Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

πιστευω οτι μπορω να τις αλλαξω τις μπαλαρινες,αλλα δε νομιζω α βρω κατι που θα μου αρεσει στο συγκεκριμεο μαγαζι,αλλα δεν πειραζει....πηρα τις φουξια,τις κοντες,με το κουμπακι. εκαναν 239 ευρο αλλα δε τα εδωσα ολα εγω,τα μισα μου τα εδωσε η μαμα μου.

κοριτσια τυχερες ειστε που σας ερχετε τοσο το χαρατσι της δεη. εμας εδω μα ςεχου τσακισει λογω νησιου. εμας ειναι σχεδον 180 η δοση. ετσι οπως τα εχουν καει καλυτερα να μην εχεις τιποτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οντως ΛΙΛΙ ειναι παρα πολυ:shock::evil: εμας μας ηρθε 300 κατι και ηταν 70? η δοση την οποια ομως πληρωνει η ιδιοκτητρια αλλα κι εμας το ανεβαζει παρα πολυ ο θερμοσυφωνας:evil::evil:

εγω ειχα κανει αιτηση στον οτε και μου το ειχαν βαλει σε 1 εβδομαδα μετα οταν μετακομησαμε εκαναν 2 εβδομαδες να το μεταφερουν και οταν αλλαξα απο οτε σε φορθνετ το εκαναν αμεσως απ οτι θυμαμαι.....

καλε δεν σκαμε για τις εβδομαδες και τους μηνες ετσι κι αλλιως οπως και να τις μετρησουμε εμεις οι γιατροι μετρανε μονο τις εβδομαδες....ομως το μυστηριο με τους μηνες το ελυσα(γιατροι παιδι μου οτι και να ρωτησεις ετοιμη την εχουν την απαντηση)εμεις προτρεχουμε και λεμε αλλα ντ αλλων γι αυτο δεν μας καθεται καλα:rolleyes::rolleyes:ενα απλο παραδειγμα....το μωρακι της Μαριουλας διανυει τον 1ο χρονο της ζωης του δεν λεμε ομως οτι ειναι ενου χρονου του χρονου που θα συμπληρωσει 12 μηνες και θα εχει κλεισει τον 1ο χρονο τοτε θα λεμε οτι ειναι ενος ετους!!!ωραια???

αρα κι εμεις λαθος λεμε οτι ειμαστε στον 5ο μπορει να διανυουμε τον 5ο αλλα για να ειμαστε 5 μηνων πρεπει να τον εχουμε κλεισει!!!εγω που λεω τωρα ειμαι στον 5ο ειναι λαθος ειμαι 4 μηνων και 2,5 εβδομαδων χοντρικα 4,5 μηνων......εσυ ΤΣΕΡΡΥ εισαι 4 μηνων και 5 ημερων (αν θυμαμαι καλα)οταν κλεισουμε τον 5ο τοτε θα λεμε 5 μηνων.....ετσι και με τον 10ο κλεινοντας τον 9 θα λεμε 9 μηνων και οχι ειμαι στον 10ο,που ελεγα εγω εχθες,αλλα ετσι οπως τρεχουμε εμεις περναμε τους μηνες 2-2 χαχαχαχα λες και θα αλλαξει τιποτα;);)

Εγώ δέν έχω θερμοσύφωνα έχω ταχθερμαντήρα που νομίζ καίει πολύ περισσότερο αλλά τώρα με τον ηλιακό νομίζω θα είναι καλύτερα τα πράγματα από τότ που τον έβαλα 2 φορές απο μισή ώρα το άναψα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μου εδωσε ενα μασωμενο δεν θυμαμαι πως το ειπε....για να το περνω το μεσημερι. και επισης μου ειπε να τρωω και κυριως κρεας....την φασολαδα την ΄΄ξεχναω για σημερα...θα παρω κανα γυρακο μου φαινεταιι και ο αντρας μου θα φαει πατατουλες τηγανιτες...και δεν το λιγουρευομαι καθολου...εγω ειμαι με τα πιτοειδη....αν ειχα αυτο που μας περιεγραψε χθες η μαρμιν σιγουρα θα το ετρωγα....πανικοβαλομαι. αν μου πουν οτι θα χρειαστω αιμα...δεν ξερω τι θα κανω, φοβαμαι παρα πολυ...

θα πω και το ασχετο τωρα...αυτη η σκορδα ρε παιδια ολο βλακειες πεταει...δεν μπορω καθολου...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγώ δέν έχω θερμοσύφωνα έχω ταχθερμαντήρα που νομίζ καίει πολύ περισσότερο αλλά τώρα με τον ηλιακό νομίζω θα είναι καλύτερα τα πράγματα από τότ που τον έβαλα 2 φορές απο μισή ώρα το άναψα!!!

να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι ειναι ο ταχυθερμαντηρας:oops::oops:σιγουρα με τον ηλιακο θα καις πολυ λιγοτερα!!!δεν εχεις μποιλερ?????γιατι τωρα το χειμωνα που με το μωρο θα αναβεις καλοριφερ θα ζεστανε και το νερο...

qWD1p2.png

xdgMp2.png

να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι ειναι ο ταχυθερμαντηρας:oops::oops:σιγουρα με τον ηλιακο θα καις πολυ λιγοτερα!!!δεν εχεις μποιλερ?????γιατι τωρα το χειμωνα που με το μωρο θα αναβεις καλοριφερ θα ζεστανε και το νερο...

Τι θα ανάβώώώώώώώ????????????Χαχαχαχαχα καλό και αυτό καλέ με το πετρέλαιο στο 1,40 ποιό καλοριφέρ???Και όχι μπόιλερδέν έχω!!!Ταχυθερμαντύρας είναι http://www.groupon.gr/deals/thessaloniki/solcore-sidedeal/816565

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

μου εδωσε ενα μασωμενο δεν θυμαμαι πως το ειπε....για να το περνω το μεσημερι. και επισης μου ειπε να τρωω και κυριως κρεας....την φασολαδα την ΄΄ξεχναω για σημερα...θα παρω κανα γυρακο μου φαινεταιι και ο αντρας μου θα φαει πατατουλες τηγανιτες...και δεν το λιγουρευομαι καθολου...εγω ειμαι με τα πιτοειδη....αν ειχα αυτο που μας περιεγραψε χθες η μαρμιν σιγουρα θα το ετρωγα....πανικοβαλομαι. αν μου πουν οτι θα χρειαστω αιμα...δεν ξερω τι θα κανω, φοβαμαι παρα πολυ...

θα πω και το ασχετο τωρα...αυτη η σκορδα ρε παιδια ολο βλακειες πεταει...δεν μπορω καθολου...

εγω ετρωγα τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα μοσχαρισιο συκωτι το οποιο ομως τωρα δεν κανει:rolleyes:και συνεχεια πορτοκαλαδες επαιρνα 3 την ημερα αλλα δεν ειχα τιποτ αλλο να παιρνω οποτε δεν με πειραζε επισσης να τρως μοσχαρισιο κρεας...μπροκολο θα ψαξω στα βιβλια μου και θα σου πω τι αλλο;)ο γυρος εχει πολυ λιπος και δεν νομιζω οτι εχει σιδηρο τα φασολια εχουν περισσοτερο παντως;);)μην φοβασαι για το αιμα σηνυθως βαζουν οταν πεσει πολυ ο αιματοκριτης μονο για το σιδηρο δεν βαζουν...της κουμπαρας μου στην 2η εγκυμοσυνη της εβαλαν 6 φορες:shock::shock:υπεφερε αλλα ο αιματοκριτης της ηταν 22:(

να προσεχεις ειδικα οταν εισαι μονη...εγω θυμαμαι μια φορα επλενα τα πιατα και σκοτεινιασαν ολα το μονο που προλαβα να πω ηταν''πεφτω''

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τι θα ανάβώώώώώώώ????????????Χαχαχαχαχα καλό και αυτό καλέ με το πετρέλαιο στο 1,40 ποιό καλοριφέρ???Και όχι μπόιλερδέν έχω!!!Ταχυθερμαντύρας είναι http://www.groupon.gr/deals/thessaloniki/solcore-sidedeal/816565

μου αρεσει που λεει ''οικονομια στο ρευμα''

με πετρελαιο εχεις κι εσυ????????ωχχχ καταλαβα!!!και τι θα χρησιμοποιεις???????

εγω που θα γεννησω μεσα Μαρτη λετε να χρειαστω καλοριφερ???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Εκανα το μπανάκι μου, έλουσα την αφάνα κι είπα να κάτσω να χαλαρώσω λίγο.

Τσιπούρα ψητή για σήμερα εμείς και ντοματοσαλάτα. Ο καιρός καλός αλλά όσο να' ναι μέσα στο σπίτι δεν κάθεσαι χωρίς φωτιά....Ευτυχώε που την βαλαμε τη σόμπα, κορίτσια....Τώρα όμως τελειώνει το πετρέλαιο και θέλουμε να βάλουμε λίγο για το μπάνιο μας....Αχ, θα φύγει πάλι το 100 ευρω, γιατί τόσο θα βάλω, ευρώ παραπάνω.....

Καλά, Κάντυ, απαράδεντη η πεθερά και η κουνιάδα.....Ακου εκεί "θα βάλω κομμάτι", χα! χα! πολύ γέλασα.....

Εμένα δεν με νοιάζουν τα δώρα ( όχι όμως κι ότι χαλιέμαι κιόλας αν τυχόν κάποιος μου φέρει)!!!!Στη δική μου γιορτή φέρνουν γλυκά ή ποτά. Οχι προσωπικό δώρο.....Και μεις το ίδιο σε γιορτές αλλωνών. Ετσι το έχουμε εδώ....Οποτε δεν τα περιμένω.....Και η πεθερά μου όταν έρχεται μού φέρνει καλσόν ή εσάρπες.....Δεν με πειράζει.....Φτωχοί άνθρωποι είναι, η κίνηση παίζει ρόλο. Αλλά αυτό της πεθερας της Καντυ, όχι! δεν το δέχομαι.....Καλύτερα να μην πάρεις τίποτα παρά να πας δώρο άλλου.......

Κάντυ, εγώ τώρα λέω πως είμαι στον τρίτο μήνα, σωστά δεν το λέω;

Λιλιτακι, τι ρεύμά ήταν αυτό, βρε κορίτσι μου;;;Βρε τι πάθαμε με τους άθλιους που έχουν το θράσος να βγαίνουν να λένε πως μας σώζουν κιόλας από την εθνική καταστροφή....Εβλεπα μία της ΝΔ σήμερα που έλεγε ότι αν δεν έρθει η δόση δεν θα έχουμε λεφτά , γιατί τελειώνουν....Αν τελειώνουν τα λεφτά, κυρά μου, να μην πάρετε για όσο κρατά η κρίση 8000 το μήνα, αλλά 700 όπως όλοι μας......Αει στα κομμάτια....Αυτούς να σφάξουν οι Χρυσαυγίτες, Κάντυ, όχι όλους τους αλλοδαπούς. Γιατί και τους αλλοδαπούς αυτοι τους έφεραν στον τόπο μας......

Σήμερα σκέφτομαι, αν θελήσει να με πάει ο άντρας μου, να πάω να εξομολογηθώ. Απλά ο πνευματικός που πάω ( τι πάω; έχω ένα χρόνο να τον δω) έχει πολύ κόσμο και περιμένεις πολλές ώρες έξω.....Αν πάω και μου δώσει κανένας τη σειρά του.....καλά θα ήταν....Αλλά δεν την δίνουν εύκολα....Ελεγα σήμερα που έχει ήλιο να πάω.....Θα δω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μου αρεσει που λεει ''οικονομια στο ρευμα''

με πετρελαιο εχεις κι εσυ????????ωχχχ καταλαβα!!!και τι θα χρησιμοποιεις???????

εγω που θα γεννησω μεσα Μαρτη λετε να χρειαστω καλοριφερ???

Σίγουρα θα χρειαστείς!!!!Εχει κρύο τον Μαρτη. Εδώ θα χρειαστώ εγώ που θα γεννήσω - πρώτα ο Θεός - Μάη!!!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αχ κοριτσια με επιασαν τα κλαματα...το μονο καλο ειναι οτι ανεβηκε η πιεση μου γιατι αρχισε να τρεχει αιμα η μυτη μου...ετσι το καταλαβαινω!!!!

ε με πηρε ο αντρας μου και θα μου φερει γκουντις. καντυ αν δεν φαω κατι ετσι πιο δελεαστηκο δεν προκειτε να το φαω το κρεας. δεν το συζητω για μοσχαρισιο, μπριζολες και τετοια ουτε ζωγραφιστα δεν θελω να τα δω...οσο για τα πορτοκαλια...σας ειπα καθε πρωι 5 φρουτα πλεον γιατι εβαλα και το ακτινιδιο που ειπε το λιλιτακι και φυσικα εχει και πορτοκαλι μεσα. και το πινω μιση ωρα μετα το χαπι για να απορροφηθει ο σιδηρος...τρωω αν 2 ωρες ποσο να πεινασω ακομη????τωρα ηπια το μαγνησιο...δεν μου φτανουν οι ωρες για παραπανω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Ελα, βρε Τσέρυ, μην κάνεις έτσι! Οι περισσότερες έγκυες έχουν χαμηλό αιματοκρίτη, εξ ου και η σίδηρος....Να τρως μοσχαράκι και σπανάκι.....Ειδικά το σπανάκι έχει πολυ σίδηρο....Κάνε το μοσχάρι με τις πατάτες που σου είχα πει.....Κάνε μσχαρόσουπα, ξανακάνε μία σπανακόποτα, όπως έκανες στη γιορτή του αντ΄ρούλη σου...

Ρε κορίτσια, έχω μία περίεργεια. Εμένα μέχρι στιγμής δεν μου έγραψε ο γιατρός εξεταση σιδήρου. Είναι η ίδια με τον αιματοκρίτη, γιατί αυτή μού τη γράφει κάθε μήνα να την κάνω....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αχ κοριτσια με επιασαν τα κλαματα...το μονο καλο ειναι οτι ανεβηκε η πιεση μου γιατι αρχισε να τρεχει αιμα η μυτη μου...ετσι το καταλαβαινω!!!!

ε με πηρε ο αντρας μου και θα μου φερει γκουντις. καντυ αν δεν φαω κατι ετσι πιο δελεαστηκο δεν προκειτε να το φαω το κρεας. δεν το συζητω για μοσχαρισιο, μπριζολες και τετοια ουτε ζωγραφιστα δεν θελω να τα δω...οσο για τα πορτοκαλια...σας ειπα καθε πρωι 5 φρουτα πλεον γιατι εβαλα και το ακτινιδιο που ειπε το λιλιτακι και φυσικα εχει και πορτοκαλι μεσα. και το πινω μιση ωρα μετα το χαπι για να απορροφηθει ο σιδηρος...τρωω αν 2 ωρες ποσο να πεινασω ακομη????τωρα ηπια το μαγνησιο...δεν μου φτανουν οι ωρες για παραπανω...

βρε χαζουλα μην απελπιζεσαι εψαξα και σου βρηκα πηγες σιδηρου:

πλουσιες πηγες:βοδινο,χαβιαρι,σκονη κακαο,ψαρια,συκωτι,πορτοκαλια,τσαι,οστρακοειδη,πατατα,ρυζι,αλευρι σογιας,ηλιοσποροι,σιταρι,σιταλευρο

καλες πηγες:σκουροχρωμη ζαχαρη,μυδια,ξερα φρουτα,κροκος αβγου,ξηροι καρποι,αρνι.φασολια

φτωχες πηγες:χοιρινο,σπαραγγια,κοτοπουλο,εμπλουτισμενα ψωμια,εμπλουτισμενα δημητριακα,φακες,φυστικια,αρακας,σπανακι,γαλοπουλα,ολοκληρα αβγα

πολυ φτωχες πηγες:τυρια,λιπη,λαδια,φρεσκα και κονσερβοποιημενα φρουτα,φρεσκα και κονσερβοποιημενα λαχανικα,λευκη ζαχαρη,γιαουρτι

την πορτοκαλαδα να την πινεις σκετη μαζι με το σιδηρο...και μετα φτιαξε τα υπολοιπα φρουτα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...