Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρτζι μου νομιζω οτι εισαι αρνητική...προσπάθησε λίγο να μην τα βλέπεις τοσο μαυρα γιατι έχει κι άλλα χρώματα...ακόμη και αν δεν έχεις μωρό ακόμη έχεις τον απειρο χρόνο να κάνεις ότι θέλεις...δες το απο την θετική του.... έρχεται το μωράκι σου...
Αχ, κοριτσάκι μου, τα πέρασες και ξέρεις πολύ καλά πως όταν θέλουμε μωρό, δεν μας ενδιαφέρει να έχουμε απλετο χρόνο......Και, πίστεψέ με, μετά από μία αποτυχημένη εξωσωματική άλλο χρώμα άπό το μαυρο για κάμποσο καιρό δεν νομίζω να υπάρχει. Είμαι ακόμη πολύ στενοχωρημένη.....

Αλλά εσύ τώρα είσαι χαρούμενη και δεν θέλω να σε μαυρίζω. Πότε αναμένεται η δεύτερη χοριακή ή δεν θα κάνεις άλλη; Αυτή τη στιγμή ζεις όμορφες στιγμές. Απόλαυσε τες όσο μπορείς περισσότερο. Είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη και όλα θα είναι πρωτόγνωρα. Να προσέχεις!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρτζι έχεις δίκιο...αυτο τον χρονο λοιπον θα τον ονομάσω χρόνο για σένα....και όταν επανέλθεις να είσαι δυνατότερη απο πριν...

προς το παρόν θα πάω την τρίτη για υπερηχο το πρωί...τιποτα άλλο δεν ξέρω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!σήμερα δεν νιώθω τίποτα και έχω αγχωθεί απο το πρωί....παρακαλάω να μου ερθει μια αναγούλα να καταλάβω οτι όλα είναι καλα και στην θέση τους....μόνο το στήθος μου πονάει όταν το πιάνω....κορίτσια εσεις είχατε κάθε μέρα συμπτώματα???

28xYp3.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!σήμερα δεν νιώθω τίποτα και έχω αγχωθεί απο το πρωί....παρακαλάω να μου ερθει μια αναγούλα να καταλάβω οτι όλα είναι καλα και στην θέση τους....μόνο το στήθος μου πονάει όταν το πιάνω....κορίτσια εσεις είχατε κάθε μέρα συμπτώματα???

Eιναι παρα πολυ νωρις ακόμη, σκεψου ότι εγώ το ανακαλυψα 2 μέρες πριν κλεισω την 5η εβδομαδα και το μονο που ειχα ήταν στηθος που πονουσε και κατι πολυ πολυ ηπια πονακια στη κοιλια τα οποια κρατησαν λίγες μερες και μετα εφυγαν. Από εκει και πέρα μετά την 6η-7η εβδομαδα αρχισα που και που να εχω κατι σουβλιες κατω από τον αφαλό και μετά την 8η -αν δεν κανω λάθος- κατι ελαφριες ναυτιες το απογευμα οι οποιες διαρκουν ακόμη αλλά δεν ειναι καθε μερα και ουτε φτανω να κανω εμετους. Σκεψου ότι όταν εχω τις ναυτιες ειναι ή ωρα που παντα εργαζομαι. Βεβαια με χαλανε αρκετα τη διαθεση για καποια ωρα αλλα τι να κανουμε. Επίσης περιπου από την 9η εβδομαδα επεστρεψαν τα πονακια τα οποια τα νιωθω για καποια δευτερολεπτα αρκετες φορες την ημερα, αλλα ολοι μου λενε οτι ειναι φυσιολογικο γιατι μεγαλωνει και η μητρα. Να χαιρεσαι ρε χαζο αν δεν εχεις τιποτα αν σου ερθουν όλα να δεις τι θα παθεις. Παντως ειναι νωρις για οτιδηποτε.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

τσερρυ μου ολα μια χαρα ειναι μην βιαζεσαι εγω συπτωματα δεν ειχα τιποτα απο ζαλαδες εμετους κ τετοια...διαβαστε τα νεα μου!!!χθες βραδυ με επιασαν οι πονοι:shock:περιμενα μπας κ περασουν αλλα τιποτα...μιλαμε για πονους!το μωρο ειχε αναστατωθει καθε φορα που ερχοταν ο πονος κλωτσαγε παρα πολυ, οταν ειδα οτι απο καθε μισαωρο ο πονος ερχοταν καθε 15 λεπτα και μετα καθε 5 λεπτα λεω μαρια πηγαινε στο νοσοκομειο γιατι σε βλεπω για καμια προωρη γεννα!!!πηρα τηλ τον γυναικολογο μου στη ροδο αλλα τι να μου κανει κα υτος απο εκει που ειναι???μου λεει πονοι καθε 5 λεπτα???? τρεχα γρηγορα στο νοσοκομειο! τι να εκανα ειπα δεν θα ξανα παω στο νοσοκομειο εδω στο νησι μ αλλα βλεπετε η αναγκη....ηταν περιπου 2 η ωρα τη νυχτα πηγα πηραν τηλ τον γυναικολογο ξερετε αυτον που μ εκανε την βλακεια στο αλλο μωρο αναγκαστηκα αφου ενα εχει ολο κ ολο το νησι...για να μην σας τα πολυλογω με ειδε απο κατω δεν ειχα διαστολη καθολου (παλι καλα) μετα μου εκανε υπερηχο και μ εβαλε και αυτη τη ζωνη στην κοιλια (δεν θυμαμαι πως την λενε) και ειχα συσπασεις καθε 5 λεπτα. να τον πηγε... (κανεις μας δεν ηθελε μια τοσο προωρη γεννα) μου εβαλε ενα ορο και μετα απο λιγο σταματησαν ολα ηταν σαν να μην πονεσα ποτε:P μου ειπε να παω σπιτι και μου εγραψε και κατι χαπακια να τα πηνω 4 φορες την ημερα για μια εβδομαδα για να μην ξανα πιασουν συσπασεις.μου ειπε οτι αν αφηναμε τις συσπασεις να συνεχιστουν θα εκανα διαστολη μετα και επομενο της διαστολης ειναι η γεννα.... πηρα κ σημερα τον γυναικολογο μ στη ροδο και του ειπα για τα φαρμακα που μ εγραψε ο γιατρος εδω και στμφωνησε μαζι του ειπε να τα παρω το μονο που μ αλλαξε ειναι οτι ο γιατρος εδω εκτος απο τα φαρμακα για τις συσπασεις μ εγραψε κ κατι χαπακια για την ταχυκαρδια γιατι τα χαπια για τις συσπασεις φερνουν ταχυκαρδια ο γυναικολογος μου στην ροδο διαφωνει ομως ειπε να μην παιρνω το χαπι για την ταχυκαρδια 4 φορες την ημερα αλλα μια φορα σαν αρχη κ βλεπουμε!!! πω πω πηρα μια τρομαρα:shock::shock::shock: ευτυχως τωρα ολα ειναι καλα!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

πω πω ρε συ marioula τι τρομαρα πήρες!!!! Βεβαια και ο γυναικολογος του νησιου πρεπει να τα ειδε όλα και ειμαι σιγουρη ότι θα σε προσεχει ιδιαιτερα απο εδω και περα που ευχομαι να μην χρειαστει.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Μαρούλα, σε διάβασα με κομμένη την ανάσα! Τι ήταν πάλι αυτό, ρε κορίτσι μου;; Ρε κοριτσάκι μου, διαβαζοντάς σε σκέφτηκα κάτι και θέλω να στο πω. Σπίτι οικονομικό στη Ρόδο βρήκες μόνο για τον Οκτώβρη ή μπορεί να στο δώσει από τώρα; Δεν κάνετε μία συμφωνία με τον σποιτονοικοκύρη κι αν γίνεται να πας να μείνεις Ρόδο για να είσαι πιο κοντά στον γιατρό σου; ΑΝ δεν μπορεί να έρθει μαζί σου ο άντρας σου, να πας με την μαμά σου ή με όποιον μπορεί να σε συνοδεύσει....Κοίταξέ το λίγο το θέμα, σε παρακαλώ....Είσαι τώρα στην 26η εβδομάδα. Το θέμα είναι να πιασεις τις 32. Μετά και πόνοι να σε πιάσουν δεν πειράζει. 5 βδομαδούλες είναι.....να προσέξεις.....

Σε φιλώ. περαστικά να είναι και να μην σε ξαναπιάσουν πονοι παρά όταν έρθει η κατάλληλη ώρα.!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

πωπω ρε Μαριούλα...τί τρομάρα πήρατε βραδιάτικα...πάλι καλά που όλα τελείωσαν ηρεμα....για ποιον λόγο το έπαθες αυτο ξαφνικά????υπαρχει περιπτωση να το ξαναπάθεις?

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Μαρούλα, σε διάβασα με κομμένη την ανάσα! Τι ήταν πάλι αυτό, ρε κορίτσι μου;; Ρε κοριτσάκι μου, διαβαζοντάς σε σκέφτηκα κάτι και θέλω να στο πω. Σπίτι οικονομικό στη Ρόδο βρήκες μόνο για τον Οκτώβρη ή μπορεί να στο δώσει από τώρα; Δεν κάνετε μία συμφωνία με τον σποιτονοικοκύρη κι αν γίνεται να πας να μείνεις Ρόδο για να είσαι πιο κοντά στον γιατρό σου; ΑΝ δεν μπορεί να έρθει μαζί σου ο άντρας σου, να πας με την μαμά σου ή με όποιον μπορεί να σε συνοδεύσει....Κοίταξέ το λίγο το θέμα, σε παρακαλώ....Είσαι τώρα στην 26η εβδομάδα. Το θέμα είναι να πιασεις τις 32. Μετά και πόνοι να σε πιάσουν δεν πειράζει. 5 βδομαδούλες είναι.....να προσέξεις.....

Σε φιλώ. περαστικά να είναι και να μην σε ξαναπιάσουν πονοι παρά όταν έρθει η κατάλληλη ώρα.!

συμφωνω απολυτα κι εγω λεω να πας, αλλα ρωτα και τον γιατρο σου στην Ροδο αν το θεωρει απαραιτητο

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

πω πω ρε συ marioula τι τρομαρα πήρες!!!! Βεβαια και ο γυναικολογος του νησιου πρεπει να τα ειδε όλα και ειμαι σιγουρη ότι θα σε προσεχει ιδιαιτερα απο εδω και περα που ευχομαι να μην χρειαστει.

τρομαρα νενα μου δεν λες τιποτα!!! κλαμα δεν ηθελα να γεννησω οχι επειδη φοβομουν την γεννα αλλα επειδη σιγα μην ζουσε το μωρακι τοσο μικρο! ο γυναικολογος οντως τα ειδε ολα και οσο ελεγα να μην ξανα παω σε αυτον.......η αναγκη με εσπρωξε!

83tdp2.pngcWE4p3.png

μαριουλά μου..τι λαχτάρα περάσες και εσύ βραδίατικα..

ελπίζω τώρα να είσαι καλύτερα..

θα συμφωνήσω και εγώ με τη margi ....πιστεύω και εγώ ότι θα ήταν καλύτερα να πήγαινες από τώρα στη ρόδο

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

χαρα μ ειμαι 28 εβδομαδων αυριο δεν ειμαι 26 αλλα δεν παυει να ειναι πολυ νωρις για να γεννησω.ασε κατα τρομαξα:(μαργκι μου αν θελω το παιρνω κ απο τωρα το σπιτι αλλα ειναι σχεδων τρεις μηνες που θα τα βρω τοσα λεφτα να πληρωνω ενοικιο στην ροδο κ ενοικειο εδω στο νησι μ??? σας ειπα πριν λιγες μερες πανω κατω τι παιζει με τα οικονομικα μ τωρα το καλοκαιρι...:(αφου να φαντασετεις ακομα δεν μαζεψα χρηματα για την ροδο γιατι δεν μ περισσευουν:(:(:(περιμενω να μπει ο σεπτεβρης να παιρνει ο αντρας μ ξανα 40 ευρω μεροκαματο για να μαζεψω οσα μπορω να παω στη ροδο (δεν εχω κ κανενα να ερθει μαζι μ)

83tdp2.pngcWE4p3.png

πωπω ρε Μαριούλα...τί τρομάρα πήρατε βραδιάτικα...πάλι καλά που όλα τελείωσαν ηρεμα....για ποιον λόγο το έπαθες αυτο ξαφνικά????υπαρχει περιπτωση να το ξαναπάθεις?

ιδεα δεν εχω τσερρυ μου πως το επαθα ο γιατρος μ απο την ροδο λεει οτι μαλλον θα φταιει που η μητρα μ ειναι ακομα ταλαιπωρημενη απο την πρωτη καισαρικη γιατι ειναι πολυ φρεσκια ουτε χρονο δεν εχει που την εκανα!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...