Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα και μπυρίτσα που μου είχε κάτσει το καλοκαίρι με άησε να πιώ ένα ποτήρι!!!Άν είναι μικρή η ποσότητα τίποτα δέν κάνει κακό!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

εγω εχω καθε μερα ταχυκαρδια,ηη γιατρος η αιματολογος που παω λεει ειναι απο κουραση και αγχος και να παω σε καρδιολογο. αλλα δε εχω παει γιατι ο γυαικολογος λεει οτι ειαι φυσιολογικο.

η μαυρη δεν ξερω τι ειναι αλλα αν αποφασιζα να πιω θα επινα την κανονικη. οι λαιτ ειναι πολυ πολυ χειροτερες με πολυ πολυ μεγαλυτερες ποσοτητες ασπαρταμης που προανεφερα...ξερετε τι ειναι η ασπαρταμη????μυρμηγκοκτονο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

διαβαστε αυτο αν βαριεστε να διαβαζετε ολο το αρθρο...

Είναι γνωστό πως μεταλλάσουν τον άνθρωπο σε κάτι άλλο. Άβουλο και προπάντων ΥΠΑΚΟΥΟ και χωρίς αντιδράσεις.

Μπορείς να ταΐζεις τα παιδιά σου με coca cola light να γνωρίζεις όμως, πως μεγαλώνεις κάτι σε υβρίδιο και όχι ανθρώπινο παιδί.

Επίσης μπορείς να τρως ότι ετικέτα γράφει επάνω light, αλλά μην παραπονιέσαι μετά γιατί είσαι σε μόνιμη κατάθλιψη!!! Φυσικό δεν είναι αφού τρως φορμαλδεΰδη. Ξέρεις είναι το χημικό που συντηρούν τα πτώματα. !!!

28xYp3.png

εγω εχω καθε μερα ταχυκαρδια,ηη γιατρος η αιματολογος που παω λεει ειναι απο κουραση και αγχος και να παω σε καρδιολογο. αλλα δε εχω παει γιατι ο γυαικολογος λεει οτι ειαι φυσιολογικο.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσνίης είναι φυσολογικό να ανεβένουν οι παλμοί γιατί η καρδιά δουλεύει περισσότερο!!!Αλλά είναι ανεβασμένοι οι παλμοί σέ όλη τη διάρκεια της ημέρας!!!Και μέχρι 110 είναι καλά!!!Από εκεί και πέρα όμως καλό θα είναι και ένα τσεκάρισμα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

σαν τι να παθει δηλαδη?????απο την κοκα κολα?????εγω πινω οχι συχνα αλλα πινω....τον ειχα ρωτησει κιολας και μου ειπε να ειναι χωρις ζαχαρη και οχι συχνα!!!

ΤΣΕΡΡΥ κι εγω το ιδιο σκεφτομουν ηθελα να παρω μονο την ζωνη αλλα μου ειπε μια αλλη εγκυουλα αφου θα εκανα την παραγγελεια να παρω και την φανελα καλα λεω θα δωσω 30? για μια φανελα και μου λεει παρτην και θα με θυμηθεις αντε λεω ας την παρω.......δεν φανταζομουν οτι θα ηταν ετσι:rolleyes::rolleyes:

ειναι πολυ ελαστικη και δεν φορας σουτιεν γιατι εχει ειδικη υφανση γυρω απο το στηθος και στην κοιλια εχει κενο για να μπαινει η κοιλια το οποιο ειναι πολυ ελεστικο για οσο μεγαλωνει και απο κατω εχει παλι ειδικη υφανση για να την κραταει!!!δεν ξερω αν καταλαβατε απο την περιγραφη μου:rolleyes::rolleyes:μαλλον οχι.......παντως ειναι καταπληκτικη δεν την περιμενα ετσι...εχω ενθουσιαστει!!!

ειναι αυτη:http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30622

qWD1p2.png

xdgMp2.png

τσερυ 2 μπουτακια ολα κιολα. η ζουζουνα μου δε ειαι πολυ ζωηρη και με στεαχωρει αυτο. λιλιτακι εσενα ειναι συνεχεια ζωηρουλης;

Εμένα Αγγεικάκι είναι συνέχεια ζωηρός αλλά ειναι στο παιδί μιά φίλη από την 29η μέχρι να γεννήσει στη 37η είχε πάει 4 φορές για καρδιοτοκογράφο γιατί δέν τον άκουγε συχνά τον μπέμπη της και φοβόταν τώρα όμως που γεννήθικε δέν σταματάει χαχαχαχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

πολυ ωραιο φαινεται το φανελακι...με βλεπω να περνω και γω κανενα τετοιο....ειδικα γιατι στο σπιτι δεν φοραω σουτιεν...

καντυ διαβασε το αρθρο που ανεβασα και μετα τα λεμε...αυτα τα εχω διαβασει και στο βιβλιο διατροφης που διαβαζα.

28xYp3.png

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσνίης είναι φυσολογικό να ανεβένουν οι παλμοί γιατί η καρδιά δουλεύει περισσότερο!!!Αλλά είναι ανεβασμένοι οι παλμοί σέ όλη τη διάρκεια της ημέρας!!!Και μέχρι 110 είναι καλά!!!Από εκεί και πέρα όμως καλό θα είναι και ένα τσεκάρισμα!!!

συμφωνω απολυτα!!!!

αλλα λιλιτακι δεν μας λες τελικα τι ειπε η μενεγακη...

28xYp3.png

σαν τι να παθει δηλαδη?????απο την κοκα κολα?????εγω πινω οχι συχνα αλλα πινω....τον ειχα ρωτησει κιολας και μου ειπε να ειναι χωρις ζαχαρη και οχι συχνα!!!

ΤΣΕΡΡΥ κι εγω το ιδιο σκεφτομουν ηθελα να παρω μονο την ζωνη αλλα μου ειπε μια αλλη εγκυουλα αφου θα εκανα την παραγγελεια να παρω και την φανελα καλα λεω θα δωσω 30? για μια φανελα και μου λεει παρτην και θα με θυμηθεις αντε λεω ας την παρω.......δεν φανταζομουν οτι θα ηταν ετσι:rolleyes::rolleyes:

ειναι πολυ ελαστικη και δεν φορας σουτιεν γιατι εχει ειδικη υφανση γυρω απο το στηθος και στην κοιλια εχει κενο για να μπαινει η κοιλια το οποιο ειναι πολυ ελεστικο για οσο μεγαλωνει και απο κατω εχει παλι ειδικη υφανση για να την κραταει!!!δεν ξερω αν καταλαβατε απο την περιγραφη μου:rolleyes::rolleyes:μαλλον οχι.......παντως ειναι καταπληκτικη δεν την περιμενα ετσι...εχω ενθουσιαστει!!!

ειναι αυτη:http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30622

Πολύ ωραία ειναι!!! Και εσυ που έχεις χειμώνα μπροστά είναι ότι πρέπει με γειά και κλοφορετη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...