Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

Υστεροσκοπηση έκανα τον Σεπτέμβριο ,της εβα που επερνα τώρα ήταν κολπικά, απλά θέλω από το στόμα μωρέ δεν μπορώ άλλο κολπικά... άρα να ψάξω για αυτά που λες μπορείς να με πεις ακριβώς τιγραφει το κουτάκι?

Εγώ έπαιρνα εκτός από τα Eva ,τα intimeo από το στόμα αλλά και τα vivomix450 που είναι για το έντερο.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ πολύ Maria. Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα.

Θέλει θετική σκέψη και όλα θα πάνε τέλεια θα δεις!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ???

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ξεθεοθηκες διαβαζω!!!!να εισαι καλα και του χρονου να τα ξανακανεις!!!τις μπαλαρινες δεν μπορεις να τις αλλαξεις???ρωτησε ευθεως απο ποιο καταστημα τις πηρανε και πηγαινε!!!

εμενα μια φορα μου εφερε η πεθερα δωρο σεντονια ηταν μαυρο και κοκκινο στο γαμο της κουνιαδας μου τα ειχα δει τις τα ειχε φερει μια γειτονισσα δωρο αλλα επειδη δεν της αρεσαν μου τα εδωσε και δεν ειπε και την αληθεια αλλα μου ειπε οτι τα αγορασε και τα χρυσοπληρωσε κιολας εεεεε εγω τι να της πω οτι τα ειχα δει??τον βουλωσα κι εγω και ειπα ευχαριστω!!!οταν ομως ηρθα σπιτι και τα ανοιξα ειδα πως ηταν μικρα για το κρεβατι μου εκει πηρα το αιμα μου πισω........τα ξαναδιπλωνω και της λεω πες μου απο ποιο μαγαζι τα πηρες να παω να τα αλλαξω γιατι ειναι μικρα και τι μου λεει θα στα φτιαξω εγω θα βαλω ενα κοματι υφασμα απο την μια μερια καλε τι λες της λεω καινουρια σεντονια τα χρυσοπληρωσες κιολας θα παμε να τ αλλαξουμε ακου εκει!!!!!δεν ειχε τι να πει λοιπον και λεει δεν πειραζει θα τα κρατησω εγω.....και φυσικα δεν μου πηρε αλλα χαχαχα.......αααααα και αλλο ενα προπερσι ειχαμε παει με τον αντρα μου hondos και πηραμε της αδερφης του για την γιορτη της σκιες ενα μολυβι και ενα κραγιον της τα δινουμε λοιπον και 5-6 μηνες αργοτερα στην δικη μου γιορτη μου τα εδωσε για δωρο στο ιδιο σακουλακι αλλα απο πανω δεν ειχε την ταινια του hondosαλλα ενα απλο σελοτειπ και ειχε βγαλει και την κορδελα:shock::shock::shock:εεε καλα απο τοτε δεν ξαναπηρα σε κανεναν τους δωρο;)

ΝΕΝΑ μεχρι ποτε θα δουλευεις???μην αγχωνεσαι για το ονειρο δεν ειναι τιποτα:tongue:

εγω αποψε εβλεπα τον πεθερο και την κουνιαδα σκεφτητε εφιαλτης:evil::evil:κατι θα γινει σημερα το διαισθανομαι εγω:rolleyes::rolleyes:

ΛΙΛΙ γιατι τοσο το ρευμα???ποσο ειναι το χαρατσι???μενετε σε δικο σας σπιτι???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα!!!!αγγελικακι βρε κοριτσι δεμ επρεπε να κανεις για φετος την γιορτη σου οπως καθε χρονο. ας πεςτουσες εκει 2 ετοιμες πιττες να ψηνονται σοτν φουρνο κ κανεις δεν θα σε παρεξηγουσε...τωρα που κουραστηκες τι καταλαβες???και ολοι αυτοι που λες ειναι δικοι μας ανθρωποι, δεν θα ελεγαν και κατι.

το μωρακι σου εφοσον το ακους μην σκας. αλλωστε ησουν τοσο απασχολημεενη αυτες τις μερες που κ τουμπες να εκανε αυτο εσυθ σκεφτοσουν αλλα...

τα δωρακια δεν μπορεις να τα αλλαξεις???

ποιες μποτες πηρες τελικα δεν καταλαβα???εκεινες που αρεσαν σε μενα??αντε καλοφορετες...ποσο τελικα???και γω ηθελα αλλα ειπα φετος να αρκεστο με τις μπεζ γιατι απο του χρονου δεν ξερω αν θα εχουμε να παρουμε παπουτσια ξανα για την επομενη δεκαετια...ας ειναι ενα κλασικο χρωμα...

λιλιτακι πηδηξες ε????εμας μας ηρθε πριν λιγο καιρο 210ε ο πρωτος που ερχετε, δενθυμαμαι πως τον λενε...οχι ο εκκαθαριστηκος ο άλλος...για χριστουγιεννιατικο δωρο περιμενω και το υπολοιπο...παντως περυσι ειχα δωσει τοσα και γω 460ε νομιζω ηταν...

μαρμιν μαθηματακι???

καντυ μην χολοσκατε και πολυ για τις εβδομαδες...αλλωστε αφου οι γιατροι το μετραν τωρα ετσι σε λιγα χρονια κανεις δεν θα ρωταει μηνα αλλα εβδομαδα...τωρα στους υπολοιπους κατα προσεγγιση...

τινκερ αντε καλη αρχη ρε κοριτσι....περιμενουμε τις εξελιξεις!

πεπσι πολυ χαιρομαι για σενα. ειδες βρε που πριν λιγο καιρο ησουν σαν μαραμενη γαρδενια που λεει και το ασμα και τωρα ολα εχουν φτιαξει????ειναι θεμα χρονου να γινουν ολα τωρα...καλη ψυχολογια = τα παντα!!!!αληθεια σε ποια εταιρεια σταθερης πηγατε? εμας η φορθνετ εκανε 2 μηνες, η σιτα άστο δεν το συζητω....η μαμα μου ειχε κανει μια αιτηση πριν κανα 8μηνο και ακομη δεν εγινε τιποτα φυσικα τωρα πλεον ισως την εχει αποσυρει κιολας γιατι μαλλον θα μετακομισει!

κοριτσακια το αντρακι ξυπνησε απο τις 5 σημερα και οπως καταλαβαινετε ξυπνησα και γω μαζι του εκεινη την ωρα και σημερα ξυπνησα στις 11!!!σας τα εγραψα μαζεμενα ομως για να μην εχετε παραπονο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ???

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ξεθεοθηκες διαβαζω!!!!να εισαι καλα και του χρονου να τα ξανακανεις!!!τις μπαλαρινες δεν μπορεις να τις αλλαξεις???ρωτησε ευθεως απο ποιο καταστημα τις πηρανε και πηγαινε!!!

εμενα μια φορα μου εφερε η πεθερα δωρο σεντονια ηταν μαυρο και κοκκινο στο γαμο της κουνιαδας μου τα ειχα δει τις τα ειχε φερει μια γειτονισσα δωρο αλλα επειδη δεν της αρεσαν μου τα εδωσε και δεν ειπε και την αληθεια αλλα μου ειπε οτι τα αγορασε και τα χρυσοπληρωσε κιολας εεεεε εγω τι να της πω οτι τα ειχα δει??τον βουλωσα κι εγω και ειπα ευχαριστω!!!οταν ομως ηρθα σπιτι και τα ανοιξα ειδα πως ηταν μικρα για το κρεβατι μου εκει πηρα το αιμα μου πισω........τα ξαναδιπλωνω και της λεω πες μου απο ποιο μαγαζι τα πηρες να παω να τα αλλαξω γιατι ειναι μικρα και τι μου λεει θα στα φτιαξω εγω θα βαλω ενα κοματι υφασμα απο την μια μερια καλε τι λες της λεω καινουρια σεντονια τα χρυσοπληρωσες κιολας θα παμε να τ αλλαξουμε ακου εκει!!!!!δεν ειχε τι να πει λοιπον και λεει δεν πειραζει θα τα κρατησω εγω.....και φυσικα δεν μου πηρε αλλα χαχαχα.......αααααα και αλλο ενα προπερσι ειχαμε παει με τον αντρα μου hondos και πηραμε της αδερφης του για την γιορτη της σκιες ενα μολυβι και ενα κραγιον της τα δινουμε λοιπον και 5-6 μηνες αργοτερα στην δικη μου γιορτη μου τα εδωσε για δωρο στο ιδιο σακουλακι αλλα απο πανω δεν ειχε την ταινια του hondosαλλα ενα απλο σελοτειπ και ειχε βγαλει και την κορδελα:shock::shock::shock:εεε καλα απο τοτε δεν ξαναπηρα σε κανεναν τους δωρο;)

ΝΕΝΑ μεχρι ποτε θα δουλευεις???μην αγχωνεσαι για το ονειρο δεν ειναι τιποτα:tongue:

εγω αποψε εβλεπα τον πεθερο και την κουνιαδα σκεφτητε εφιαλτης:evil::evil:κατι θα γινει σημερα το διαισθανομαι εγω:rolleyes::rolleyes:

ΛΙΛΙ γιατι τοσο το ρευμα???ποσο ειναι το χαρατσι???μενετε σε δικο σας σπιτι???

Το ρεύμα ήρθε πολύ κάντυ μου γιατί όλη την 4μηνία το κλιματιστικό δέν έκλεισε καθόλου και έκανα μπάνιο 5 και 6 φορές την ημέρα και σκέψου ότι δέν είχαμε ηλιακό αλλά ταχυθερμαντήρα!!!:cry: Το χαράτσι είναι 70 ? η δόση!!!Δικό μας το σπίτι ή μάλλον της τράπεζας αφού έχω ακόμα 9 χρόνια δάνειο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

για να μην μετρησουμε τα πλυντηρια που εβαλες....κ το ατμοσιδερο που τα σιδερωσε...

Και αυτό.......:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Θέλει θετική σκέψη και όλα θα πάνε τέλεια θα δεις!!!;)

Μακάρι :D

Σήμερα πάντως πήγα να κάνω την ΑΜΗ και το απόγευμα έχω ραντεβού με ενδοκρινολόγο. Ένας έλεγχος δεν είναι κακός.

οντως ΛΙΛΙ ειναι παρα πολυ:shock::evil: εμας μας ηρθε 300 κατι και ηταν 70? η δοση την οποια ομως πληρωνει η ιδιοκτητρια αλλα κι εμας το ανεβαζει παρα πολυ ο θερμοσυφωνας:evil::evil:

εγω ειχα κανει αιτηση στον οτε και μου το ειχαν βαλει σε 1 εβδομαδα μετα οταν μετακομησαμε εκαναν 2 εβδομαδες να το μεταφερουν και οταν αλλαξα απο οτε σε φορθνετ το εκαναν αμεσως απ οτι θυμαμαι.....

καλε δεν σκαμε για τις εβδομαδες και τους μηνες ετσι κι αλλιως οπως και να τις μετρησουμε εμεις οι γιατροι μετρανε μονο τις εβδομαδες....ομως το μυστηριο με τους μηνες το ελυσα(γιατροι παιδι μου οτι και να ρωτησεις ετοιμη την εχουν την απαντηση)εμεις προτρεχουμε και λεμε αλλα ντ αλλων γι αυτο δεν μας καθεται καλα:rolleyes::rolleyes:ενα απλο παραδειγμα....το μωρακι της Μαριουλας διανυει τον 1ο χρονο της ζωης του δεν λεμε ομως οτι ειναι ενου χρονου του χρονου που θα συμπληρωσει 12 μηνες και θα εχει κλεισει τον 1ο χρονο τοτε θα λεμε οτι ειναι ενος ετους!!!ωραια???

αρα κι εμεις λαθος λεμε οτι ειμαστε στον 5ο μπορει να διανυουμε τον 5ο αλλα για να ειμαστε 5 μηνων πρεπει να τον εχουμε κλεισει!!!εγω που λεω τωρα ειμαι στον 5ο ειναι λαθος ειμαι 4 μηνων και 2,5 εβδομαδων χοντρικα 4,5 μηνων......εσυ ΤΣΕΡΡΥ εισαι 4 μηνων και 5 ημερων (αν θυμαμαι καλα)οταν κλεισουμε τον 5ο τοτε θα λεμε 5 μηνων.....ετσι και με τον 10ο κλεινοντας τον 9 θα λεμε 9 μηνων και οχι ειμαι στον 10ο,που ελεγα εγω εχθες,αλλα ετσι οπως τρεχουμε εμεις περναμε τους μηνες 2-2 χαχαχαχα λες και θα αλλαξει τιποτα;);)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοστοπ δεν πειραζει κοριτσι...παμε δυνατα για τον επομενο μηνα!!!!οταν πας γιατρο ενημερωσε μας...

Εντάξει αυτο το μήνα το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα γιατι ήξερα οτι λόγω της κύστης δε θα γινόταν τπτ. Μη σου πώ οτι χάρηκα κιολάς που ήρθε νωρίτερα για να ξεκινήσω πάλι προσπάθειες;)

α ωραια...θα περιμενουμε νεα!!!!και τωρα που το λες πρεπει να παρω στο μικροβιολογικο να μαθω και τα δικα μου...γενικη αιματος και ουρων + καλλιεργια...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

κοιτα εγω καντυ στις 22 κλεινω τον 4ο και μπαινω να περπατησω τον 5ο!ακολουθω αυτη την μετρηση και παλι γιατι ειναι αυτη που αργει περισσοτερο οποτε και δεν λεω μπουρδες ουτε χρειαζετε να μετραω πολυ πολυ...τωρα ο αντικειμενικος μηνας προσωπικα δεν με νοιαζει. σιγουρα ειμαι 16 εβδ. και 5 ημερων αφου το λεει κ ο υπερηχος!

αλλα απο την στιγμη που σε 13 μερες εχουμε 22 του μηνος και μπαινω στον 5ο θεωρω και λεω οτι ειμαι 4,5....

28xYp3.png

κοιτα εγω καντυ στις 22 κλεινω τον 4ο και μπαινω να περπατησω τον 5ο!ακολουθω αυτη την μετρηση και παλι γιατι ειναι αυτη που αργει περισσοτερο οποτε και δεν λεω μπουρδες ουτε χρειαζετε να μετραω πολυ πολυ...τωρα ο αντικειμενικος μηνας προσωπικα δεν με νοιαζει. σιγουρα ειμαι 16 εβδ. και 5 ημερων αφου το λεει κ ο υπερηχος!

αλλα απο την στιγμη που σε 13 μερες εχουμε 22 του μηνος και μπαινω στον 5ο θεωρω και λεω οτι ειμαι 4,5....

ΤΣΕΡΡΥ εχεις απολυτο δικιο!!!!!η καθεμια μας μπορει να μετραει οπως θεωρει και οπως νομιζει η ιδια πως ειναι σωστο αλλωστε δεν εχει καμια σημασια πως το μετραμε και τι λεμε εμεις αλλα πως το μετραει ο γιατρος!!!!!!γι αυτο παμε σε γιατρους αν ηταν να τα βρισκουμε ολα μονες μας δεν τους χρειαζομασταν;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσακια μου ρχετε να κλαψω!!!!ολα καλα με τα αποτελεσματα αλλα ο σιδηρος 30.2!!!!30,2 με 2 σιδηρα?????δεν θα αντεξω ναπαρω κι άλλο...στο τελος δεν θα τρωω ετσι οπως θα βγει το προγραμμα...

28xYp3.png

κοριτσακια μου ρχετε να κλαψω!!!!ολα καλα με τα αποτελεσματα αλλα ο σιδηρος 30.2!!!!30,2 με 2 σιδηρα?????δεν θα αντεξω ναπαρω κι άλλο...στο τελος δεν θα τρωω ετσι οπως θα βγει το προγραμμα...

σε καταλαβαινω!!!!!!εγω λογω σιδιροπαινικης αναμιας και πριν την εγκυμοσυνη καπως ετσι ηταν ο σιδηρος:cry:παρε την γιατρο σου και οτι σου πει!!!δεν εχεις και αλλη επιλογη!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...