Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ευχαριστω καντυ μου για το αρθρο. Συμφωνα με το πινακακι ειμαι ενταξει. Μαλιστα εχω ακομη 1μιση κιλο μεχρι το τελος του 6ου αφου λεει μεχρι 9 σε συνολο για το α'+β' τριμηνο. Το οποιο 1μιση δεν το γλυτωνω οπως παω!!! Αλλα μονο 5 για τους 3 τελευταιους μήνες?? Εκει ειναι που τα παιρνουν όλες και τοτε λογικα παιρνει και βαρος το μωρο!!!!

Εγω στο β' τριμηνο μεχρι στιγμης εχω παρει τα 4μιση και θελω και 20 μερες για να το κλεισω!!!! Θα τα καταφερω να κρατηθω στα 5 για τους επομενους 3 μήνες????

maria-s καλη επιτυχια κοριτσι μου!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ που είμαι στο μήνα μου και πάτησα τα 16 τι να πω:rolleyes: είναι το ανώτατο για μένα. Σκέψου ότι τώρα θα φάμε όλα τα διαιτητικά χθές φάγαμε την πίτσα που είπα αύριο μεσημέρι έχει γύρο και μετά παγωτάκι που μάλλον θα το φάμε το απόγευμα Κυριακή κ Δευτέρα παστίτσιο και ποιος ξέρει τι άλλο θα του μυρίσει του συζύγου που ξεκινάει νηστεία από Τετάρτη:rolleyes: Αν δε βγει σύντομα ο μικρός με βλέπω να 20αρίζω και να λέω κ ευχαριστώ. Η πλάκα ποια είναι; όποιος μα όποιος κι αν με δει μου δίνει συγχαρητήρια γιατί δεν πήρα πολλά κιλά. Τι να πω λέτε να φταίει η κατακράτηση ή να έχω βαρύ κόκαλο κ να με δείχνει τόσα η ζυγαριά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Και κάτι άσχετο που θυμήθηκα για την ασπαρτάμη που λέγαμε. Να σκεφτείτε ότι πριν χρόνια που πηγαίναμε σε διαιτολόγο για τον αντρούλη μου του είχε πει να πίνει μόνο λαιτ κοκα κολα και ακόμη καλύτερα ζιρο:shock: από εκείνη φυσικά τα μάθαμε αυτά εμείς μέχρι τότε όταν πίναμε παίρναμε κανονική μετά επαναπαυθήκαμε με τις θερμίδες και του δίναμε κ καταλάβαινε αλλά δεν ξέραμε για την ασπαρτάμη

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αϊ σιχτηρ εχω αγχωθει για τα χαζοκιλα ας βαλω και παραπανω δεν θα σκασω απο τωρα!!!! Επειτα δεν ειναι αναγκη να ειμαστε ολες κομψες εγκυες ας εχει και καμια φουσκωτη!!! Παρεπιπτοντως marmin μαλλον σε βοηθαει το υψος γιατι τοτε που σε ειδαμε ησουν απο τις κομψες!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

αϊ σιχτηρ εχω αγχωθει για τα χαζοκιλα ας βαλω και παραπανω δεν θα σκασω απο τωρα!!!! Επειτα δεν ειναι αναγκη να ειμαστε ολες κομψες εγκυες ας εχει και καμια φουσκωτη!!! Παρεπιπτοντως marmin μαλλον σε βοηθαει το υψος γιατι τοτε που σε ειδαμε ησουν απο τις κομψες!!!

Ναι Νένα μου μάλον αυτό βοηθάει να είναι καλά η μαμά μου και έχεις δίκιο μην αγχώνεσαι για τα κιλά κοίτα να το απολαύσεις και αυτό είναι το τελευταίο

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

τσα!!!!!να μαι κι εγω!!!!ειχαμε παει επισκεψη σε φιλικο σπιτι ειχαν και τζακι σκασαμε!!!!!

ΝΕΝΑ μην αγχωνεσαι για τα κιλα εχω ακουσει κοπελες που λενε οτι με τον θηλασμο φευγουν αν προσεξεις και λιγο;)

εσυ βρε ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ που τα εχεις βαλει τα 16???εκτος αν εχεις επεξεργαστει τις φωτο που μας εστειλες η ησουν πετσι και κοκαλο πριν μεινεις εγκυος:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Κοιμόμαστε ακόμα ή τη κοπανήσαμε????:tongue::tongue::tongue:Καλό Σ/Κ να έχουμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα ομορφες!!!!καλο σκ να εχουμε...

κοριτσακια μην σκατε για τα κιλα σας...οπς ηρθαν ετσι θα φυγουν μια μερα!!!!ουτως ή αλλως το σωμα για να επανελθει ξανα στο φυσιολογικο του θελει 9 μηνες, και μιλαω για τα κοκκαλα...ε σ'αυτους τους μηνες θα φυγουν κ τα κιλα...ε γω καμια φορα το σκεφτομαι...δεν εχω φτασω ποτε πανω απο 55 και στα 55 ημουν βοδι...τωρα ειμαι 53 και ακομη δεν εχω προβλημα αλλα τι θα γινει αργοτερα οεο?????:rolleyes:

σημερα βραστο...και αντε να δουμε ποτε θα προλαβαινω να τρωω ολα αυτα που πρεπει μεσοβδομαδα....ουφ!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εμείς χωριάτικα λαζανάκια με μοσχαράκι κοκκινιστό!!!Όσο για τα κιλά κόρες εγώ έφτασα τα 9 αλλά είμαι στον έννατο έ δέν είναι πολλά 1 κιλό το μήνα :oops::oops::oops:άν και ο γιατρός φωνάζει τη Δευτέρα μου είπε να χάσω 2 μέχρι το επόμενο ραντεβού :shock::shock::shock: είναι λίγο τζάζ με το θέμα αλλά να φανταστείτε δέν με ζυγίζει αρκείτε σε αυτό που του λέω ........ε θα πάω τη Δευτέρα και θα του πώ τα έχασα τα 2 κιλά χαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:ε μα με έχει τρελλάνει παλέυω και κάνω ότι μπορώ :?:?:? ε πόσα να πάρω ακόμα έλεος αφού κοντεύω να γεννήσω!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

καλημερα!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ τι μωρα ειναι αυτα!!!!!αχχ τι ωραια να ειναι ετσι........αυτος ο αντρας παντως δεν ειναι σιγουρα ο δικος μου:tongue:

ΛΙΛΙΤΑΚΙ τα κιλα σου ειναι παρα πανω απο καλα θα ελεγα εεε οχι ρε κοριτσι και να χασεις σιγα μην κανεις και διαιτα τωρα τον τελευταιο μηνα!!

εγω κοριτσια διαβαζω οπως σας ειπα 2 βιβλια το ενα απο αυτα που ειναι και το πιο καινουριο επισημαινει ,μαλιστα εχει και ολοκληρο κεφαλαιο πανω σε αυτο,οτι αν η γυναικα δεν παρει τα απαραιτητα κιλα στην εγκυμοσυνη υπαρχει περιπτωση προωρου τοκετου αλλα και να γεννησει ελληποβαρη βρεφοι...εχουν γινει λεει επιστημονικες μελετες πανω σε αυτο και παρουσιαζει ποσοστα κλπ μου εκανε τρομερη εντυπωση ηταν η πρωτη φορα που διαβαζα η ακουγα κατι τετοιο γιατι ολοι οι γιατροι λενε να προσεχουμε το βαρος στην εγκυμοσυνη:shock::shock:βεβαια δεν μιλαει για υπερβολες αλλα λεει σε μια μονη κυηση η γυναικα πρεπει να παρει 15-18 και σε μια διπλη 20-22

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα!!!!!

ΤΣΕΡΡΥ τι μωρα ειναι αυτα!!!!!αχχ τι ωραια να ειναι ετσι........αυτος ο αντρας παντως δεν ειναι σιγουρα ο δικος μου:tongue:

ΛΙΛΙΤΑΚΙ τα κιλα σου ειναι παρα πανω απο καλα θα ελεγα εεε οχι ρε κοριτσι και να χασεις σιγα μην κανεις και διαιτα τωρα τον τελευταιο μηνα!!

εγω κοριτσια διαβαζω οπως σας ειπα 2 βιβλια το ενα απο αυτα που ειναι και το πιο καινουριο επισημαινει ,μαλιστα εχει και ολοκληρο κεφαλαιο πανω σε αυτο,οτι αν η γυναικα δεν παρει τα απαραιτητα κιλα στην εγκυμοσυνη υπαρχει περιπτωση προωρου τοκετου αλλα και να γεννησει ελληποβαρη βρεφοι...εχουν γινει λεει επιστημονικες μελετες πανω σε αυτο και παρουσιαζει ποσοστα κλπ μου εκανε τρομερη εντυπωση ηταν η πρωτη φορα που διαβαζα η ακουγα κατι τετοιο γιατι ολοι οι γιατροι λενε να προσεχουμε το βαρος στην εγκυμοσυνη:shock::shock:βεβαια δεν μιλαει για υπερβολες αλλα λεει σε μια μονη κυηση η γυναικα πρεπει να παρει 15-18 και σε μια διπλη 20-22

Χααχχχαχχαχα άν το πώ αυτό στο γιατρό μου θα με πετάξει έξω από το ιατρείο!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...