Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ε πες το ότι είσαι παρθένος! 

συγχαρητήρια για την προαγωγή σου κοριτσάρα μου! Είδες; Το παιδάκι σου θα είναι πολύ περήφανο για σένα! Ενώ ταλαιπώρησε τόσο , καταφέρνεις παράλληλα να είσαι άψογη στην δουλειά σου ! Φτου φτου πρότυπο!! 

Ε ναι λοιπόν. Σεπτέμβριος του 91 εδώ και μάλιστα στη μέση οπότε καραμπινατος.  
      Ευχαριστώ Χριστινάκι μου. Η βλακεία είναι τώρα πως θέλουν να με στείλουν παραπάνω ταξιδια κ το παίζω Κινέζα.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Όντως οι κράμπες είναι δράμα εγώ και με 2 τροφοκαρτ την ημέρα και πάλι έχει βράδια που με πιάνει στη γάμπα και πετάγομαι στο ταβάνι!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και γω 2 πινω λιλιτακι...

καντυ το βοδινο ειναι το μοσχαρισιο ε???

εγω πινω 3......ναι το βοδινο ειναι το μοσχαρισιο εχω φτιαξει σημερα με κριθαρακι...και το εχω βαλει στο φουρνο θα τριψω και τυρακι απο πανω!!!!!!!

εχθες με το μπιφτεκι απο doodys πεθανα........τρομαξα να κοιμηθω και ξυπνησα 5 και δεν μπορουσα με τιποτα το στομαχι μου ηταν σαν να ειχα πετρες και καουρα τρομερη......καθησα καμια ωρα διαβασα το βιβλιο μου μετα σηκωθηκα ηπια ενα κρυο γαλα και ηρεμησα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω ξαναεφαγα πριν 2 εβδομαδες που πηγα γιατρο...μια χαρα μου εκατσε και ηθελα κι αλλο αλλα δν ειχα. περνω το απλο βεβαια...δεν εχει πολλα πολλα μεσα...σημερα θα μου φερει ενα απλο και ενα τσικις...αχ τα περιμενω πως καιπως...για βλακειες πρωτη!!!

μου εφερε και μια ξαδερφη του δημητηρ μαυρο ταχινι...απλα εχει τα παντα μεσα...μπηκε στην διατροφη απο σημερα κιολας...

καντυ ηξερες οτι υπηρχε???εγω οχι

http://mprosta.blogspot.gr/2011/03/blog-post_06.html

επισης τωρα που το σκεφτομαι τρελλαινομαι για κολυβα που τα φτιαχουν και με μαυρη ζαχαρη...θα αρχισω να φτιαχνω βαρβαρα καθε εβδομαδα.....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εγω παθαιω καθε βραδυ κραμπα, απλα εχω συηθισει α και ποναω. πατα το παθαια αυτο και πριν τη εγκυμοσυη,εχω θεμα στα ποδια,λογω κουρασης στη δουλεια. τωρα μου εδωσε και μενα αυτα που παιρεις και συ λιλιτακι αλλα δε εχω δει διαφορα.

κατυ ωραια η φανελα,ισως παρω και γω.

και μεα μου ειχα πει οτα κοντευω να γεννησω να στειλω μαιλ παλι γιατι ειναι νωρις

ετοιμη η μακαροοσαλατα,τωρα παμε για σοκολατοπιτα.

το καλυετρο; πηγα στα μοδερκερ να παρω καλτσον και μου ειπαν οτι τα πραγματα της πριγκιπισσας ειαι εδω. αχ τι μου κανανε. τωρα θα φαγωθω να τα φερω σπιτι

Διαφημίσεις

εσεις κοριτσια βαρβαρα κανετε στον τοπο σας στις 4-12 που ειναι και η μερα της αγιας???

Τι είναι τα βάρβαρα?:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

βαρβάρα λεγεται. η αγια βαρβαρα ηταν κορη ενος αξιωματικου (κατι τετοιο) που ηταν ειδωλολατρης. καποια στιγμη ειχε αναγκοινωσει ο αυτοκρατορας...δεν ξερω τι ηταν...σε ολους τους αρτοποιους της περιοχης να βαλουν δηλητηριο στο ψωμι ωστε την επομενη μερα οι χριστιανοι της περιοχης να δηλητηριαστουν. η αγια βαρβαρα το εμαθε και τους ενημερωε απο την προηγουμενη να μην παρουν ψωμι κ οι χριτιανοι εφτιαξαν ενα μειγμα με σταρι και οτι αλλο ειχαν στο σπιτι τους για να φαν...αυτο λοιπον το φτιαχνουμε και μεις την ημερα της...σταρι, με διαφορα αποξηραμενα φρουτα μεσα τα ββραζουμε, χυλωνουμε με αλευρι καβουρντισμενο και απο πανω ριχνουμε τριμμενα καρυδια ή αμυγδαλα...ειναι παρα πολυ νοστιμο και μερικοι το μπερδευουν με το ανατολιτικο το ασουρε...λοιπον γι αυτο εγω τρελλαινομαι και εχει ολα οσα πρεπει να τρωω...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

ναι το εψαξα λιγο...ερχεται απο την θρακη αυτη η παραδοση κ το κανουμε κυριως οι μαμαδες με παιδακια γιατι η αγια βαρβαρα ειναι προστατιδα των παιδιων για να τα προστατευει απο τις παιδκες αρρωστειες....

28xYp3.png

Kοριτσάκια καλά που μπήκα μεσημέρι κ όχι κατευθείαν το βράδυ λογοροια σας έπιασε σήμερα που έλειπα:rolleyes::confused:

Τσέρρυ εμένα αν θυμάσαι ο αιματοκρίτης μου έπεσε στο 29 αλλά μέσα σε τρεις εβδομάδες πήγε 34. Σε αυτές τις εβδομάδες έφαγα 5-6 φορές μοσχαράκι αλλά το κακό είναι ότι εσύ δεν τρως. Και επίσης κάθε πρωί και βράδυ έστηβα πορτοκαλάκι και έπινα μαζί το σίδηρο και περίμενα τουλάχιστον τρία τέταρτα για να φάω. Δεν ξέρω τι απ' όλα βοήθησε ίσως όλα μαζί. Εσύ που λες ότι πίνεις 5 φρούτα εννοείς σε αγοραστό χυμό ή φρέσκα στο μπλέντερ;

Κάντυ η πεθερά σου δεν υπάρχει απλά είναι σαν ταινία επιστημονικής φαντασίαες κάθε φορά που μας λες κάτι νομίζω ότι είναι το χειροτερο και κάθε φορά βλέπω ότι έχει κι άλλο:shock: αλλά και η κόρη:shock: απαράδεκτη. καλά κάνεις και δεν τους παίρνεις δώρα ξανά. Αλλά τι σατανικό να σας στρώνει τα σεντόνια εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα δικά μου από το σπίτι απλά για σπάσιμο. Μήπως να σκεφτείς την πρόταση της Τσέρρυ για τις θανάσιμες; Ευκαιρία να τις ξαναρχίσουν.

Λιλιτάκι εγώ ήξερα ότι ο ταχυθερμαντήρας καίει λιγότερο από τον απλό θερμοσίφωνα γιατί τραβάει μόνο την ώρα που χρειάζεσαι το νερό ενώ το άλλο πρέπει να αποθηκεύσει συγκεκριμένη ποσότητα που μπορεί να μην τη χρειαστείς. Μάλιστα σκεφτόμουν να βάλω κι εγώ. Ο ηλιακός φυσικά είναι ο καλύτερος. Οι γονείς μου ακόμα και το χειμώνα με αυτό την βγάζαμε και σπανίως με το καλοριφέρ ή το θερμοσίφωνα μόνο αν είχε πολλές μέρες χωρίς ούτε σταλιά ήλιο.

Τσέρρυ κι εμείς κάνουμε στης Αγίας Βαρβάρας αυτό που λες εμένα δε μου αρέσουν και δεν κάνω αλλά το συνηθίζουν κ εδω αλλά δε μετράει αφού είμαστε από ίδιες περιοχές:rolleyes:

Δεν ήμουν σχολή πήγα το πρωί εκκλησία πήρα και τη μαμά και πήγαμε με τα πόδια στο σπιτι της αφού πρώτα περάσαμε και από τη λαϊκή. Τις Παρασκευές το πρόγραμμα έχει λαϊκή και μαμά και τρώμε εκεί. Πόσες Παρασκευές ακόμα δεν ξέρω:rolleyes:

Αυτό με την ασπαρτάμη μου έδωσε η φίλη της μαμάς μου ένα άρθρο να διαβάσω όταν μάθαμε για την σκλήρυνση και έλεγε πόσο κακό έκανε σε μια κοπέλα που διηγούταν την ιστορία της ότι δεν ήταν καλά και έπινε πολύ σόδα λαιτ ώσπου της είπε η αδελφή της να την κόψει και έγινε καλά. Βέβαια αυτή δε θυμάμαι τι είχε αλλά έλεγε ότι απαγορεύεται κ στην πάθηση μου και μετά το έψαξα και είδα ότι απαγορεύεται γενικοτερα και στην εγκυμοσύνη. από τότε έχω απαγορέψει όλα τα λαιτ προίόντα στο σπίτι ούτε τσίχλες κ καραμέλες παίρνω εκτός από τις ελάχιστες που δεν έχουν νομίζω κάποιες χίου. Αν μου έρθει όρεξη για αναψυκτικό προτιμώ το κανονικό και κατά κανόνα πορτοκαλάδα.

Πέπσι με το καλό να τακτοποιηθειται βέβαια ώσπου να μπει το ίντερνετ λογικά θα έχω γεννήσει αλλά ελπίζω ως τότε να προλαβαίνεις να μπαίνεις από τη δουλειά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ναι το εψαξα λιγο...ερχεται απο την θρακη αυτη η παραδοση κ το κανουμε κυριως οι μαμαδες με παιδακια γιατι η αγια βαρβαρα ειναι προστατιδα των παιδιων για να τα προστατευει απο τις παιδκες αρρωστειες....

αλήθεια; εγώ ήξερα τον Άγιο Στυλιανό για τα παιδάκια

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αυτό που σας είπα για τη σκλήρυνση το γράφει και στο άρθρο που έβαλε η τσέρρυ για την ασπαρτάμη. Γι' αυτό ήθελε πάση θυσία να μου το δώσει η φίλη της μαμάς μου. Η αλήθεια είναι ότι έπινα κοκα κολα ζιρο ή λαιτ αλλά όχι και υπερβολικά θα έλεγα μάλιστα ανα περιόδους την κόβαμε τελείως. Άσε που όταν πρωτογνώρισα τον άντρα μου δεν πίναμε καθόλου λόγω καφείνης γιατί του την είχε απαγορέψει ο γιατρός για νευροπίεση και επειδή απαγορευόταν για εκείνον δεν έπινα ούτε εγώ για να μη ζηλεύει αλλά ξέρετε πως είναι οι μαμάδες το τόσο το κάνουν τόοοοοοοοοοσο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

ο αγιςο Στυλιανος για τα βρεφη!!!γι αυτο στην εικονα του ειναι αγκαλια με ενα βρεφακι...

οταν λεω 5 φρουτα μαρμιν εννοω 5 φρεσκα φρουτα που τα καθαριζω την φλουδα και τα βαζω στο μπλεντερ και μετα απο μιση ωρα τρωω ψωμι με σαλαμι...τωρα ομως θα αλλαξει το σχεδιο και θα τρωω βαρβαρα μετα τον χυμο

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...