Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα απο μενα....Αυπνιες κλασικα!!Διαβασα ευχαριστα και ειπα να ευχηθω!!

Deppa σου ευχηθηκα και προσωπικα αλλα και παλι σου ευχομαι καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη και οσο αφορα τον πρωτο υπερηχο και εγω στην αρχη μονο σακο ειδα και τιποτε αλλο στις 7 βδομαδες ακουσαμε καρδουλα...Οποτε μην αγχονεσε!

cherry Θηριο γκαστρουλα και εσυ!!Συγχαρητηρια πολλα κουκλα μου και καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!!!Παντως μεγαλη χοριακη εχεις λες να εχεις εσυ 2 μπεμπακια τελικα??

Λιλιτακι καλη η σελιδα που μας εδωσες!!!Αναλυτικοτατη!

Αχ θα τη κλεισουμε τη ριμαδα τη λιστα συντομα..Μεχρι να γεννησει η Marioula σιγουρα θα ειμαστε ολες στη νεα λιστα!Να το πιστευουν και τα υπολοιπα κοριτσια γιατι διαβασα απογοητευσεις και ειπαμε μας περνει καμια φορα απο κατω και λογικο ...αλλα μετα ξεκιναμε πιο δυναμικα και το πιστευουμε πολυ!!Η αισιοδοξια βοηθαει να μεινουν τα σπορακια στα ζεστα ;) !!!!!!!

Τα φιλακια μου σε ολες και Καλημερα!!!!!!!!!!!!

fHaOp2.png

λουνα καλημέρα!!!!να μαι και γώ....ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!!!!καλή αρχή μας έκανε η μικρή μας!!!!

μαρμίν σε σκέφτομαι περιπου απο τις 4 το πρωί που ξύπνησα....τι υπερένταση ρε παιδιά ειναι αυτη???μα εγώ να μην μπορώ να κοιμηθώ???

χθες ήταν μεγάλη μέρα....τόσα συγχαρητήρια ούτε στην ορκωμοσία μου δεν άκουσα....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

κοριτσια έρχετε ο άντρας μου απο την δουλειά....είναι στον κόσμο του κλασσικά....τρώμε...ξαπλώνα εγώ στον καναπέ. Του λέω δώσε ένα φιλάκι στο μάγουλο, δώσε και ένα στο χέρι και ένα στο γόνατο...να μην σας τα πολυλογώ φτάσαμε στην κοιλιά....σηκώνει την μπλούζα...είχα ζωγραφίσει μια κουκίδα στην κοιλιά να λέει "Hi daddy, φτιάξε μου το δωμάτιό μου"...το βλέπει και τί μου λεει????ώστε γι αυτό όλα αυτά τα καλοπιάσματα για να τακτοποιήσω το σκυλί....λέω παει το σχέδιό μου καταστράφηκε....του λέω διάβασε καλύτερα....και πριν προλάβω να ολοκληρώσω την πρότασή μου σοβαρέυει και με κοιτάει για κάνα λεπτό με ανοιχτό το στόμα και βουρκωμένα μάτια....εγώ γελούσα (κλασικά....) φυσικά ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει...πήγαμε χθες αγοράσαμε κάτι βιβλία κ.α. και το έλεγε στις πωλήτριες...το είπαμε στο όλον τον κόσμο βασικά....σήμερα θα το πω και στους δικούς μου...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Τσέρυ, συγχαρητήρια. Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι. Είχες κάνει παρακολούθηση ωορρηξίας αυτό το μήνα; ή το καταφέρατε μοναχούλια σας; Οντως πολύ γουρλίδικη η λίστα.

Μακάρι να μείνουν και τα υπόλοιπα 3 κοριτσάκια. μέχρι να γεννήσει η Μαριούλα.

Margi μου και οι 4 θα μείνουμε...

όλα θα πάνε καλά για όλες μας!!!:P:p:p

δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε πριν γεννήσει με το καλό η Μαριούλα αλλά να το δεις πριν φύγει το 2012 θα είμαστε όλες εγκυούλες!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κοριτσια έρχετε ο άντρας μου απο την δουλειά....είναι στον κόσμο του κλασσικά....τρώμε...ξαπλώνα εγώ στον καναπέ. Του λέω δώσε ένα φιλάκι στο μάγουλο, δώσε και ένα στο χέρι και ένα στο γόνατο...να μην σας τα πολυλογώ φτάσαμε στην κοιλιά....σηκώνει την μπλούζα...είχα ζωγραφίσει μια κουκίδα στην κοιλιά να λέει "Hi daddy, φτιάξε μου το δωμάτιό μου"...το βλέπει και τί μου λεει????ώστε γι αυτό όλα αυτά τα καλοπιάσματα για να τακτοποιήσω το σκυλί....λέω παει το σχέδιό μου καταστράφηκε....του λέω διάβασε καλύτερα....και πριν προλάβω να ολοκληρώσω την πρότασή μου σοβαρέυει και με κοιτάει για κάνα λεπτό με ανοιχτό το στόμα και βουρκωμένα μάτια....εγώ γελούσα (κλασικά....) φυσικά ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει...πήγαμε χθες αγοράσαμε κάτι βιβλία κ.α. και το έλεγε στις πωλήτριες...το είπαμε στο όλον τον κόσμο βασικά....σήμερα θα το πω και στους δικούς μου...
Ωραία έκπληξη του έκανες!!! Αντε με το καλό να το πεις στους δικούς σου να χαρούν οι άνθρωποι!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Χαχαχαχα πολύ όμορφο cherry μου αυτό που έκανες!!!Όσο για το πότε θα το συνειδητοποιήσει και εκείνος και εσύ....νομίζω θα αργήσετε ακόμα εδώ εμείς που μας κλωτσάει που η κολιά χορεύει πια στους δικούς της ρυθμούς και ακόμα δέν το πιστεύουμε!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ναι μαρτζι μου για τους δικους μου θα ειναι το πρώτο εγγονι!!!και μου έλεγε χθες η πεθερά μου οτι η μαμα μου αγχωνοταν...

μαρτζι να κάνεις και συ την ίδια όταν έρθει η σειρά σου...και να ξέρεις ε....τα έχω γράψει όλα με την κάμερα του κινητού μου!!!;)

28xYp3.png

ναι μαρτζι μου για τους δικους μου θα ειναι το πρώτο εγγονι!!!και μου έλεγε χθες η πεθερά μου οτι η μαμα μου αγχωνοταν...

μαρτζι να κάνεις και συ την ίδια όταν έρθει η σειρά σου...και να ξέρεις ε....τα έχω γράψει όλα με την κάμερα του κινητού μου!!!;)

Δεν έχω λόγια! Μόλις μπήκα μέσα στο φόρουμ με έβγαλε κατευθείαν το μήνυμα με τη χοριακή σου και τρελάθηκα. Καλά με τον άντρα σου δεν το συζητώ κατασυγκινήθηκα φαντάζομαι πως είστε και οι δύο τώρα. Άλλωστε το ξαναείπα κάθε φορά που μαθαίνω για μία από εσάς θυμάμαι τα δικά μας και συγκινούμε. Όσο για να το συνειδητοποιήσετε συμφωνώ με το λιλιτάκι εγώ ακόμα δεν μπορώ και ας μου θυμίζει συχνά την παρουσία του.

Αλήθεια γιατί με σκέφτεσαι από τα ξημερώματα; Θυμήθηκες τις αυπνίες που έλεγα;:tongue:

Τελικά και οι γόνιμες μπούρδες είναι όσο τις ξεχνάμε τόσο πιο καλά είναι:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα έχω σκεφτεί κατά καιρούς να κάνω για αυτη τη στιγμή. Παλιά το σκεφτόμουν συχνά. Τώρα πλέον όχι.....Και δεν με ενδιαφέρει να κάνω έκπληξη σε κανέναν.....Γιατί όσο περισσότερο το σκέφτομαι, τόσο αυτό απομακρύνεται.....Ακόμη κι όταν περίμενα την χοριακή με τον άντρα δίπλα μου, σκεφτόμουν τι θα πω και τι θα κάνω αν είναι θετική......Και πάλι απογοητεύτηκα.....Ως εδώ....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

λουνιτσα μου τι κανεις εισαι καλα???τι ωρα ειναι αυτη που μπηκες?για χοντρες αυπνιες πρεπει να εχεις;)τσερρυ μου φοβερη η εκπληξη σου:P βρε κοριτσια εγω απο τοτε που παντρευτητα ελεγα απο μεσα μ αν μεινω εγκυος καποια στιγμη θα τυλιξω το τεστ εγκυμοσυνης σε κουτακι δωρου και οταν ο αντρας μου σχολασει θα του το δωσω να το ανοιξει :Pχαχα ποτε δεν το εκανα ομως στην πρωτη εγκυμοσυνη με το να μην προσπαθουμε για μωρο και ηρθε μονο του ξαφνιαστηκα τοσο πολυ αλλα κ χαρηκα ταυτοχρονα που δεν κρατηθηκα και αμεσως τον πηρα τηλεφωνο!!!την δευτερη φορα που εμεινα εγκυος εκεινος με πηγε να παρουμε τεστ εγκυμοσυνης οποτε οπως καταλαβαινετε σε καμια απο τις 2 μ εγκυμοσυνες δεν του εκανα την εκπληξη που ηθελα....:Dστην τριτη φορα που θα μεινω εγκυος ισως να κρατηθω και να του κανω την εκπληξη με το δωρο:tongue: αλλα βρε κοριτσια δεν μπορω οταν μαθαινω οτι ειμαι εγκυος χαιρομαι τοσο πολυ που το λεω παντου απο την πρωτη στιγμη:P:p:p

83tdp2.pngcWE4p3.png

κορίτσια μολις γύρισα σπίτι....ο άντρας μου πήγε για ψώνια....πρέπει λέει να με καρδαμώσει!!!!θα φέρει ένα σουπερ μαρκετ κεφιρ, φρούτα και λαχανικά....σήμερα το είπαμε και στην δική μου οικογένεια και τώρα πλέον το ξέρουν ΟΛΟΙ...καλά αυτό που έζησα δεν περιγράφεται....γέλια, χαρές κλάματα....όλα μαζί!!!!θα είναι και το πρώτο εγγόνι...φαντάζεσαι...

28xYp3.png

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα έχω σκεφτεί κατά καιρούς να κάνω για αυτη τη στιγμή. Παλιά το σκεφτόμουν συχνά. Τώρα πλέον όχι.....Και δεν με ενδιαφέρει να κάνω έκπληξη σε κανέναν.....Γιατί όσο περισσότερο το σκέφτομαι, τόσο αυτό απομακρύνεται.....Ακόμη κι όταν περίμενα την χοριακή με τον άντρα δίπλα μου, σκεφτόμουν τι θα πω και τι θα κάνω αν είναι θετική......Και πάλι απογοητεύτηκα.....Ως εδώ....

μαρτζι μου νομιζω οτι εισαι αρνητική...προσπάθησε λίγο να μην τα βλέπεις τοσο μαυρα γιατι έχει κι άλλα χρώματα...ακόμη και αν δεν έχεις μωρό ακόμη έχεις τον απειρο χρόνο να κάνεις ότι θέλεις...δες το απο την θετική του.... έρχεται το μωράκι σου...

28xYp3.png

κορίτσια μολις γύρισα σπίτι....ο άντρας μου πήγε για ψώνια....πρέπει λέει να με καρδαμώσει!!!!θα φέρει ένα σουπερ μαρκετ κεφιρ, φρούτα και λαχανικά....σήμερα το είπαμε και στην δική μου οικογένεια και τώρα πλέον το ξέρουν ΟΛΟΙ...καλά αυτό που έζησα δεν περιγράφεται....γέλια, χαρές κλάματα....όλα μαζί!!!!θα είναι και το πρώτο εγγόνι...φαντάζεσαι...

φανταζομαι τσερρυ μου τι χαρα θα πηραν οι δικοι σου!!!:P τελειες στιγμες να τις απολαυσεις οοοοοοοοοοοοοσο μπορεις!!!:P μονο να πεις στον αντρα σου μην σε πολυ μπουκωνει γιατι το μωρο το πολυ πολυ μεχρι 4,5 κιλα να βγει ολο το υπολοιπο καρδαμωμα μενει στην μαμα :tongue::tongue::tongue:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...