Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Η απλή, συνήθης μετάλλαξη γράφεται

Καλά βρε νόμιζα τα έχουμε συζητήσει λάθος θυμάμαι? Αχ εμείς η γενιά του 82 είμαστε κουλ😂😂😂(και καλά)

Εσείς του 82 ειστε κουλ.. εμείς οι νέες κοπέλες δεν είμαστε!! (Του '83 είμαι). Χαχαχχαχα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

maria_s καλη επιτυχια,ευχομια α ειαι η πρωτη και η τελευταια σου πρεγκυλ.

και γω ξαπλωσα λιγακι αλλα δε μπορεσα να κοιμηθω. σε λιγο θα παω σε εα σπιτι για καφεδακι.

τσερυ τη βαρβαρα την εκανα περσι που τη ειδα απο το πρεζερικη,καλη ηταν,εμεις εδω κανουμε χυλο και βαζουμε μεσα σχεδο τα ιδια. μαρεσει και μενα πολυ.

νενα οσο μπορεις α δουλευεις,αυτο καω και γω,λεω οσες μερες κερδισω τωρα θα τις εχω μετα με το μωρακι μου.

α καντυ,τωρα που το θυμηθηκα,ααντε παρε αυτη τη μεταθεση πια,τωρα που θα εχεις και κοριτσι σιγουρα το ενα,να καουνε και παρεα. α μηγαιουμε και μεις για κανεναν καφε και να τα ξαμολαμε σε κανεναν παιδοτοπο.

λογικα ιουνιο θα ξερουμε ασχετα αν φετος τις μαθαμε μεσα ιουλιου ελπιζω του χρνου να ερθουν στην ωρα τους!!!κι εγω ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ θελω να ερθω εκει για να εχω και καποιον γνωστο απο το να παω Εβρο καλυτερα εκει:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια!!!τι κανετε?

εκανα εχθες την pregnyl στην κοιλια και πεθανα απο τον πονο!το φαρμακο ποναει πολυ τελικα!ακομα με ποναει η κοιλια μου!

αυριο θα κανουμε τη σπερματεγχυση :D

με τι συριγγα την εκανες στην κοιλια??????

καλη επιτυχια για αυριο και καλα αποτελεσματα σε 15 μερες!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μαρακι καλη επιτυχια σου ευχομαι...να μην χρειαστει ποτε ξανα να κανεις...θετικη σκεψη να εχεις και ολα θα γινουν...

κοριτσακια ηταν η ωρα του γαλακτος αλλα δεν ειχα και τρωω γιαουρτι με μελι και το μαυρο ταχινι που σας ελεγα και ειναι οντως πολυ ωραιο!!!!εντυπωσιαστικα...αυριο θα βαλω και καρυδια...σημερα κανω λιγη υπομονη γιατι εφαγα αργα και σε 2,5 ωρα θα πρεπει να ξαναφαω...ουφ!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τσερρυ το μαύρο ταχίνι για το σίδηρο το τρως;

Κοριτσάκια ξέχασα να σας πω αύριο έχει σεμινάριο βρεφικού θηλασμού στα Λητώ Ωραιοκάστρου και θα πάω μόλις με ειδοποίησαν. Αυτός ο θηλασμός σήριαλ έγινε ακόμη δεν κατάφερα να παρακολουθήσω σεμινάριο γιατί την Τετάρτη που ήταν να πάω στο Ιπποκράτειο δεν μπορούσα:oops:

Βέβαια έχουμε ένα ακόμα την Τετάρτη πάλι στ Ιπποκράτειο για το θηλασμό και ελπίζω εκεί να πάω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

με τι συριγγα την εκανες στην κοιλια??????

καλη επιτυχια για αυριο και καλα αποτελεσματα σε 15 μερες!!

μαρακι καλη επιτυχια σου ευχομαι...να μην χρειαστει ποτε ξανα να κανεις...θετικη σκεψη να εχεις και ολα θα γινουν...

κοριτσακια ηταν η ωρα του γαλακτος αλλα δεν ειχα και τρωω γιαουρτι με μελι και το μαυρο ταχινι που σας ελεγα και ειναι οντως πολυ ωραιο!!!!εντυπωσιαστικα...αυριο θα βαλω και καρυδια...σημερα κανω λιγη υπομονη γιατι εφαγα αργα και σε 2,5 ωρα θα πρεπει να ξαναφαω...ουφ!!!

Καλή επιτυχία Μαράκι!

σας ευχαριστω κοριτσια!!!

καντυ μου με συριγγα ινσουλινης την εκανα,ειναι πολυ μικρη και λεπτη η βελονα,το τρυπημα δεν ποναει τοσο,οταν αρχισε να πεφτει το φαρμακο ποναγα

Όντως το τσίμπημα ούτε εμένα με πονούσε που την έκανα στον ποπο:oops: αλλά το φάρμακο με πέθαινε όχι τόσο την πρώτη φορά ή τη δεύτερη αλλά κάθε φορά που πήγαινα όλο και περισσότερο πονούσα και μετά με πονούσε κ ο ποπος:oops: μου αφού ξάπλωνα από την άλλη μεριά. Ειδικά την τελευταία σας είπα ότι γελούσα για να μην τσιρίξω και σκέφτηκα τότε λες να πιάσει αυτή τη φορά κ γι' αυτό πόνεσα τόοοοοοοσο και ναι έπιασε χαλάλι ο πόνος. Μαράκι εύχομαι κι εσύ σε λίγες μέρες να δεις τη θετική σου χοριακή!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Όντως το τσίμπημα ούτε εμένα με πονούσε που την έκανα στον ποπο:oops: αλλά το φάρμακο με πέθαινε όχι τόσο την πρώτη φορά ή τη δεύτερη αλλά κάθε φορά που πήγαινα όλο και περισσότερο πονούσα και μετά με πονούσε κ ο ποπος:oops: μου αφού ξάπλωνα από την άλλη μεριά. Ειδικά την τελευταία σας είπα ότι γελούσα για να μην τσιρίξω και σκέφτηκα τότε λες να πιάσει αυτή τη φορά κ γι' αυτό πόνεσα τόοοοοοοσο και ναι έπιασε χαλάλι ο πόνος. Μαράκι εύχομαι κι εσύ σε λίγες μέρες να δεις τη θετική σου χοριακή!

σε ευχαριστω!!και εσυ να εχεις ενα υγιεστατο μωρακι :D

να σε ρωτησω,η διαδικασια της σπερματεγχυσης πως ειναι.κραταει ωρα,ποναει?ειναι σαν γυναικολογικη εξεταση?

να σε ρωτησω,η διαδικασια της σπερματεγχυσης πως ειναι.κραταει ωρα,ποναει?ειναι σαν γυναικολογικη εξεταση?

Εγώ δεν πονούσα εκεί ιδιαίτερα. Εμένα μου την έκανε η γυναικολόγος μου που έχει και πολύ ελαφρύ χέρι (να σκεφτείς την πρώτη φορά που μου έκανε τεστ παπ δεν το κατάλαβα καν με έβαλε για εξέταση και μου το είπε μετά εννοείται ότι της είχα πει ότι δεν είχα κάνει ποτέ) στο ιατρείο της. Πηγαίναμε δίναμε το σπέρμα μας το ετοίμαζαν το παίρναμε και το πηγαίναμε στη γυναικολόγο. Καθεσαι κανονικά στην καρέκλα στη γυναικολογική θέση και σου βάζει ένα πολύ λεπτό καθετηράκι που είναι ο οδηγός και πάει ψηλά αλλά δεν πονάει νιώθεις απλά μια ενόχληση όταν μπαίνει κ ίσως λίγο από το διαστολέα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Δέν πονάει καθόλου και είναι σάν το τεστ παπ φαντάσου αλλά κρατάει περισσότερο και μετά εμένα με άφηνε και 45 λεπτά στη γυναικολογική καρέκλα με τα ποδαράκια πάνω!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Δέν πονάει καθόλου και είναι σάν το τεστ παπ φαντάσου αλλά κρατάει περισσότερο και μετά εμένα με άφηνε και 45 λεπτά στη γυναικολογική καρέκλα με τα ποδαράκια πάνω!!!

Και μένα το ίδιο αλλά μου τα σταύρωνε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εγώ δεν πονούσα εκεί ιδιαίτερα. Εμένα μου την έκανε η γυναικολόγος μου που έχει και πολύ ελαφρύ χέρι (να σκεφτείς την πρώτη φορά που μου έκανε τεστ παπ δεν το κατάλαβα καν με έβαλε για εξέταση και μου το είπε μετά εννοείται ότι της είχα πει ότι δεν είχα κάνει ποτέ) στο ιατρείο της. Πηγαίναμε δίναμε το σπέρμα μας το ετοίμαζαν το παίρναμε και το πηγαίναμε στη γυναικολόγο. Καθεσαι κανονικά στην καρέκλα στη γυναικολογική θέση και σου βάζει ένα πολύ λεπτό καθετηράκι που είναι ο οδηγός και πάει ψηλά αλλά δεν πονάει νιώθεις απλά μια ενόχληση όταν μπαίνει κ ίσως λίγο από το διαστολέα.

σας ευχαριστω κοριτσια!!!

με το καθετηρακι πιστευω δε θα εχω προβλημα,μου ειχε βαλει στη σαλπιγγογραφια καθετηρακι και δε με ενοχλησε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...