι στις 10 το βραδυ που τελειωνα ετρωγα οτι υπηρχε ότι επρεπε γιατι που κουραγιο να το ετοιμασω.

Προτιμω να εχω προτυπο την Καλομηρα που ειναι εγκυος σε διδυμα και στον 6ο μηνα εχει παρει σχεδον 25 κιλα:shock:!!!!:D

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Εμενα παντως με κοβω για 15αρα σιγουρα ευχομαι οχι παραπανω!!!! Το καλό-κακό με μενα ειναι οτι εκτος απο ελαχιστες απογευματινες ναυτιες στον 3ο μηνα δεν εχω κανενα απολυτος πεπτικο προβλημα. Τρωω και πετρες και τις χωνευω. Σας ακουω που λετε οτι δεν μπορειται να φατε το ενα ή το αλλο, οτι η μια εχει καουρα η αλλη στομαχοπονο η αλλη δεν κοιμηθηκε ολο το βραδυ και αισθανομαι σαν εξωγηινη!!! Μπορω ανετα να φαω τα παντα οποιαδηποτε ωρα και σε οποιαδηποτε ποσοτητα!!! Μπορει να ειναι καλο στο οτι δεν ζοριζομαι σε τιποτα αλλα αντε μετα να κρατηθω σε λιγα κιλα!!!:(

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Cherry πλάκα μας κάνεις σιγά μη φτάσεις τα 15 ούτε για 10 σε βλέπω εσένα μην κοιτάς εγώ ήμουν και πριν μπαμπατσικη δηλαδή όχι χοντρή αλλά ούτε κ αδύνατη κανονική θα έλεγα άσχετα αν τους ξεγελούσα λόγω ύψους και με νόμιζαν αδύνατη. Εσύ θα είσαι σα τη μαριούλα μας

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

nena38 είπε:
Εμενα παντως με κοβω για 15αρα σιγουρα ευχομαι οχι παραπανω!!!! Το καλό-κακό με μενα ειναι οτι εκτος απο ελαχιστες απογευματινες ναυτιες στον 3ο μηνα δεν εχω κανενα απολυτος πεπτικο προβλημα. Τρωω και πετρες και τις χωνευω. Σας ακουω που λετε οτι δεν μπορειται να φατε το ενα ή το αλλο, οτι η μια εχει καουρα η αλλη στομαχοπονο η αλλη δεν κοιμηθηκε ολο το βραδυ και αισθανομαι σαν εξωγηινη!!! Μπορω ανετα να φαω τα παντα οποιαδηποτε ωρα και σε οποιαδηποτε ποσοτητα!!! Μπορει να ειναι καλο στο οτι δεν ζοριζομαι σε τιποτα αλλα αντε μετα να κρατηθω σε λιγα κιλα!!!:(

Συμφωνώ απόλυτα κι εγώ μπορώ να φάω τα πάντα και παντού και χαράματα και μεσάνυχτα κ όποτε θέλετε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

marmin είπε:
Συμφωνώ απόλυτα κι εγώ μπορώ να φάω τα πάντα και παντού και χαράματα και μεσάνυχτα κ όποτε θέλετε

Κι εσυ ομοιοπαθης marminaki??? αντε μετα να κρατηθουμε:(!!!

Κι εγω ρε γαμωτο προπερσυ το καλοκαιρι δηλαδη το 2011 ημουν 54 κιλα και με οταν αρχισα κλομιφαινες, σπερματεγχυσεις, σταματησα την γυμναστικη εξωσωματικη και την περνουσα ποιο πολυ στο σπιτι εβαλα 6 κιλα σε 4-5 μήνες. Οπότε η εγκυμοσυνη με βρηκε στα 60. Κι εγω δηλ. για αυτους που με ξερουν ημουν ηδη στα ζουμερα μου. Σκεψου τωρα που ειμαι 67-68 πως αισθανομαι??? Εγω δεν θα εχω μονο τα κιλα της εγκυμοσυνης αλλα ακόμη 5-6 τουλαχιστον να χασω. Οποτε αν βαλω 15 τότε θα πρεπει να χασω 20:shock:. Ντονγκ!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

ΝΕΝΑ μεχρι στιγμης διαβαζω εγκυμοσυνης....οταν παω Γιαννενα θελω να κοιταξω στα public αν εχει της Πατσουρου για τον θηλασμο....αλλα επειδη εχω και καποια λογοτεχνικα στην βιβλιοθηκη πιστευω οτι ειναι μια καλη ευκαιρια να τα διαβασω κι αυτα!!!μεχρι πριν παρω της εγκυμοσυνης για να μου περναει η ωρα διαβαζα αυτα που ειχα απο την πρωτη μου σχολη για διατροφη και διαιτες δηλαδη...

εγω εχω θεμα με το στομαχι ειχα και προ εγκυμοσυνης αλλα τωρα παρα εγινε εχθες εφαγα το μεσημερι το γιουβετσακι που σας ειπα και το βραδυ ειχαμε παει επισκεψη ηπια μια πορτοκαλαδα και πηραν πιτσες....εφαγα με το ζορι μα με το ζορι ομως ενα κοματι απο το οποιο εβγαλα ολα τα αλαντικα ακομα και το τυρι στο τελος και παρ ολα αυτα φουσκωσα τοοοοσοοοο πολυ που δεν μπορουσα να παρω ανασα!!!

εχει παρει τοσα πολλα η Καλομοιρα??????????ειναι ακομα στον 6ο μηνα?????εδω κοντευω εγω στον 6ο.....:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ω!! ναι την ειδα σε μια συντεντευξη και πεθανα στο γελιο!! "Ολο πειναω" ελεγε η καημενουλα "ολο πειναω και θελω να τρωω". Τοσα χρονια στερηση τι να σου κανει????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Παντως αν εχετε καμια καλη προταση σε λογοτεχνικο πειτε αν και εγω ήδη αλλα 3 που περιμενουν. Φετος δεν ξερω παλι πόσα λεφτα εχω δωσει για βιβλια αφου αρχισα πλεον να αγοραζω απο τα μεταχειρισμενα τα οποια βεβαια ειναι σε αριστη κατασταση.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

νενα απο που τα βρισκεις τα μεταχειρισμενα????πολυ καλη ιδεα!!!!

εγω εχω πολλα λογοτεχνικα αλλα μετα απο λιγο καιρο ξεχναω τι εγινε και πρεπει να το ξαναδιαβασω...το ιδιο βεβαια παθαινω και με τις ταινιες!!!η μνημη μου επιλεκτικοτατη, συγκρατει μονο αυτα που μου αρεσουν...τωρα διαβαζω ενα που λεγεται "ψαχνοντας για κοχυλια" παραλληλα εχω και μια εγκυκλοπαιδεια που μου την εδωσε η κουνιαδα μου και λεει τα παντα για τα μωρα απο τν γεννηση και μετα ομως...απο την γεννηση μεχρι την εφηβεια λεγεται...ειναι παλιο μεν, του 1993, αλλα ενταξει...δεν πιστευω να εχω αλλαξει και ριζικα καποια πραγματα...

μαρμιν ευχαριστω πολυ που μου δινεις κουραγιο αλλα το αποκλειω...το μωρο μου ζυγιζει με το ζορι 200γρ και εγω εχω παρει 3 κιλα...οταν θα ζυγιζει 3 κιλα δεν μπορει να εχω φτασει μονο τα 7 κιλα...αν το υπολογισω μαλιστα αναλογικα......οριστε μας βγαινει 45κιλα!!!:shock::shock::shock::shock::shock::confused::confused::confused::confused::confused:

χαχχχαχαχχαχχαχ τι δεν καταλαβαινεται???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

nena38 είπε:
Παντως αν εχετε καμια καλη προταση σε λογοτεχνικο πειτε αν και εγω ήδη αλλα 3 που περιμενουν. Φετος δεν ξερω παλι πόσα λεφτα εχω δωσει για βιβλια αφου αρχισα πλεον να αγοραζω απο τα μεταχειρισμενα τα οποια βεβαια ειναι σε αριστη κατασταση.
Νενα, τελευταία ξαναδιάβασα τα "σταφύλια της οργής" του Σταινμπεκ.....Το είχα διαβάσει ωα φοιτήτρια και θυμόμουν πως μου άρεσε αλλα δεν θυμόμουν καθόλου την υπόθεση....Δεν ξέρω αν το διάβασες, εμένα μού άρεσε πολύ και την δεύτερη φορά. Σε κάποια σημεία είναι βέβαια βαρετό, αλλά μην το αφήσεις.....Στην τελευταία σελίδα εκλαψα....Περγράφει τα βάσανα μιας οικογένειας μεταναστών της Αμερικής, που χανουν το σπίτι τους και αναγκάζονται να μεταναστεύσουν προς Καλιφόρνια αφού στα χέρια τους έχουν φτάσει διαφημιστικά που ζητούν άπειρους εργάτες εκεί.....Τη συνέχεια θα την δεις....Είναι ένα βιβλίο που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τελικά φταίει ο φτωχός και ο πεινασμένος για όσα θα κάνει σε ένα ξένο τόπο ή το σύστημα του ξένου τόπου που ξέρει μόνο να τον εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο.....Διάβασε το....Αν το έχεις ήδη διαβάσει, πες μου τη γνώμη σου για το τέλος.....;)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...