Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Sunshine. είπε:
      1 hour ago, kate82 είπε:

Μόνο cyclacyr και φυλλικο δίνουν προς την εμβρυομεταφορα λίγες μέρες πριν δίνουν προγεστερονη αλλά όχι σ όλες... 

Καλή επιτυχία Άννα! Πότε θα την κάνεις; Εμένα μου έχει δώσει 6 cyclacur και αυτοκόλλητο dermestril. Παίρνεις και filicine? Καλό είναι να ξεκινήσεις και προβιοτικά.

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

πρίν από 3 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ,δεν μου εχουν πει ημερα,την τριτη εχω υπερηχο κ μαλλον θα κανω κ prp εμδομητριου,θα μου πουν την τριτη,ισως κανω την Παρασκευη ετ αλλα μου φαινεται νωρις,κανω λαθος?

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!!!!!μια χαρα βλεπω ειστε ολες!!!γουρουνιασαμε βλεπω αποψε!!!!εμεις ειχαμε βγει για καφε και μετα ηθελα goodys δεν τρωμε συνηθως 1-2 αντε 3 φορες τον χρονο αλλα τωρα μου ειχε καθησει!!!τωρα εχω σκασει!!!

ΜΑΡΤΖΙ κι εγω ετσι το μετρουσα αλλα δεν ειναι σωστο:rolleyes::rolleyes:με βαση τους γυναικολογους!!!

εγω κοριτσια ειμαι πολυ κατα των λαθρομεταναστων μετα απο ολα αυτα που μας εκαναν εδω μεχρι και περυσι καλα τους κανουν εεε οχι να τους φοβομαστε και στην ιδια μας την χωρα!!!προπερσι το χειμωνα 12 το μεσημερι εξω απο την εμπορικη τραπεζα στο χωριο μου χτυπησε ενας απο αυτους την γιαγια μου και της πηρε το πορτοφολι το κινητο της και τα κλειδια του σπιτιου λοιπον να τους σφαξουν ολους μπορουν??????εγω μαζι τους!!!!

υπαρχουν περιπτωσεις που αφηνουν το μωρο μετα τις 40 εβδομαδες οταν η γυναικα εχει μεγαλο κυκλο οποτε η συληψη γινεται καθυστερημενα και το μωρο φαινεται μικροτερο στον υπερυχο αν ομως ο κυκλος της γυναικας ειναι μικρος και εχει φτασει τις 40 εβδ απο κει και μετα αρχιζει το μωρο και δυσανασχετει πολλα μωρα κανουν τα κακα τους οπου εκει η μονη λυση ειναι η καισαρικη για να μην μολυνθει επισσης γερναει ο πλακουντας και δεν τρεφεται σωστα το μωρο...

ψυχρουλα εχει αποψε!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ ΚΑΙ ΛΙΛΙ και του χρονου να ειστε καλα να γιορτασετε αγκαλια με τα μωρακια σας!!!!!

καληνυχτα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

26/6 εκλεισες τον 1ο 24/7 τον 2ο 21/8 τον 3ο 18/9 τον 4ο 16/10 τον 5ο

13/11 τον 6ο 11/12 τον 7ο 8/1 τον 8ο 5/2 τον 9ο οποτε μεχρι 5/3 γεννας

παρολο που με αυτό το μετρημα σε 5 μερες μπαινω στον 7ο προτιμω να περιμενω με την ποιο σωστη μετρηση που ειναι με τις εβδομαδες και ετσι ματρανε σε παγκοσμιο επιπεδο!!! Η νυφη μου πηρε μια εβδομαδα παραταση ειναι γελιο να λες ότι εισαι στον 11ο μηνα:shock: όσο και να θελουμε να προτρεχουμε με τους μηνες!!! Αν ήταν ετσι και η φιλη μου που γεννησε προωρα με τους σεληνιακους μηνες θα ήταν στον 7ο δυστυχώς όμως ηταν στην 25η εβδομαδα μόλις 5μιση μηνων και κατι.

επισσης ΝΕΝΑ μιλησαμε και για τα ψωνια που λεγαμε εχθες;);)και μου ειπε οτι καλυτερα θα ειναι ολες οι μανουλες να ξεκιναμε τα ψωνια μετα την 26η εβδομαδα ωστε οτι και να συμβει τα μωρα να ειναι βιωσιμα!!!ασχετα αν μου λεει εμενα να ξεκινησω νωριτερα γιατι με την μεση μου και το ποδι μου τοτε δεν θα μπορω να παρω τα ποδια μου:cry::cry:αλλα κανονικα τοτε πρεπει να ξεκιναμε γιατι νωριτερα οτι και να συμβει ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα...βεβαια εγω σας εχω ξαναπει η θεια μου γεννησε τα διδυμα 24 εβδομαδων αλλα τι περασε μεχρι να τα παρει στο σπιτι:shock::shock::shock:

Ε!!! με το που κλεινεις την 27η κλεινεις και τον 6ο μηνα τοτε το μωρο ειναι βιωσιμο. Για αυτο σε περιπου 20 μερες που κλεινω και τον 6ο θα αρχισω τα ψωνια. Για αυτο εχουν σημασια η εβδομαδες προσπαθω τοσο καιρο να σας το εξηγησω. Η 24η με την 27η ειναι η μερα με την νυχτα και ομως ανηκουν και οι 2 στον 6ο μήνα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κι εγω μετα απο καιρο επιασα κατασαρολα και εκανα μια σουπα λαχανικων βεβαια εγω εφαγα 1μιση πιατο σουπα χωρις τιποτα αλλο και ο αντρας μου 1μιση πιατο σουπα+ μια κονσερβα με χοιρινο+ τυρι+ 2 φετες ψωμι. Το βραδυ τρωει ελαφρα το μωρο μου:shock:!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

παρολο που με αυτό το μετρημα σε 5 μερες μπαινω στον 7ο προτιμω να περιμενω με την ποιο σωστη μετρηση που ειναι με τις εβδομαδες και ετσι ματρανε σε παγκοσμιο επιπεδο!!! Η νυφη μου πηρε μια εβδομαδα παραταση ειναι γελιο να λες ότι εισαι στον 11ο μηνα:shock: όσο και να θελουμε να προτρεχουμε με τους μηνες!!! Αν ήταν ετσι και η φιλη μου που γεννησε προωρα με τους σεληνιακους μηνες θα ήταν στον 7ο δυστυχώς όμως ηταν στην 25η εβδομαδα μόλις 5μιση μηνων και κατι.

Ε!!! με το που κλεινεις την 27η κλεινεις και τον 6ο μηνα τοτε το μωρο ειναι βιωσιμο. Για αυτο σε περιπου 20 μερες που κλεινω και τον 6ο θα αρχισω τα ψωνια. Για αυτο εχουν σημασια η εβδομαδες προσπαθω τοσο καιρο να σας το εξηγησω. Η 24η με την 27η ειναι η μερα με την νυχτα και ομως ανηκουν και οι 2 στον 6ο μήνα.

κανενας γιατρος δεν μετραει με μηνες ακομα και ολες αυτες οι ενημερωτικες σελιδες που υπαρχουν παγκοσμιως καμια δεν ασχολειται με μηνες μονο με εβδομαδες εξαλλου και το εμβρυο δεν αναπτυσεται αναλογα με τοον μηνα αλλα με την εβδομαδα!!κανενας γιατρος δεν λεει οτι στον 6ο η στον εβδομο το μωρο ειναι βιωσιμο παρα ολοι λενε απο την 26η εβδ και μετα και αυτο ειναι το σωστο τωρα εμεις λογικο ειναι να θελουμε να ξερουμε τους μηνες οχι για εμας αλλα γι αυτους που ρωτανε δεν ρωταει κανεις ποσων εβδ εισαι αλλα ποσο μηνων οποτε η καθεμια λεει οτι θελει......ο τροπος ομως που το βρισκουν οι γιατροι ειναι αυτος δεν υπολογιζει κανενας γιατρος με το κομπιουτερακι η το ημερολογιο αλλα περνουν αυτο το στρογγυλουλι και το βγαζουν:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα κοιτσακια και απο μενα. Βρηκα εναν υπολογιστη στη δουλεια για να σας διαβασω και να γραψω. Σημερα κανουμε την μετακομιση και μετα θα αρχισω να ξεπακεταρω. Αχ ειμαι πολυ χαρουμενη. Επιτελους μαζευομαστε. Αιτηση για ιντερνετ καναμε αλλα μας ειπανε μετα απο ενα μηνα. Οποτε υπομονη. Θα μπαινω απο την δουλεια ή απο κανενα καφε.

Φιλακια σε όλες σας. Τινκερ μην αγχωνεσαι. Ειμαστε οι επομενες

καλημερα σε ολες, δε σας ξεχασα πραγματικα. ειχα και τη εννοια σας μην νομιζετε οτι επαθα κατι που ειχα να μπω 2 μερες. σας ευχαριστω παρα πολυ ολες,και του χροονου να ειμαστε καλα και α γιορταζουμε ολες αγκαλια με τα μωρακια μας. λιλιτακι χρονια πολλα και σε σενα,καλη λευτερια και με το καλο να υποδεχτειτε το μωρακι σας.

λοιπο κοριτσια πεθαα πραγματικα. τη τεταρτη το πρωι πηγα στη δουλεια.μετα στο καπακι ηρθε η γυναικα για να πωτελειωσουμε το σπιτι,αλλα και παλι δε τα καταφεραμε. το γραφειο του αντρα μου και το παιδικο εμεινα ακαμωτα με αποτελεσμα να τα κανω εγω μοη μου χθες. τη ταταρτη πηγαμε και σουπερ μαρκετ κατατα τις 8,σε 3 σουπερ πηγαμε για να βρουμε ολα τα πραγματα που ηθελα. και μετα επρεπε να τα τακτοποιησω. ο αντρας μου,μονο και μονο που τον τραβουσα σε ολη αυτη τη διαδικασια ειχε γρινα και παραπονιοταν συνεχως,ε και μεχρι να ανεβασει τα ψωνια στο σπιτι με εσκασε....

παρ ολαυτα ξυπησα και χθες,εκανα μια το σπιτι απο την αρχη και λεω θα κατσω στον κααπε α το ευχαριστηθω κια το απογευμα θα καω τα φαγητα μου,δεδομεου οτι περιμεα μονο τους γονεις μας,ε και μεχρι τις 1 το μεσημερι ειχα μαζευτει 12 ατομα απο το πουθενα,θειες θειοι κουμπαρες κουμπαροι ξαδεφια αφηστε...ε τι να εκανα επιασα και τα ετοιμασα ολα,λακτομποπυρεκο εκαα για γλυκο και απο αλμυρα αυτα που σας ειχα πει αφου ειχα τα υλικα για α τα ετοιμασω για αυριο. περασα ενα βραδυ δραμα. μεση και ποδι πονανε ακομα. ξυπνησα και εχω τα ερημα μου χαλια. δε πηγα στη δουλεια. τωρα θα ξαναπαω σουπερ μαρκετ με τη μανα μου α ψωισω οτι μου λυπεται για να αρχισω να ετοιμαζω για αυριο. το μονο καλο ειναι οτι μου εφεραν και μια τουρτα,οποτε θα γλιτωσω το ενα γλυκο. και εχω και 2 κακα,το εα αι με νιωθω τη μικρη μου βασιλισσα αλλα οχι τοσο ζωηρη οσο την προηγουμεη βδομαδα,παιζει ρολο που απο την κυριακη εχω ξεκολωθει στην κουραση; και το αλλο που ειια παραμικρο θα σας το πω και ας με κοροιδευεται: εμενα μαρεσου πολυ τα δωρακια,ας ειαι και του 1 ευρου αλλα μαρεσου πολυ,καμια φορα χαιρομαι και με τα δωρα τω περιοδικων αμα μου αρεσουν ε χθες λοιπον εκτος απο 2 ηταν ολα χαλια. μου εφεραν ενα λουλουδι,μια τουρτα,ενα ρανερ για το τραπεζι και εα ζευγαρι μπαλαριες που ουτε η γιαγια μου δεν θα τις εβαζε. τα πιο ωραια ητα της μαμας μου και της πεθερας μου. η πεθερα μου μου πηρε εα μαυρο πατελοι εγλυμοσυης πολυ ωραιο και η μαμα μου μου ποσυμπληρωσε και πηγα και πηρα τις μποτες που σας ελεγα,στο φουξια. ποσο απογοητευομαι οταν τα δωρα δε ειναι ωραια. μη με κοροιδευεται αλλα κανω σαν μικρο παιδι με αυτα

καλημερα

Παλι τρεχω στη δουλεια, χθες τοπ βραδυ ειδα εναν απαισιο εφιαλτη οτι δηθεν εχασα το μωρο, ξυπνησα μεσα στην νυχτα και επιανα την κοιλια μου!!! Φρικη!!!!!!

Θα τα πουμε το μεσημερι!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καλημέρα και από εμένα όμορφες!!!Κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό......ήρθε η Δ.Ε.Η.:evil::evil::evil::evil::evil: 430?:evil::evil::evil::evil: Εκκαθαριστικό με χαράτσι!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...