Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δεν έχω κληρονομικότητα εγώ αλλά μάλλον θα είχε η δοτρια..😁

Δε ξέρω η αλήθεια είναι ποια έμειναν γιατί δε θα μπορούσαμε να ξέρουμε ποιο ηταν ποιο...νομιζω ια δουμε όταν γεννηθούν αν μοιάζουν πολύ η όχι ξέρω κ εγω?χαχαχαχχα

Από πείσμα και εγώ ξεπέρασα τις 15 ωοληψιες και σε φυσικους κύκλους και με ενέσεις και με χαπια όλα τα χρόνια που πάλευα...και εξάντλησα και τον οργανισμό μου μέχρι που μπήκα κλιμακτήριο για τα καλά και δεν είχα ωάρια και πήγα στη δωρεα...και ξέρεις κάτι?ηταν απόφαση μου και δεν το μετανιώνω ουτε σκεφτομαι αχ γιατί δεν πήγα νωρίτερα στη δωρεα..ήθελα να το παλέψω και το έκανα....

Κάνε το όσο αντέχεις εσυ...γιατί μόνο εσύ ξέρεις τα όρια σου!!!!είναι πολύ οκ να συνεχίσεις και το ίδιο οκ να πεις δεν αντέχω άλλο και σταματάω...και εννοείται όσο περνάει ο καιρός τόσο απογοητευεσαι...αλλά και πάντα υπάρχει αυτή η κρυφή ελπίδα στο πίσω μέρος του μυαλού...και αν η επόμενη φορα είναι η τυχερή??

Πόσο καιρό προσπάθησες στις 15 αυτές ωοληψιες ; Εννοώ σε τι χρονικό διάστημα ;  Φαντάζομαι είχες κάποιες ενδείξεις όταν σταμάτησες σιγά σιγά να έχεις ωάρια; Δεν ήταν από τη μια μέρα στην άλλη. Έδωσες μεγάλη μάχη. Ακριβώς αυτό θέλω να σκέφτομαι κ εγώ, πως δε θέλω να αμφιβάλλω πως δε προσπάθησα. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ της είπαν ανέκδοτο με τον Τσάκ Νόρης ότι κατάφερε να βλαλει κραγιόν στο χείλος του γκρεμού και απαντάει ο Τσάκ Νόρης έβαλε κραγιόν σε γκρεμό???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

πολυ ωραιο φαινεται το φανελακι...με βλεπω να περνω και γω κανενα τετοιο....ειδικα γιατι στο σπιτι δεν φοραω σουτιεν...

καντυ διαβασε το αρθρο που ανεβασα και μετα τα λεμε...αυτα τα εχω διαβασει και στο βιβλιο διατροφης που διαβαζα.

οχι συμφωνω απολυτα μαζι σου και με το αρθρο φυσικα....καποια στιγμη που μου ειχε πει ενας παθολογος να βαζω ασπαρταμη στον καφε αντι για ζαχαρη του λεω εισαι τρελλος????ξερεις τι ειναι η ασπαρταμη και κοριτσια ειλικρινα οι γιατροι δεν εχουν ιδεα απο διατροφη ιδεα ομως:shock::shock:οταν ημουν στην πρωτη μας σχολη και μας εκανε μαθημα μια γιατρος μας ρωτουσε συνεχεια για διατροφη γιατι στο πανεπιστημιο δεν εχουν κανενα απολυτως μαθημα διατροφης και διαιτολογιας!!!και αν προσεξετε αν θελουν να δωσουν διαιτα σε ασθενη δινουν μια ετοιμη....μια για ολους δηλαδη ελεος:shock::shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω εστειλα χθες συγκεκριμενα και μου ειπε τοι ειναι νωρις ακομα και να τους ενημερωσω ξανα προς το τελος...ελπιζω ναμην το ξεχασω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Κορίτσια στείλατε στη babylino που σας είπα να πάρετε το πακέτο γνωριμίας???

τωρα που το λες κι εγω ειχα στειλει αλλα μου ειπαν πως ειναι νωρις και να ξαναστειλω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τωρα που το λες κι εγω ειχα στειλει αλλα μου ειπαν πως ειναι νωρις και να ξαναστειλω

Δές και εσύ πμ!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

εφαγα λιγα καρυδακια τωρα...που ουτως η αλλως τρωω καθε μερα λιγα....στο μαγνησιο πως καταλαβαινεις οτι εχεις ελλειψη???κανονικα επρεπε σε μαι ωρα να φαω κατι με σιδηρο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εφαγα λιγα καρυδακια τωρα...που ουτως η αλλως τρωω καθε μερα λιγα....στο μαγνησιο πως καταλαβαινεις οτι εχεις ελλειψη???κανονικα επρεπε σε μαι ωρα να φαω κατι με σιδηρο...

αν δεν κανεις εξεταση δεν το καταλαβαινεις αλλα...............εαν δεν σου επαρκουσε θα σε επιαναν κραμπες εμνα με ειχε πιασει στην αρχη στην γαμπα μεσα στη νυχτα φρικη!!!μια φιλη μου ειναι 6 εβδ και την πιανουν γυρω απο τον αφαλο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...