Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

Αυτά είναι σαν multi vitamins έχουν κι άλλα μέσα πχ φιλικό, βιταμίνη D κλπ αν τα επιλέξεις σταματάς τα υπόλοιπα ή πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για την σωστή δοσολογία στα υπόλοιπα. Και δεν λένε τι στελέχη έχουν μέσα γράφουν γενικά 6 στελέχη. Ενώ τα intimeo υποτίθεται έχουν τα απαραιτητα στελέχη της μικροχλωρίδας της μήτρας γι αυτό τα δίνουν οι γυναικολόγοι. Εμένα μου τα σύστησε έξτρα αυτά μετά το τέλος της αντιβίωσης. Δλδ έκανα έναν κύκλο αντιβίωσης μετά την υστεροσκοπηση που έπαιρνα τα lactotune και μετά την αντιβίωση ξεκίνησα τα was intimeo για την μικροχλωριδα της μήτρας. 
      @kate82 έχεις κάνει και υστεροσκοπηση για το λεπτό ενδομήτριο; 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μόλις τσάκισα δύο σουβλάκια κοτόπουλο που έψησε ο άντρας μου. Για τον εαυτό του έψησε λουκανικάκια, ούτε που τα άγγιξα.....Σήμερα δεν με πόνεσε καθόλου το στομάχι - ευτυχώς!!!!

Αυτή τη στιγμή έχω κάτι νεύρα, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γιατί είναι και ο μπαμπάς μου εδώ....Πήγαμε στο μάρκετ, γυρίσαμε και από εκείνη την ώρα ο άντρας μου είναι με τα παπούτσια!!!!Εχω φρίξει. Του είπα με τρόπο ( όταν είναι μπροστά οι γονείς μου δεν θέλω να υψώνω φωνή) να τα βγάλει και με γράφει επιδεικτικά, επειδή ξέρει πως δεν θα του τα χώσω......Ετσι και φύγει ο πατέρας μου, θα γίνουμε από δύο χωριά χωριάτες!!!!Το κανει επίτηδες για να με τσαντίσει, επειδη δεν τον άφησα να πάρει τσιγάρα. Παίρνει ένα πακέτο την εβδομάδα ( κάθε Σάββατο).....Ηθελε να πα΄ρει από σήμερα και εγώ του είπα πως αποκλείεται, γιατί μετά θα αρχίσει να τα παίρνει ανά δύο μέρες!!!!

Ε, γύρίσαμε σπίτι, έκανε τα σουβλάκια, φάγαμε, αλλά δεν βγάζει τα παπούτσια! Θα τον πνιξω.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οσο για τους μήνες, εμένα μία φίλη μου είπε να τα υπολογίζω με βάση την ΠΗΤ.Από την στιγμή που είναι 16/5, αυτό λέει σημαίνει πως αλλάζω μήνα κάθε 16 του μήνα....Ετσι βγαίνει πολύ ωραία, γιατί υπολογίζω από 16 Αυγούστου ( πιθανή ημερομηνία σύλληψης) και βγαίνουν ακριβώς 9 μήνες!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Τσερρυ πρώτα μας ψάχνεις και μετά εξαφανίζεσαι:rolleyes:

Δε σας είπα μόλις έφαγα μια πίτσα κόλαση σκεπαστή λέγεται έχει ζύμη πανω ζύμη κάτω και μέσα ότι μπορείται να φανταστειτε σε φουλ ποσότητα γιατί τους είπε ο αντρούλης μου ότι μου μύρισε και να την προσέξουν;) Μου έστειλαν και γλυκάκι ρεβανί το οποίο θα τσακίσω ευθύς αμέσως:oops:

Και είσαι και στη περιγραφή ρε κορίτσι μου απαπαπα λές και την έχω μπροστά μου :tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Τσερυ, η πολιτική της ΧΑ δεν μου αρέσει και θεωρώ πως και τα άλλα κόμματα μια χαρά την εκμεταλλέυονται, για να αποπροσανατολίζεται ο κόσμος από τα οικονομίκά προβλήματα και να ασχολείται με τους αλλοδαπούς....Αν ήμουν στο κέντρο, ναι! μπορεί και να έλεγα "καλά τους κάνουν". Εξω από το χορό λέμε και πολλά τραγούδια, αυτή είναι η αλήθεια......Αλλά και να είμαι στο πλευρό ναζιστών, όχι, δεν το θέλω.

Γενικώς δεν μου αρεσει η βία με όποια μορφή κι αν εκφράζεται.....Επίσης δεν μ' αρέσει η ΧΟΥΝΤΑ της συγκυβέρνησης, γενικώς έχω απογοητευτεί και ενοχληθεί με όλους όσους μας εκπροσωπούν.....χ

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μόλις τσάκισα δύο σουβλάκια κοτόπουλο που έψησε ο άντρας μου. Για τον εαυτό του έψησε λουκανικάκια, ούτε που τα άγγιξα.....Σήμερα δεν με πόνεσε καθόλου το στομάχι - ευτυχώς!!!!

Αυτή τη στιγμή έχω κάτι νεύρα, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω γιατί είναι και ο μπαμπάς μου εδώ....Πήγαμε στο μάρκετ, γυρίσαμε και από εκείνη την ώρα ο άντρας μου είναι με τα παπούτσια!!!!Εχω φρίξει. Του είπα με τρόπο ( όταν είναι μπροστά οι γονείς μου δεν θέλω να υψώνω φωνή) να τα βγάλει και με γράφει επιδεικτικά, επειδή ξέρει πως δεν θα του τα χώσω......Ετσι και φύγει ο πατέρας μου, θα γίνουμε από δύο χωριά χωριάτες!!!!Το κανει επίτηδες για να με τσαντίσει, επειδη δεν τον άφησα να πάρει τσιγάρα. Παίρνει ένα πακέτο την εβδομάδα ( κάθε Σάββατο).....Ηθελε να πα΄ρει από σήμερα και εγώ του είπα πως αποκλείεται, γιατί μετά θα αρχίσει να τα παίρνει ανά δύο μέρες!!!!

Ε, γύρίσαμε σπίτι, έκανε τα σουβλάκια, φάγαμε, αλλά δεν βγάζει τα παπούτσια! Θα τον πνιξω.....

Ώρες ώρες ρε παιδί μου σάν μωρά κάνουν για όνομα!!!Εγώ τώρα του έκλεισα το τηλ γιατί άτι λέγαμε για την(ευλογημένη)στιγμή που θα με πιάσουν οι πόνοι και λέει όταν φτάσουμε στο νοσοκομείο θα πάρω τους γονείς μας και του είπαότι πρίν ξεκινήσω εγώ θα πάρω τη μάνα μου να έρθει με τον πατέρα μου και λέει δέν υπάρχει λόγος να τους ανησιχήσουμε :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Ώρες ώρες ρε παιδί μου σάν μωρά κάνουν για όνομα!!!Εγώ τώρα του έκλεισα το τηλ γιατί άτι λέγαμε για την(ευλογημένη)στιγμή που θα με πιάσουν οι πόνοι και λέει όταν φτάσουμε στο νοσοκομείο θα πάρω τους γονείς μας και του είπαότι πρίν ξεκινήσω εγώ θα πάρω τη μάνα μου να έρθει με τον πατέρα μου και λέει δέν υπάρχει λόγος να τους ανησιχήσουμε :evil::evil::evil::evil::evil::evil:
Μωρά, παιδί μου! Δεν τους κόβει, παέι κι έληξε....Δεν σκεφτόμαστε το ίδιο. Εγώ ώρες ώρες αναρωτιέμαι : φταίνε οι γονείς που μεγαλώνουν διαφορετικά τα αγόρια ή είναι θέμα γονιδίων γενικότερα; Το αρσενικό γένος γενικώς είναι ολίγον τι χαζο!!!!

Το Αγγελικάκι δεν μπήκε σήμερα, ε; Ποιος ξέρει τι καλά θα έχει φτιάξει σήμερα....Να ήμασταν εκεί!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μωρά, παιδί μου! Δεν τους κόβει, παέι κι έληξε....Δεν σκεφτόμαστε το ίδιο. Εγώ ώρες ώρες αναρωτιέμαι : φταίνε οι γονείς που μεγαλώνουν διαφορετικά τα αγόρια ή είναι θέμα γονιδίων γενικότερα; Το αρσενικό γένος γενικώς είναι ολίγον τι χαζο!!!!

Το Αγγελικάκι δεν μπήκε σήμερα, ε; Ποιος ξέρει τι καλά θα έχει φτιάξει σήμερα....Να ήμασταν εκεί!!!!

Τι να πείς όντως ώρες ώρες και εγώ αναρωτιέμαι!!!Το Αγγελικάκι θα έχει φτιάξει παπάδες!!!Εγώ φτιάχνω μοσχαρόσουπα με πολλά λαχανικά και μου εχει σπάσει τη μύτη περιμένω να έρθει το χαζό αντράκι μου να φάμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Εμένα ο δικός σου αφού έκανε τις βολτίτσες του, έπλυνε τα πιάτα και τώρα εδέησε να τα βγάλει τα παπούτσια....Αχ, έχει χάρη που βλέπουν αγώνα με τον πατέρα μου.....θα τον είχα ξεμαλλιάσει.....Θα τον φτιάξω εγώ μετά....

Λιλιτάκι, ωραία η μοσχαρόσουπα. Καλοφάγωτη!!!

Αχ, βγαίνω. Είπα θα μπω για 15 λεπτά και κοντεύω μία ώρα μέσα.....Δεν κάθομαι πολύ γιατί μετά με πιάνει ζαλάδα.....Καληνύχτα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

κοριτσακια εχετε δικιο!!!!με βρηκε η αδερφη μου στο φβ και αν αρχισει να μιλαει δεν σταμαεαει με τιποτα...αφου κουραστηκα να γραφω...ρε μαρμινακι γιατι μου το κανεςι αυτο τετοια ωρα????δεν τον λυπασε τον φουκαρα τον αντρα μου που ακομη δεν γυρισε απο την δουλεια????ωχ κοριτσια εγω θα φαω αρακα και δεν μ αρεσε οπως τον εκανα...παλι βλακεια εκανα σημερα...τελος παντων ας μην το θυμαμαι!!!σημερα παντως με πιασαν λιγουρες...το μεσημερι ενω ειχα φαι εκανα πατατες τηγανιτεςπου ειναι και το αγαπημενο μου...τωρα θα αναγκαστω να φαω το φαι που εφτιαξα γιατι με βλεπω να το τρωμε μεχρι την κυριακη αν το αφησω...

το αγγελικακι σημερα μαγειρευει απο το πρωι και τωρα εχει κοσμο!!!

μαρτζι συμφωνω μαζι σου. βεβαια αυτοι δεν παραδεχονται οτι ειναι ναζιστες...δεν ξερω τι ισχυει. κ γω με την πολιτικη μαρμιν δεν ταπαω πολυ καλα. αν και δεν ειναι σωστο η αληθεια ειναι αλλα καθε φορα που βλεπω ειδησεις με πιανει ψυχοπλακωμα κ το αποφευγω...αλλωστε και που θα τα ξερω τι μπορω να αλλαξω????φροντιζω να πηγαινω παντα να ψηφιζω συνειδητα...τιποτα αλλο.

ας μας πει το λιλιτακι που εχει μια εμπιερια παραπανω στο θεμα των αλλοδαπων στην αθηνα...γιατι θεσσαλονικη ειναι πιο λαιτ η κατασταση...αν και ειχαμε κρουσμα στην ευρυτερη οικογενεια μου. μερα μεσημερι απιτεθηκε πακιστανος στην θεια του αντρα μου και κοντεψε να την πνιξει για να παρει τον σταυρο της και μαλιστα σε κεντρικοτατο δρομο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...